Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

5 nejlepších beauty blogerek, které stojí za to sledovat

Inspirace nikdy není dost, což platí nejen v případě, kdy sestavujeme nové outfity, ale i tehdy, kdy chceme zazářit s neodolatelným lookem. A protože sociální sítě byly a vždy budou nekonečným zdrojem nápadů, vybrali jsme pro vás ty nejlepší zahraniční beauty blogerky, které prostě nesmíte přehlédnout. Mrkněte na ně!
beauty bloger
Koukejte, nasávejte, inspirujte se!

24. 08. 2022

24. 08. 2022

Mít dokonalé vlasy, bezchybnou pleť, úžasné nehty, prostě být na pohled dokonalá. Která z nás by po tom netoužila. Něco takového můžeme získat s trochou té zručnosti a šikovné kosmetiky, jenže… s vydatnými porcemi nápadů, přehledem čerstvých módních trendů, recenzí kosmetiky a dalších užitečných triků a tipů to půjde ještě lépe, a přesně to vám dopřeje pětice těchto kreativních beauty blogerek. 

@Huda Kattan

Huda Kattan, která si vybudovala své vlastní impérium krásy, se v letošním žebříčku nejpopulárnějších beauty blogerek ohřívá na samém výsluní. A zcela oprávněně. Začínala nejprve tím, že psala blogové články a k tomu sem tam točila videa na YouTube. V roce 2013 opustila svou práci a založila si vlastní kosmetickou společnost. A co víc, stala se z ní top beauty influencerka z hlediska objemu svých příjmů. V současné době se Huda Beauty může pochlubit téměř 50 miliony sledujících, zatímco osobní profil navštěvuje kolem 2 milionů fanoušků. 

huda
Huda vytvořila během pár let beauty impérium.

Populární je zejména proto, že pravidelně představuje další specialisty přes krásu, kteří fanouškům radí a inspirují je. Kromě své vlastní značky má Huda vedoucí postavení v oboru a třeba u značky Sephora najdete produkty její osobní tvorby. Na jejích stránkách si kosmetické věcičky můžete zakoupit a mimo jiné tam najdete sekci plnou DIY kosmetických receptů. 

@Nikkie de Jager

V pořadí druhou hvězdou v oblasti beauty blogerství je nepochybně nizozemská influencerka Nikkie de Jager – temperamentní osobnost, která ví, jak oslovit své publikum a nebojí se do toho pěkně opřít. Senzací internetu se stala díky virálnímu videu „The Power of Makeup”, po kterém následovala řada dalších úspěšných videí. V nich ukazuje transformativní návody na líčení, které vás v mžiku promění ve známou osobnost.

Nikkie a její mocné video o síle make-upu.

V některých videích pak dává prostor i své druhé polovičce. Díky tomu často spolupracuje se špičkovými značkami, jako je Maybelline nebo Marc Jacobs Beauty. Nikkie je navíc proslulá tím, že dokáže udávat trendy a pravidelně vítězí ve Shorty Awards coby YouTube Guru. 

K TÉMATU  Nadupané detektivky z pera těch nejlepších autorů. Které musíte jako fanda napětí přečíst?

@Kelseyanna

Třetí příčku obsadila fascinující maskérka Kelseyanna, která ráda riskuje a odmítá tradiční podobu krásy. Obsah jejího profilu je stejně nevšední, jako ona sama. Roky studia dějin přiměly odvážnou Kanaďanku k tomu, aby svůj obličej vnímala jako prázdné plátno, které může kreativně ozdobit.

Její styl je mýtický, abstraktní, grungeový, gotický, někdy až děsivý, ovšem v každém smyslu odvážně experimentální. A kromě osobitého pojetí beauty světa je velkou milovníci koček a ochránkyní zvířat, zároveň je zastáncem kosmetiky vyrobené bez krutosti a testování na němých tvářích. Kromě toho se snaží rozšiřovat povědomí o autismu. 

@James Charles

Kdepak, nespletli jsme se, a ani nepotřebujete o pár dioptrií navíc. James Charles (ačkoli se jedná o muže) se v hitparádě beauty blogerek usadil na čtvrtém místě. A jak už mnohým dochází, není to zkrátka muž ani žena.

James se považuje za maskérku samouka, která chce světu dokázat, že nemusíte být žena, abyste měli dokonalý make-up. Kromě toho se řídí heslem: „Míchat, ale nesplývat”. To ho vyneslo na vrchol mužských obdivovatelů krásy, přičemž James Charles se stal velmi vlivnou osobností, kdy se jakožto první muž ve věku pouhých 19 let dostal na titulku časopisu CoverGirl.

James se nezaměřuje pouze na líčení. Velmi rád vaří.

Na jeho YouTube profilu najdete výukové programy, videa o spolupráci s dalšími influencery, přičemž nechybí ani recenze líčení nebo vize a myšlenky skrze šíření povědomí o LGTBQ+ komunitě. I proto se jeho úspěšnost nesla dál – tedy i do prostředí Twitteru, kde má několik milionů sledujících. A aby těch úspěchů nebylo málo, poměrně nedávno ve spolupráci s make-upovou značkou Morphe uvedl svou vůbec první paletku líčidel. 

@Dajjrambo

Přehled nejúspěšnějších beauty blogerek zakončíme s influencerkou Dajjrambo, která je vizážistkou a také mladou maminkou. Její příběh začal v okamžiku, kdy si v roce 2019 založila svůj YouTube kanál, protože chtěla lásku k módě a vášeň k úpravě vlasů i make-upu sdílet s ostatními nadšenci.

K TÉMATU  Domácí mýdlo: Jak jej jednoduše vyrobit?
dasia
Dasia vám nabídne porci exotické inspirace.

I když ji najdete jak na Pinterestu, Instagramu nebo Twitteru, Dasia Janae se hvězdou mezi beauty influencery stala až díky videům na TikToku. A zatímco si brouká a zpívá v rytmu oblíbené písničky, postupně se mění do jakékoliv podoby. Je až těžké nenechat se vtáhnout její energií, humorem a pestrostí obsahu videí, ve kterých si každý přijde na své. A nezáleží, jestli milujete neony nebo přirozený vzhled.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nejste fotogenická? Omyl. Pouze neznáte svůj správný úhel

Kdo je Pamela Reif? Německá Barbie, co vybudovala fitness impérium

Zdroje článku:
https://blogen.influence4you.com/top-10-beauty-influencers/
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jak šetřit s vodou? Běžná otázka, na kterou chce znát tolik lidí odpověď. Úspěch ale tkví ve dvou věcech, a sice ve změně svých návyků a v investování do spotřebičů, které s vodou zachází opatrně. A jedním z těchto spotřebičů je myčka na nádobí. Pokud ještě ve vaší kuchyni nedominuje, prozraďme si, jak takovou myčku na nádobí vybrat?
Už dávno neplatí, že poctivou čokoládu poznáme jenom podle toho, kolik obsahuje kakaa. Potrpíte-li si na skutečně kvalitní suroviny a čokoláda patří k jedné z nich, pak vězte, že číst její obal se rozhodně vyplatí.
Vztahy jsou komplikovaná věc, o tom není sporu ani pochyb. Zatímco někdy to klape a všechno funguje „jako po másle”, jindy to může váznout. A právě mnohé neshody nebo rozcházející se názory mohou stát za vznikem nevěry.
Je kabelka vaší nepostradatelnou společnicí, bez které málokdy vyjdete z domu? Přesně pro vás jsme sepsali průvodce, jak si takovou dokonalou kabelku vybrat, aby byla nejen elegantní, ale i praktická. A hlavně ladila k vaší postavě!
Jíte dostatek mrkve, sladkých brambor, paprik, brokolice, vajec a lososa? Pokud je vaše odpověď záporná, žádný div, že vás vaše vlasy dohánějí doslova k šílenství. Čím dalším se na jejich stavu a vzhledu dá chutně „zapracovat“?
Každá z nás touží po zdravých a dokonalých vlasech. Získat je však mnohem snazší, než se na první pohled může zdát. Stačí jen vsadit na metodu No poo, která se nejen ve světě blogerek stala trendem. V čem spočívá a jak vám pomůže s vitalitou vašich vlasů?
Taky jste už zkoušeli všechno možné, ale kila stále nejdou dolů? Už vás přestává bavit ten koloběh diet a poté opětovného přejídání? V dnešním článku vás seznámím s jednou metodou, díky které zaručeně zhubnete! A víte, co je na tom nejlepší? Že žádné diety a restrikce vás nečekají!
Téměř každá žena se chce líbit. Minimálně sobě, některé i svému partnerovi. Co to pro ni znamená? Mít zejména pěkně upravené vlasy, případně nehty, obličej s jemným make-upem a oblečení, které podtrhne její osobité kouzlo. Problémem je, že spousta žen vůbec netuší, jaký je jejich styl oblékání. A tak různě experimentují – a není to prostě ono.
Milujete nakupování a ještě více milujete nakupování za super nízké ceny? V tom případě jste tady správně a určitě byste si neměli nechat ujít následující řádky! Pro všechny shopaholiky, kteří neodolají rozšiřování své sbírky o nové bezva kousky, jsme sepsali celkem 4 tipy na skvělé outlety, v nichž nakoupíte luxusní oblečení, boty i doplňky za parádně nízké ceny!
Je to sen snad každého z nás. Cestovat po světě a přitom vydělávat. Není to však nereálný sen, pokud se z vás stane digitální nomád. Takhle se dnes živí kde kdo. Stačí jen vědět, jak na to.
Drtivá většina z nás si nedovede představit své ráno bez hrnku pořádně silného kafe. Pokud do této skupiny patříte, jistě víte, že je důležité, jak si tu první kávu dne připravíte. Přece se neodbudete jen tak nějakou kávou. Objevte tu, která vám chutná nejvíce. Hlavní otázka tedy zní – mletá, nebo zrnková káva? Jaký je v nich vůbec rozdíl?

Výběr článků

Mnoho lidí se potýká s bolestmi zad při sedavém zaměstnání. Často si poposedneme, vypneme se, ale za chvilku zase povolíme záda i břicho. Ty, kteří pracují u počítače celý den, trápí tuhá krční páteř a také trapézy máme stále v napětí. Co s tím? Přestávky a malý workout při práci na počítači jsou nutné, protože sedíme v jedné pozici a jediné čím hýbeme, jsou prsty na rukách… Zapojit své tělo, prohřát se a protáhnout se je s naším tipem jednoduché a zábavné.
Je skvělé, když si se svým novým partnerem rozumíte téměř ve všem. Ovšem, už jste se setkala s jeho přáteli? Obáváte se prvního setkání? A co když to napoprvé moc nevyšlo? Nezoufejte, připravili jsme pro vás několik rad, které vás navedou k tomu, abyste se s jeho přáteli více sblížila.
Retro nábytek je v módě a vintage je stále skloňované slovo. Retro nábytek má své kouzlo, které nás přenese do jiných časů. Uvažovali jste ale i o kouzlu retro zvuku?

Nepřehlédněte

Máte špatný den v práci? Nedaří se vám nebo si vás někdo pěkně podal? Nejste jediní, protože tuhle zkušenost má každý. Když se daří, tak se daří. Podívejte se, jak to může vypadat, když něco skutečně nevyjde.
Být krásná v každém okamžiku. To je jeden ze základních nároků, které moderní společnost klade na ženy. Obvykle jde o požadavek nejdůležitější a v mnoha situacích dokonce jediný. S váhou, drobnými potížemi pokožky nebo stylem oblékání sice mohou příslušnice něžného pohlaví něco dělat, chtějí-li, ale existují i estetické nedostatky, s nimiž se život mění v peklo.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek