Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Hledáte vánoční dárek pro syna i manžela? Objevte skvělé sady LEGO Technic!

Blíží se Vánoce a s nimi také příjemné starosti s vybíráním vhodných dárků pod stromeček. Pokud máte doma nadšeného mladého konstruktéra, může být volba dárku snazší, než si myslíte. Sady LEGO Technic jsou totiž skvělým dárkem pro všechny milovníky stavebnic, techniky a inovací.
dárek
Pokud máte doma nadšeného mladého konstruktéra, může být volba dárku snazší, než si myslíte. Sady LEGO Technic jsou totiž skvělým dárkem pro všechny milovníky stavebnic, techniky a inovací. (zdroj foto: allegro.cz)

Co je vlastně LEGO Technic?

Stavebnice LEGO Technic poprvé vyšly už v roce 1977 s propracovanými modely vysokozdvižných vozíků, traktorů a jeřábů. V současnosti prodávané sady LEGO Technic vynikají maximálně realistickými detaily a přináší i různé pohyblivé mechanismy jako jsou ozubená kola, pérování a další. Díky tomu můžete vyrábět mimořádně věrné modely vozidel, letadel a dalších dopravních prostředků a průmyslových strojů jako jsou jeřáby či bagry.

LEGO Technic přináší sady pro malé i velké stavitele

V sortimentu LEGO Technic najdete různé druhy sad, které jsou přizpůsobeny věku a zájmům vašeho syna. Vybírejte z menších a jednodušších modelů jako jsou malá auta obsahující jednotky kostiček až po velké a složité konstrukce jeřábů, které se skládají z několika tisíc součástek.

Nejmenší stavitele potěší malá motorka či bagr

Pro děti od 6 let jsou tu základní sety LEGO Technic, které obvykle obsahují dopravní prostředek, který postavíte ze 100 až 200 kostiček LEGO. Mezi nejoblíbenější modely patří sklápěčka, motorkabagr, nakladač a závodní letadlo.

Věrné modely ikonických vozidel pro starší stavitele

Máte doma dítě starší 10 let, které miluje automobily a zároveň má trpělivost stavět modely z více než 1000 kostiček? Lego se spojilo s výrobci vozidel a vyrábí věrné modely slavných vozů. Nadělte pod stromeček sportovní Porsche 911 RSR, dokonalý model motorky BMW M1000 RR či zmenšený model McLaren Formule 1, který vznikal v úzké spolupráci s automobilkou McLaren.

Nebo by vaše ratolest spíš ocenila terénní vůz Land Rover Defender, či dokonce slavný Batmobil? Nabídka věrných modelů LEGO Technic je opravdu široká a každou chvíli se rozšiřuje o další vozidla.

Nové modely na ovládání s pomocí mobilní appky

Máte v sobě ještě stále kousek dětské duše a chcete si být jistí, že se na vaše výtvory nebude jen prášit v poličce? Žhavou novinkou jsou detailní modely, které lze ovládat díky mobilní aplikaci LEGO® TECHNIC™ CONTROL+. Je libo do nejmenšího detailu propracovaný LEGO Technic bagr Liebherr R 9800 s mimořádně přesným ovládáním jízdy i lžíce?

K TÉMATU  Chůze jako fitness i zprostředkovatel zdraví. Co všechno z procházky získáte a jak správně chodit?

Nebo byste raději něco rychlejšího? Mrkněte třeba na LEGO Technic terénní buginu, se kterou zažijete spoustu legrace v pokojíčku i na dvorku. Pokud vás kromě stavění baví i bořit, bude pro vás jasnou volbou LEGO Technic Buldozer CAT D11 s pohyblivou radlicí, rypadlem a žebříkem!

LEGO Technic: Investice do rozvoje kreativity

Pokud už teď přemýšlíte o vhodném vánočním dárku pro svého syna, určitě vezměte v úvahu také sady LEGO Technic. Tyto stavebnice jsou zábavným způsobem, jak rozvíjet kreativitulogické myšlení a technické dovednosti už od útlého věku. Investujte do budoucnosti vašeho mladého konstruktéra a užijte si společně nezapomenutelné Vánoce plné radosti a zábavy.

Sponzorovaný článek

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Lidé žijící v bytech často nevyužívají prostor svého balkonu na maximum, a to zejména díky nedostatečnému soukromí. Máme pro vás pár skvělých tipů, jak ho snadno na balkoně či lodžii zajistit a vytvořit si tak oázu klidu a pohody.
Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Máme radost, že nyní můžeme oznámit, že naše úžasná terasa je znovu otevřena pro letošní letní sezónu a my se těšíme, že si na ní budete užívat vše, co Mama nabízí. Jaro je tady, je škoda sedět uvnitř, přijďte k nám a užívejte si sluníčka!
Když byly salóny krásy zavřené, vyvstala najednou mezi ženami otázka, jak se správně starat o své obočí. Každá z nás se chce o něj naučit správně starat tak, aby své pokožce nezpůsobovala zbytečnou újmu. Správně vytvarované obočí navíc dodá vašemu obličeji šmrnc, rozhodně to tedy není zanedbatelný prvek vedoucí k vnější kráse. Opravdu víte o postupu vytrhávání všechno?
Dejte stopku plýtvání a buďte v kuchyni maximálně praktičtí. Co tím máme na mysli? Třeba to, že přestanete vyhazovat potraviny, které vůbec vyhazovat nemusíte.
Už jste někdy slyšeli o ASMR? O technice, která vám díky souboru zvuků dopřeje příjemný pocit uvolnění, relaxace a pomůže vám rychleji usnout? Pokud ještě ne, lepší pozdě než vůbec. Mrkněte, v čem spočívá její tajemství. A proč jí propadlo tolik lidí.
Zapomeňte na čas a peníze v místním kosmetickém salonu. Postupujte podle těchto jednoduchých receptů a nechte se hýčkat dokonalou domácí maskou na obličej. Buďte zase krásná a mějte vláčnou pleť bez jediného pupínku. Která obličejová maska je vaše nejoblíbenější?
Miloš Zeman brzy sesedne z pozice hlavy státu. 8. března 2023 tomu bude 10 let od složení prvního prezidentského slibu Milošem Zemanem. Byl zvolen, jako první, přímou volbou a svůj mandát po pěti letech obhájil. Třetí kandidaturu Ústava nepovoluje, a tak teď Česko hledá nového prezidenta. Nebo historicky první prezidentku? Po čem volá naše společnost?
Růži, královnu květin, můžete použít v kosmetice i v kuchyni. Růžová voda je již mnoho let nejčastěji používanou květovou vodou. Je skvělá pro všechny typy pleti, od mladé problematické, přes přecitlivělou suchou až po náročnou zralou. Hodí se i pro jemnou dětskou pokožku a pro alergiky. Vyrobte si ji doma. A ještě mnohem víc.
Jakým ženám jsou muži nevěrní? Možná jste přesvědčená, že vám se nic takového stát nemůže. Nebo si dokonce myslíte, že za nevěrou stojí nedostatek intimností, studené večeře či nevyžehlené košile. Jste si tím ale jistá?
Otevřete se předpovědi pro svůj životní kompas v roce 2024. "Co vám hvězdy předpovídají v novém roce" je průvodce vaším osudem podle astrologie. Od lásky po kariéru a osobní růst, objevte, jak se konstelace planet postaví do vaší přízně a jak můžete využít jejich vliv pro úspěch a štěstí v nadcházejícím roce. Připravte se na dobrodružnou cestu za hvězdami, kde vás čekají překvapení a nové možnosti.
Pandemie doléhá na nás všechny. Negativní zprávy, úmorné diskuze kolem zákazů a stále se nelepšící situace nikomu neprospívají. Spíše naopak. Těžce doléhají nejen na naše tělo, ale i duši. Ovšem udržet si vitalitu je jedinou cestou, jak my sami můžeme situaci čelit. Proto si pojďme zahrát o doplňky stravy Naturevia Omega 3 a Magnesium 1, které prospějí nejen naší fyzičce, ale i psychice.

Výběr článků

Přirozené světlo nesmí v interiéru chybět, ale má ho být tak akorát. Někdy se však sluníčko zblázní a nezbývá, než ho vrátit do patřičných mezí. Slouží k tomu stínící technika, která má navíc dekorační funkci. Typickými zástupci interiérového stínění jsou vnitřní rolety a žaluzie. Ale co když se vám okoukaly nebo jen toužíte po designové lahůdce? Pak se vám budou líbit rolety typu den a noc. .
Když se řekne slovo “masožravky”, většina lidí si vybaví českou kultovní klasiku Adéla ještě nevečeřela. Bohužel díky tomuto filmovému snímku se většina pěstitelů obává, že je rostlina kousne. To je samozřejmě mylná domněnka, masožravky opravdu nekoušou. Jedná se naopak o krásné unikáty, které milují především děti. Možná si říkáte, že pěstování bude složité, přece jen se nejedná o typickou českou rostlinu. Jenže pěstování je naopak velice snadné.
I ženy rády nosí trička. Lze je totiž kombinovat prakticky s jakýmkoliv kouskem oblečení. Hitem jsou bílá trička pod šaty na ramínka. Představíme vám trička pro ženy, které letos v létě můžete nosit všude.

Nepřehlédněte

Výběr kontaktních čoček je pro každého jejich nositele klíčovým. V dnešní době existuje celá řada variant kontaktních čoček, které mohou vyhovovat jednomu a druhému naopak méně, či vůbec. Jak tedy správně vybrat a nesáhnout vedle? Existuje několik možností, ale nejlépe vám pomůže váš oční specialista
Slavnostní štědrovečerní tabule je stějně oblíbený zvyk, jako stromeček a světýlka. Jak letos připravit vánoční stůl? Inspirujte se nápady, jak letos prostřít váš slavnostní stůl.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek