Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Rozchod během pandemie. Které herecké páry neustály karanténu?

Není žádným tajemstvím, že poslední roky jsou pro každého z nás náročné, což se podepsalo jak na zdraví fyzickém a psychickém, tak i na partnerských vztazích. Mnoho párů prožilo „křest ohněm“, některým vztah vydržel, jiným ne. Dopady pandemie se nevyhnuly ani hereckým hvězdám.
rozchod
Herečka Megan Fox našla útěchu u zpěváka Machine Gun Kellyho. (foto: instagram.com/meganfox)

22. 12. 2021

1.      Raquel Leviss a James Kennedy

Když se v květnu roku 2020 hvězdy seriálu Vanderpump Rules – Raquel Leviss a James Kennedy zasnoubili, nikdo netušil, že jejich vztah není natolik silný, aby se jim vyhnul rozchod během pandemie koronaviru. V prosinci 2020 své zasnoubení zrušili. Herecký pár šel s kůží na trh prostřednictvím prohlášení zveřejněného na sociálních sítích: „Po pěti nádherných letech, které jsme spolu prožili, jsme zjistili, že každý máme různé cíle a rozhodli jsme se zasnoubení zrušit. Stále se máme moc rádi, ale už se nemilujeme. Nechceme pro sebe nic jiného než to nejlepší, tak prosím, myslete pozitivně.“

Raquel Leviss a James Kennedy tvořili krásný pár. (foto: instagram.com/raquelleviss)

2.      Tayshia Adams a Zac Clark

Také účastníci reality show Dívka na vdávání Tayshia Adams a Zac Clark zrušili své zasnoubení v listopadu 2021, téměř rok poté, co Zac požádal Tayshiu o ruku přímo v reality show. „Oba pociťovali tlak spojený s veřejností, kromě toho jejich životní styl je naprosto odlišný. Oba jsou velmi zaneprázdnění, oba si uvědomili, že to fungovat nebude,“ prozradil blízký zdroj. Tayshia a Zac se potkali při natáčení 16. řady úspěšné realitní série. Rychle se do sebe zamilovali a brzy i zasnoubili.

3.      Michael Jessen a Juliana Custodio

Hvězdy realitní série 90 dní do svatby Michael Jessen a Juliana Custodio svůj rozchod oznámili na jejich druhé výročí svatby 12. října, kdy rozchod nazvali „neštěstím“ pandemie.  „Naše manželství se stalo obětí Covid-19, která se neobjeví v žádných statistikách,“ napsal Michael na svém Instagramu.

4.      Kaley Cuoco a Karl Cook

Po pouhých třech letech manželství rozchod oznámila i oblíbená hvězda seriálu Teorie velkého třesku Kaley Cuoco s manželem Karlem Cookem. „Navzdory hluboké lásce a vzájemné úctě jsme si uvědomili, že naše současné cesty nás zavedly opačným směrem,“ uvedli ve společném prohlášení.

Pro Kaley Cuoco je to již druhé neúspěšné manželství. (foto: instagram.com/kaleycuoco)

„Oba jsme sdíleli velkou část naší cesty veřejně, takže i když bychom tento aspekt našeho osobního života raději ponechali v soukromí, chtěli jsme být v naší pravdě vstřícní společně. Není tam žádný hněv ani nevraživost, spíše naopak. Toto rozhodnutí jsme učinili společně díky nesmírné vzájemné úctě a ohleduplnosti a žádáme vás, abyste učinili totéž a pochopili, že nebudeme sdílet žádné další podrobnosti, ani se k nim dále vyjadřovat.“

K TÉMATU  Klasický červený boršč. Recept na dokonalou podzimní pochoutku, která zahřeje

Pár spolu začal randit v roce 2016 a po roce se zasnoubili. Pro herečku je to již druhé manželství, které skončilo rozvodem.

5.      Mary-Kate Olsen a Olivier Sarkozy

Manželství také nevydrželo oblíbené dětské herečce Mary-Kate Olsen s manželem, francouzským multimilionářem Olivierem Sarkozym. Po třech letech randění plus pěti letech manželství podala žádost o rozvod 17. dubna 2020 samotná Mary-Kate. A prý to bylo drsné.

Mary-Kate a Oliviera dělilo 17 let… a k tomu pár centimetrů. (foto: instagram.com/marykateeolsen)

6.      Simona Babčáková a Ian Adensam

Rozchod během pandemie potkal také vztah herečky Simony Babčákové, která společně s tenisovým fitness trenérem tvořila pár od roku 2018. Rozchod všechny překvapil, protože ještě krátce před ním plánovali svatbu.

7.      Megan Fox a Brian Green

Ačkoliv byl vztah krásné herečky Megan Fox a oblíbené hvězdy seriálu Beverly Hills 90210 Briana Greena jako na houpačce, vydrželi spolu deset let. Nakonec se jim vztah udržet ale nepodařilo, a to i přesto, že hvězdný pár má spolu tři syny. Megan ale nezahálela a krátce na to se vrhla do náruče kontroverzního rappera známého jako Machine Gun Kelly.

A jak je na tom váš vztah? Ustáli jste karanténu? Nebo jste přišli na to, že žijete s člověkem, kterého vlastně vůbec neznáte?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Trendy roku 2021 byly navrženy tak, aby nám pomohly lépe zvládnout neutěšené nálady pandemie

Co říkají slavní Přátelé o jejich plánovaném comebacku?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Suchá pokožka může být způsobena mnoha faktory. Mezi nejčastější patří dehydratace, stárnutí, sezónní změny, alergie a nedostatek mikroživin. V závislosti na příčině lze ke zlepšení stavu kůže použít různé metody. Mohou to být různé léčivé masti nebo jiné zvlhčující prostředky, pití většího množství vody a užívání některých doplňků stravy.
Sotva začalo jaro, už tady máme kolekci oblékání pro podzim a zimu. Tahle módní přehlídka vás hodně pobaví, a přitom je k nerozeznání od těch oficiálních! Stejně jako modely předních návrhářů, ani tohle oblečení byste si na sebe prostě nikdy nevzaly.
Věčná krása, která žena by po ní neprahla? Proto se dennodenně snažíme našemu přání přiblížit a stojí nás to nejen velké úsilí, ale především peníze.
Syndrom zlomeného srdce označuje onemocnění, které je zcela vzácné, nicméně objevující se u jinak naprosto zdravých a v některých případech i mladých osob. Tento syndrom se vztahuje k psychice a jinak bývá nazýván také jako Takotsubo kardiomyopatie.
Vlasy jsou pro ženy velice důležité. Zakládáme si na nich, bereme je jako pýchu, o kterou je potřeba se neustále starat. Někdy, i přes veškerou péči, se nevyhneme zničení a roztřepeným konečkům. Jak proti nim bojovat?
Už jste někdy přemýšleli nad tím, že své průmyslově vyráběné prací prášky vyměníte za něco více ekologického? My rozhodně ano.
Určitě vám neuniklo, že od jisté doby se všude kolem nás rozmohla termální kosmetika, která se krátce po uvedení na trh stala doslova must-have trendem. Ostatně, co se týče krásy, nám slibuje řadu úžasných účinků, a navíc je zcela přírodní. A právě na to, jestli, jak a proč funguje se společně podíváme.
Nespavost (insomnie) není v současné době nic výjimečného. Podle statistik poruchami spánku trpí až 40% populace. Příčin může být mnoho, od vedlejších účinků léků až po stres.
Vlasy jsou pro ženy velice důležité. Zakládáme si na nich, bereme je jako pýchu, o kterou je potřeba se neustále starat. Někdy, i přes veškerou péči, se nevyhneme zničení a roztřepeným konečkům. Jak proti nim bojovat?
Možná jste se někdy ocitli v situaci, kdy jste nevěděli, jak se rozhodnout. Dokola jste přemýšleli nad tím, jaká je ta vaše správná cesta. Taky jste si asi říkali, jestli to rozhodnutí bude opravdu z vašeho srdce. Jak tedy poznat, co doopravdy chcete a činit tak vždy správná rozhodnutí, která vychází z vašeho srdce? O tom si dnes povíme!
Blíží se začátek nového školního roku a pro tisíce prvňáčků i první cesta do školy. Trasa, která pohledem dospělého působí bezpečně, může ale pro dítě skrývat řadu nástrah.
Že ocet se hodí tak akorát do salátu a tím to hasne? Ale jděte. Zbaví vás škytavky a bradavice. Také odpudí otravné komáry, kteří vás nenechají na pokoji. Dá se s ním i žehlit, což vám ušetří spoustu času!

Výběr článků

Viber uvádí novou funkci nazvanou Polls (ankety), která uživatelům umožní snadno si ve skupinových chatech a komunitách zorganizovat hlasování na jakékoliv téma. Nová funkce rozšíří možnosti komunikace mezi uživateli, protože jim dává možnost vyjádřit svůj názor na jakékoliv téma snadno a rychle. Umožňuje také každému, kdo se zúčastní dané konverzace, sledovat, jaké názory mají ostatní na určité téma, a to přehledně, aniž by se museli probírat tisíci odpovědí a názorů.
Chcete-li jít s dobou, pořiďte si do vašeho šatníku alespoň jednu stylovou dámskou mikinu. Pokud netušíte, jaké kousky budou v letošní sezóně in, nemusíte zoufat. My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto se pojďte inspirovat společně s námi. Máme pro vás nejrůznější tipy na trendy kousky a dokonce vám prozradíme, jak je vkusně zakomponovat do letošního outfitu
Když přicházíte domů, když kolem vašeho domu procházejí lidé, nebo když k vám přijede návštěva, první, co uvidí, je nejen váš dům, ale také zahrada, plot, garážová vrata. První dojem tedy vytváří spousta faktorů. Když dobře sladíte základní prvky na domě i kolem domu, bude vám to dělat radost každý den. V tomto článku se zaměříme na prvky, které se hodí na domě sladit tak, aby byl výsledný vzhled co nejlepší.

Nepřehlédněte

Krásný podzim, který nás čeká, přímo láká na výlety do přírody. Stromy začnou hrát všemi barvami, a tak pokud není venku zrovna lijavec, stačí se teple obléknout a hned můžete vyrazit. Ať už sami, v páru nebo s rodinou, podzimní přírodu si zamilujete.
Teploty stoupají a pomalu svítá i naděje, že se brzy otevřou sportoviště. Jestli se chcete po delší pauze dostat do formy, rozhodně nepodceňujte přípravu. Dobijte energii a dávejte si postupné cíle. Jinak byste mohli skončit s nepříjemnými křečemi, bolestivě nataženými svaly a vyčerpaní únavou.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek