Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Jaká znamení zvěrokruhu jsou nejžárlivější? Odhalte tajemství

Z ničeho nic srdce bije na poplach, žaludek se sevře a vy se cítíte svým partnerem či partnerkou zrazeni. Ano, to je žárlivost, která je v nízké míře naprosto přirozená.
žárlivost
Každý žárlí, ale někdo má k tomu zkrátka větší předpoklady. (foto: 123rf.com)

07. 01. 2022

Existují však lidé, kteří to s nedůvěrou partnerovi přinejmenším přehánějí. Seznamte se, která znamení zvěrokruhu žárlivost sžírá nejvíc?

Štír (23. října až 21. listopadu)

Štír patří mezi nejvíce žárlivé znamení v celém zvěrokruhu. Faktem je, že jejich kamenem úrazu je důvěra, se kterou bojují v mnoha směrech. O to horší je to s nimi v milostném vztahu. Štíři jsou ve většině případů vydáni na milost svým nekontrolovatelným emocím. Ačkoliv se stále snaží své pocity uhlídat, málokdy se jim podaří je mít pod kontrolou. Štíř je znamení, které může zajít tak daleko, že je schopné své partnery špehovat na každém kroku. Paradoxem je, že jakmile zjistí, že ho jeho polovička skutečně podvádí, výrazně se mu uleví, protože si své obavy vlastně potvrdí.

Panna (23. srpna až 22. září)

Panna je dalším z nejvíce žárlivých znamení vůbec. Lidé narození ve znamení panny jsou k sobě kritičtí a neustále o sobě pochybují. Což je následkem podezřívavosti, nedůvěřivosti a závisti, kterou v sobě panny mají. Sebemenší náznak, že je něco v nepořádku, způsobí problém. Toto znamení hned předpokládá, že jejich partner či partnerka hledá únikový východ ze vztahu nebo chvilkovou pozornost někoho jiného. Panny jsou ale také velmi racionální a nepodložené informace si rády ověří.

Býk (20. dubna až 20. května)

Býk je notoricky majetnický. Je to znamení, které si váží a skutečně cení hmotného majetku. Jenže v důsledku toho touží po vytvoření krásného a luxusního života, který bude sdílet s osobou, jenž miluje. Problém nastává tehdy, když svého partnera či partnerku začnou považovat za také něco hmotného, co jim náleží a co si musí bedlivě střežit. Jeho žárlivost je někdy až dusivá, což toho druhého ve většině případů odežene. Jedinou jeho záchranou může být jeho vrozená racionalita. Díky ní si často uvědomí, jak se věci skutečně mají.

K TÉMATU  Podivnosti a deformace nás fascinují. Podle psychologů je to normální

Lev (23. července až 22. srpna)

Lev je hrdé a vášnivé znamení, které očekává, že bude středem pozornosti a příjemcem veškeré lásky svého partnera. Jeho sebevědomí je sice až moc velké, ale zato také velmi vřelé a loajální. Jakmile ale usoudí, že se mu nedostává lásky a pozornosti tak, jak vyžaduje, stane se z něj velmi nejistá a rozzlobená osoba s pošramoceným egem, která vám tuto skutečnost dá výrazně najevo.

Beran (21. března – 20. dubna)

Lidé ve znamení berana svou náklonnost mohou někdy vyjádřit tak, že toho druhého od sebe doslova odeženou. Proto je dobré toto znamení nijak nepodněcovat k žárlivosti. Berani jsou v tomto dost přísní. Jejich náklonnost si musíte znovu zasloužit – a to může nějakou dobu trvat. Vyžaduje to velkou trpělivost. Lidé narození v tomto znamení často žárlí bezdůvodně. Příčinou jsou jejich podvědomé obavy a to, že se často velmi rychle zamilují, čímž jejich vztah nestaví na pevném bodě.

Všechna znamení zvěrokruhu jsou žárlivá. Některá více, jiná méně. Také záleží na každém jednotlivci zvlášť. Důležité je pochopení vlastních emocí a toho, proč se v daný moment cítíte tak špatně. Jakmile se naučíte své emoce ovládat, uvědomíte si racionalitu problému, budete se cítit mnohem lépe nejenom vy, ale také váš partner nebo partnerka.

A jak to máte vy s žárlivostí? Patříte mezi ty, kteří své polovičky sledují na každém kroku a bedlivě prozkoumávají jejich telefon nebo máte žárlivost pod kontrolou?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Co o vás říká indiánský horoskop?

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 29. – 30. 12. 2018. Vyvarujte se hádek s okolím a pozor na případné pokušení!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Fascinují vás příběhy lidí s všemožnými podivnými chorobami či tělesnými deformacemi? Připadáte si kvůli tomu jako lidské hyeny? Nezoufejte si, podle amerických psychologů to je naprosto normální.
Každému z nás příroda nadělila něco jiného, a to nejen z hlediska charakteru, chování, ale i po stránce postavy. A zatímco někdo je hubený a stěží přibere pár gramů navíc, jiný má sklony k obezitě a kila mu naskakují snad i tehdy, když polyká vzduch. Odlišní jsme ale také stavbou těla – ano, klasické třídění na jablka, hrušky. Jaký jste ale ve skutečnosti somatotyp a co na něj nejlépe zabírá?
Medovina byla kdysi nápojem novomanželů, protože med je prý skvělé afrodiziakum. Samozřejmě, díky vysoké koncentraci cukrů totiž ničí v buňkách bakterie a navíc obsahuje minerály, pyly, proteiny, vitamíny a aminokyseliny, které jsou tělu velmi prospěšné. A takových potravin je mnohem víc. Opravdu vás nabudí na sex?
Pojďme na skutečnou zábavu. Víte o tom, že existuje 7 typů pánského přirození? Který z tvarů je nejoblíbenější? A který je kuriozitou? Vážené dámy, pohodlně se usaďte, jdeme se podívat na vysoce vědeckou studii o tom, jaké všemožné tvary může mít pánský pinďour!
Svět kolem nás se hemží barvami a jejich miliony odstínů. Barvy dokážou ovlivnit naše emoce, chování, a dokonce určit povahu. Proto bychom je, tam kde můžeme, měli volit s rozvahou.
Strie představují typ jizev, které se objevují v případě rychlého natažení nebo zmenšení kůže. Pokožce dodávají pružnost dva proteiny – kolagen a elastin. Díky náhlým změnám se tyto proteiny roztrhnou a kůže ztrácí elasticitu. Její hlubší vrstva zůstane odhalená a objevují se malé jizvičky. Strie se nejvíce objevují v těch místech, kde se ukládá tuk – oblasti břicha, hrudníku, hýždí, boků. Ničím neobvyklým nejsou strie vyskytující se na stehnech, rukách nebo zádech.
Mít známého na výpomoc s hlídáním přijde vhod. Svěřit vaše malé dítě do jiných rukou můžete za předpokladu, že máte jistotu, že o ně bude dobře postaráno. Příkladem budiž tenhle chlapík, který místo sezení doma vezme holčičku na výlet na kole po skotské vrchovině. Trochu nečekaný adrenalinový výlet.
Jednou z možností, jak pozitivně ovlivnit vzhled našeho obličeje, je obličejová jóga. Jedná se o krátké cvičení, které umí oddálit projevy stárnutí a pozitivně naladit tělo i mysl. V čem spočívá?
Tak co, kdy jdete k zápisu? Už se těšíš do školy? Počkej, paní učitelka bude přísná, tam nebudeš moci takhle divočit! Takové a mnoho dalších „hlášek“ slyší šestileté děti od příbuzných, když se chystají na svůj slavný den – zápis do základní školy. Co jsou schopny doopravdy chápat?
„Chtěla jsem dětem stačit, abych nefuněla po pár krocích jako parní lokomotiva. A samozřejmě jsem chtěla, aby měl manžel zpět tu ženu, kterou před lety poznal. A musím se přiznat, že jsem to dělala i kvůli svému sebevědomí a také zdraví.,“ svěřuje se usměvavá Tereza. Po několika neúspěšných pokusech o zhubnutí si mladá maminka Tereza našla cestu pomocí OB kliniky v Praze. Vzorem jí byla kamarádka, která sama podstoupila chirurgickou léčbu a motivací manžel a dvě malé děti.
Akné v těhotenství není nic neobvyklého. Je běžné, že se akné na začátku těhotenství trochu zhoršuje a s postupem času se opět zlepšuje. Pravděpodobným viníkem je nadměrná produkce kožního mazu, ke které dochází, když tělo produkuje větší množství estrogenu. Kožní problém odezní, když se vaše hormonální hladiny vrátí k normálu. Ale teď si řekneme, jak na akné ještě během těhotenství vyzrát.

Výběr článků

Zemřel herec a zpěvák Josef Laufer (†84). Představitel Kohna z komedií Kameňák, artisty Paola ze seriálu Cirkus Humberto a interpret hitu Sbohem lásko, já jedu dál podlehl následkům operace kolene z března 2020, kdy mu selhalo srdce. Po komplikacích byl uveden do umělého spánku, ve kterém zůstal až do své smrti.
Vždycky jsem si myslela, že rodiče mohou mít jednání svých dětí pod kontrolou a dokážou je ochránit před nebezpečím. Vždy, když jsem slyšela nějaký příběh k tomuto tématu, tak jsem byla paní chytrá, prý mně by se to stát nemohlo, já bych to poznala, moje dítě je poučeno, blá, blá, blá…. No, nikdy neříkej nikdy a to mé určité povyšování, že já jsem lepší matkou rychle vzalo za své. Setkala jsem se s tím tak z blízka, že bych to opravdu nikomu nepřála.
V oblasti zahradničení je pořád co objevovat, a to i tehdy, pokud máte vše už v malíku. Jestli ale tu a tam prahnete po něčem, co jste doposud nevyzkoušeli, a lákají vás nejrůznější novinky, pak vás právě tenhle článek doslova nadchne. Ten totiž věnujeme speciální popínavce, která bohatě produkuje chutnou zeleninu a nese trošku záhadné jméno ačokča. 

Nepřehlédněte

Přivítání nového domácího mazlíčka do rodiny je vzrušující krok plný radosti a nových zážitků. V tomto článku prozkoumáme, jak se připravit na příchod nového člena rodiny, od výběru správného druhu mazlíčka až po základní potřeby, které zajistí jeho pohodlí a zdraví. Zdůrazníme důležitost zodpovědného přístupu k péči o mazlíčka, včetně výživy, výchovy a socializace. Objevte, jak může nový domácí mazlíček obohatit váš život a přinést do něj nejen zábavu, ale i lásku a společnost.
Hledáte inspiraci na zajímavé knihy, které byste si mohla vychutnat ve chvilkách klidu o velikonočních prázdninách? Níže najdete hned pět tipů na čtení, u kterého se rozhodně nudit nebudete.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek