Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Proč je arganový olej skutečným zázrakem pro vaše vlasy? Zatočí s lupy a urychluje růst

Ještě jste neměli příležitost vyzkoušet arganový olej na vlastní kůži, respektive vlasy? Tak to je nejvyšší čas to napravit. Právě teď, když slunce svítí ostošest, vám hřívu ochrání před jeho škodlivými paprsky. Poklad s oříškovou vůní toho ale umí mnohem víc!

26. 04. 2018

26. 04. 2018

Arganový olej je jedním z nejcennějších olejů používaných v kosmetickém průmyslu. Jeho jedinečnost nespočívá jen v obsahu prospěšných látek, ale také v tom, že se dá vyrobit výhradně v jedné oblasti na celém světě – na jihozápadě Maroka. Proč je tento unikátní prostředek skvělou první pomocí pro vaše vlasy? Důvodů je hned několik!

Stopka vypadávání a urychlení růstu

Každé ráno s hrůzou počítáte škody, které vám „uvízly“ v hřebenu? Pak vám doporučujeme využívat služeb „marockého zlata“ co možná nejdříve. Několik na sobě nezávislých studií potvrdilo, že tento olej díky vysokému podílu blahodárných živin regeneruje pokožku hlavy, zlepšuje krevní oběh a stimuluje vlasové folikuly k růstu, zatímco brání nadměrnému vypadávání. Je také prokázáno, že celkově podporuje kvalitu vlasů a zvyšuje jejich lesk.

Konec lupům, které vás tak rozčilují

Zřejmě se všichni shodneme na tom, že lupy rozhodně nejsou nic příjemného. Pomineme-li vizuální stránku, zpravidla jde o svědivou patálii, která jednoho dohání k šílenství. Věděly jste, že jejich příčinou může být nadměrný stres? Ve hře jsou však i špatné stravovací návyky, nevhodně zvolené vlasové přípravky nebo mytí hřívy příliš horkou vodou. Každopádně jedno je jisté – jelikož arganový olej vykazuje skvělé hydratační vlastnosti, efektivně bojuje proti lupům a suché pokožce hlavy. Obsažené esenciální mastné kyseliny zase pomáhají předcházet zánětům kůže, což také není nijak od věci.

Ochrana před slunečním zářením

Jaro a léto bezpochyby patří mezi nejkrásnější období roku. Nicméně slunce, pod kterým se tak rádi vyhříváme, může mít na vlasy takřka drtivý dopad, neboť je vysušuje a způsobuje jejich poškození. Jak tomu předejít? Ano, můžete nosit klobouk, jenže ani tenhle módní kousek se nehodí ke všemu. Nabízí se tedy řešení v podobě arganového zachránce. Unikátní složení, kterým se může pochlubit, hřívu regeneruje a hloubkově vyživuje, čímž nevratným škodám pomáhá zabránit. Ještě před tím, než vyrazíte ven, si tedy nezapomeňte jeho malé množství vetřít do celé délky vlasů.

K TÉMATU  Každodenní starosti, které pochopí jen ženy s dlouhými vlasy (14 fotek)

Prevence roztřepených konců

Arganový olej umí vyřešit i další častý problém. Protože v jeho schopnostech je posílení vlasů, dokáže si hravě poradit i s roztřepeným konci, které trápí drtivou většinu žen. Jste jednou z nich i vy? Jeho pravidelným používáním můžete na tenhle „rozdvojený nešvar“ krásně vyzrát! Tak na co ještě čekáte…?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejmodernější způsoby redukce vrásek. Která je vhodná pro vás?

Padání vlasů. Proč nás to potkává? Jak jej řešit?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V Čechách i ve světě snad neexistuje nikdo, kdo by o francouzských filmech Nezkrotná Angelika alespoň neslyšel. Tato telenovela se stala slavnou především díky své hlavní představitelce, kterou ztvárnila francouzská herečka Michèle Mercier. Tato nezapomenutelná tvář přitom účinkovala ve více jak 50 filmech. V současnosti je jí přes 60 let a ve společnosti se již příliš neukazuje. Zachovala si ovšem svou pověstnou jiskru v oku a na rozdíl od svých kolegyň se rozhodla stárnout přirozeně a grácií.
Máte něco málo našetřeno a své úspory schováváte pod polštářem doufajíc, že vám je inflace “nesežere”? Bohužel inflace dosáhne i na vaše úspory, které sídlí na běžném účtu. Aby došlo naopak k jejich zhodnocení, vyplatí se je investovat. Do čeho? To je už na vás. Ať už se rozhodnete pro akcie, nemovitosti, dluhopisy nebo pro spořící účet, pomůžou vám knihy o investování, které vás navedou na tu správnou cestu.
O botoxu a jeho účincích se hojně mluví, kosmetické úpravy botoxem jsou skloňovány v médiích a zejména celebrity si v těchto úpravách libují. Ale už zdaleka nejen slavné tváře jeho magii podlehly. Ovšem i když se díky botoxovým injekcím můžete zbavit vrásek, čímž jistě alespoň na chvíli vizuálně zastavíte stárnutí, ne vždy je to výhra.
Nadměrné pocení se týká mnohých z nás, a to zdaleka nejenom v létě. Jde o onemocnění zvané hyperhidróza a údajně jí trpí 4 % světové populace. Jak se proti ní dá bojovat a je vůbec léčitelná?
Rodičovská či mateřská dovolená bývají jedny z nejosamocenějších období, a to paradoxně i přesto, že žena či otec v podstatě nikdy sami ve skutečnosti nejsou.
Postel ukrytá v knihovně nebo sedačka, která se sama přestaví na palandu. Chytré a praktické řešení prostoru doma nabízí originální nábytek budoucnosti. Tyto nápady ale nepůsobí jen jako snaha o získání prostoru za každou cenu. Mnohá řešení jsou vysoce praktická z důvodu účelnosti, jako zasouvací botník pod schody do patra.
Léto je časem dovolených, ale každá taková sranda něco stojí. Lehké upuštění páry a odjezd ze stereotypního života, nám poskytuje odpočinek a oddech. Jenže kde na něj vzít peníze? Pokud jste letos za dovolenou nechtěně utratili majlant nebo máte tu svou vysněnou teprve před sebou, jistě vám přijdou vhod naše tipy, jak ušetřit na dovolené peníze.
Trh s nemovitostmi zažívá nevídané období. I když se původně mluvilo o tom, že Češi nemají našetřeno a že jim chybí takzvaný hotovostní polštář, ukázalo se, že peněz je – a mnoho. Skupují se totiž i takové nemovitosti, které svou cenou volají do nebes. A zájem zatím neutichá.
Chcete mít bronzovou pleť, ale smažení se na slunci není nic pro vás? Pak zkuste samoopalování! Samoopalovací přípravky dodají pokožce opálený vzhled bez pobytu na slunci.
Při výběru spodního prádla zaměřujeme svou pozornost předně na design. Myslíme si, že to, jak kalhotky vypadají, je hlavní. Jenže hlavní by měla být jejich zdravotní nezávadnost. Jen hrstka žen si uvědomuje, jak moc ovlivňuje spodní prádlo naše zdraví. Jen málokterá z žen má na paměti, že nevhodné spodní prádlo může stát za bolestivými mykózami nebo svědivými a nepříjemnými ekzémy.
V dnešním světě spojeném s technologiemi se stává digitální detox klíčovým prvkem pro udržení zdravých mezilidských vztahů. Náš článek o digitálním detoxu vám přináší inspiraci a návody, jak osvěžit svůj život od digitálních vlivů. Od obnovení osobního spojení po nalezení rovnováhy mezi online a offline světem, objevte cestu k zdravějším vztahům skrze digitální odpočinek.
Vzácný pohled na odvážnou Jitku Čvančarovou! Herečka a vášnivá příznivkyně otužování se nechala vidět ve zcela nečekaném světle při svém novoročním dobrodružství na vrcholu Sněžky. Jaký je příběh za touto odvážnou fotografií a co na ni říkají fanoušci?

Výběr článků

Zjistili jste, že jste bez takzvaného hotovostního polštáře? Tudíž kdyby přišla další mimořádná situace podobná té na jaře, neměli byste, z čeho žít? Pak je načase začít s financemi lépe hospodařit. Abyste se však radovali ze zisků a nikoli ze ztrát, které na konci měsíce vykážete, stáhněte si mobilní aplikace, které vám se správou osobních financí pomůžou.
V dnešním společenském kontextu se stále více mluví o fenoménu známém jako 'Incely'. Ale kdo jsou vlastně Incelové a co tato identita znamená? Tento článek se zaměřuje na rozklíčování termínu 'Incel' a poskytuje pohled do života mužů, kteří se identifikují jako involuntary celibate. Přinášíme vám analýzu, příčiny, a zkoumáme, jaká společenská témata a výzvy mohou přispívat k formování této specifické komunity.

Nepřehlédněte

Ačkoli se může zdát, že si svobodu plnými doušky užívají spíše muži, pravda je úplně někde jinde. Protože si doma nemají s kým povídat, existence bez partnerky je pro ně těžkým oříškem i náročnou zkouškou. Jako vážně?!
Rozchod není nikdy příjemný. Ztratíte člověka, na kterém vám ještě před časem velmi záleželo, a v srdci zůstává nepříjemné prázdno. Když se k tomu přidá fakt, že o vás mezi společnými známými váš ex partner mluví velmi nevybíravě, je to nesnesitelné. Máme pro vás tipy, co dělat, abyste tuto situaci zvládla.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek