Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Jste žena v ohrožení? 4 typy partnerek, kterým jsou muži nejčastěji nevěrní!

Jakým ženám jsou muži nevěrní? Možná jste přesvědčená, že vám se nic takového stát nemůže. Nebo si dokonce myslíte, že za nevěrou stojí nedostatek intimností, studené večeře či nevyžehlené košile. Jste si tím ale jistá?
nevěrní
Možná si myslíte, že vás se to netýká. Nevěra je však tenký led.

27. 04. 2022

Věřily byste tomu, že až 90 % manželských párů projde nevěrou, ať už odhalenou nebo utajenou? Přičemž platí, že v manželství jsou daleko častěji nevěrní muži. Co je k tomu vede? A jakým ženám jsou chlapi nevěrní nejčastěji?

Včelí královna

Psychologové tento typ žen označují jako “včelí královny”. Děti jsou pro ně na prvním místě, což by bylo naprosto v pořádku, kdyby věnovaly alespoň nějaký čas i svým drahým polovičkám. Jenže na ty úplně zapomínají.

Muži tak často zahýbají ženám, které je využily jen k tomu, aby jim udělali dítě a jakmile se zadařilo, přesunuly je na vedlejší kolej. Děti jsou středobodem vesmíru, ale je potřeba najít si čas i na partnera.

Frigida

Tohle asi nikoho nepřekvapí. Když chlap doma nedostane to, co od přírody potřebuje, začne to hledat jinde. Nedostatek sexu je bohužel nejčastější důvod, proč jsou muži svým partnerkám nevěrní. Přitom by jen stačilo si o tom promluvit a najít kompromis, případně vyřešit, proč to z ženiny strany vázne.

Ponižovatelka a zesměšňovatelka

Žádný chlap (dlouhodobě) nesnese, když ho žena ponižuje a zesměšňuje, natož pak v případě, kdy to dělá i před rodinou nebo kamarády. Tyhle ženy, ačkoli tak kolikrát nečiní vědomě, tzv. “kastrují” své partnery a zbavují je jejich mužství.

Není se čemu divit, že chlap se svým egem najde útěchu v náručí milenky, která ho bude opěvovat, chválit a rozmazlovat.

Všeumělka

Není na škodu mít po svém boku ženu, která je samostatná. Která si dokáže poradit s ucpaným odpadem, výchovou dětí i starostí o domácnost. Jenže všeho moc škodí, co si budeme povídat.

Chlapi jsou od přírody nastavení tak, že jim dělá dobře vědomí, že je žena potřebuje. Ženy, které jsou skvělou kombinací hospodyně, kuchařky, maminky a kutila jsou bohužel v očích mužů tak nějak neženské. V dnešní době se o tom hovoří i ve smyslu vnitřní ženské energie, kterou tyto ženy dusí. Muži zkrátka touží vědět, že je jejich polovička potřebuje a jsou užiteční.

K TÉMATU  Rozvody na denním pořádku. Co stojí za nimi dnes stojí?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Nevěra: V čem se liší mužské a ženské podvádění?

Nevěra aneb jak napravit váš vztah po jejím provalení?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dnešní hektický způsob života si často vybírá svou daň prostřednictvím bolesti zad, krční páteře, šíje a nepříjemného tlaku v ramenou. Dobrá masáž je v tomto případě více než žádoucí. Nemusíte však nutně do masážního salonu, dobrou masáž se můžete naučit i sami. Poradíme vám hned několik triků, díky nimž se stanete mistrem domácích masáží.
Tuhé mýdlo zná každý. Z našich domácností jej vytlačilo mýdlo tekuté, takže klasická tuhá mýdla jsme si zvykli dávat tak maximálně do skříně pod oblečení, aby nám ho hezky provonělo. Jenže v poslední době se k nám zase vrací, a nejen mýdlo tuhé ale na trhu se objevily i tuhé šampony na vlasy.
Hlavní rozdíl, kterým se vířivky liší od bazénu? Užíváte si je celoročně! Odhalit vyhřátou kouřící hladinu je paráda, třeba uprostřed noci, kdy můžete pozorovat hvězdy. Stejně tak skvělý zážitek je koupání v zimním období, kdy horká koupel kontrastuje s chladným vzduchem.
Jít na první schůzku s celou řadou očekávání, která musí partner splňovat, je velmi kontraproduktivní. Jestliže se chcete seznámit, nemůžete čekat, že protějšek splní vaše představy během krátkého setkání v kavárně. Rychlé soudy jsou špatné soudy.
Zadar v Chorvatsku láká na originální zpívající schody. Mořské varhany navrhl architekt Nikola Bašić v roce 2005 a od té doby hrají nepřetržitě. Tento architektonický objekt je zároveň neobvyklý hudební nástroj. Zvuk vyluzuje tak jako u klasických varhan vzduch, který je vytlačovaný skrze ocelové trubky, schované ve schodech. Ten dovnitř ženou mořské vlny.
Produkty s nakousnutým jablíčkem patří dlouhodobě k hitům. To ostatně prokazuje i fakt, že společnost Apple stojí na bedně v žebříčku nejhodnotnějších společností světa. A pravděpodobně se ještě nějaký ten pátek mezi první trojkou udrží. Přináší totiž neustále nové a nové produkty, které jsou s obrovským zájmem a nadšením kupovány. Vezměme si takové Apple Watch – to je produkt budoucnosti, nemyslíte? Jen hrstka lidí však ví o všech věcech, které hodinky umí a ovládají.
Jistěže si můžete koupit klasické hnojivo na pokojové či venkovní rostliny a hnojit bez obav jím. Ale proč nevyužít to, co třeba máte běžně doma? Vyzkoušejte osvědčené tipy a triky všech zkušených pěstitelů.
Přírodní prvky v interiéru jsou trendem, který vás může inspirovat. Neopracované dřevo v kombinaci s moderním nábytkem vypadá skvěle. Bříza je jedinečná svojí barvou, a tak jako jiné dřevo, které není opracované, podléhá pomalu zkáze. Je proto potřeba mít k dispozici mladý kmen, který je nutné patřičně vysušit. Povrch se pak natře tixotropním lakem, který břízu v podstatě obalí a uzavře. Na co všechno ji můžete použít?
Peru je velmi zajímavá země oplývající především mnoha kulturními památkami starověkých civilizací a koloniální architekturou. Jedná se o neuvěřitelně rozmanitou zemi a ráj pro každého cestovatele. V našich představách může znít Peru jako zapadlá zemička, kde nic nenajdeme, ale opak je pravdou! Tajemné džungle, ztracená města, jezero Titicaca, delta Amazonky – právě za těmito zázraky turisté do Peru míří. Tato země Jižní Ameriky jim poskytne příležitost ocitnout se ve zcela jiné dimenzi.
Není tajemstvím, že barvou roku 2019 byla americkými odborníky z Pantone Color Institutu vyhlášena pro letošek korálová. Pokud úplně nevíte, jak takový odstín vypadá, nezkoušejte se ptát svého partnera, protože vám pravděpodobně nebude schopen odpovědět. Dáme vám ale pár tipů, jak zařadit korálovou do svého šatníku a botníku.
Bezchybný výkon předvedla malá Angelica Hale při zpěvu písně Girl on Fire. Takový hlasový projev jí mohou závidět profesionální zpěváci a porota americké talentové soutěže nevěřila svým uším. Právem si tak Angelica vysloužila okamžitý postup do finále. Takto čistý projev je u desetileté dívky skutečně ohromující. Užijte si to!
Split je druhým největším městem v Chorvatsku a každoročně láká mnoho turistů. Toto místo spojuje dávné krásy historie s moderním způsobem života. Čekají vás zde krásné památky, skvělé jídlo a mnoho zajímavostí, které byste si neměli nechat ujít.

Výběr článků

Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.
Jak si představujete ideální Vánoce? Pravděpodobně s rodinou, vašimi blízkými. V pohodě, v obklopení radosti a štěstí. A samozřejmě v obklopení cukroví, které mizí z talíře rychlostí blesku. A kromě her, které budete hrát, svůj čas strávíte i sledováním oblíbených vánočních snímků, které svou kouzelnou atmosférou a nadějí z nich vyplývající umocní onu vánoční atmosféru, která se line domovem. Co si nezapomenout pustit?
Kdy začít a na co si dát pozor, aby z vašeho dítěte vyrostl člověk, který nemá zbytečnou vadu řeči?

Nepřehlédněte

Rýže je velmi populární přílohou, a pokud ji dobře připravíte, jistě si na ní pochutnáte. Zdaleka však není jen jedna jediná rýže, ale máte na výběr hned několik druhů. Znáte je a víte, kdy jakou rýži použít?
Ploché břicho je snem nejen žen, ale také spousty mužů. Čím dál více mužů bojuje s přebytečným tukem v oblasti pasu - a dokonce je jich mnohem více než žen. K zeštíhlení břicha je ale potřeba dosáhnout správné kombinace stravy a fyzické aktivity. Aerobní trénink doplněný silovými cviky vám umožní efektivně zhubnout a zdůraznit svaly.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek