Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na čtvrtek 27. 9. 2018. Omlazení pokožky má zelenou!

Čtvrtek bude podle astrologie dnem určeným zkráslujícím procedurám. Věnovat péči pokožce se vám dvakrát vyplatí. Kromě toho se ale držte v klidu. Čtvrtek nebude příznivý den na hádky a snadno k nim dojde.
horoskop
zdroj: 123RF.com

26. 09. 2018

Dnes se vyplatí jít na kosmetické procedury

Dlouhodobý efekt dnes budou mít všechny kosmetické procedury, zejména omlazení pokožky. Tak jí věnujte dvojnásobnou péči než obvykle! Ráno se nejdřív sprchujte přiměřeně studenou a až poté teplo vodou, prokrví se. Ještě do vlhké pokožky vetřete například olej ylang-ylang, který v pleti obnovuje rovnováhu. Na noc použijte šípkový olej a dvojnásobnou vrstvu naneste na partie okolo očí. Vyhlazuje totiž drobné vrásky i strie.

Snažte se udržet klid

Protože fáze Měsíce bude fungovat jako pomyslné zrcadlo, snažte se udržet klid i ve vypjatých situacích. Jakmile si na někoho vyšlápnete, oplatí vám to v dvojnásobné intenzitě!

Nezahrávejte si s magií

Po setmění by si neměly zahrávat s magií začátečnice. Za pomyslnou oponou totiž budou vyčkávat temné síly, které by vám znepříjemňovaly život minimálně formou brutálních snů dva týdny.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jsou muži a ženy z různých planet? Ano, mezi námi je velký rozdíl! Jak vypadá vaše ranní rutina, postoj k životu nebo jak reagujete na různé situace? A jak na stejné situace reaguje váš mužský protějšek? Podívejte se na hlavní rozdíly mezi námi a muži. Tyhle úsměvné příhody ze života vám budou povědomé!
Domov je místem, kde se chceme cítit bezpečně. Již po staletí je ochrana domova důležitou samozřejmostí napříč různými kulturami. I naši předkové chránili své domovy před kletbami, zlými duchy, bídou či útoky nepřátel.
Je běžné, že má dnes téměř každá domácnost vlastní tiskárnu. Platí ale také, že na tisk dokumentů do školy, do práce nebo vstupenek do divadla opravdu nepotřebujete nějakou zvlášť kvalitní tiskárnu a bezchybný tisk. Vyplatí se proto kupovat levné neoriginální tonery nebo je to hazard s životností vaší tiskárny?
S jarem je mimo stoupajících teplot neodmyslitelně spojena obměna šatníku za vzdušnější a pestřejší oblečení. Prostor dostávají kousky s vypasovanějšími střihy podtrhujícími ženskost a jemnost. Konec konců, kterou z žen by nepotěšila mužská pozornost, kterou vyvolá právě dobře padnoucí sukně různého střihu a délky? Víte, jaký střih se k vaší postavě hodí nejvíce?
Jste milovníkem sluníčka a už se těšíte, až budete ležet na pláži a necháte sluneční paprsky prohřívat vaši pokožku? A opravdu víte jak se správně opalovat?
Ve světě, kde rána po divoké noci mohou přinést více než jen kocovinu, se Klára probouzí s bolestí hlavy, pocitem na zvracení a nejasnými vzpomínkami na předchozí večer. Co začalo jako běžný večer s přáteli, se rychle proměnilo v něco nečekaně zásadního, když se Klára probudí v neznámém prostředí, obklopena nečekaným pohodlím a starostlivostí tajemného muže, který představuje více než jen okouzlující úsměv a aspirin pro její bolest hlavy. Jak se Klára snaží skládat dohromady kousky své noci, odhaluje nejen vášnivé chvíle zapomenutého večera, ale také začíná objevovat hlubší pouto, které mezi ní a tímto mužem vzniklo. "Dámská liga" vás zve na cestu plnou tajemství, vášně a nečekaných zvratů, kde každé nové ráno může znamenat nový začátek nebo odhalení skrytých pravd. Začtěte se do dalšího dílu a sledujte, jak se Klářin příběh bude odvíjet v našem románu na pokračování.
Shannen Doherty, ikonická Brenda z Beverly Hills 90210, neúnavně čelí svému boji s rakovinou prsu ve čtvrtém stadiu. S neotřesitelnou odvahou a láskou v srdci sdílí své myšlenky a plány na to, jak ulehčit budoucí ztrátu pro svou rodinu, zejména pro svou milovanou maminku.
O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.
Už máte zkušenost s rybičkami? Nebo své první akvárko teprve zakládáte? Ani v jednom případě se nemusíte ničeho bát. Chovat krevetky mohou klidně i začátečníci. Navíc jsou doslova a do písmene pastvou pro oko.
Čeká vás v příštím roce stěhování do nového nebo jen plánujete rozsáhlou rekonstrukci vašeho stávajícího bydlení? V takovém případě by vás mohlo zajímat, jaké budou interiérové trendy pro rok 2023. Pojďte se alespoň na některé z nich s námi podívat.
Léky nejsou jenom ty, které prodávají v lékárně. Které jsou plné chemie. Je tu ještě možnost přírodní léčby.
Chcete se pyšnit originálním zdrojem osvětlení? Instalujte doma designové osvětlení a udělejte z něj dominantu interiéru. Najděte svojí inspiraci v galerii.

Výběr článků

Je třeba se hned detoxikovat! Po zimním období očistěte tělo a mysl! Přesně to volají reklamní slogany různých společností, a takto se zaklínají mnozí výživoví poradci a prodejci doplňků stravy. Do jaké míry má ale nějaký jarní detox smysl? A proč zrovna na jaře?
Vánoční čas je magickým obdobím plným tepla, radosti a pohody. A jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit tu správnou vánoční atmosféru, je osvětlit svíčky. Voňavé svíčky dokáží proměnit váš domov na místo, kde se budete cítit jako v pohádce. Ale jak vybrat ty pravé voňavé svíčky, které vás nejenom potěší svou vůní, ale také dodají prostoru tu správnou atmosféru? Dnes se podíváme na užitečné tipy a rady, které vám pomohou vybrat ty správné voňavé svíčky pro váš domov.
Ekologické metody v domácnosti jsou dobrá nejen pro naši planetu, ale také pro vaši peněženku. Ušetříte díky tomu hodně peněz, které byste jinak zaplatili dodavateli vody. Tím, že naplno využijete dešťovou vodu, se vám hodně sníží účty za energie.

Nepřehlédněte

Matek samoživitelek se v naší společnosti najde celá řada. Zejména v posledních letech roste počet rozvodů, na základě kterých se dítě dostane výhradně do péče matky nebo do péče otce. Ve většině případů je dítě svěřeno do matčiny péče, a i když žena získává alimenty v pravidelných intervalech (když se poštěstí), přesto je třeba ohlížet se na finanční stránku a počítat každou korunu. Zejména v případě, že je žena na mateřské dovolené, není to po finanční stránce snadné. Naštěstí přinášíme několik tipů, jak to po finanční stránce zvládnout a nepropadnout zlým myšlenkám.
Určitě jste i v zimě potkávaly spoustu lidí v teniskách. Již několik let je to módní obuv pro všechny příležitosti. A právě přicházející teplé období nám dovolí více využít přednosti této pohodlné obuvi.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek