Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Trendy barva vlasů letošního podzimu? Medová!

Chcete být trendy i na podzim, tak musíte mít odstín vlasů medový. Tato barva nejenže rozzáří vaše vlasy, ale také perfektně ladí s atmosférou sklonku roku. Zahalte se do medové!
vlasy
Buďte trendy letos na podzim. Zahalte se medové.

Podzim je obdobím změny – nejen co se týče počasí a módy, ale také vzhledu. A jedním z nejvýraznějších trendů pro letošní podzim je barva vlasů medová. Tato teplá a oslnivá barva může vaše vlasy proměnit a přinést do vašeho vzhledu novou energii a svěžest. Zde je pár důvodů, proč byste měli zvážit medovou barvu pro své vlasy tento podzim.

1. Teplý a oslňující tón

Medová je teplá a oslnivá barva, která dokáže rozjasnit a oživit váš vzhled. Tato odstín vlasů vytváří dojem slunce a tepla, což je ideální pro vyvážení chladnějšího počasí podzimu.

2. Medová barva – skvělý kontrast

Medová barva vytváří skvělý kontrast s různými barvami oblečení. Bez ohledu na to, zda nosíte tmavé nebo světlé oděvy, tato barva vlasů dodává jiskru vašemu outfitu.

3. Univerzální styl

Medová barva vlasů je univerzální a může ladit s různými typy pleti a očí. Je to také odstín, který můžete nosit jak ve formě jednolitého odstínu, tak ve více odstínech či s melíry.

4. Snadná údržba

Medová barva vlasů je známá svou snadnou údržbou. Nevýhodou mnoha jiných odstínů je, že vyžadují časté obarvování. Medová barva se však často může vydržet delší dobu, což vám ušetří čas i peníze.

5. Osvěžení pro váš vzhled

Pokud hledáte způsob, jak osvěžit svůj vzhled a udělat změnu, medová barva vlasů může být ideální volbou. Tato barva je dostatečně výrazná, aby zaujala pozornost, ale zároveň dostatečně jemná, aby vytvořila elegantní dojem.

6. Atmosféra Podzimu

Medová barva vlasů skvěle ladí s atmosférou podzimu. Je to odstín, který připomíná teplé podzimní barvy, jako jsou listy na stromech a slunečné podzimní dny.

Pokud chcete být trendy a oslnit svým vzhledem tento podzim, zkuste medovou barvu vlasů. Tento odstín může přinést do vašeho života svěžest a nový pocit sebejistoty. Vytvořte si svůj vlastní podzimní styl s medovými vlasy a nechte je zazářit!

K TÉMATU  Proč je arganový olej skutečným zázrakem pro vaše vlasy? Zatočí s lupy a urychluje růst

Medová barva vlasů je nepochybně jedním z nejvýraznějších trendů pro podzim. Je to odstín, který přináší teplé a oslnivé vibrace do vašeho vzhledu, což je perfektní volba pro vyvážení chladnějšího počasí a vytvoření dojmu elegance a sebejistoty. Zkuste tuto barvu a nechte své vlasy zazářit během letošního podzimu.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Zásady domácího barvení vlasů. Vyhněte se nechtěným přešlapům

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pokud se chcete letos blýsknout, bude to chtít do vašeho šatníku zakomponovat alespoň jeden pár stylových tenisek. Že nevíte, jaké kousky budou letos in? Nezoufejte a pojďte se na vybrané modely módních sneakersů podívat s námi. Inspirace na vás čeká!
Současná doba není zcela jednoduchá. A právě veškeré dění kolem nás, každodenní starosti i povinnosti, do toho sem tam nějaký klacík pod nohy, přispívají k tomu, že naše psychická i fyzická odolnost trochu ztrácejí na síle. Jak se co nejvíce zocelit a nabrat tu správnou odolnost v každém směru? Právě na to se nyní podíváme.
Snubní prsten je považován za žílu lásky. Nevěsta a ženich si je vzájemně nasazují při svatebním obřadu, jako symbol spojení, věrnosti a lásky. Také by se dal vnímat, jako symbol „vlastnictví”. Prstýnek dává ostatním jasně najevo, že dotyčná osoba není k mání, že už jeho nebo její srdce patří někomu jinému. Jejich symbolika se v průběhu staletí vyvíjela a stále vyvíjí v závislosti na tradicích a kultuře.
Konopí seté, latinsky cannabis sativa, je bylinou, chcete-li rostlinou, která má na naše tělo blahodárné účinky a používá se v alternativní medicíně k tlumení bolesti, léčbě neurologických onemocnění nebo zeleného zákalu. A vhodné je i na kašel. Proto se na něj teď podíváme z té lepší stránky.
Není tajemstvím, že barvou roku 2019 byla americkými odborníky z Pantone Color Institutu vyhlášena pro letošek korálová. Pokud úplně nevíte, jak takový odstín vypadá, nezkoušejte se ptát svého partnera, protože vám pravděpodobně nebude schopen odpovědět. Dáme vám ale pár tipů, jak zařadit korálovou do svého šatníku a botníku.
Tato 25letá hvězda v podstatě předělala celý svůj styl hudby, módy, děl, ale stále je to stejná Miley Cyrus, kterou jsme znali a milovali od jejích dnů Hannah Montany. Přestože je Miley sama o sobě slavná již více než deset let, existuje spousta faktů, které někteří z vás možná neví.
V jednoduchosti je ta největší síla. Tento výrok je pravdivý i v případě cvičení a redukce váhy. Pokud i vy chcete zhubnout, vsaďte na program H.E.A.T. a jeho důraz na ten nejpřirozenější pohyb pro každého z nás. Díky chůzi totiž dokážete spálit maximum kalorií, které vás brzy dostanou k vysněné povaze.
Bílý pomerian se v psím kadeřnictví změní z rozcuchaného psíka v roztomiloučkého medvídka. Zaručujeme vám, že až tohle uvidíte, budete si ho chtít pořídit domů. Tohle štěně má absolutně sladký pohled, který nenechá nikoho chladným. Roztomilost je jeho největší zbraň.
Květináče dnes mají spoustu podob. Ty venkovní mohou být i samozavlažovací, ale nejdůležitější je materiál. Oblíbené jsou betonové nebo ratanové květináče. Samozřejmostí jsou ale i klasické keramické květináče, a nejlevnější variantou jsou potom ty plastové, které ale také umí vypadat k světu.
Ať už je to způsobeno stárnutím, základním stavem kůže či faktory prostředí, trpět suchou kůží je velmi nepříjemné. Doma máme k dispozici mnoho přírodních produktů, o nich ani netušíme, že nám od těchto problémů mohou rychle pomoci. Které jsou ty nejúčinnější?
Předvánoční koučink na téma nejen sebelásky a sebehodnoty očima Nely a spousta změn.
Citron je již od pradávna používán jako pomocník při mnoha zdravotních potížích. Kyselina citronová v citronu je totiž známá svými imunitními, antibakteriálními a antivirovými vlastnostmi. Co vás napadne jak první, když máte například chřipku? Samozřejmě pořádný bylinkový čaj s medem, zázvore, a hlavně citronem! Jaké jsou účinky citronu na lidské tělo?

Výběr článků

Ten pocit, když na pásu ne a ne se objevit vaše zavazadlo. Nepotěší nikoho. A dokáže zkazit třeba i celou dovolenou. Každý rok se ztratí až 25 milionů kufrů. Co máte dělat, když se tato nepříjemná situace stane vám?
Dětství strávila v městečku na Vysočině, dospělost v Libanonu uprostřed války. Blanka Matragi je světově uznávaná módní návrhářka, která šije modely pro ženy z vyšších vrstev v Evropě i na Středním východě. Navrhla také uniformy pro policejní a vojenské složky Abú Dhabí. Čím ji okouzlil svět módy a jak válka v Libanonu ovlivnila její podnikání? Pojďme si společně zrekapitulovat pestrý život této energické rudovlásky.
Léto je časem dovolených, ale každá taková sranda něco stojí. Lehké upuštění páry a odjezd ze stereotypního života, nám poskytuje odpočinek a oddech. Jenže kde na něj vzít peníze? Pokud jste letos za dovolenou nechtěně utratili majlant nebo máte tu svou vysněnou teprve před sebou, jistě vám přijdou vhod naše tipy, jak ušetřit na dovolené peníze.

Nepřehlédněte

Také patříte mezi ty, kterým po jednom měsíci péče zajde i kaktus? Ne vždy musí být chyba na vaší straně. Pravděpodobně si jen vybíráte rostliny náročné na údržbu, případně pro své rostlinky volíte nevhodné prostředí. Seznamte se proto s rostlinami, které téměř žádnou péči nepotřebují, a i když na ně sem tam zapomenete, stejně se vám odvděčí svou nehynoucí krásou.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek