Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Jana, hlas módní inspirace: Rozhovor o Krystyně Pyszkové, Miss World

Na scéně, kde Krystyna Pyszková převzala korunu Miss World 2024, zazářila nejen svou krásou, ale i díky promyšleně zvolenému outfitu. Naše módní redaktorka, expertka na nejnovější trendy a osobní styl, nám pomůže odhalit, co dělá tento outfit tak výjimečným.
Miss World
Miss World Krystyna Pyszková

12. 03. 2024

12. 03. 2024

Miss World a tajemství jejích národních šatů

V sobotu 9. března se Krystyna Pyszková stala hvězdou večera, když byla korunována Miss World na slavnostním finále v Bombaji. Její cesta k titulu byla pevně podložena nejen nádherným vzhledem, ale také významnými úspěchy, které zahrnovaly vítězství v kategorii nejkrásnějších národních šatů. Tyto šaty, které pro ni navrhl uznávaný český stylista a designér Sam Dolce, aktuálně působící jako kreativní ředitel Miss Czech Republic, se vyznačovaly inspirací českým folklorem a světem koní, odkazující na modelčinu vášeň. Krystyna, studentka práv, oslnila porotce nejen svou fyzickou krásou, ale i angažovaností v sociálních otázkách, což potvrdila její účast ve finále kategorie Beauty With A Purpose. V této kategorii byla oceněna za své dlouholeté věnování se pomoci druhým a zaměření na vzdělávání dětí v zemích třetího světa, což přispělo k jejímu celkovému vítězství na prestižním světovém podiu. V dnešním exklusivním rozhovoru se podíváme blíže na tyto exkluzivní šaty s naší módní stylistkou Janou, která nám odhalí, co dělá Krystynin outfit tak jedinečným.

Hlavní prvek outfitu

Miss World Krystyna Pyszková a Sam Dolc kreativní ředitel Miss Czech Republic.

Ondra: Jani, Krystyna Pyszková v sobotu ovládla Miss World a zaujala nejen svým přístupem, ale i nádhernými šaty. Jaký je tvůj pohled na její outfit, který jí pomohl k vítězství?

Jana: Ondro, musím říct, že Krystyna byla ve svých šatech ztělesněním elegance a tradice. Její šaty, navržené Samem Dolcem, dokonale propojily český folklór s vášní pro svět koní. To, jaký důraz byl kladen na detail a originalitu, odlišilo Krystynu od ostatních a zdůraznilo její jedinečnost.

Ondra: Přesně, Sam Dolce je známý svým okem pro detail. Můžeš více rozvést, co na šatech považuješ za klíčové?

Jana: Samozřejmě. Klíčové byly především ručně vyšívané detaily, které odkazovaly k naší bohaté kultuře. Nabírané rukávy a folklórní motivy nejenže vynikly, ale přidaly šatům na autentičnosti a příběhu. A nezapomeňme na inspiraci jezdeckým světem, která dodala celému vzhledu moderní vibe.

K TÉMATU  Jak fungují módní swapy a které znáte?

Krystyna v kategorii Beauty With A Purpose

Ondra: Krystyna také vynikla v kategorii Beauty With A Purpose. Myslíš, že její angažovanost a osobní příběh měly vliv na její celkové hodnocení?

Jana: Absolutně, Ondro. Krystynina práce a závazek v oblasti vzdělávání dětí v zemích třetího světa ukázaly její hloubku a charakter. Miss World není jen o vnější kráse, ale o propojení krásy s účelem a smyslem. Krystyna toto propojení ztělesňuje.

Ondra: A co si myslíš, že tento úspěch znamená pro Českou republiku?

Jana: Je to obrovský úspěch a důvod k hrdosti. Krystyna a její šaty na mezinárodním pódiu pozitivně reprezentovaly naši zemi a ukázaly světu bohatství české kultury a talentu. Je to inspirace pro všechny mladé ženy a důkaz, že s vášní a odhodláním lze dosáhnout výjimečných věcí.

Ondra: Nakonec, co bys vzkázala našim čtenářkám? Jak by měly přistupovat k vlastnímu stylu a inspiraci, kterou mohou čerpat z Krystynina příběhu?

Jana: Čtenářkám bych řekla: buďte odvážné ve vyjádření vlastního stylu a nebojte se inspirovat. Krystynin příběh je důkazem, že autenticita a věrnost svým hodnotám vede k úspěchu. Vaše osobnost a příběh dělají váš styl jedinečným. Nebojte se toho využít a být samy sebou.

Ondra: Děkuji ti, Jani, za tvé přemyšlení a inspirativní slova. A co si o Krystynině outfitu myslíte vy, naše čtenářky? Sdílejte s námi své názory a nechte se inspirovat jejím úspěchem a příběhem krásy s hlubším významem.

Jana naše módní vizionářka a stylistka

Jana
Módní poradkyně Jana Rumerskirch Šafariková

Představujeme vám Janu, srdce a duši našeho módního oddělení. Jana je žena mnoha talentů, ale především je to vášnivá milovnice všeho, co se týče módy. Pro ni není oblékání jen rutinní činností, ale formou zábavy a sebevyjádření. Snaží se překračovat zaběhnuté módní normy a trendům dává nový rozměr tím, že se obléká tak, aby to odráželo její osobnost a aktuální náladu.

Jana využívá svou kreativitu a znalosti v oblasti módy k tomu, aby inspirovala ostatní. V její práci osobního stylisty a poradce se snoubí vášeň pro módu s radostí z pomoci lidem najít svůj jedinečný styl, ve kterém se cítí pohodlně a sami sebou. Tato kombinace ji předurčuje k tomu, aby byla nejen módní redaktorkou, ale také důvěrnou poradkyní pro ty, kdo hledají svou cestu v módním světě.

K TÉMATU  Máte chuť na sladké nebo nějaký zákusek? Zkuste si vybrat ze čtyř receptů na zdravé dobroty z ovesných vloček. Je to snadné a rychlé!

Jana věří, že móda je o mnohem více než jen o sledování nejnovějších trendů. Je to o objevování sebe samého a o tom, jak se cítit svá ve všem, co nosíte. Její přístup k módnímu stylingu zdůrazňuje individualitu a autenticitu, což odráží její vlastní životní filozofii.

Ať už hledáte inspiraci pro svůj každodenní outfit nebo potřebujete rady pro speciální příležitost, Jana je zde, aby vám pomohla odhalit a rozvinout váš osobní styl. S Janou na vaší straně se svět módy stává nejen dostupnějším, ale především zábavnějším a inspirativnějším místem.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Christian Dior: Nesmírně pověrčivý a geniální tvůrce ikonického “New looku”

Do divadla, na ples, nebo vernisáž, ale pokaždé šik!

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Milujete pohyb při hudbě? Dobře děláte! Nedávno bylo vědecky prokázáno, že právě dynamická hudba má na celkový výsledek cvičení velmi pozitivní vliv. Při domácím cvičení, ve fitku i v bazénu je proto skvělé se zaposlouchat do hudby. Co se s vaším organismem bude dít?
Sen o vlastním bydlení se mi splnil před rokem. Byla jsem šťastná, že se konečně mohu odstěhovat od rodičů a žít si po svém. Ale nadšení z nového domova a pěkného pronajatého bytu je pryč.
Vlasy představují pomyslnou korunku krásy. Péče o ně je velmi důležitá. Zjistěte, jaké chyby ničí vaše vlasy.
Okořenit si společné partnerské chvíle nemusíte jen v rámci ložnice. Co takhle vymyslet nějaký malý vtípek, na který budete dlouho vzpomínat? Máme pro vás pár tipů, které hravě zvládnete, a kterými svého partnera trochu pozlobíte a vyprovokujete k akci. Pojďte se pobavit i vy!
Spodní prádlo - většina z nás ho bere jako samozřejmost. A není to špatně. Jen je nutné si alespoň někdy uvědomit, že i taková maličkost ukrývající se pod oblečením se nám výraznou měrou podílí na zdravotní kondici. Například špatně zvolená podprsenka způsobuje bolesti zad a zvyšuje riziko vzniku zánětů a bulek. A kalhotky? Pokud jsou malé, nevhodného střihu nebo z nepříjemného materiálu, vede to ke vzniku vaginálních mykóz.
Podle žebříčku Forbes vydělalo celkově 100 nejlépe placených hvězd světa v minulém roce celých 6,1 miliardy dolarů. Z toho deset nejlépe placených hereček na světě v minulém roce vydělalo dohromady 254 milionů dolarů. Jde o závratné částky, které zaujmou mnohé milovníky filmového průmyslu. Pojďme se blíže podívat na to, jaké herečky v minulém roce vydělaly nejvíce.
Každá žena ví, jak je důležité, aby spodní prádlo dokonale sedlo. Zejména pak podprsenka, jejíž nepadnutí může vyvolat nepříjemné bolesti zad. Bohužel jen málokterá ví, jak správně by měla dobře padnoucí podprsenka vypadat a jak si ji ostatně vybrat, aniž bychom si museli zkoušet.
Vlasy jsou pro ženy velice důležité. Zakládáme si na nich, bereme je jako pýchu, o kterou je potřeba se neustále starat. Někdy, i přes veškerou péči, se nevyhneme zničení a roztřepeným konečkům. Jak proti nim bojovat?
Že to přece není možné? Všechno jde, když se chce. A přitom nemusíte vůbec nikam cestovat. Klidně zůstaňte doma, ale zařekněte se, že každý den budete angličtině věnovat alespoň dvacet minut.
Vztah s otcem vašeho dítěte skončil a vy víte, že má novou známost. Jak své dítě připravit na setkání s cizí paní? Co musíte dodržet, pokud si nepřejete, aby dítko prožívalo traumata? A jak se odměnit za dobře odvedenou práci? Projděte si základní pravidla potřebná pro toto nelehké životní období.
I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.
Dubaj je druhý největší ze sedmi arabských emirátů. Rozhodně je však nejnavštěvovanější a pro turisty nejatraktivnější. Chcete vědět proč? Níže najdete důvody, proč byste měli Dubaj navštívit.

Výběr článků

Měl to být hit, naslibovali nám nejdrsnější reality show. A místo toho máme v televizi pohled na táboření v exotice uplakaných celebrit. Survivor patří k nejsledovanějším a nejoblíbenějším reality show na světě. Asi nejslavnější je ale originální americká verze, kterou už 41 sezón moderuje Jeff Probst. U nás se vysílala pod názvem Kdo přežije.
Období prázdnin a letních dovolených je už definitivně za námi. Přestože meteorologové slibují poměrně slušný podzim, sychravé dny spolu s deštivým počasím už nedočkavě klepou na dveře. Pokud vám zbývá ještě pár dnů dovolené nebo prostě máte chuť vyrazit někam na teplem, rozhodně se vám budou hodit naše tipy na hřejivou podzimní dovolenou.
Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.

Nepřehlédněte

Jak probíhá druhý koučink z pohledu klienta? Co uvízne v hlavě po druhém koučování a s čím konkrétně aktuálně Nele Marcela Hlaváčková pomáhá? Co ji učí? O tom bude dnešní článek.
Tchyně - žena, kterou si v životě rozhodně nevybíráme. A bohužel ne vždy ta, se kterou bychom na rodinné oslavě chtěli sedět poblíž. Nedej bože trávit společně dovolenou nebo dokonce bydlet ve stejném domě.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek