Sobota , 18. 05. 2024

Nataša

Jak na nejlepší předehru pro ženu?

Všichni mluví o tom, že předehra je důležitou součástí dobrého sexu. Ale jak na tu nejlepší předehru, aby vaše žena byla úplně hotová? Protože milostná předehra přichází v různých podobách, a pro někoho může být matoucí, nebo dokonce stresující se v této změti zorientovat. Ale žádný strach, proto jsme tu my, abychom vám pomohli.
předehra
Předehra je jakákoliv sexuální aktivita, která se odehrává před stykem. Účelem předehry je obvykle naladit se na samotný sex, ale dobrá předehra může být dostatečně příjemná.

Pojďme se na to společně podívat, protože pokud si vy a váš partner uděláte čas, může být předehra úžasným doplňkem vašeho sexuálního života.

Co je předehra?

Předehra je jakákoliv sexuální aktivita, která se odehrává před stykem. Účelem předehry je obvykle naladit se na samotný sex, ale dobrá předehra může být dostatečně příjemná, jako je to například u erotické masáže, aby byla hlavní událostí. Každý má jiné preference, pokud jde o předehru a možnosti sexuální stimulace jsou téměř nekonečné.

7 tipů pro nejlepší předehru

1. Vytvořte příjemnou atmosféru. Zapalte nějaké vonné svíčky, abyste navodili náladu, rozdělejte láhev vína nebo si pusťte nějakou příjemnou. Smyslné prostředí vám a vašemu partnerovi usnadní se naladit na stejnou notu.

2. Vychutnávejte si každý okamžik, protože není kam spěchat. Užijte si dlouhé líbání, které uvolňuje chemické látky ve vašem mozku, jako je oxytocin, dopamin a serotonin, což vám dává pocit euforie.

3. Pokud se rozhodnete při předehře svléknout, zkuste provést striptýz nebo nechte partnera, aby vám pomohl pomalu se svléknout.

4. Zvažte erotických her a erotických rolí. Hraní erotických může pomoci uvolnit napětí. Vy se přestanete soustředit jen na daný moment a hlavou se můžete více uvolnit. To samé platí s hraním rolí, kde se člověk může proměnit v někoho jiného. Předstírejte, že jste cizinci, kteří se setkávají poprvé.

5. Udělejte si smyslnou masáž. Najděte erotogenní zóny na těle svého partnera a poté použijte masážní olej, který budete svému partnerovi během erotické masáže vtírat do těla. Zkuste přejíždění rukou dolů ke genitáliím vašeho partnera, abyste jeho pohlavní orgány manuálně stimulovali. Použití rtů a jazyka na erotogenní zóny vašeho partnera je další skvělá technika předehry.

K TÉMATU  Máte pocit, že váš partnerský vztah uvadá? Vyzkoušejte těchto 5 tipů, kterými si jej okořeníte

6. Zkuste používat sexuální hračky. Zvažte zavázané oči nebo pouta, abyste zaměřili partnerovo vědomí na každý fyzický vjem. Vibrátory jsou vynikající volbou pro posílení předehry. Pohybujte vibrátorem po partnerově těle, hledejte erotogenní zóny a zaměřte se na oblasti, jako jsou bradavky, šourek, stydké pysky a klitoris. Správná Erotická hračka může vést k novým vzrušujícím technikám předehry mezi vámi a vaším partnerem.

7. Klíčem k dlouhodobé sexuální spokojenosti s partnerem je dobrá komunikace. Když budete mluvit o svých sexuálních touhách, snížíte své zábrany a vytvoříte ve vašem vztahu více intimity.

Zdroj: sexito.cz

Zdroje článku:
sexito.cz
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V chladných dnech jsme zahalení od hlavy až k patě. A právě o tu patu jde. O obě. Aby nebyly stejně jako uzavřené boty v kanceláři nebo třeba v kině cítit. Je to trapas.
Strom ginkgo biloba je svými účinky proslulý již po staletí. Využíval se v tradiční čínské a ajurvédské medicíně. V Asii, odkud pochází, je v některých místech dokonce uctívaný.
Jak si potvrdit, že krmivo, které svému psovi kupujete, je té nejvyšší kvality a skutečně obsahuje vše, co pejsek ke spokojenosti potřebuje? Ověřte si, zda obsahuje následující suroviny a zaměřte se na chování a vzhled svého psího kamaráda.
Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.
Víc peněz by se určitě hodilo. Ceny rostou, to je nezpochybnitelné. Ale vaše mzda je už pár let pořád stejná. Ne každý má to štěstí, že má takového zaměstnavatele, který svým zaměstnancům pravidelně nebo aspoň nepravidelně mzdu či odměny zvyšuje. Jak si tedy slušně říct o lepší peníze, abyste před šéfem nebo šéfkou neztratili tvář?
Vztahy jsou velmi křehká záležitost. Mohou být snadno otřeseny drobnými nedorozuměními či menšími problémy. Jakmile jsou jednou něčím takovým narušeny, je pak velmi těžké do nich vrátit ztracenou důvěru. Záleží-li nám na druhém člověku, snažíme se, aby se vztah zachránil. Pokud je toto i váš případ, tak si přečtěte, jak toho lze docílit.
V každém vztahu někdy nastane čas, kdy se lidé hádají, dohadují, přehodnocují své názory. Takové menší krize jsou v každém vztahu běžné a můžete je očekávat. Velké krize většinou přicházejí s tím, jak se vztah mění a vyvíjí. Mohou vás potkat dříve či později, avšak odborníci se shodují v tom, jaké kroky (a i roky) ve vztahu bývají kritické.
Rozvod, rozchod nebo jen neustálá smůla na chlapy – důvodů, proč jste i ve čtyřiceti letech stále sama může být vícero. Ženy se však nechtějí snu o šťastném životě vzdávat, vždyť jim na světě zbývá ještě mnoho let. A tak se ptají na jedno – jak a kde najít chlapa po 40?
Jakmile se vám a vašemu partnerovi narodí děti, získáváte zcela novou roli. Najednou jste rodiči a velmi často vás tato role na dlouhá léta úplně pohltí. Není pak divu, že může být velmi obtížný návrat k životu, ve kterém děti nezaujímají první místo.
Zdravá a svěží pleť, to je bezpochyby priorita Francouzek. Chcete se naučit pár jejich jednoduchých triků a mít pleť krásnou a svěží?
Retro je v kurzu už několik let, a dotklo se i domácího osvětlení. Můžete si tak pořídit i lampu ve stylu vintage. Tedy věci, které se tváří, jako by za sebou měly celé věky. Toto designové osvětlení navíc vypadá, jako by pocházelo z období páry, a dá zařadit dokonce do kategorie steampunk. Takové industriální lampy vytvoří hřejivou atmosféru, a navíc můžete mít doma i úplný originál.
Stoly plné jídla a mnoho výjimečných receptů, které se připravují zejména o Vánocích, jen jednou za rok. Jak zvládnout chutě v případě, že držíte dietu? Nenechte se zlákat těžkým jídlem, abyste v novém roce hříchu nelitovala. Díky těmto tipům si užijete Vánoce a zároveň se po nich budete cítit svěže a fit.

Výběr článků

Alternativní způsoby bydlení si lze představit různě, možností je skutečně celá řada. Nemusíte se přitom cítit nepohodlně nebo se vzdát svého komfortu. Alternativní bydlení ale dnes již nepředstavuje jen způsob, jak ušetřit finance. Jde také o udržitelný způsob bydlení, který šetří naši planetu.
Začínáte pociťovat nepříznivé příznaky menopauzy nebo se jim chcete do budoucna co nejvíce vyhnout? Přinášíme vám pár tipů, jak toho docílit.
Možná se někteří ptáte, proč by měli mít homosexuálové právo sňatku a nabýt tak manželství, když existuje tzv. registrované partnerství. Registrovaní partneři však nemají stejné pravomoci jako manželé.

Nepřehlédněte

Recept na dlouhověkost hledají lidé odnepaměti. Když už na tomto světe, nemohou být napořád, tak se alespoň snaží o to, aby zde byli co nejdéle. A od koho jiného čerpat moudrost, než od lidí, kteří se dožili požehnaného věku.
Máte něco málo našetřeno a své úspory schováváte pod polštářem doufajíc, že vám je inflace “nesežere”? Bohužel inflace dosáhne i na vaše úspory, které sídlí na běžném účtu. Aby došlo naopak k jejich zhodnocení, vyplatí se je investovat. Do čeho? To je už na vás. Ať už se rozhodnete pro akcie, nemovitosti, dluhopisy nebo pro spořící účet, pomůžou vám knihy o investování, které vás navedou na tu správnou cestu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek