Čtvrtek , 09. 05. 2024

Statní svátek - Ukončení II. světové války

Kouká z toho vážný vztah, nebo jen krátký románek? Poznejte, jestli s vámi (ne)počítá

Poznala jste skvělého chlapa a všechno mezi vámi vypadá na dobré cestě. Už se scházíte nějaký ten pátek, je vám spolu dobře. Vy ale začínáte mít pochybnosti, jestli s vámi počítá do budoucna, nebo vás vnímá jen jako krátkodobý románek. Jak poznat, že mu jde o vážný vztah a nikoli o krátké povyražení?
vážný vztah
Myslí to s vámi opravdu vážně?

19. 07. 2023

Otevírá se vám

Jakmile s někým chceme trávit budoucnost, jsme k němu otevření. Takže pokud je k vám partner upřímný, svěřuje se vám a chce, abyste toho o něm hodně věděla, pak je to známka toho, že hledá vážný vztah.

Ctí vaše hranice

Zatímco někdo se do vztahu vrhne po hlavě, doslova jako velká voda, jinému to trvá podstatně déle, nežli si toho druhého pustí k tělu. Základem vztahu proto je, abyste vzájemně respektovali vaše tempo. Pakliže na vás netlačí a ctí vaše hranice, například když se spolu nevyspíte už na prvním ani na druhém rande, pak je to většinou signál, že mu nejde jen o povyražení.

Sám iniciuje vaše schůzky

Nemusí to vždy být žena, která vymyslí rande, všechno zařídí. Pokud to dělá i muž, tedy pokud pro vás naplánuje rande, zařídí vše potřebné a vy se nemusíte o nic starat, je to na dobré cestě a toho chlapa se držte.

Nevadí mu nálepky

Muž, který s vámi počítá i do budoucna, nebude dělat scény jen proto, že vás dva oficiálně označíte jako pár. Pokud by mu šlo jen o románek, bránil by se nálepkám.

pár
Jak poznáte, že mu jde o vážný vztah a nehledá jen povyražení?

Mluví o společné budoucnosti

Podle čeho mimo jiné můžete poznat, že to s vámi myslí vážně a chce s vámi být i nadále? Třeba podle toho, že mluví o vaší společné budoucnosti. Spolehněte se, že muži, kterým jde jen o pobavení se, rozhodně nedělají plány do budoucna. Ba spíše naopak, o budoucnosti ani nemluví, takovému tématu se širokým obloukem vyhýbají.

Představí vás rodině a přátelům

Pokud vás hrdě představí své rodině a vezme vás mezi kamarády, pak si můžete být jistá, že jste žena, vedle které chce zestárnout. Muži nepředstavují své „chvilkové radovánky“ kamarádům, maximálně se jimi pochlubí fotkou v telefonu, ale rozhodně nemají zájem o to, aby trávili společný čas.

K TÉMATU  Jak najít manžela podle návodu pro hospodyňky z 50. let: Inspirace na vlastní nebezpečí

Podporuje vás

Cítíte ze svého protějšku, že je tady pro vás, že se o něho můžete opřít? Pak si takového muže ceňte, protože chlap, kterému by šlo jen o to, aby si s vámi chvíli užil a pak „adieu“, by se nestal vaší oporou a tzv. ramínkem, na kterém se můžete vyplakat. Takového muže by vaše problémy nezajímaly. Ten by si jel sólo jen to svoje, na druhé by nehleděl.

Tráví čas s vaší rodinou a přáteli

Signál, který napovídá, že chce vážný vztah, je i ten, že má zájem trávit čas s vaší rodinou a přáteli. Opět platí, že muži, kterému jde o pobavení se na pár dní či týdnů, by nestálo za to, aby se seznamoval s vašimi kamarády nebo aby poznával vaše blízké. Takže pokud sám od sebe chce navštívit vaše rodiče, je to na dobré cestě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jdete na rande? Proměňte se v mistryni flirtování!

První rande je za vámi. Pokud čekáte, až zavolá, raději zavolejte sama

Zdroje článku:
https://www.stylecraze.com/articles/signs-he-wants-a-relationship/
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Rozhodli jste se zhubnout přebytečná kila? Chcete konečně dosáhnout vysněné štíhlé linie? Doporučujeme vsadit na plavání. Jen málokdo si uvědomuje, jak efektivním sportem plavání vlastně je. Pojďme si prozradit, jak dlouho musíme plavat, abychom konečně zhubli.
Mí rodiče jsou spolu už přes dvacet let. Vždycky jsem si myslela, že je nikdy nic nerozdělí, ale pak jsem přišla na to, že není všechno tak růžové. Nechtěla jsem se nikdy do jejich věcí plést, ale když jsme zjistila, co táta mámě provádí, rozhodla jsem se říci pravdu o tom, co vím. Táta mě ale zastavil a uplácí mě. Cítím se hrozně, ale na druhou stranu se mi to líbí.
Možná už je pozdě a jedete na vlně nervozity. Stres pomalu narůstá. I tak ještě stihnete zabrzdit a svátky prožít v klidu. Dejte na našich 5 rad, které vám pomohou nadbytečný stres odbourat. Ale znáte to, vše je v hlavě, takže pokud hlava nechce, tak vám ani voňavá relaxační koupel nepomůže.
Jak probíhá druhý koučink z pohledu klienta? Co uvízne v hlavě po druhém koučování a s čím konkrétně aktuálně Nele Marcela Hlaváčková pomáhá? Co ji učí? O tom bude dnešní článek.
Kdo by se nechtěl probouzet za vůně čerstvě uvařené kávy. Káva je ten nejlepší životabudič a dnes si řada lidí bez šálku dobře uvařeného kofeinového nápoje nedokáže představit den. Patříte také mezi kávové nadšence? Pak byste jede takový kávovar měli mít i doma. Jenže nabídka na trhu je tak rozmanitá a široká! Po jakém kávovaru sáhnout, ptáte se? Poradíme vám!
Proměňte jarní úklid z rutinní povinnosti na rodinnou zábavu. Zjistěte, jak motivovat děti k účasti a vytvořit z úklidu zábavnou aktivitu, která posílí rodinné pouto.
Zajíždíte prsty do vlasů a cítíte, jak jsou suché? Štve vás to? V létě byste jim měla věnovat mnohem vyšší pozornost, než kdy jindy. Časté koupání, mytí, slunce, mořská sůl ani chlorovaná voda jim totiž moc nesvědčí. Mnohem rychleji se vysušují a lámou. Jak se o ně starat?
Pokud se vám podařilo něco zhubnout přes léto, nebo zkrátka chcete jen udržet, to co máte, máme pro vás tipy, které fungují. Stačí dodržovat tyto jednoduché stravovací návyky.
Každý relaxuje po svém - někdo s rodinou, jiný s přáteli a mnozí si nejlépe odpočinou tehdy, když jsou sami. Někdo ve volném čase upřednostňuje čtení, druhý poslech hudby, další sleduje filmy nebo sportuje. Dopřát si čas a relax jen pro sebe - je důležité.
Tinktury se v oblasti léčitelství používají už stovky let. Zájem o ně však v souvislosti s nástupem moderní léčby trochu ochladl. Dnes je tomu opět jinak. Naopak se znovu vracíme k přírodě, které mnohdy věříme víc než chemii, do níž vlastně nevidíme. Léčivé tinktury se proto čím dál hlasitěji hlásí o slovo a jedině dobře. Rozhodně mají co nabídnout.
Dorty máme spojené hlavně s narozeninami, ale sladký dezert si rády dopřejeme klidně jen tak. Sladká snídaně nebo kávě, malá sladkost z cukrárny přece neuškodí. Tyhle překrásné dorty přímo volají o to nechat se vyfotit, a člověku se do nich nechce ani krájet, jak jsou perfektní. Stejně ale nakonec neodoláte.

Výběr článků

Ať už patříte mezi takzvané online podnikatele nebo se mezi ně zanedlouho zařadíte, vyplatí se poslouchat podcasty - hlasové záznamy, které vás mohou posunout vpřed. Samozřejmě nejsou určeny jen pro byznysmeny či ty, kteří se na tomto poli chtějí pohybovat. Jejich motivační síla může pohánět kdekoho. Otázkou je, jaké poslouchat, když je jich dnes tolik!
Každý zaměstnavatel musí svým zaměstnancům nabídnout preventivní prohlídky. A zaměstnanci musí této nabídky využít. Nebo alespoň by měli. Poslední průzkumy ukazují, že lidé na takzvané ,,preventivky” nechodí, jistý podíl na tom má i koronavirová pandemie a apel na to, ať raději zůstáváme doma. Jenže svět se začíná vracet do normálu, což znamená, že se navrací i všechno s tím spojené.
To se ví, že nejjednodušší ze všeho je koupit si růže v obchodě a o víc se nestarat. Jenže co by to pak bylo za zábavu? Kde by byl ten pocit, že si něco sami vypěstujete a můžete se tím kochat a chlubit všem známým? U růží to platí dvojnásob. Dokáží udělat na zahradě takovou parádu, že od nich nebudete moci odtrhnout oči. A to už za drobet té námahy rozhodně stojí!

Nepřehlédněte

Designový doplněk nebo praktický zařizovací předmět. To všechno mohou plnit designová zrcadla. Vybírat můžete z nepřeberného množství tvarů. Trocha inspirace k zařizování domova.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek