Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Jak vybrat svému partnerovi vhodný dárek? Vsaďte na praktičnost

Blíží se narozeniny vašeho partnera a vy usilovně přemýšlíte o tom, co byste mu pořídila? Určitě ho chcete příjemně překvapit a ráda byste vsadila na maximálně praktický dárek, který využije. Kombinace těchto dvou aspektů ovšem není vůbec jednoduchá. Ne vždy se musíte zaručeně zavděčit. Právě proto pro vás máme hned několik tipů, jež se vám mohou hodit. zaměříme se právě na onen zmiňovaný praktický aspekt, jež je z hlediska dlouhodobého využití dárku velmi důležitý.
dárek
Věnujte své polovičce dárek, který opravdu využije!

Elegantní hodinky nejen pro informace o čase

Dát svému partnerovi hodinky jako dárek rozhodně stojí za to. Vždyť se jedná nejen o módní doplněk. Moderní hodinky sice samozřejmě primárně slouží pro informování se o času, nicméně vybrat si lze modely disponující spoustou zajímavých funkcí. Jmenovat bychom mohli například v případě chytrých hodinek měření kroků, případně spálených kalorií a podobně. Stejně tak lze vsadit i na nejrůznější funkce týkající se pobytu v přírodě. K zahození určitě není výškoměr, případně měření tlaku a jiné záležitosti. Člověk nikdy neví, kdy se mu mohou takovéto informace hodit. Muži navíc mají mnohé podobné statistiky rádi.  

Nosí peníze po kapsách? Zamezte tomu

Takový klasický pánský nešvar. Peníze patří do peněženky. Ne, že byste měli svého partnera nějakým způsobem vychovávat, nicméně hezký dárek v podobě pánské peněženky rozhodně stojí za zvážení. Sehnat lze jak online, tak i v různých kamenných prodejnách spousty zajímavých modelů. Hodně oblíbené jsou klasické dolarovky, které jsou určené primárně pro nošení bankovek. Jinak ale není problém pořídit si také peněženku klasickou či variantu sloužící také jako pouzdro pro mobilní telefon. Do toho se klasické bankovky bez větších problémů vejdou.

Drogérie jako klasika

Určitě se vyplatí také pozorovat, zdali tomu vašemu nedochází třeba voda po holení nebo deodorant. Jestliže se tak stane, rozhodně stojí za to situaci velmi rychle napravit. Výbornou volbu představují nejrůznější dárkové sety, které jsou složené z mnoha různých součástí. Typické je kupříkladu sestavení balíčku, do kterého se zařadí třeba voda po holení, holicí strojek, gel na holení a další pomůcky, které jsou s touto kosmetickou úpravou vzhledu vašeho partnera spojené.

Vsaďte na jeho koníčky

Pokud víte, jaké má partner oblíbené koníčky, doporučujeme vsadit právě na ně!
Samozřejmě počítáme s tím, že jim pravděpodobně nebudete rozumět tolik, jako váš protějšek, snaha se ale cení a upřímně, prodavač bude nejspíše stejný “blázen” do daného hobby, takže vám dokáže poradit. Pokud máte doma rybáře a chcete se do výběru vrhnout sama, doporučujeme kupovat spíše krmení a drobnosti. Každý rybář rád vyzkouší nové pop up boilies, pelety nebo krmítkové směsi. Pokud na váš dárek nic nechytí, určitě vás nezatratí. Na druhou stranu, pokud díky němu chytne životního kapra, nikdy na to (a na váš dárek) nezapomene!

K TÉMATU  Dárky pro ženu na poslední chvíli? Zkuste tyhle

Kdo si hraje, nezlobí

Miluje váš muž pivo? Rozhodně není žádnou výjimkou. V tomto tradičním nápoji si libují mnozí pánové. Nabídka minipivovarů je aktuálně velmi pestrá, takže není problém zakoupit třeba set různých speciálů, jež na jeho tváři rozhodně dokážou vykouzlit úsměv. Jinak lze zakoupit klidně i minipivovar. Uvidíte, jak se ve vašem muži opět probudí ona hravost. Vaření piva je zajímavý proces, který slibuje jedinečné výsledky v podobě vlastního domácího piva.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V počátcích každého vztahu je velmi těžké odhadnout, jak je ten druhý naladěn, jaká témata ho uvádějí do rozpaků a které mu naopak vůbec nevadí, nebo ho dokonce těší. Pokud spolu ale trávíte romantický večer, vždycky dopadne velmi nechvalně, pokud stočíte řeč na jedno z níže uvedených témat.
První červnový koučink s Nelou. Jak si během prodlouženého intervalu mezi sezeními s Marcelou vedla a co jí přinesl tento skoro letní?
Zvažujete, že svému dítěti začnete dávat kapesné a nevíte, kdy je nejlepší čas? Jak začít a co všechno dopředu promyslet?
Možná máte skvělý sex, na kterém nechcete nic měnit. V pořádku, ale jedna malá drobnost může vaše milostné prožitky pozvednout na novou, vášnivější a intenzivnější úroveň. Stačí věnovat pozornost něčemu, co běžně děláte. Správně se nadechněte!
Říká se, že pořádek dělá přátele. Najednou chápu, jak moc je tohle přísloví pravdivé. Když za mnou moje dlouholetá kamarádka přišla s prosbou o pomoc, neváhala jsem a udělala jsem pro ni všechno, co jsem mohla.
Někdo nedá na ostrá jídla dopustit a dopřává si je téměř denně, jiný nesní jídlo jen o trochu víc okořeněné. Pokud to však nebudete s konzumací pálivých pochoutek vyloženě přehánět, vaše zdraví vám za ně poděkuje. Zkoušeli jste si někdy dát ostré jídlo třeba k obědu v průběhu parného léta? Nejprve vás sice pořádně prohřeje, ale následně způsobí žádané ochlazení.
Ženy i muži často mateřská znaménka podceňují, ale to se nevyplácí. Nikdy nemůžete vědět, jestli v sobě náhodou neskrývají strašáka v podobě rakoviny. Proto si nechávejte znaménka nejenom pravidelně kontrolovat, ale také se o ně správně starejte.
Slovenský designér Pavol Dendis představil v rámci Mercedes Benz Prague Fashion Weeku svoji kolekci již po několikáté. V minulosti jsme u něj byli zvyklí na absenci barev. Letos je tomu jinak.
Jednoduché vychytávky, jak vypadat krásně, splní účel na 100 %. Jak rychle vyrobit kudrliny a udělat vaše vlasy krásně zářivé? Jak dokonale vybělit zuby pro perfektní úsměv nebo vyčistit pleť?
Vstupte do nového roku s odhodláním a efektivitou i ve své pracovní sféře! Náš nový článek vám přináší osvědčené strategie, jak efektivně zahájit nový pracovní rok. Od nastavení jasných cílů po organizaci pracovního prostoru, objevte klíčové kroky, které vám pomohou dosáhnout úspěchu a vytvořit produktivní pracovní prostředí. Připravte se na nové výzvy s naším návodem a začněte rok v práci plni energie a inspirace.

Výběr článků

Ať už jedeme na dovolenou kamkoliv, cílem každého z nás je si odpočinout. A to jak aktivně, tak pasivně. Pokud ale toužíte po dovolené, která vás doslova rozmazlí a třeba také posílí vaše zdraví, pak není nic lepšího, než se vydat do míst, kde je lázeňská péče spolu s léčivými termály naprostou samozřejmostí. A kam jinam vyrazit než právě do Maďarska, které je v tomto ohledu proslulé.
Mnoho z nás pěstuje pokojové květiny ve svých bytech. A mnoho z těchto bytů má balkon (i když největším luxusem pro pěstitele je slunná lodžie, kterou lze proměnit v rozkvetlou zahradu). Nicméně pěstování květin na balkoně (tzv. balkónovek) se poněkud liší od běžného pěstování květin uvnitř bytů a domů. V čem konkrétně a jak se o balkónovky starat se dočtete v článku.
Velké oslavy, večírky, jednohubky, chlebíčky, šampaňské a často rachejtle a ohňostroje k Silvestru patří a těžko bychom si bez nich dokázali příchod nového roku představit. Zamysleli jste se ale někdy nad tím, jaký je původ těchto oslav?

Nepřehlédněte

Dnešní doba se těší oblíbenosti zdravého životního stylu s dostatkem pohybu. Proto není divu, že se zejména ženy snaží vedle vyváženého jídelníčku také pravidelně cvičit a záleží jim na vyrýsované postavě. Pokud i vy toužíte po pevném a kulatém zadečku, je na čase najít ty nejefektivnější cviky, které můžete cvičit i v pohodlí domova a zapojit hýždě.
Skřípe vám to tak nahlas, že to musí být slyšet i u sousedů? Možná je to tím, že místo společně tráveného času koukáte raději do mobilu. Svůj podíl viny na tom může nést i to, že chod domácnosti stojí výhradně na vás!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek