Pátek , 18. 10. 2024

Lukáš

Jarně šik – pozvedněte svůj styl dámskou sezónní módou

Jaro je tady a s ním můžeme náš šatník obohatit o stylové oblečení, boty a o svěží módní doplňky. Že netušíte, co je právě trendy? Nevadí! Na následujících řádcích si na aktuální hity na poli módy posvítíme pěkně zblízka. Vy se jen pohodlně usaďte a nechte se inspirovat společně s námi, bude to stát za to.

29. 04. 2024

Jaké dámské oděvy zařadit do letošního jarního outfitu?

Ženy mohou letos do outfitů zakomponovat např. dámské kalhoty s vyšším pasem a s rozšířenými nohavicemi. Tento model kalhot se do módy opakovaně vrací a přesně teď je ta správná doba na to, abychom ho vynesly opět na scénu. In budou letos také dámská trička s potiskem. Do teplejších dnů můžete na sebe obléci kratší crop top a sladit ho s trapézovou nebo s lisovanou sukní s vyšším pasem. Do sportovně laděných outfitů vám zase bude slušet tank top s širšími ramínky. Dámy pak mohou na jaře nosit i rafinované šaty s různými průstřihy. Ty se mohou nacházet na ramenou, ale i v dekoltu nebo v oblasti šíje. V módě budou letos i teplákové dámské soupravy. Vybírat si můžete také dámské elegantní overaly či kratší trenčkoty s páskem. Vhodnou volbou budou na jaře i dámské legíny s vyšším pasem nebo denimové sukně. Značka Patrizia Pepe na Answear.cz vám nabídne stylové kousky v nejrůznějších trendy barvách. Do ležérních outfitů mohou ženy zařadit i trička s potiskem. Velikost potisku pak přizpůsobte vašemu jedinečnému vkusu. Co se líbí jedné ženě, nemusí sedět té druhé. Řekněte to tedy módu a vyjádřete tak svůj charakter.

Jaká obuv bude trendy v letošním jarním období?

Jarní sezóna přeje dámským sneakersům. Tyto mladistvé boty mohou mít mnoho podob. Někdo dá přednost dámským kotníkovým nebo nízkým teniskám. Opravdovým trhákem však budou kecky na vyšší a silné platformě. Na módní modely dámských tenisek se podívejte pro inspiraci i tady: https://answear.cz/m/liu-jo. Zde si přijde na své i ta nejnáročnější z vás. Co se týče barev, budou v módě ty přírodní a pastelové. Jarní období je jako stvořené i pro nošení bílých dámských tenisek. Do teplých dnů pak mohou ženy na jaře volit i kožené dámské sandály. V módě budou zejména kousky na platformě. Volit můžete modely s dekorativními lesklými prvky. Ty totiž velmi snadno sladíte dále i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky, jako jsou hodinky, náušnice nebo náramky a prsteny. Do práce vám budou na jaře slušet také semišové dámské mokasíny nebo nazouváky. Kožené kousky mají mnoho předností. Jsou nejen módní a pohodlné, ale také jsou i tzv. udržitelné. Udržitelnost není cizí velkým módním světovým značkám. Ženy a dívky tak mají rozhodně z čeho vybírat!

K TÉMATU  Umělé oplodnění a tajemná zkratka IUI
Jaká obuv bude trendy v letošním jarním období?

Jaké módní doplňky by neměly chybět ve vašem jarním šatníku?

Do jarních dámských šatníků patří bezpochyby i stylové módní doplňky. Letos budou trendy klobouky v bucket stylu a velké dámské kožené kabelky. In budou také háčkované tašky nebo peněženky s lesklými prvky. Do sportovně laděných outfitů můžete nosit na jaře ledvinky s potiskem nebo kožené batohy. V módě budou i klasické baseballové čepice nebo truckerky. Oživit váš šatník můžete i doplňky v tzv. tie-dye stylu. Ty dodají každému outfitu patřičný šmrnc.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Současná komplikovaná doba COVIDU-19 přinesla s sebou mnohé změny, se kterými se musíme ve svých životech poprat. Jednou z těchto změn je i karanténa. Obzvláště náročná je v případě rodin s dětmi. Přinášíme vám několik tipů, jak děti během karantény zabavit.
Přemýšleli jste někdy nad tím, co děláte, když večer ulehnete do postele? Drtivá většina z nás zapne televizi nebo sáhne po svém telefonu, aby nám náhodou před spaním nic neuniklo. Nebo v horším případě obě tyto možnosti zkombinujeme. Bohužel obrazovky těchto zařízení vyzařují takzvané modré světlo, které narušuje naše přirozené spánkové cykly. Ale abyste své tělo připravili na kvalitní spánek, je třeba modré světlo naprosto minimalizovat.
Nastávající zima s sebou kromě bruslení na zamrzlých rybnících a stavění sněhuláků nese i situace, které toto roční období dokáží znepříjemnit. Kdo z nás v zimě alespoň jednou neuklouzne na namrzlém chodníku? Ty každoročně představují hrozbu pro naše zdraví a nepříjemné pády mnohdy končí zlomeninami. Dalším zimním strašákem je velké množství sněhu padající ze střech nebo obrovské ulamující se rampouchy. Co nám pomůže se chránit?
Módní trendy začínajícího roku nejsou zase tak velkým překvapením, jaké jsme někteří očekávali. Takže to nebudeme zdržovat a jdeme rovnou na věc.
Jste milovnicí masáží a máte pocit, že znáte už všechny nazpaměť a přesně víte, jak která masáž probíhá? V tom případě vězte, že existují i masáže, které rozhodně neznáte a které jste ještě nikdy v životě nezažili. Jak to víme? Protože jsou natolik neobvyklé, že v našich končinách se téměř nevyskytují. Které to jsou?
S příchodem nového roku se obnovily módní kolekce v oblíbených i méně oblíbených obchodech. Loňské zboží vystřídalo letošní a my si již mohli všimnout toho, co se bude letos nosit. Stejně jako vloni, i letos se bude naše pozornost upínat k modelům, které ohlásily svůj velký comeback. I letošnímu roku budou dominovat kousky, které známe z devadesátých let a které po nějakou dobu upadly do zapomnění.
Čínský horoskop je úplně jiný než ten náš. V tomto horoskopu je také celkem 12 znamení, ty pak prezentuje rok narození. Rok Tygra slibuje zajímavý vývoj, kroky vpřed, radost, ale i strastiplnou cestu k našim cílům. Pojďte se podívat, co podle čínského horoskopu letos čeká právě vás!
Britská princezna z Walesu, Kate Middleton, se v neděli objevila na finále mužského Wimbledonu v Londýně. Tento významný tenisový turnaj si nenechala ujít, přestože v březnu oznámila, že bojuje s rakovinou. Na finále ji doprovázela její devítiletá dcera Charlotte.
Genetická modifikace, tedy úmyslná změna genetického materiálu, se využívá zejména ke snazšímu pěstování některých rostlin. Nejčastěji můžete v této souvislosti slyšet o kukuřici. Narazíte však na mnoho argumentů pro i proti tomuto zásahu při pěstování. Na jedné straně je vyzdvihován přínos a zajištění vyšší produkce, na straně druhé jsou pochyby a možná rizika spojená s jejich konzumací.
Po delší odmlce se nám opět otevírají hrady a zámky. Pokud tedy nemáte program na následující víkend, vyberte si z našeho seznamu ty nejatraktivnější památky, jež se vám vryly do paměti třeba díky nestárnoucím pohádkám, které se pravidelně vysílají v televizi během vánočních svátků.
Český jazyk a jeho gramatika není vaší silnou stránkou? Žádný učený z nebe nespadl, pomůžeme vám naučit se alespoň psát správně velká a malá písmena u všeho, co souvisí s Vánocemi. Pak můžete bez obav začít rozesílat vánoční přání.
Podzim je tady, proto je čas obout se do teplejší a pevnější obuvi. Trendy pro podzim 2022 vás nadchnou. In je pohodlí a funkčnost. Mrkněte, jaké se letos budou nosit kozačky, kotníkové boty a boty na sníh. Pro každou ženu máme spoustu tipů, ze kterých si vyberete. Využijte podzimního Black Friday a nakupte nejlepší boty za zlevněné ceny. Boty si můžete pořídit i na další sezóny, proto volte kvalitní materiály a prověřené značky.

Výběr článků

Definice sendvičové generace je jasná. Je to jak šunka a sýr v sendviči, stlačeni mezi péči o děti a rodiče či prarodiče. Děti, které jsou na nás ještě závislé a zároveň je nutné pečovat o stárnoucí rodiče a prarodiče jednoho z manželů, v horších případech dokonce obou. A práci za vás také nikdo neudělá. Jak si zachovat zdravý rozum, klid a v této psychicky i finančně náročné situaci?
Poradíme vám, jak zvládnout mírný průběh covid-19 v domácích podmínkách, co na něj nezabírá nebo kdy už je nutné vyhledat lékařskou péči. Navíc přidáme odpovědi na několik dalších klíčových otázek.
Hudba. Pro někoho smysl života, pro někoho příjemné povzbuzení během dne a pro jiného ideální hnací motor pro konkrétní činnost. Ne nadarmo se říká, že svět vidíme podle toho, jakou hudbu posloucháme. Naše oblíbené žánry mnohdy zrcadlí naši osobnost. Zároveň je to pro nás mnohdy v těch nejtěžších a nejnáročnějších okamžicích ten nejlepší parťák, jakého si jen můžeme přát. Hudba ale může efektivně posloužit pro naši práci, rozvoj osobnosti nebo daleko více - může nám pomoci najít samu sebe.

Nepřehlédněte

Kmenové buňky jsou v kosmetickém oboru často skloňovaným pojmem posledních let. Jedná se pouze o přeceňované složky kosmetiky nebo jsou kmenové buňky skutečně zázračnou ingrediencí, která nám pomůže ke krásnější pokožce?
Simona Postlerová, uznávaná herečka zemřela náhle v neděli. Diváci si ji pamatují například z filmů Probudím se včera, Jedna kočka za druhou nebo Tancuj, Matyldo. Kromě své filmové kariéry byla Simona Postlerová především významnou divadelní herečkou, jejíž umělecký přínos na české divadelní scéně byl mimořádný. Své nezapomenutelné výkony předvedla v mnoha divadelních hrách, a to jak na scénách Národního divadla, tak v Divadle na Vinohradech, kde strávila většinu své profesní dráhy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek