Úterý , 24. 09. 2024

Jaromír

Veronika Freimanová rok před sedmdesátkou: Stárne s noblesou a našla lásku po padesátce

Veronika Freimanová, kterou si mnozí pamatují z filmů jako Sněženky a machři nebo seriálu Vyprávěj, dnes slaví devětašedesáté narozeniny. Herečka nejen že vypadá úžasně, ale její život po rozvodu nabral nový směr. Se svou láskou, architektem Vladimírem Boučkem, působí spokojeně a inspiruje ženy, že nikdy není pozdě na nový začátek.
Veronika Freimanová je herečka, kterou znají celé generace.

24. 09. 2024

24. 09. 2024

Herečka, kterou znají celé generace

Veronika Freimanová je jméno, které rezonuje mezi generacemi diváků. Od svých slavných rolí ve filmech Sněženky a machři a Snowboarďáci po populární seriál Vyprávěj, si herečka udržuje stálou oblibu. Momentálně ji diváci mohou vídat v seriálu Zoo a těšit se mohou na premiéru televizního filmu Máma pod režijním vedením Jiřího Stracha.

Freimanová
Veronika a její životní role ve filmu Sněženky a machři.

Osobní život: Láska po padesátce

Po rozvodu s režisérem Jaroslavem Brabcem, který nebyl jednoduchý, Veronika Freimanová našla novou lásku. V roce 2010 se dala dohromady s architektem Vladimírem Boučkem a o tři roky později se za přítomnosti nejbližších vzali. Herečka dokazuje, že po padesátce může přijít ta pravá láska a že život může být stále plný překvapení.

Rodina a radost z vnučky

Veronika je také pyšnou maminkou dvou dcer, Terezy a Markéty, které má z prvního manželství. Její radostí je vnučka Ella, která letos nastoupila do první třídy. Společné procházky Prahou a návštěvy divadelních představení pro děti jsou pro Veroniku zdrojem energie a radosti.

Úspěchy na divadelních prknech a filmových plátnech

Bohatá filmová a divadelní kariéra Veroniky Freimanové mluví sama za sebe. Kromě nezapomenutelných rolí ve filmech a seriálech hraje také v divadelních inscenacích, například Milionový údržbář nebo Bosé nohy v parku. Díky své dlouholeté práci se stala jednou z nejrespektovanějších hereček na české scéně. Její role Jany Dvořákové v seriálu Vyprávěj jí přinesla nejen širokou oblibu diváků, ale také vítězství v prestižní anketě TýTý v letech 2010 a 2012 v kategorii nejlepší herečka. Za svůj přínos k české kinematografii a divadlu obdržela také řadu dalších uznání, což jen potvrzuje její významnou pozici mezi českými herečkami.

Jana Dvořáková

Životní moudrost a noblesa v každém věku

Věk je pro Veroniku Freimanovou pouze číslo. Herečka stárne s noblesou a přirozeností, což z ní dělá inspiraci pro mnoho žen. Své výborné geny podědila po babičce, která se dožila úctyhodných 104 let. Sama herečka se netají tím, že plastické operace nejsou nic pro ni a sází na přirozený šarm.

K TÉMATU  Máte doma Silvestr? Připravte se na něj pořádně a udělejte stylový večírek o kterém se bude mluvit i za 20 let

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Sexsymbol své doby a ikona italského filmu Sophia Loren dnes slaví 90. narozeniny

Zemřel herec Karel Heřmánek, bylo mu 76 let

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Léto 2024 je doba experimentů s módou a pohodlím. Soupravy krátkých legín a oversize triček se staly nedílnou součástí šatníku žen i dospívajících dívek. Oblečení je vyrobeno ze směsi viskózy a bavlny a nejenže skvěle vypadá, ale je také velmi praktické. Podívejte se, jak lze tyto univerzální kousky nosit. Oblékněte se do letních šatů z prodejen Pepco a budete se cítit módně a ležérně.
Medovina byla kdysi nápojem novomanželů, protože med je prý skvělé afrodiziakum. Samozřejmě, díky vysoké koncentraci cukrů totiž ničí v buňkách bakterie a navíc obsahuje minerály, pyly, proteiny, vitamíny a aminokyseliny, které jsou tělu velmi prospěšné. A takových potravin je mnohem víc. Opravdu vás nabudí na sex?
Přestože má jít o svátky klidu a míru, jsou Vánoce často spojené s nákupním šílenstvím. Lidé v České republice nakupují čím dál tím více dárků a zvyšují se i výdaje spojené s Vánocemi. Kolik tedy v průměru Češi za Vánoce utratí? A je vůbec možné při nákupu vánočních dárků výrazněji ušetřit? Na to se podíváme v tomto článku.
Co takhle navštívit podmořský svět a vidět zblízka delfíny, tuleně nebo běluhu? Zasmějte se a podívejte se na překvapené děti, které zaskočí reakce mořských tvorů v akváriu!
Moderní i retro radiátory - dnes mohou mít topná tělesa i ty nejdivočejší tvary. Retro se opět vrací do módy. Čemu dáte přednost?
Léto už ne, ale zima ještě ne. První podzimní chlad vyžadují trochu teplejší oblečení. Přechodná bunda je nejlepší volbou. Dámská verze by měla být lehká, chodit se ke všemu a zajistit teplo. Jak vybrat ten nejlepší model?
Osvěžovače vzduchu jsou dnes součástí prakticky každé domácnosti. Vyrobte si je sami, budou mít příznivý vliv na vaši náladu i zdraví.
Když nefungují semafory, musí dopravu usměrňovat policisté. Někteří si práci zpestří tancem, kterým pobaví chodce i řidiče. Tady je deset policistů ze všech koutů světa, jejichž taneční kreace zachytili kolemjdoucí.
Televize Óčko přináší do českého televizního éteru odvážný formát, který rozvířil vody ve Velké Británii i dalších zemích. Naked Attraction, seznamovací reality show, která odhaluje více než jen osobnost svých účastníků, nyní otevírá dveře castingů pro svou tuzemskou verzi. V této jedinečné soutěži se účastníci představují v nejupřímnější formě – zcela bez oblečení, což umožňuje odlišný pohled na výběr potenciálního partnera. Odvaha stát se součástí Naked Attraction může účastníkům přinést nejen nové zážitky, ale možná i lásku jejich života.
Ačkoli se může zdát, že si svobodu plnými doušky užívají spíše muži, pravda je úplně někde jinde. Protože si doma nemají s kým povídat, existence bez partnerky je pro ně těžkým oříškem i náročnou zkouškou. Jako vážně?!
Společnost RunCzech, organizátor Volkswagen Maratonu Praha a mnohých dalších populárních běžeckých závodů a akcí, se spojil se společností Rakuten Viber, která provozuje jednu z předních světových komunikačních aplikací Viber.
Známe ho úplně všichni. Nejspíš ho mnoho z nás má na talíři alespoň párkrát do týdne. Avokádo je hit posledních let, je to superpotravina, která nesmí chybět v žádném zdravém jídelníčku. Jenže s sebou nese i temnou stránku, o které se ví, ale příliš se o ní nemluví. Nebo ji záměrně nevidíme.

Výběr článků

Léto si každý z nás spojuje s opalováním a všichni se na něj nesmírně těšíme-. Konečně totiž může naše tělo získat bronzový odstín bez toho, aniž bychom museli navštěvovat solárium. Jenže co až léto bude pryč? Co pak? Vyvstává najednou otázka, jak si udržet opálení po co nejdelší dobu. Tento článek obsahuje nejúčinnější tipy na to, jak opálení co nejvíce prodloužit a pyšnit se tak krásným tělem i několik měsíců po dovolené.
Pokud existuje nějaký dobrý žebříček dámských vůní na rok 2024, pak nepochybujeme o tom, že je to právě tento. Uvádíme více než desítku výjimečných vůní – okouzlujících svou rozmanitostí, které dlouho vydrží, ohromí a jsou nezapomenutelné. Podívejte se, které z nich se dostaly do našeho žebříčku nejlepších dámských vůní.
Dne 4. ledna roku 2019 byl na sociální platformě Instragram vytvořen účet. Na tomto účtu byla toho samého dne vystavena fotografie obyčejného slepičího vejce společně s popiskem: „Pojďme z tohoto obrázku udělat nový světový rekord a dát jí největší počet lajků, jaký tu kdy byl. Překonejme aktuální rekord, který drží Kylie Jenner s 18 miliony lajky“. A tím to všechno začalo.

Nepřehlédněte

Každá z nás tu a tam zatoužíme po změně. Když už ale přijde na věc, zpravidla první, čím začneme, jsou naše vlasy. Důvod je prostý. Je to změna, které si většinou všimne opravdu každý (no dobře, možná manžel na to přijde později) a zároveň je to způsob, jak ze sebe vykouzlit zcela nové já, které rázem získá zbrusu novou image. Kde jinde hledat nové nápady a nasávat inspiraci, než právě v osvěžujících trendech, které nám rok co rok přinášejí světoví vlasoví stylisté. Co si pro nás připravili tentokrát?
Nespavost (insomnie) není v současné době nic výjimečného. Podle statistik poruchami spánku trpí až 40% populace. Příčin může být mnoho, od vedlejších účinků léků až po stres.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek