Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Pokračování ikonického Sexu ve městě: A jak to bude dál?

Všichni milovníci seriálu Sex ve městě jsou jako na jehlách Carrie Bradshaw, protože je to tady! Kýžené pokračování v podobě nových dílů. Otázkou však zůstává, jestli se i tato série bude držet původního stylu Sexu ve městě, anebo se spíše můžeme těšit na něco nového. A v neposlední řadě, jestli to celé autoři pokračováním leda nepokazí.
sex ve městě
Na luxusním obutí je Carrie Bradshaw závislá. (foto: instagram.com/andjustlikethathbo)

09. 12. 2021

Sex ve městě je klasikou mezi klasikami, která jen tak neunikne ničí pozornosti. Původní seriál vycházel v letech 1998 až 2004, přičemž se během té doby odvysílalo téměř sto epizod, ve kterých jste hltaly život svých oblíbených charakterů. Stejně jako jejich luxusní a neotřelé outfity. Tehdy nebyla žena, co by neznala jméno Manolo Blahnik (divačky jistě rozumí). Zároveň vznikly dva filmy volně navazující na Sex ve městě. Sice sklidily úspěch, ale vyvolaly také mnoho diskuzí. Vzniknout měl dokonce i třetí film, k tomu však, bohužel pro fanoušky, nakonec nedošlo. To už nás ale nemusí trápit, jelikož jsou tu konečně díly nové!

Sex ve městě bez Samanthy?

Otázkou, která trápí mnoho fanoušků je, zda bude nahrazena sexuchtivá Samantha Jones. Ta byla ztvárněna herečkou Kim Catrall, která však účast na nejnovější sérii s díky odmítla. Jednalo se přitom o důležitou postavu, která patřila mezi čtveřici oblíbených hrdinek. Podle oficiálního vyjádření tvůrců však rozhodně nemá dojít k nahrazení tak svéhlavého charakteru.

V seriálu se proto neobjeví a neobjeví se ani nikdo, kdo by Samanthu nahradil. Spekulovalo se o tom, zda právě postava Lisy Todd Wexley neslouží jako náhrada za Samanthu, herečka to však důrazně vyvrátila se slovy, že to rozhodně není cílem. Zůstává tak pouze oblíbené ženské trio Carrie, Charlotte a Miranda. Přibude k nim samozřejmě mnoho jiných a zajímavých postav.

Staré i nové tváře

Jednu z nových tváří, na kterou se v seriálu můžeme těšit, představuje herečka Sara Ramirez. Ztvární nonbinární queer postavu, přičemž vede podcast, kterého se Carrie často účastní. Je významná svým velkým srdcem, skvělým smyslem pro humor a má také důležitou roli vzhledem k aktuálnímu zastoupení různých pohlaví ve společnosti.

K TÉMATU  Nejlépe placené herečky roku 2020. Tipli byste to do nich?

Těšit se můžeme také na řadu mužských herců, jedná se například o Davida Eigenberga, Evana Handlera či Maria Cantoneho. John Corbett (v seriálu Aidan Shaw) prohlásil, že by se také mohl objevit v některých epizodách nadcházející série. To jsme na to tedy zvědavé.

https://www.youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY
Oficiální trailer seriálu And Just Like That… (zdroj: youtube.com/HBO Max)

Moderní a rozmanité charaktery

Nové díly slibují natěšeným divačkám opravdu rozmanitou škálu charakterů. Objeví se v nich totiž lidé různých národností, nebinární postavy a tak dál. Díky tomu bude show dozajista vskutku pestrá. Tento projekt jde proto přinejmenším na první pohled s dobou. Teď jen, aby vše co slibuje, opravdu splnil.

O čem nový Sex ve městě bude?

Asi trochu tápete co od nových epizod vlastně máte očekávat. Přinejmenším však stejně jako u předchozích sérií nepřijdete o všechny krásy New Yorku s jedinečnou Carrie, ostrou Mirandou a láskyplnou Charlotte. Hlavním tématem tak stále zůstává láska a přátelství v područí okázalé módy, jen se z hlavních hrdinek mezitím staly padesátnice. To však neznamená, že by jejich sexuální život upadl.

Kde najdete nové díly?

Čekání je u konce, nová kapitola Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál… je k vidění od 9. prosince. V tento den vyjdou první dva díly, přičemž zbývajících osm bude ke zhlédnutí každé úterý na HBO Max. Přece nemůžeme chtít všechno najednou? Takže si připravte popcorn a nezapomeňte, že láska je jediná značka, která nikdy nevyjde z módy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

4+1 tipy na seriály, které každou ženu vtáhnou do děje

Dopřáváte si ranní sex? Měli byste! Na zdraví má blahodárný vliv

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jednou z příčin snížené kvality spánku jsou civilizační vlivy, mezi které patří přítomnost nadměrného množství světla v noci. Usínání s rozsvícenou lampičkou není totéž, jako když vám do okna svítí reklamní poutače nebo vánočně osvětlená ulice. Naprostá většina lidí spí lépe v úplné tmě. Co proto udělat?
Dnes se připravte pomáhat, když to bude třeba. Budete za to odměněni! Co dalšího radí na pátek asrotroložka Naďa Šmídová?
Nastávající zima s sebou kromě bruslení na zamrzlých rybnících a stavění sněhuláků nese i situace, které toto roční období dokáží znepříjemnit. Kdo z nás v zimě alespoň jednou neuklouzne na namrzlém chodníku? Ty každoročně představují hrozbu pro naše zdraví a nepříjemné pády mnohdy končí zlomeninami. Dalším zimním strašákem je velké množství sněhu padající ze střech nebo obrovské ulamující se rampouchy. Co nám pomůže se chránit?
Lepek je rostlinný protein, který se nachází ve všech odrůdách ječmene, žita a pšenice, a tak ho můžete najít v produktech denního stravování jako je typicky chléb, rohlíky, těstoviny apod. Jsou to ale i tak lahodné potraviny jako sušenky, müsli, nebo třeba preclíky a jiné dobroty z pekárny. Navíc se lepek do mnoha potravin dostává také během jejich zpracování nebo je do nich přidáván jako pojivo. Co když vás v životě potká alergie na lepek nebo se mu z nějakého důvodu chcete vyhnout?
Viber uvádí novou funkci nazvanou Polls (ankety), která uživatelům umožní snadno si ve skupinových chatech a komunitách zorganizovat hlasování na jakékoliv téma. Nová funkce rozšíří možnosti komunikace mezi uživateli, protože jim dává možnost vyjádřit svůj názor na jakékoliv téma snadno a rychle. Umožňuje také každému, kdo se zúčastní dané konverzace, sledovat, jaké názory mají ostatní na určité téma, a to přehledně, aniž by se museli probírat tisíci odpovědí a názorů.
Vysavač je nepostradatelný nástroj pro každou domácnost. Zbavit se prachu a nečistot je prostě nutnost. Jak vybrat správný vysavač? Do jakých kategorií se rozdělují a k jakým parametrům přihlížet?
Proti chřipce se můžete dát očkovat a v případě, že nemoc propukne, lze vsadit na běžně prodávaná syntetická léčiva. Zkusit ale můžete bylinky i sílu přírody.
Většina z nás si určitě ještě pamatuje na studentská léta, kdy se v hodinách biologie učilo rozdělení pohlavních hormonů na ženské a mužské. Ačkoliv je testosteron považován za mužský pohlavní hormon, má své čestné místo i v ženském těle. Víte, proč?
Kočky jsou malé domácí šelmy, a všechny se liší svojí individuální povahou, stejně tak jako lidé. Občas jsou kočičky nevědomky strašně roztomilé! Loví světýlka na zdech, útočí na vlastní odraz v zrcadle nebo se snaží nacpat do co nejmenší krabice. Co dělá ta vaše?
Které těhulky se letos nebo příští rok dočkají přírůstku do rodiny? Těhotenství oznámila slavná kontroverzní rapperka. Otec dítěte je navíc muž, který již byl dvanáctkrát ve vězení! Jaké další hvězdy se brzy dočkají potomka?
Jste milovnicí masáží a máte pocit, že znáte už všechny nazpaměť a přesně víte, jak která masáž probíhá? V tom případě vězte, že existují i masáže, které rozhodně neznáte a které jste ještě nikdy v životě nezažili. Jak to víme? Protože jsou natolik neobvyklé, že v našich končinách se téměř nevyskytují. Které to jsou?
Svou kamarádku Pavlínu znám už deset let. Seznámily jsme se na letním táboře, kam jsme obě jako děti jezdily. Od té doby jsme se staly nerozlučnou dvojicí. Chvíli jsme společně i bydlely, jenže loni v létě si Pája našla přítele a zanedlouho se přestěhovala k němu.

Výběr článků

Jeho design je tak čistý a jednoduchý, že vypadá jako přepravní kontejner. Little Big House stojí na svahu hory Mount Wellington ve Fern Tree v Tasmánii. Projekt dokončený v roce 2010 a dokonce vyhrál ocenění v kategorii rezidencí a novostaveb. Jak se vám líbí?
Voda je pro člověka jeden z nejdůležitějších prvků. Víte, že tvoří až 60 % těla dospělého jedince? Je nezbytná pro biochemické reakce, zásobování celého těla živinami, odstraňování odpadních látek a pro udržování krevního oběhu a tělesné teploty. Jak se ale v létě udržet správně hydratovaní, co se počítá, a co ne?
Matkou se můžete stát i po čtyřicítce. A to s přehledem. Které celebrity jdou příkladem? Podívejte se.

Nepřehlédněte

Hot jóga není bikram jóga. Mezi těmito jógovými praktikami je několik rozdílů, mnohé ale naopak mají společné. Proč hot či bikram jógu zkusit? Důvodů máte mnoho.
Lidé dávají na první dojem. Pokud není zrovna dobrý, automaticky člověka přesouvají do škatulky - s ním se bavit nechci. Velkou měrou se na dobrém prvním dojmu podílí i náš úsměv. Pokud jsou zuby plné kazů, druhého to spíše jenom odpudí. Ano, stáváme se možná trochu povrchními, ale většinou za zkaženými zuby stojí nedostatečná dentální hygiena a to o člověku něco naznačuje.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek