Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Lev: Charismatický vůdce s přirozenou autoritou

Lidé ve znamení Lva jsou přirozenými vůdci, kteří se nesou stejně velkolepě jako jejich zvěrokruhový zástupce. V tomto znamení jsou lidé, kteří se narodili mezi 23. červencem až 22. srpnem.
Lev
Lvi jsou vždy středem pozornosti, ve společnosti září.

22. 07. 2022

Základní charakteristika lvů

Lvi jsou nesmírně hrdí a sebejistí. Života si užívají naplno, a to ve všech sférách. Jsou silní, odvážní, a kdykoliv si něco zamanou, upřou se na cíl a předem se nevzdají. Mají vytrvalost a silnou bojovnost. A za to se Lev nestydí, naopak se jí velmi rádi chlubí. Se Lvy se ocitnete v zábavné společnosti, vždy budou v centru dění. Ve vztazích bývají upřímní. Rádi se vychloubají svým entuziasmem k životu.

Jsou to osoby milující, soucitné a kreativní. Lvi jsou známí svou laskavostí a vstřícností, respektem a vztahem k penězům, které si sami dokáží vydělat. Jakmile jim ale protější strana nedokáže vřelost opětovat, cítí se raněně. Mají sklon druhým důvěřovat, proto se mnohdy ocitnou v úžasu, když se v lidech spletou.

Když zestárnou, zažívají všechny pocity štěstí a smutku, ale určitě toho nelitují. Jejich povaha jim umožňuje užívat si života bez jakékoliv lítosti, a to navzdory všem problémům, které kdy utrpěli.

Vztahy, láska a sex

Lev se velice rychle zamiluje – a nechce to skrývat. Jakmile se tak stane, rozšíří to do celého světa. Ve věcech lásky, vztahů a sexu jsou Lvi plní elánu a vitality. I to je jeden z důvodů, proč od vztahů hodně očekávají. To ovšem často vede k srdcervoucím situacím a značně smutným okamžikům jejich života. Je důležité, aby partneři sdíleli společné zájmy a života si oba plně užívali.

Ve svém sexuálním životě jsou Lvi vynalézaví, kreativní a spontánní. Pro svého partnera dokáží prakticky vše. A nuda je to poslední, co jim hrozí. Lvi vždy chtějí, aby se protější strana cítila co nejvíce pohodlně a příjemně. Zároveň mají velkou potřebu ocenění, které se jim často nedostává – a oni jsou z toho frustrovaní a ve vztahu může dojít k nenaplnění.

K TÉMATU  Může letní láska vydržet? Znamení zvěrokruhu napoví. Pozor na Berany a Blížence, bojí se závazků

Lev a rodina

Pro toto znamení bývá rodina na prvním místě a je schopný pro ni mnohé obětovat. Má potřebu své nejbližší ochraňovat a nikdy nedovolí, aby se jim něco špatného přihodilo. S rodinou rád tráví všechen volný čas, rád s nimi jezdí na dovolené. Lev se o rodinu vždy dokáže sám postarat a dává to také rád patřičně najevo.

Přátelé Lvi

Lvi jsou velice loajální osoby, které si váží svých blízkých a přátel. Jakmile vás Lev pustil do svého bližšího teritoria, můžete si být jistí, že vám věří a nikdy vás nijak nepodvede a nezradí. Přátelé pro něj mají význam jako rodina. Je k nim velice štědrý, svého přítele by nikdy nevyužil. Jeho loajalita přetrvá celý jeho život.

Jsou to takoví lidé, kteří i když budou mít své plány, vám přispěchají na pomoc, budete-li to potřebovat. Lev vás dokáže tak uklidnit, že se při jakýchkoliv problémech budete cítit bezpečně. Potřebuje, aby jeho nejbližší sdíleli jeho hodnoty.

Kariéra a peníze

Lvi nejsou líní, dokážou se o sebe a své blízké postarat, proto jim práce není vůbec cizí. Práci si často idealizují. Pokud něco dělají, dělají to s vášní. Jako rozený vůdce je předurčen k vyšším pracovním pozicím. Mnohdy s ním nebude lehké spolupracovat, jelikož se stále bude, i když nenápadně až neviditelně, pasovat do role velitele. Ostatní se snaží inspirovat a motivovat je.

Za svůj život může práci několikrát změnit. Mají rádi nové výzvy, zkoušet nová prostředí, předně nechtějí ustrnout na jednom místě bez viditelnosti dalšího pohybu. Pro to, aby měli dostatek peněz, tvrdě pracují. A chtějí, aby to jejich okolí vidělo. A docenilo. Lvi milují luxus. Dokáží utrácet, ale zároveň dokáží přemýšlet v dlouhodobém měřítku. Díky tomu mají pro své utrácení strategii, jak mít vždy dostatek peněz.

K TÉMATU  Jaké kameny k vám nejlépe ladí podle vašeho znamení?

Jak si lva získáte

Na první pohled se může jevit, že takovou charismatickou a sebevědomou osobu není možné jen tak a snadno získat. Je to pravda, ale i přesto jsou věci, kterým podlehne. A tou jsou komplimenty. Dejte mu najevo, čím vás oslnil, co vše úžasného dokázal, poplácejte ho po rameni, jakkoliv ho obdivujte a věřte, že takto si získáte jeho náklonnost a další zájem. Rozhodně se ho nesnažte jakkoliv převýšit.

Projevte mu, že máte stejné hodnoty, společné zájmy, na to on uslyší. Lev se dokáže rychle zamilovat, ale stejně tak rychle dokážou jeho city ochladnout. Pokud ale vzplanou, zahrne vás naprosto vším, čím dokáže.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Raci jsou oddaní lidé, kteří své blízké budou bránit za každou cenu

Blíženci: Kolem tohoto vzdušného znamení se vždy něco děje

Zdroje článku:
www.allure.com, www.instyle.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ženské sexuální touhy v průběhu života kolísají. Může za to začátek nebo konec vztahu. Příčinou mohou být i velké životní změny – těhotenství, menopauza nebo zdravotní komplikace. Nízkou sexuální touhu způsobují i některé druhy léků.
Možná patříte mezi ty, kteří nepotřebují jíst maso příliš často. A nemusí to být z důvodu, že se vám příčí zabíjení zvířat, ale třeba vám jen jednoduše maso tolik nechutná a nemáte častou potřebu ho konzumovat. Jak ale zajistit, aby přesto váš jídelníček obsahoval veškeré potřebné živiny?
Vánoce mají jedinečnou atmosféru, kterou miluje snad každý. Zdokonalte ji podle vašeho vkusu! Vánoční dekorace promění váš domov v kouzelnou pohádku. Zkuste to letos trochu jinak!
Vánoce jsou především o odpočinku a zpomalení. Kdo ale říká, že je musíte celé proležet u televize s horou jídla? To vám samozřejmě nikdo nebere, ale i vy sami se budete cítit lépe, pokud se občas zvednete a uděláte něco pro své zdraví. Podle cvičení ve vánočním duchu vám to půjde samo!
Někdo se pyšní hustou a dlouhou hřívou, někdo se zase trápí se svými řídkými vlasy, které sotva dorostou po ramena. Naštěstí existuje možnost prodloužení vlasů, díky níž si řada z nás splní svůj sen – mít krásné a dlouhé vlasy. Jaké jsou metody prodloužení a na co si dát pozor?
Smutná zpráva postihla českou divadelní scénu, když ve věku 59 let zemřel vynikající herec Norbert Lichý. Tuto smutnou zprávu dnes zveřejnilo Divadlo Petra Bezruče v Ostravě, kde umělec působil dlouhá léta. Lichý, který loni v prosinci oslavil devětapadesáté narozeniny, byl váženým držitelem několika prestižních ocenění a zanechal nezaměnitelnou stopu v srdcích diváků.
„Ten Zdeněk je tak skvělý, vybrala sis opravdu dobře,“ slýchávala Veronika od kamarádů i rodiny. Ve skutečnosti se bála s ním rozejít. Byl to psychopat. Nikdo kromě ní nevěděl, čeho všeho je schopný.
Design stodoly využívá délku domu a umožňuje naplno maximalozovat výhledy ven a přirozené osvětlení uvnitř domu. Stealth Farmhouse je prostě úžasný. Chlubí se bezúdržbovými obklady, a uvnitř naleznete mimo jiné i čtyři ložnice a tři koupelny. Okna jsou orientována na sever
Nejúspěšnější český autor současnosti Patrik Hartl začal natáčet filmovou komedii podle své knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Film ponese stejný název. V den první klapky prozradil režisér i herecké obsazení filmu.
Nejste si jistá, zda vás partner pouze nevodí za nos? Jak poznat, že jde o lháře jako mrakodrap? Díky našim vyšetřovacím způsobům se dozvíte, zda jde o lháře, nebo jen o vaši domněnku.
S blížící se plavkovou sezónou začíná mnoho z nás přemýšlet o tom, jak své tělo dostat zpátky do formy. Někdy tak neodoláme a zkoušíme různé zázračné diety, které slibují rychlý úbytek váhy.

Výběr článků

Kdo nemá sociální sítě, jako by nebyl. Poví vám jistě každý, když mu s radostí oznámíte, že nejste majitelem žádného profilu na takových platformách. V současné době mluvíme o velmi důležitém pomocníkovi každého úspěšného podniku. Je to fantastický marketingový nástroj a základ toho, že budete v kontaktu s rodinou i přáteli. Pojďme si více do hloubky rozebrat, proč to už bez sociálních sítí nejde.
Tak rádi byste se zvedli z posteli a šli se do něčeho pustit! Chtěli byste jít cvičit, učit se do školy, uklidit anebo na něčem pracovat, ale tak moc se vám nechce! Hlavou se vám neustále honí, jak jste líní. V myšlenkách přemýšlíte dokola nad tím, co s tou leností máte udělat. Poznáváte se v tom? Pak je tento článek pro vás jak ušitý na míru. Přečtěte si celý článek a uvidíte, že se vám lenosti podaří zbavit jednou provždy!
Dřevěné, proutěné, skleněné, na řetězu nebo dokonce samozavlažovací, takové mohou být závěsné květináče. Záleží na vás, jestli si rostlinky pověsíte doma v interiéru nebo venku na zahradě.

Nepřehlédněte

Koronavirus decimuje naši populaci ve velkém. Denně se zveřejňují statistiky nakažených, vyléčených i těch, kteří svůj boj prohráli. Kromě jeho negativních dopadů na tělo se také stále častěji mluví o vlivu na psychiku. Čím déle pandemie a s ní spojené zákazy platí, tím více lidí upadá do deprese a zažívá stavy úzkosti.
Snubní prsten je považován za žílu lásky. Nevěsta a ženich si je vzájemně nasazují při svatebním obřadu, jako symbol spojení, věrnosti a lásky. Také by se dal vnímat, jako symbol „vlastnictví”. Prstýnek dává ostatním jasně najevo, že dotyčná osoba není k mání, že už jeho nebo její srdce patří někomu jinému. Jejich symbolika se v průběhu staletí vyvíjela a stále vyvíjí v závislosti na tradicích a kultuře.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek