Čtvrtek , 19. 09. 2024

Zita

Podzimní a zimní trendy 2024: Jak zazářit v chladnějších měsících

Přestože venku ještě dominují letní teploty, podzim už klepe na dveře a s ním přichází i nové módní trendy, které promění váš šatník. Letošní sezóna podzim/zima 2024 slibuje fascinující kombinace barev, textur a střihů, které přinášejí eleganci, ale i pohodlí. Ať už se chystáte na večírek, pracovní schůzku nebo procházku v parku, zde najdete tipy na klíčové trendy, které budou tuto sezónu vládnout.
Podzimní trendy
Podzimní a zimní trendy 2024

Luxusní pleteniny a oversized siluety

Tento podzim budou trendy pleteniny, které přecházejí od jednoduchých a praktických k elegantním kouskům plným stylu. Kardigany a oversized svetry nabízejí nejen teplo, ale i sofistikovaný vzhled. Objevují se ve variantách s výraznými límci a texturami, které dodají outfitu osobitý šmrnc. Kombinujte je s širšími kalhotami nebo koženými doplňky pro moderní a trendy vzhled.

Metalické akcenty

Podzimní trendy přináší i návrat metalických prvků, které dodají každému outfitu jas a lesk. Zlaté a stříbrné tóny budou zářit nejen na večerních šatech, ale i na bundách a kabátech. Tyto barvy zvednou váš outfit na novou úroveň, ať už si vyrazíte do města nebo na speciální událost. Kombinace lesklých povrchů s neutrálními barvami je letos velkým hitem.

Kožené prvky

Kožené oblečení je vždy dominantou podzimní módy, a ani letos tomu nebude jinak. V roce 2024 se však kůže vrací v barevných variacích, jako jsou burgundská, hnědá a pastelové odstíny. Kožené bundy, sukně i kalhoty budou základem každého šatníku, ale objevují se i nové trendy, jako jsou kožené vesty a dlouhé kabáty. Tyto kousky skvěle doplní zimní outfit, aniž by působily těžkopádně.

Barvy, které se budou nosit

Letošní sezóna podzim/zima je plná výrazných barevných palet. Třešňově červená a burgundská ovládnou podzimní šatníky. Tyto odstíny se skvěle kombinují s neutrálními barvami, jako jsou černá, béžová nebo šedá, což dodá každodennímu outfitu šmrnc i eleganci. Šalvějová zelená je dalším klíčovým odstínem, který přináší sofistikovaný a klidný vzhled. Kombinujte ho s přírodními tóny nebo jemnými kovovými doplňky pro harmonický outfit​.

Pro milovnice chladnějších tónů bude letošní sezóna o ledově modré a světle šedé, které navodí moderní a minimalistický vzhled. Zároveň se opět vrací stříbrné a metalické akcenty, které dodají každému outfitu nádech futurismu​

K TÉMATU  Proč začít doplňovat kolagen, když se z těla začne ztrácet?

Boho styl i v zimě

Boho chic styl nezůstává jen u letních festivalů, ale přináší svou lehkost a volnost i do zimních měsíců. Dlouhé kabáty s třásněmi, vzdušné siluety a krajkové prvky promění váš zimní outfit v něco jedinečného. Tento trend je ideální pro vrstvení a kombinaci různých textur, což dodává outfitu na hloubce a zajímavosti.

Vrstvení jako umění

Vrstvení bude letos klíčové. Správně zvolené kombinace materiálů a střihů vytvářejí nejen funkční, ale i velmi módní outfit. Od objemných pletenin po jemné šaty, vrstvení vám umožní hrát si s proporcemi a barvami. Letošní trend velí k promyšlenému, ale uvolněnému vzhledu.

Inspirujte se buďte hvězdou letošního podzimu

Podzim a zima 2024 přináší neuvěřitelné možnosti, jak se vyjádřit skrze módu. Nezapomeňte, že každý outfit je příležitostí vyjádřit svou osobnost. Ať už vás lákají minimalistické linie, bohémské volány nebo výrazné barvy, letošní trendy vám umožní hrát si s kombinacemi a vytvořit si vlastní styl.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Objevte tajemství krásy jižanských žen a osvojte si přirozenou péči

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Roztomilé překvapení se skrývá pod peřinou. Není to krása, takhle si lebedit? Bezstarostný spánek chlupatých mazlíčků úplně vybízí k podobnému odpočinku. Tady se navíc jedná o takzvaný synchronizovaný spánek. Jak je vidět, účastníci si navzájem vůbec nepřekáží.
V zimním období vyžaduje vaše pleť i vlasy více péče než po zbytek roku. Neustálé střídání teplot, vítr, mráz, sníh a smog, to je koktejl, který má na vaši pokožku i vlasy zničující účinek. Jak zabránit tomu, aby byla vaše pleť v zimě zašedlá a nezdravá a vlasy oslabené, polámané a bez života? Vyžaduje to kosmetickou první pomoc.
Léto? Čas dovolených, výletů s přáteli a hlavně svateb. A všude si vás někdo bude chtít zvěčnit. Jak se před fotoaparátem chovat, aby se vám už nikdy nepomstil? To vás naučíme v jednom rychlém školení! Zkuste to podle našeho manuálu správného focení.
Vzácný pohled na odvážnou Jitku Čvančarovou! Herečka a vášnivá příznivkyně otužování se nechala vidět ve zcela nečekaném světle při svém novoročním dobrodružství na vrcholu Sněžky. Jaký je příběh za touto odvážnou fotografií a co na ni říkají fanoušci?
V dnešním světě spojeném s technologiemi se stává digitální detox klíčovým prvkem pro udržení zdravých mezilidských vztahů. Náš článek o digitálním detoxu vám přináší inspiraci a návody, jak osvěžit svůj život od digitálních vlivů. Od obnovení osobního spojení po nalezení rovnováhy mezi online a offline světem, objevte cestu k zdravějším vztahům skrze digitální odpočinek.
Hnízdečka pro miminka jsou důležitou součástí dětské výbavy. V čem tkví benefity dětského hnízdečka, kde kvalitní hnízdečko pro miminka pořídit a jak ho vybrat? Nejlepší řešení přináší obchod JUKKI. Tedy polský výrobce a prodejce produktů péče o děti, v jehož nabídce naleznete vše, co k péči o dítě potřebujete.
Asi máte taky zažité, že utěrky by se neměly prát v pračce. Namísto toho je pravděpodobně vyvařujete. Tahle metoda má ale jeden zásadní háček. Vyvařování není k utěrkám zrovna dvakrát šetrné. Jsou po něm sice opravdu čisté, ale postupně vám řídnou, a vy tak musíte kupovat stále nové a nové kousky. Naštěstí existuje mnohem šetrnější alternativa.
Svícny a svíčky nemusíte zapálit, jen když něco slavíte nebo když se blíží advent. Vytváří útulnou atmosféru, která zahřeje a pohladí. Obzvlášť, když je za okny nevlídné počasí nebo večerní tma, je plamen svíčky doslova relaxačním prvkem. Inspirujte se krásnými kousky!
Léto je sice oblíbeným ročním obdobím pro mnoho z nás, ale naše pokožka a vlasy toto nadšení zrovna nesdílí. A proto bychom se o své tělo měli v létě starat ještě více než v ostatních ročních obdobích, nebo přinejmenším specificky. Jak by měla vypadat péče o vaše vlasy v době, kdy je spaluje letní žár?
Sedavé zaměstnání se bezpochyby vždy nějak odrazí na našem zdraví. Nejde jen o stav páteře a celých zad, ale mohou se objevit i zdravotní potíže rukou od jejich nevhodné a dlouho neměnné pozice. Zároveň trpí vaše klouby, můžete mít větší sklony k nadváze. Zkuste se tedy zamyslet nad tím, jestli i když musíte pracovat, nešlo by se vždy třeba po hodině práce na chvilku protáhnout a svému tělu trochu ulevit.
Ženy i muži často mateřská znaménka podceňují, ale to se nevyplácí. Nikdy nemůžete vědět, jestli v sobě náhodou neskrývají strašáka v podobě rakoviny. Proto si nechávejte znaménka nejenom pravidelně kontrolovat, ale také se o ně správně starejte.

Výběr článků

Být sama na výchovu dítěte, ať už z jakéhokoliv důvodu, není věc jednoduchá. Zapomeňme dnes na psychologický podtext a složitosti rodiče, který zvládá sám roli mámy – táty dohromady. Pojďme se zaměřit na čistě materiální stránku věci. I ta není jednoduchá. Na jaké dávky a příspěvky máte nárok a kde je žádat?
Když se s námi léto loučí v Česku, neznamená to, že jinde na světě sluneční paprsky i nadále nepřevládají. Například takové Maledivy jsou atraktivní i v zimních chladných měsících, o tom není pochyb ani sporu. Pokud přemýšlíte nad tím, že svůj čas strávíte za hranicemi, prozraďme si, co dovolená na Maledivách nabízí a další informace, které se každému turistovi mohou hodit.
Smoothie vám může zajistit denní dávku vitamínů nebo si jím můžete třeba nahradit večeři. Každopádně si jistě pochutnáte a vaše zdraví to ocení. Smoothie jsou opravdovým hitem při snaze o zdravé stravování. A není se čemu divit! Tak jen vyzkoušejte některý z receptů na jejich přípravu.

Nepřehlédněte

Čeká vás zařizování nového bytu nebo snad rekonstrukce toho stávajícího? Inspirujte se trendy v bydlení pro rok 2022. Cílem pro nadcházejících dvanáct měsíců je vytvořit ze svého domova místo, kde se budete cítit příjemně, v klidu a bezpečí.
Aktuálně nejedna zahrada oplývá pěstovanou zeleninou. Zatímco z počátku jara a léta trápilo zahrádkáře sucho, nyní jsou tím hlavním problémem škůdci, kteří okupují pěstovanou zeleninu. Žádný zahrádkář si však nemusí nechat svou zeleninu vzít, se škůdci totiž lze efektivně bojovat. Dokonce se nemusí použít ani chemie, po které sahají především nezkušení zahrádkáři, kteří jednotlivé druhy zeleniny pěstují vůbec poprvé.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek