Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Přírodní omlazovač: rybí olej! Zpomalí projevy stárnutí, ozdraví nehty a vyléčí akné nebo ekzém. Nevěříte?

Že se rybí olej nevábné chuti musí jenom konzumovat? Možná vás nikdy ani ve snu nenapadlo, že když ho začnete používat jako krém, můžete díky němu zkrásnět. Dáte mu tedy šanci? Nebudete litovat!

23. 08. 2018

23. 08. 2018

Na rybí olej nemá mnoho z nás právě hezké vzpomínky. Také vás ho babička nutila polykat po lžících s tím, že je neuvěřitelně zdravý? Měla pravdu. Tuk získávaný z lososů, sleďů, makrel, sardinek a ančoviček totiž patří mezi nejbohatší zdroje omega-3 mastných kyselin, proto má příznivý vliv na srdce, mozek i klouby. Jenže co když ho nebudete konzumovat, ale zkusíte jeho vnější použití? Pak můžete vyřešit celou řadu kosmetických potíží. Například?

Stárnutí? Vyzrajte nad ním jednou provždy

Běžně využíváte široký sortiment drahých omlazujících krémů, sér a jim podobných zlepšováků, co slibují zázraky téměř na počkání? Možná se všechny dají nahradit. Je prokázáno, že „rybí mazadlo“ díky obsaženým výživným látkám a vitaminům přispívá k jemnější a pružnější struktuře pokožky. Rovněž pomáhá předcházet předčasnému stárnutí a významně eliminuje tvorbu vrásek. Jeho pravidelná aplikace vám tedy může zajistit vzhled, po kterém tak toužíte. Navíc vás investice do něj rozhodně nezruinuje!

Silné a zdravé nehty, které budou vaší chloubou

Pokud hledáte odpověď na otázku, proč se vám třepí nehty, viníkem dle názoru odborníků mohou být genetické dispozice, nutriční nedostatky nebo nadmíra stresu. Ať už je ale pachatelem jakýkoli ze zmíněných faktorů, východisko z této neblahé situace představuje rybí olej. Ten díky svému unikátnímu složení nehty posiluje, vyživuje a zlepšuje jejich kvalitu. Tak na nic nečekejte a ošetřete své ruce tímto unikátním produktem!

Stopka nenáviděného akné i ekzému

Kde jsou ty doby, kdy se akné a problematická pleť týkala jen dospívajících. V nenávratnu! Dnes pupínkům čelí i mnohem starší generace, přičemž u některých jedinců dokonce přetrvávají až do padesátého roku života. Co na rudé nepřátele platí? Představte si, že mazlavá tekutina získávaná z mořských živočichů. Tento olej totiž vykazuje silné protizánětlivé vlastnosti, což z něj dělá efektivní prostředek na akné. Ovšem nutno podotknout, že dokáže hodit záchranné lano také v případě ekzému, který je vlastně zánětlivou reakcí kůže. Sečteno a podtrženo, tudy vede cesta, jak mít konečně pokoj. Vydáte se po ní?

K TÉMATU  Víte, co dělat při bodnutí hmyzem? Proč je lepší štípance neškrábat a jak se účinně postavit svědění

A co si o rybím oleji myslíte vy? Napište nám, zda ho v zájmu zachování zdraví pravidelně konzumujete, nebo jestli jste někdy zkusila jeho kosmetická využití!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Starat se o jedno malé dítě může dát pěkně zabrat. Dvě potrápí ještě víc, ale co teprve šest prcků? Tahle kočičí máma to nemá jednoduché, ale rozhodně ví, že nemá smysl se zbytečně stresovat!
Navodí příjemnou atmosféru, zahalí domov do úžasné vůně a podpoří relaxaci. Nejen taková kouzla svede aromaterapie, která se stala nedílnou součástí všech milovníků nádherných vůní. Láká aromaterapie i vás? Mrkněte se na pár podrobností, které vás zasvětí do tajů všech jejích podmanivých benefitů.
Člověk si nikdy ničím nemůže být úplně jistý, já jsem si ale byla jistá, že prožívám konečně pravou lásku. Měla jsem plány do budoucna, konečně jsem chtěla založit rodinu, po které jsem tolik toužila. S přítelem jsme spolu začínali už společný čtvrtý rok, už byl čas.
Chceme-li být i v letošní letní sezóně trendy, bude to chtít i stylové boty. Ty by však neměly být pouze vysoce módní, ale také pohodlné. Na následujících řádcích se dozvíte, podle čeho letní boty vybírat, aby byl váš outfit dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!
Kristýna (33) nepatří mezi lidi, kteří dávají na odiv své bolesti. Když onemocněla a její stav jí nedovolil se hýbat, prožívala těžké chvíle.
Jste-li rodič odrostlejšího dítěte, jistě už jste řešili otázku, kdy je ten správný čas, aby dítě spalo v pokojíčku zcela samo. Pokud máte doma čerstvě narozené miminko, toto nelehké rozhodování vás teprve čeká. Čím se řídit a jak postupovat, aby to nezanechalo stopy na vzájemném vztahu?
Od letošního roku existuje státní podpora bydlení pro mladé do 36 let a částky, které lze získat při velmi nízkém úročení, nejsou zanedbatelné. A již 25 let pomáhá v pořízení bydlení také stavební spoření, které je díky dlouhodobě zaručeným nízkým úrokovým sazbám sázkou na jistotu.
Když se řekne Česká republika, každý si spíše vybaví pivo, nicméně Morava – to je kraj hlavně vína a slovácké kultury. Proto je zde spousta vinic, které můžete obdivovat nejlépe ze sedla svého kola.
Vlasy jsou korunou člověka. Když padají, je to špatné. Když padají ženám, je to hotová katastrofa. Čím je to způsobené a dá se ztrátě vlasů zabránit? Zkusíme vám odpovědět.
Začít si vztah se šéfem není vůbec jednoduché. Intimní vztahy na pracovištích jsou vždy složité, a pokud jde o nadřízeného, je to ještě komplikovanější. Přitahuje vás? Dává vám najevo svůj obdiv? Bude to jen flirt, nebo snad láska? Jak si poradit, a přitom si udržet práci.
Výraz plovoucí podlaha je tu s námi zhruba už od 90. let minulého století, od té doby se začaly objevovat ve více a více domácnostech. Jejich slávě však ještě zdaleka neodzvonilo. Majitelé bytů a domů jsou si vědomi jejich výhod, a proto výběr typu podlahy padne často zrovna na ně.
Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy podporujících správné fungování imunity. Znáte to, viry na nás číhají na každém rohu a do toho se denně potýkáme s až příliš mnoho stresovými situacemi. Proč tedy nepodpořit svoje jediné zdraví? Jste přípraveni?

Výběr článků

Jestliže pracujete doma stále, máte již nastavená pravidla, jak home office zvládat. Ale možná s home office začínáte, třeba právě díky povinné karanténě.
Orchideje patří k velice oblíbeným a krásným pokojovým rostlinám. Bohužel jejich velkou nevýhodou je poměrně náročné pěstování. Není to rostlina, kterou jednou za čtrnáct dnů zalijete a už se o ni nestaráte. Orchidej potřebuje trochu víc.
Překrásná stavba se nachází na útesech v Cliftonu, bohatém předměstí Kapského města. Černé mramorové stěny, dřevěné podlahy a neuvěřitelné instalace modrého nasvíceného skla. Nettleton 198 nabízí nádherný výhled na Atlantský oceán a spoustu dokonalých architektonických řešení. Jen se podívejte!

Nepřehlédněte

Když žena řekne svému vyvolenému to pověstné “ano”, začne škála plná svatebních příprav. A vedle výběru ideálního obleku a svatebních šatů, dojde také na výběr svatebních oznámení.
V každé domácnosti nechybí alespoň jedny nástěnné hodiny. Co takhle zvolit nějaké obří, které se stanou dominantou vašeho interiéru? Retro styl je pořád v oblibě, tak se inspirujte překrásnými kousky. Dřevo, jeho imitace nebo design starých nádražních hodin navozují příjemnou atmosféru. Hodí se prakticky kamkoli, do ložnice, kuchyně nebo obývacího pokoje. Nejenom, že ukazují čas. Jsou zároveň krásným doplňkem vašeho interiéru.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek