Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na týden od 15. 10. do 19. 10. 2018. Najděte si čas jen pro sebe!

Kdy je vhodné si dopřát si saunu kdy se vyplatí ulevit chodidlům? Horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové vám napoví, co byste měly očekávat, a čemu se tento týden raději vyhnout.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Pondělí 15.10. 2018

Nenaleťte chvastounům

Nedejte na první dojem, zejména se mějte na pozoru před lidmi, kteří se okamžitě stanou středem pozornosti! Vzhledem k fázi Měsíce se totiž mnozí jedinci budou chlubit cizím peřím, například zajímavými, ale vymyšlenými historkami, mnohdy i smyšleným životopisem!

Myslete trochu na sebe a dopřejte si odměnu

Zaměřte se na sebe, protože horoskop je ideální pro kompletní změnu imagy, počínaje líčením a konče účesem a barvy vlasů. V pozdním odpoledni byste si měly zajít na masáž, protože bude mít dvojnásobný uvolňující a relaxační účinek než v jiné dny.

Pokud se chystáte něco rozetnout…

Nejste-li spokojené ve vztahu a už máte pomyslně sbalené kufry, čas během stmívání je ideální na oznámení rozchodu vaší druhé polovičce. Obejde se to bez emočních výbuchů.

Očistný rituál před spaním

Večer je ideální k očistným rituálům pomocí ohně. Napište na papírek vše co vás sužuje, stresuje a v životě nevyhovuje. Poté zapalte černou svíčku, která pohlcuje negativní energii, dokonce se o ní v literatuře píše, že od člověka odhání negativně naladěné a zlé jedince… V plamínku papírek zapalte, položte ho na nehořlavý povrch a nechte shořet na popel. Zítra se hned po probuzení budete cítit jako mýtický pták Fénix, který povstal z popela!

Úterý 16.10. 2018

Za volantem pozor

Ráno i v dopoledních hodinách buďte opatrné při řízení auta i pěší chůzi. Dají se totiž předjímat nehody!

V práci se nenechte rozhodit

Den je ideální pro start dlouhodobých, zejména kreativních projektů, stejně tak studia. V zaměstnání v klidu vyslechněte kritiku. V žádném případě se vás kolegové nebo nadřízení nebudou snažit potopit, ale naopak ulehčit a usnadnit vám práci.

Čas na saunu

Protože byste si měly prohřát kostru, odpoledne zamiřte do infrasauny, suché teplo totiž prospívá kloubům. Maximální účinek budou mít i zábaly. Když nebudete mít takovou možnost, doma si kolena a lokty prohřejte elektrickou dečkou.

Čaj pro dobrý spánek

Protože v podvečer nastane fáze Měsíce, při které obvykle dochází k poklesu hladiny serotoninu, což vyvolává „blbou“ a hádavou náladu, ale také poruchy spánku, popíjejte během soumraku čaj z rozchodnice růžové. Obsahuje látky, které vás naladí na pozitivní frekvenci, dokonce vám posílí imunitu, a v neposlední řadě povzbudí vaše hormony, takže se svou drahou polovičkou budete řádit v posteli dlouho do noci….

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 1. - 2. 12. 2018. Nenechte se vyvést z psychické rovnováhy a nevěřte všemu, co slyšíte!

Středa 17.10. 2018

Nápady mají zelenou

V práci mluvte nahlas o svých nápadech a ve volném čase dejte zelenou vrozeným talentům. Spontánním chováním totiž zrealizujete nebo získáte, po čem v duchu již dlouho toužíte! Což může být lepší postavení ve firmě, ale je také možné, že vám bude nabídnuto zpeněžit svůj talent, což u mnohých z vás může dokonce znamenat start umělecké dráhy!

Ulevte si od dlouhého sezení

Zejména když máte sedavé zaměstnání, po příchodu domů si lehněte na záda, zvedněte nohy a střídavě propínejte špičky, poté napodobujte jízdu na kole. Prospěje to vašim lýtkům, cévám, rozpohybujete krevní i lymfatický oběh.

Zbavte se duševní nepohody!

Protože večerní fáze Měsíce je vhodná k odstranění psychyckých bloků, jakmile u vás doma nastane klid, zapalte zelenou svíci, a velmi pomalu nad plamínkem přejiždějte rukou. Začněte od dlaně a poté nad ním vždy několik sekund podržte postupně každý prst. To opakujte poté i s pravou rukou. Poté byste měly nad plamínkem dělat jakoby kruhy, opět nejdřív levou rukou a poté pravou. Měl by jich být lichý počet. Tento rituál kromě odstranění duševní nepohody dle magické tradice přináší štěstí, urychluje uzdravení a v neposlední řadě zvyšuje plodnost!

Čtvrtek 18.10. 2018

Buďte vstřícné a milé

Zdvořilost vám dnes otevře pomyslné dveře i do srdcí lidí, kteří vás v oblibě nemají. I to je důvod, proč byste se měly pustit do řešení případných problémů, protože si doslova omotáte okolo prstu kolegy i členy rodiny!

Kadeřnice právě dnes

Plánujete-li změnu barvy vlasů, zejména světlé na tmavé, nebo potřebujete zamaskovat počáteční šediny, zamiřte k holiči, s výsledkem budete spokojené.

Ulevte svým nohám!

Po návratu z práce odpočívejte alespoň dvacet minut s nohama výš, než máte srdce, a poté si promasírujte hnětením směrem nahoru nárty, kotníky a lýtka. Máte-li vystouplé žíly, jemným poklepem si tyto místa ošetřete kaštanovým mlékem.

K TÉMATU  Naučte se vykládat karty a nahlížet do budoucnosti

Večer je čas na zklidnění meditací

Večer bude probíhat jediná lunární fáze tohoto měsíce, která bude svým způsobem magická. Umožní vám totiž vzpomenout si na minulé životy, navštívit místa kde jste „kdysi“ žili, a dokonce vám poskytne pohled do budoucích inkarnací. Tak si přidejte do aromalampy olej nebo vosk s vůní pačuly, kadidla, pryskyřice, nebo si zapalte tyčinky s vůní posvátné bazalky, zavřete oči a meditujte.

Pátek 19.10. 2018

Je sice pátek, ale s lenošením počkejte na víkend

Poslední pracovní den byste neměly prolelkovat! Je totiž vhodný ke schůzkám i jednáním s důležitými a vlivnými lidmi, úspěšné budete i na úřadech! Luna ve Vodnáři je také ideální k samovzdělávání, zejména když se bude týkat nových technologií.

Příliš vysoké podpatky nechte doma!

Zvolit byste dnes měli boty na podpatku vysokém maximálně 5. cm. Při dlouhém sezení občas nenápadně zvedněte nohy a kružte chodidly v kotnících, podupávejte si a kolébejte chodidly z paty na špičku, tím podpoříte cirkulaci krve. Zejména těhotné by neměly zvedat těžké předměty!

Se saunou počkejte na jindy

Protože by vám mohly popraskat cévky, pokožku nevytavujte extrémním teplotním změnám, nehodná je proto infrasauna, neměly byste si ani napařovat obličej.

Večerní zklidnění aromaterapií

Po setmění byste se měli zklidnit pomocí aromaterapie. Vhodné budou vůně grapefruitu, bergamotu a zázvoru. Žijete-li ve starém domě, v místnosti ve kterých máte divný pocit, zapalte kadidlovou tyčinku. O kadidlu se totiž traduje, že čistí auru, chrání lidi před negativními energiemi, které z prostoru doslova vyžene. Má ale také antibakteriální účinky, takže vyčistí potažmo dezinfikuje vzduch, což je účinná ochrana před alergií, stejně tak nemocemi, které se šíří kapénkou.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Proud je dražší a skutečné vlny zdražování nás teprve čekají. Pojďme se tedy zamyslet nad tím, jak si nyní snížit účty. Kromě úspory energie je dobré prověřit i možnost změny dodavatele elektřiny. Dobře zvolená nabídka může přinést výrazné úspory. Jak vybrat dodavatele elektřiny v nelehké době?
Pokrok medicíny je neskutečný a těžko bychom si kdysi mohli představit, že i z malých prsou se dají vykouzlit vysněné trojky, a to vše pomocí silikonových implantátů. Ovšem věděli jste, že zvětšit prsa se dají i pomocí vlastního tuku, který většině z nás přebývá na jistých partiích? To zní jako výhra po všech stránkách!
Trápí vás posledních několik kilogramů, které chcete ještě do léta zhubnout? Pak je načase požádat o pomoc bylinky. Právě ty jsou zelenými pomocníky, kteří při hubnutí zaručeně pomůžou. Otázkou zůstává, jaké konkrétní bylinky podporují hubnutí a ze kterých si tedy udělat čaj?
Rádi ji pijeme, i když víme, že to zrovna zdravé není. Že s její pomocí snadno sundáte žvýkačku z vlasů, to už asi všichni víme. Ale to zdaleka není všechno. Coca-cola vyčistí zašlé kachličky v koupelně, varnou konvici od usazenin nebo pánev s připáleným jídlem! To všechno bez zbytečného trápení a drhnutí. Také si s její pomocí můžete připravit colový dort. Podívejte na video!
Podzim se hlásí o slovo a pro všechny milovníky zeleně to znamená jediné - je třeba začít rostlinky pomalu připravovat na období odpočinku, vegetační klid totiž začíná na podzim a končí až na jaře. Zatím se ale nemusíte úplně plašit, a pokud chcete mít ještě nějakou chvilku krásně zelený a rozkvetlý balkon, můžete ho mít. Které květiny nebo bylinky přežijí i chladnější počasí?
Mluví se o tom hodně. Pozitivně i negativně. A my už se také rozhodly, že nasedneme na elektrooře. Výsledek je naprosto úžasný. I za dodržení stanovených pravidel jsme se staly královnami a užily si volnost, kterou cyklistika nabízí. Elektrokolo je prostě super!
Avokádo je jedním z nejdiskutovanějších druhů ovoce, které na této planetě existují. A to z mnoha důvodů, zejména těch ekologických. Ale už jste slyšeli o takzvaném ecovadu?
Barva bot o vás hodně prozradí a v případě lodiček to platí dvojnásob. Vyberte si barvu podle svého vkusu a osobnosti a doplňte svůj outfit chytře a vkusně. Lodičky jsou klasické dámské boty, kterými nikdy žádný model nepokazíte. Můžete je brát na slavnostní příležitosti k róbám, ale využijete je i v casual módě. Ženy v byznysu je také ocení ke kostýmkům nebo do práce na jednání. Lodičky jsou kouzelně ženské, proto se vyplatí mít jich víc párů. Jaké barvy by neměly chybět ve vašm obetníku objevíte v tomto článku.
Co takhle trochu zpestřit interiér? Pokud patříte mezi ty, které mají rády "udělej si sám", tohle jsou nápady pro vás. Originální květináče, plyšová spona na záclony, zarážka na knihy nebo talířek na jednohubky, to vše má jedno společné - základem jsou staré hračky. Nějaký vhodný kousek najdete i u vás, a pak hurá do díla. Zkuste trochu netradiční dekorace!
Jak už název “ugly shoes” napovídá, tyto boty nejsou na první pohled žádnými krasavci. Přesto si je módní svět zamiloval a už několik sezón vévodí žebříčkům největších trendů. V čem tkví jejich kouzlo a proč si je vůbec lidé pořizují, když jsou vlastně ošklivé?
Umělci potřebují ke svému tvoření velkou spoustu inspirace. Aby byli skutečně dobří a ve svém oboru vynikali, musí se do svého řemesla naprosto ponořit. A to často vede k situacím za hranicemi běžného chápání.
Plesy a společenské akce jsou tady, a vy určitě chcete zazářit! Dnes se zaměříme módní novinky a připravíme vás na večery plné tajemství, módního lesku a nezapomenutelných okamžiků. Právě teď se stáváme vaším průvodcem pro plesovou a divadelní sezonu letošní zimy. Milé dámy buďte s námi šik a přečtěte si co vám radí odbornice na módu, fashion poradkyně paní Jana.

Výběr článků

Letní počasí láká ven nejen lidi, ale také velké množství různých zástupců hmyzí říše. Ať narazíte na komára, včelu, vosu, klíště, muchničku, mravence nebo třeba ováda, ne vždy taková blízká setkání třetího druhu dopadnou dobře. Podívejte se, jak si po bolestivém seznámení správně „olízat rány“.
Krásný den všem dámám v naší lize! S blížícím se jarem je nyní ideální čas připravit své tělo na novou sezónu. A co je lepšího než začít s osvědčeným jarním detoxem? V tomto článku se podělíme o jednoduché tipy na přípravu zeleninového smoothie a připravíme si detoxikační polévku. A v neposlední řadě, prozradíme 4 kroky, jak s detoxikací začít jež v únoru.
Umělé květiny jsou velmi oblíbené v kancelářích, obchodech, různých salonech, protože si zachovávají svůj původní vzhled a nevyžadují údržbu. Existuje mnoho pověr týkajících se domu a věcí v něm. Lidé se zajímají o správné uspořádání zrcadel, nábytku a vůbec o vlastně to platí o spoustě věcí, které si domů kupují. Jednou z otázek, které je trápí je to, zda stojí za to, domů kupovat umělé květiny.

Nepřehlédněte

Celý svět stále ještě žije koronavirovou pandemií. Ve večerních zprávách nevidíme nic jiného než pouze počet přibývajících nakažených či informaci o další mutaci zákeřeného onemocnění. Bohužel se pozornost odvrací od mnoha dalších nemocí, jež jsou tu mezi námi stále. Jednou z nich je také legionella. 
Znáte to: šéf tlačí novými úkoly a vy se snažíte najít odvahu říct NE. Jak však odmítnout šéfa bez rizika a udržet si duševní pohodu? Dnes se zaměříme na praktické strategie, jak elegantně odolat nadměrné pracovní zátěži, zachovat klid a udržet si zdravý životní rytmus.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek