Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Aplikace Bazoš nezůstává pozadu. Pyšní se tmavým módem

Tmavý režim mobilních aplikací je dnes velmi oblíbený. Zejména uživateli je velmi vyzdvihovaný. Jejich spokojenost míří rovnou do vesmíru a četnost používání appek se díky tomu znatelně zvyšuje. Do svých systémů je postupně zařazují i technologičtí giganti. Není tedy pochyb ani sporu o tom, že mluvíme o trendu dnešní doby. A jelikož s dobou jde i oblíbený Bazoš, i on začal svým uživatelům nabízet exkluzivní tmavou novinku.
Bazoš tmavý režim
Používáte Bazoš? Představujeme vám jeho tmavý kabátek!

Nakupujte i prodávejte s příjemným pocitem

Podle posledních průzkumů takzvaný dark mode zlepšuje pocit uživatelů při používání aplikace. Sami vypověděli, že se s tmavým režimem cítí lépe, což nakonec vede k úspěšnému naplnění vícero prodejů. Aplikace Bazoš se tímto krokem rozhodla přilákat nové uživatele, zároveň se však touto cestou odvděčila svým stálicím. Lidé tak nyní mohou prodávat, ale i nakupovat s příjemným pocitem a zvýšenou spokojeností.

Tmavý režim přináší řadu dalších benefitů

Je však třeba konstatovat, že oblíbená bezplatná služba nezařadila dark mode do své nabídky jen kvůli zmiňovanému. Ukázalo se totiž, že tmavý režim má i zdravotní benefity. Kupříkladu když se schyluje k večeru si naše oči při surfování na internetu zaslouží trochu odpočinku. Tmavé pozadí hodnotí jako příjemnější, jasné tóny neprobouzí mozek k životu, naopak ho ponechávají v klidu, a tím neohrožují kvalitu nadcházejícího spánku.

Tmavý režim poskytuje lepší podmínky v mnoha situacích během dne. Zatímco dopoledne, kdy je světla dostatek se vyplatí mí režim světlejší, při padání slunce za obzor je čas na jeho obměnu.

Pro lidi trpící migrénami

Mezi námi se ale najdou jedinci, kteří přepínání režimu nevyžadují, jelikož jim tmavá alternativa vyhovuje více. Jsou to lidé se zhoršeným zrakem nebo kteří jsou citlivější na jasný displej. Oceňují ho především jedinci trpící migrénami, kterým jas jenom přidává na pulzujících bolestech hlavy.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Hnízdečka pro miminka jsou důležitou součástí dětské výbavy. V čem tkví benefity dětského hnízdečka, kde kvalitní hnízdečko pro miminka pořídit a jak ho vybrat? Nejlepší řešení přináší obchod JUKKI. Tedy polský výrobce a prodejce produktů péče o děti, v jehož nabídce naleznete vše, co k péči o dítě potřebujete.
Podzim se hlásí o slovo a pro všechny milovníky zeleně to znamená jediné - je třeba začít rostlinky pomalu připravovat na období odpočinku, vegetační klid totiž začíná na podzim a končí až na jaře. Zatím se ale nemusíte úplně plašit, a pokud chcete mít ještě nějakou chvilku krásně zelený a rozkvetlý balkon, můžete ho mít. Které květiny nebo bylinky přežijí i chladnější počasí?
Kmenové buňky jsou v kosmetickém oboru často skloňovaným pojmem posledních let. Jedná se pouze o přeceňované složky kosmetiky nebo jsou kmenové buňky skutečně zázračnou ingrediencí, která nám pomůže ke krásnější pokožce?
Únava ze všech omezení a koronavirusových opatření je přirozená, ale určitě by kvůli nim neměl trpět váš sexuální život. Přispět k tomu můžete i eJoy®.
Minimalismus vznikl už v 50. letech minulého století. Od té doby prakticky nikdy zcela nezmizel. Jeho hlavními rysy jsou elementární jednoduchost a čistota. Beton v interiéru tuhle myšlenku dokonale splňuje. Prohlédněte si
Knížky pro děti jsou nejen zábavným zdrojem pro trávení volného času, ale také přínosným nástrojem pro rozvoj dětského myšlení a fantazie. Proto jsme pro vás připravili seznam nejlepších knih, které nejenže děti baví, ale také jim pomáhají rozvíjet se.
Každý nenávidí uklízení, ale každý miluje čistý dům. Existuje nejlepší způsob, jak rychle vyčistit dům? Většina nováčků v uklízení si není jistá, zda by měli nejprve vysát prach nebo vysát. Mají nejdříve uklidit kuchyň, nebo koupelnu? Je spoustu nezodpovězených otázek, co se úklidu týče.
Příběh, který nám přistál v naší schránce, nás nejdříve vyděsil. Vždyť jsou věci, které by měly být naprosto zapovězené. Jak je vidět, na světě je možné všechno.
Nikdy jsem nepatřila mezi ženy, které vyhledávají jiné partnery a nevěra jim nic neříká. Vlastně jsem se vždy považovala za zastánkyni věrnosti. Po svatbě jsme se nastěhovali do řadovek. Tam jsme se seznámili i s našimi sousedy.
Pohlavní nemoci – pro mnohé tabu, pro jiné něco tak intimního. Je chybou se domnívat, že vás některá z těchto velmi choulostivých onemocnění nemůže postihnout. Mnohé se totiž nepřenáší jen při pohlavním styku nebo nechráněným sexem. Jejich příčiny mohou být i jiné. Pojďme se seznámit s těmi nejčastějšími.
Stavby, které vznikají vyřazením lodních kontejnerů, si získávají stále více příznivců. Pokud jste se ještě s takovými domy nesetkali, pravděpodobně si myslíte, že výsledek nebude vypadat nijak vábně a obyvatelně. Nicméně opak je pravdou. Proč kontejnerové domy získávají na popularitě, když dnešní trh nabízí další, již ověřené alternativy bydlení v podobě rodinných či panelových domů?

Výběr článků

V osmdesátých letech minulého století, v Československu ovládaném komunistickým režimem, byl Mezinárodní den žen vnímán jako příležitost pro stát prezentovat se v nejlepším světle. Oficiální oslavy slavily údajné úspěchy v oblasti rovnosti pohlaví, ale skutečná situace žen často byla daleko od rovnoprávnosti. Tento svátek tak odhaloval rozpor mezi ideálem a realitou, kde se za fasádou slavnostních projevů skrývala každodenní realita plná výzev a omezení pro ženy.
Vztah s otcem vašeho dítěte skončil a vy víte, že má novou známost. Jak své dítě připravit na setkání s cizí paní? Co musíte dodržet, pokud si nepřejete, aby dítko prožívalo traumata? A jak se odměnit za dobře odvedenou práci? Projděte si základní pravidla potřebná pro toto nelehké životní období.
Taky jste si někdy připadali jako v noční můře? Nic vám nevychází, cítíte se pod psa a máte chuť všechno vzdát! Proč tomu tak vlastně je? Proč se vám nedaří a ostatním ano? Jde to vůbec změnit? Mohou vám věci konečně začít vycházet? Já říkám ANO! Pojďme se na to společně podívat...

Nepřehlédněte

Bojíte se, že se z vás při vstupu do posilovny stane nasvalená mužatka? Tak klid. Takhle to vážně nefunguje. Ale jestli chcete zpevnit tělo, je to potřeba.
Každému se jistě stalo, že se při vaření popálil. Stačí delší pobyt nad unikající párou nebo opomenutí nasazení chňapek a může být neštěstí na světě. Od nehezkých následků vás mohou ochránit lístky aloe vera, které uvnitř ukrývají příjemnou léčivou a zároveň chladivou dužinu. Pěstujete ji na svém okenním parapetu? 

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek