Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Raci jsou oddaní lidé, kteří své blízké budou bránit za každou cenu

Rak je čtvrtým znamením horoskopu, které začíná vládnout 21. června a 22. července ho dále střídá Lev. Ale nepředbíhejme. Jedná se o vodní znamení, které je, jak název napovídá, reprezentováno rakem.
Raci
Rak je velmi citlivé, empatické a láskyplné znamení.

21. 06. 2022

Základní charakteristika Raků

Raci jsou známí jako emocionálně založené bytosti, které jsou spojované s domovem a jeho kořeny. Pocit domova a jeho sounáležitosti je pro Raka nesmírně důležitý, klade na něj svou nejvyšší hodnotu.

Jsou to lidé citliví, empatičtí, snadno se dokáží napojit na pocity a nálady druhých. Jsou také velice loajální, oddaní své rodině a nejbližším, a schopní za ně dýchat. Starostlivost o druhé je jejich každodenní činností. Dělají to s velkou láskou a upřímností. Raci perfektně zvládají chod domácnosti, u nich se budete vždy cítit komfortně.

Kvůli své citlivosti, ba někdy až přecitlivělosti, se často mohou octnout v situacích, kdy se budou snadno cítit ublíženě, zraněně a uraženě. Kritika na jejich osobu jim může vyvolat až emoční krizi. Proto je jejich celoživotní výzvou nebrat si věci příliš osobně.

Raci se často schovávají do své ulity, aby unikli čiré realitě. S projevováním svých pocitů navenek mají problémy a raději se před nimi schovají. Nemají rádi konfrontaci a nepouští se jen tak lehce do konfliktů. Vždy se jim snaží předejít. Pokud se ale v nějakém ocitnou, nechají si spíše od druhých ublížit, než by projevili, jak se doopravdy cítí.

Rak – Vztahy, láska a sex

Typický Rak hledá partnera na celý život. Začne-li neformálně randit, je pro něj obtížné to v této rovině udržet. Raky nezajímají krátkodobé a vášnivé vztahy trvající jednu nebo pár nocí. Obvykle touží po opravdové lásce, která bude mít dlouhé trvání, nejlépe do konce života, a bude bez jakýchkoliv dramat.

Randíte-li s Rakem, pravděpodobně vnímáte jeho zájem a pozornost, co vám věnuje. Dávání a dostávání skutečné péče a lásky je pro romantického Raka zásadní. Intuitivní povaha může mít v ložnici výhody. Můžete zažívat pocit, kdy si budete myslet, že vám vidí do hlavy, že vaše potřeby a touhy má prostě přečtené.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 27. - 28. 10. 2018. Co vás čeká o víkendu po úplňku?

Ale pamatujte, reciprocita je ve vztahu s ním klíčová. Raci jsou velice velkorysí, za to ale očekávají, že se jim od vás bude dostávat stejná péče. Stejně tak, jak potřebují lásku dávat, potřebují ji od druhé strany dostávat.

Rak a rodina

Není jiné znamení, kterému by na rodinných vazbách záleželo více. Nachází-li se nějaký Rak ve vaší rodině, bude to ta osoba, co bude o všechny pečovat, zvát k sobě domů, vybízet k návštěvám, vyvařovat jim a vždy vzpomínat na ty, kteří zrovna chybí.

Vždy se budou ubezpečovat, zda vám něco nechybí, jestli jste v pořádku, máte všeho dostatek a kolikrát raději sobě něco odepřou, jen aby to druzí měli.

Raci a kariéra

Stejně jako v jiných oblastech, tak i v pracovním prostředí se Rak potřebuje cítit bezpečně. Pro jejich duševní a emoční pohodu se neobejde bez pocitu zajištěnosti, stabilního příjmu a jasného kariérního postupu. Díky své vynikající schopnosti dokázat lidem naslouchat a naciťovat se na ně, jsou ideálními terapeuty a léčiteli. Daří se jim kdekoli se zapojuje péče, naslouchání a intuice.

Jsou také milovníci děti, proto mají-li profesi, kde se s nimi spolupracuje, budou šťastní nejen oni, ale i děti a rodiny. Nehledě na profesi, kterou si zvolí, pokud takového člověka máte v pracovní oblasti blízko sebe, budete se cítit jako v domácím prostředí, kde o vás bude zájem.

Jak si Raka získáte

Máte-li vyhlídnutého Raka, nezáleží na vašem znamení, klíčem k získání jeho pozornosti je pozornost věnovaná jemu. Jestliže mu dáte najevo svůj zájem, náklonnost, péči a posléze i lásku, věřte, že je váš. Mají rádi stabilitu a finanční zabezpečení. Nemáte-li pevnou půdu pod nohama, získat si jeho srdce bude těžké. Rak je sám hospodárný, nerad vidí marnotratnost.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na sobotu 8. 9. 2018. Opatrnost se dnes vyplatí! Věnujte se také očistě

Zároveň, hledáte-li povyražení na jednu noc, tomuto člověku se vyhněte. K takovým akcím má až averzi. Nikdy na něj netlačte! Uděláte-li to, stáhne se do své ulity. Buďte trpěliví, dopřejte mu čas a prostor.

A jeden dobrý tip – na romantiku nikdy nezakroutí hlavou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Blíženci: Kolem tohoto vzdušného znamení se vždy něco děje

Býk: Vášnivé, spolehlivé, ale i příšerně tvrdohlavé znamení

Zdroje článku:
www.instyle.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ložnice - místo ničím nerušeného klidu. Také je to naše útočiště či oáza, kde můžeme odpočívat. Ať už je pro vás ložnice čímkoli, je důležité, aby vám byla sympatická a abyste se v ní cítili příjemně.
Do roka a do dne, Lomikare, Lomikare... Ne ne, nejde o žádné zlo, natožpak historického charakteru. Jen ten časový úsek sedí pro přátelské a oboustranné ukončení spolupráce.
V dnešním prohlášení z Buckinghamského paláce bylo oznámeno, že britský král Karel III. čelí rakovině. Monarcha, který nedávno absolvoval zákrok kvůli zvětšené prostatě, nyní zahájil léčbu, ačkoli konkrétní typ rakoviny nebyl zveřejněn.
Zajímá vás, jak udělat ze svého rande nezapomenutelný zážitek? V našem článku "Originální rande! Tipy na skvělé rande" vám přinášíme jednoduché a praktické rady, jak osvěžit vaše romantické setkání. Od netradičních míst po kreativní aktivity – pojďte s námi objevit nápady, které oživí vaše rande a vytvoří nezapomenutelné vzpomínky. Přečtěte si naše tipy a udělejte z každého rande jedinečný zážitek pro vás oba. Co tedy říkáte na to, abyste se společně vydali na nové dobrodružství lásky?
Reality show je jedním z nejpopulárnějších žánrů doposud. Od sledování všech šokujících, nesestříhaných okamžiků, až po osudy u vašich oblíbených darebáků – sledování dalšího dílu každý týdne je návykové. Jaké reality show nejraději sledují v zahraničí?
Podívejte se, jak vytvořit překrásné bronzově třpytivé a neutrální kouřové oční stíny. Jejich barevný tón funguje s jakýmkoli odstínem pleti! Ideální na večírek, do divadla nebo večerní akci.
Možná by vás ani nenapadlo, že masáž a pořádnou péči ocení i váš čtyřnohý kamarád. Podívejte se, jak si relaxující buldoček užívá masáž!
Přemýšlíte o soukromé školce pro vaše dítě? Dnes se podíváme na výhody a nevýhody soukromých školek. Prozkoumáme výhody jako individuální přístup a zaměření na specifické potřeby dítěte, stejně jako možné překážky, které mohou v soukromých školkách vzniknout. Čemu dáte nakonec přednost státní školce, nebo soukromé? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Plastická operace, která pomůže vyřešit problém nebo zvýšit sebevědomí, je v moderním světě dobrá věc. Ovšem jen tehdy, pokud se to s ní zkrátka nepřežene a výsledek vypadá řekněme opravdu reprezentativně. Bohužel ve světě slavných občas neplatí rčení, že v nejlepším se má přestat, proto se v záři reflektorů objevuje řada celebrit, které si na plastikách vybudovaly doslova závislost. Které z nich jsou opravdu odstrašujícím případem?
Zoufalé manželky – kdo by neznal tento legendární seriál a jeho 4 hlavní představitelky? Když tedy pomineme Mary Alice, která to zabalila již v pilotním dílu. Ani se jí nedivíme, když dopředu znala scénář. Asi nebyla jediná, kdo se nedokázal vyznat v té spleti nekonečných vražd, zmizení, sousedských válek a podrazů.
Bude se zastřihovat! Střední nebo krátká délka střihu znamená úplně nový účes, ale také rozhodnutí zbavit se své dlouhé okrasy. Možná se inspirujete!

Výběr článků

Tento horoskop vynalezli indiáni ze Severní Ameriky, kteří uctívali různé totemy a věřili, že člověk narozený v určitý den v roce je příbuzný s konkrétními zvířaty. Své znamení znáte, teď poznejte svůj totem. Třeba vám odkryje spoustu nového o vaší povaze, věci, o kterých jste dosud nevěděli.
Působí váš domov neosobním dojmem? Necítíte se doma příjemně? Je načase se pustit do zútulnění! Nemusíte investovat do příliš rozsáhlé a finančně náročné rekonstrukce. Stačí vsadit na drobnosti, které však mají na konečném vzhledu domácnosti obrovský vliv. Čím začnete nejdříve?
Byla jsem vychovávaná v tom, že člověk může mít jen to, na co si sám vydělá. Držím se toho a nikdy jsem si nechtěla život zjednodušovat. Mám jen to, co si sama koupím za vlastní vydělané peníze, a když chci něco víc, než na co mi nestačí plat, jdu na brigádu.

Nepřehlédněte

S jarem je mimo stoupajících teplot neodmyslitelně spojena obměna šatníku za vzdušnější a pestřejší oblečení. Prostor dostávají kousky s vypasovanějšími střihy podtrhujícími ženskost a jemnost. Konec konců, kterou z žen by nepotěšila mužská pozornost, kterou vyvolá právě dobře padnoucí sukně různého střihu a délky? Víte, jaký střih se k vaší postavě hodí nejvíce?
Letní měsíce svádí k tomu oblékat se poněkud spořeji. Muži oblékají kraťasy a tílka, ženy zase sukně, topy, nebo šaty na ramínka. Pokud se trápíte s nepříjemnými a nevzhlednými tukovými polštáři v oblasti podpaží a zad, pak můžete pociťovat při odhalování stud. Abyste si opět věřili a byli hrdí na svou postavu, zacvičte si pár těchto cviků, které podpoří redukci tuku ve výše zmíněných partiích.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek