Pondělí , 06. 05. 2024

Klaudie

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 3. – 4. 10. 2018. Zrelaxujte a náročné činnosti nechte na jindy!

Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop na sobotu i neděli. Úklid je sice potřeba, ale neberte ho tak vážně a hlavně relaxujte. O tom je přece víkend! Co je možné očekávat a čemu se raději vyhnout?
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 3. 11. 2018

S úklidem to nepřehánějte!

Nenamlouvejte si, že jste zlenivěly, nebo že nezvládáte domácí povinnosti! Sobotu totiž strávíte s kritickým Měsícem v Panně, a ten vidí chyby a hlavně nepořádek obvykle tam, kde žádný není! Naopak, pracovitostí a pečlivostí byste mohly zabrnkat na nervy rodině, tak uberte ze svých požadavků a využijte volný den k tomu, k čemu je určený – odpočinku a relaxaci!

Obklopte se vůní

Ráno ušlehejte na kašičku světlé hroznové víno, hmotu si naneste na obličej i dekolt a nechte působit 20 minut. Tato maska vám pleť nejen hydratuje, ale rozjasní ji a napne, bude mít svěží, mladší vzhled. Upřednostňujte vůně, které mají ve složce citrusy, skořici, grapefruit, a před odchodem do ulic si kapku parfému naneste i nad horní ret. Z nelibých pachů by se vám totiž mohlo udělat nevolno!

Zapomeňte na chvíli na hluk

Jako blahodárný balzám na vaše nervy a psychiku zafunguje naprosté ticho. Patrně ho nenajdete v přírodě, protože spousta lidí vyrazí na výlet. Neznáte-li místo, které je jakoby odstřižené od civilizace, zamiřte do kostela a chvilku jen tak rozjímejte…

Neděle 4. 11. 2018

Rozluštěte svůj sen

Hned jak se probudíte, zapište si, co se vám zdálo, a po snídani se nad symboly zamyslete. V noci ze soboty na neděli totiž podvědomí pomyslně vyplaví strusku, a promítne do snů naše zlozvyky a povahové nešvary. Tato sebereflexe vám prospěje, protože budete vědět, co ve svém chování musíte změnit. Dokonce je možné, že konečně pochopíte, proč s některými lidmi nevycházíte!

Pitný režim je důležitý

Celou neděli dodržujte pitný režim a po 18. hodině byste měly cvikem podpořit funkci ledvin. Lehněte si na záda, přitáhněte kolena k bradě a pohupujte se, prokrvíte si celou bederní oblast.

K TÉMATU  Dopřejte si víkend jen sama pro sebe a naplánujte si domácí wellness

Večer se emočně nezatěžujte

Po setmění nedělejte fyzicky nic náročného a nedívejte se na válečné filmy, natož horory! Vzhledem k fázi Měsíce byste měly problémy s usínáním. I proto vám prospěje vypít si před ulehnutím na lůžko šálek meduňkového čaje nebo teplé mléko s medem.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Účes je něco, co může udělat každou ženu krásnou a přitažlivou. Kromě barvy, stylu a také stylingu hraje roli i délka vlasů. Že musí být pouze dlouhé? Rozhodně ne.
Tuhé mýdlo zná každý. Z našich domácností jej vytlačilo mýdlo tekuté, takže klasická tuhá mýdla jsme si zvykli dávat tak maximálně do skříně pod oblečení, aby nám ho hezky provonělo. Jenže v poslední době se k nám zase vrací, a nejen mýdlo tuhé ale na trhu se objevily i tuhé šampony na vlasy.
Chcete vždy vypadat elegantně a na úrovni bez ohledu na příležitost? Klíčem k elegantnímu oblékání, je dodržování určitých pravidel, která si v následujícím článku oprášíme. Pojďme se podívat na to, jak se oblékat elegantně každý den a nezpůsobit módní faux pas.
Nápoj původem z Jižní a Střední Ameriky je u nás považován za halucinogenní drogu. Ovšem američtí šamani na něj mají úplně jiný názor. Lidé proto neváhají utratit desetitisíce korun, aby podstoupili rituál, který jim má změnit celý život.
Syndrom vyhoření ohrožuje lidskou práci a psychiku již po dlouhou dobu, v posledních letech však postihuje čím dál tím více lidí. Člověk neočekává, že by to potkalo zrovna jeho, tento psychický problém však může postihnout každého z nás. Syndromem vyhoření jsem si prošla, po zdlouhavé snaze se mi podařilo z něj vzpamatovat, a dokonce mě to v životě posunulo dál.
Zdraví máme jenom jedno, proto bychom na něj neměli zapomínat. Je důležité, abychom si uvědomili zejména jednu věc, a sice že se na pevnosti a odolnosti našeho zdraví podílí i to, co jíme. Každodenní přísun potravin buď zdraví naprosto ruinuje, nebo mu prospívá. Jak jste na tom vy? Cítíte se po svém jídelníčku zdravě a fit? Nebo máte z jídla výčitky? Či snad některé potraviny vaše tělo zcela odmítá?
V zahradě nám přináší radost, uklidňuje a nabíjí pozitivní energií. Zahradní jezírko vytváří příjemnou atmosféru a jeho realizace není nic těžkého. Můžete vytvořit klasický rybníček s kameny a okrasnými rostlinami, případně do něj umístit nenáročné kapry Koi. Zahradní jezírko může být ale i designově čisté a s pravidelným tvarem, jak si můžete prohlédnout v naší galerii. Které se nakonec stane srdcem vaší zahrádky?
Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!
Poslechněte si deset hlasů z britské verze talentové show The Voice 2019, které naprosto uchvátily diváky a šokovaly porotu. To je zpěv!
Léto skončilo a i když bývá na podzim chladno a zataženo, nemělo by vám to zkazit náladu. Raději přijměte období, které právě přichází, a inspirujte se nápady na kouzelné podzimní dekorace. S jejich pomocí můžete originálně vyzdobit váš domov uvnitř i zvenku a přizpůsobit atmosféru barvám za okny.
Snímek Top Gun se ihned po svém uvedení roku 1986 stal kasovním trhákem a fenoménem, v čele s Tomem Cruisem a Kelly McGillis – a jeho oblíbenost přetrvává do dnešního dne. Je to prostě jeden z těch kultovních filmů, které byste měli alespoň jednou za život vidět. Film pojednává o prostředí elitních stíhacích pilotů, o stíhací škole v rámci amerického námořního loďstva a tohle jsou největší zajímavosti, které Top Gun provází.

Výběr článků

Domácí kosmetika vznikne během chvilky! Oční linky, stíny, tvářenka, rtěnka a lesk v jednom, make-up i pudr. Šest receptů, které překvapí svou jednoduchostí a plně nahradí kupované produkty. Nevěříte?
Podívejte se, jak vytvořit překrásné bronzově třpytivé a neutrální kouřové oční stíny. Jejich barevný tón funguje s jakýmkoli odstínem pleti! Ideální na večírek, do divadla nebo večerní akci.
Tento měsíc rozhodne. Pandemie dosáhla v Česku dalšího vrcholu a téměř zastavila život. Děti opět zůstaly doma a školy se zcela uzavřely. Jenže i mezi nimi nejmenšími přibývá nemocných. Jejich obranyschopnost je oslabená. Chybí jí přirozené podněty a dlouhá zima vyčerpala zásoby vitaminů. Nelze se tak divit, že přibývá také dětských pacientů.

Nepřehlédněte

Za málo peněz hodně muziky? Tak nějak by se dala okomentovat situace kolem vajec. Už jste někdy slyšely o tom, že svými schopnostmi strčí do kapsy mnohé kosmetické produkty? Návod, jak s nimi naložit, máte přímo tady!
Poslední dny před Štědrým dnem! Sobota bude nejspíš ve znamení úklidu, i tak byste si ale měly najít čas na odpočinek. Zlatá neděle je pak den pro nákup těch úplně posledních chybějících dárků. Horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové vám napoví, co vás může o víkendu potkat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek