Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Celebrity s plastikou: kdo podlehl své závislosti?

Plastická operace, která pomůže vyřešit problém nebo zvýšit sebevědomí, je v moderním světě dobrá věc. Ovšem jen tehdy, pokud se to s ní zkrátka nepřežene a výsledek vypadá řekněme opravdu reprezentativně. Bohužel ve světě slavných občas neplatí rčení, že v nejlepším se má přestat, proto se v záři reflektorů objevuje řada celebrit, které si na plastikách vybudovaly doslova závislost. Které z nich jsou opravdu odstrašujícím případem?
amanda lepore celebrity s plastikou
Mezi celebrity s plastikou patří i tato dáma, která na první pohled působí jako vosková figurína. (foto: commons.wikimedia.org)

12. 07. 2021

12. 07. 2021

Možná na počátku toho všeho byla chuť na sobě něco vylepšit. Třeba za tím stála touha po dokonalosti. Možná to byl poslední výkřik zoufalství. Ať už ale celebrity přivedlo k plastikám cokoli, některé z nich si na nich vybudovaly opravdu slušnou závislost. Kdo mezi celebrity s plastikou patří?

K počátečním nevinným a poměrně drobným úpravám se posléze přidaly radikální zásahy, které naprosto zlikvidovaly přirozenost a výjimečnost každého z nich. A co je horší, i přesto stále neví, kdy přestat. Stále baží po úpravách, stále hledají pomyslnou dokonalost, kterou si ve svých myšlenkách stvořili.

Najednou se tahounem stala vyumělkovaná image, která sice zvyšuje sledovanost, ale bohužel nepřitáhne pozornost v tom pozitivním slova smyslu, což je přinejmenším škoda. Které celebrity to s plastikami opravdu přehnaly? Tak právě na to se teď podíváme.  

Rodrigo Alves

Mezi celebrity s plastikou patří i Jessica (dříve Rodrigo) Alves, což je v poslední době jméno, které se objevuje snad téměř ve všech bulvárních plátcích. Dnes a denně. A aby ne, výsledná vizáž totiž budí v mnohých případech až pohoršení. Za celou proměnou ale stojí docela zajímavý příběh, který pravděpodobně nemá konce. Tady se totiž závislost na plastikách projevila v plné síle.

Nejprve docházelo s malým a docela i přijatelným úpravám, které se postupně stupňovaly do nepřirozené formy – četné úpravy nosu a umělé břišní svaly snad mluví za vše. A aby toho nebylo málo, postupně došlo (dost možná pro větší zájem obecenstva) k rozhodnutí, že se Rodrigo necítí jako muž, ale jako žena. Ztělesnění ženskosti ovšem světu podal docela svéhlavým způsobem, který namísto toho, aby překvapil, tak spíše děsí.

rodrigo alves celebrity s plastikou
Tohoto muže nemusíme představovat. Je označován za živého kena. (foto: commons.wikimedia.org)

Amanda Lepore

Nehezkou změnu, která je opět prací plastických chirurgů, prodělal i transexuál, který nyní vystupuje pod jménem Amanda Lepore. Bohužel i v tomto případě se jedná o poměrně silnou závislost, která vyústila v nepřirozený vzhled, jehož hlavními znaky jsou kačeří rty, špičatý nos a nepřirozené silikonové poprsí.

amanda lepore celebrity s plastikou
Mezi celebrity s plastikou patří i tato dáma, která na první pohled působí jako vosková figurína. (foto: commons.wikimedia.org)

Jocelyn Wildenstein

Obličej slavné milionářky je odrazem toho, že přemíra peněz je někdy opravdu na škodu. Důkazem jsou četné úpravy zevnějšku, které vznikly tak nějak z nudy. Zkrátka ten moment, kdy nevíte, co s penězi. Jedním z popudů byl také fakt, že se chtěla ještě více zalíbit svému muži, který projevoval silnou náklonnost k šelmám.

K TÉMATU  Billie Eilish. Mladá zpěvačka, která se stala slavnou přes noc. Proč ji teenageři zbožňují?

Proto, aby v jeho očích byla ještě atraktivnější, podstoupila několik desítek zákroků, které z půvabné tvářičky vytvořily kreaturu. Přezdívku “tygří žena” jí už ale nikdo jen tak nevezme.

celebrity s plasikou Jocelyn
Z Jocelyn jde až strach! (Foto: flickr.com)

Pete Burns

Velkou daň, co se týče závislosti na plastikách, si vybral také již zesnulý zpěvák Pete Burns, který se díky operacím chtěl vzhledově přiblížit k ženám. Bohužel výsledek dopadl katastrofálně a z pohledného a charismatického muže se stala osoba s děsivým vzhledem, jehož dominantou byly zvětšené rty a upravené lícní kosti. 

pete burns
A co říkáte na změnu Pete burns? (foto: flickr.com)

Valeria Lukyanová

Velkou závislostí na plastikách trpí také Valeria Lukyanová, jejímž snem bylo odjakživa stát se živoucí barbie. A proto, aby tomu tak skutečně bylo, se nebála podstoupit desítky drahých zákroků. Její snaha a také osobní propagace pak pravděpodobně přispěla k tomu, že se po celém světě začaly objevovat i další živoucí barbie.

Zatímco u některých z nich se jedná ještě o únosnou mez, jiné se do své proměny pustily tak radikálně, že je výsledek jednoznačně odstrašující. 

valeria lukyanova
Valeria je označována za živou barbie. (foto: commons.wikimedia.org)

Janice Dickinson

Také bývalá modelka Janice Dickinson, která chce za každou cenu vypadat mladě, podlehla nehezké závislosti. Kromě toho, že dbá o extrémně štíhlou postavu, se postavila i na stranu plastických operací, kterým rychle podlehla. Bohužel nic z toho nepřispělo k tomu, aby vypadala mladě a přirozeně. Z její původní krásy bohužel nezbylo už nic a výsledkem je tvář, která má blíže ke karikatuře.

Mickey Rourke

Mezi velké milovníky plastických operací bezesporu patří také Mickey Rourke, který se ve všech estetických zákrocích doslova vyžívá. Bohužel veškerá snaha ovšem není zcela ku prospěchu. Při pohledu na jeho současnou tvář a obličej, kdy o operacích teprve přemýšlel, snad každému dojde, že někdy je i lepší nechat stárnout tvář zcela přirozeně. Možná by měl ještě více charisma, než o jakém kdy snil.

micky rourke
Plastice podlehli i pánové. (Foto: commons.wikimedia.org)

Donatella Versace

Další módní ikonou, která trpí závislostí na plastikách, je bezesporu Donatella Versace. Kdysi krásná žena, která ovšem nedokázala přijmout fakt, že se dá stárnout i s grácií. Za několik let podstoupila řadu plastických operací (přesné číslo dodnes není známé), které naprosto změnily její vzhled a nutno podotknout, že k horšímu.

K TÉMATU  Rozhovor s Petrou Janů. Jaké byly začátky kariéry a co jste ještě nevěděly?

Při pohledu na současnou vizáž je až zarážející, kam touha po “dokonalosti” dokáže zajít.

donatella
Donatella nebo čarodějnice? (foto: flickr.com)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Celebrity, kterým drastické hubnutí pomohlo!

Nejlépe placené herečky roku 2020. Tipli byste to do nich?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Květináče dnes mají spoustu podob. Ty venkovní mohou být i samozavlažovací, ale nejdůležitější je materiál. Oblíbené jsou betonové nebo ratanové květináče. Samozřejmostí jsou ale i klasické keramické květináče, a nejlevnější variantou jsou potom ty plastové, které ale také umí vypadat k světu.
Mšice jsou jedním z nejnebezpečnějších a nejškodlivějších druhů hmyzu. Jednak zabíjejí naše milé rostliny, ale i vůbec myšlenka, že máme v domácnosti parazita, není vůbec líbivá. Pokud se něco takového tedy stane, jak s tím bojovat? Co proti mšicím obecně platí a jak se jejich nastěhování do našeho domu vyhnout?
Květiny v interiéru nejsou žádnou novinkou. Aby také ano, vždyť se s nimi bylo možné setkat už před hodně dlouhou dobou. Naši předkové je milovali. Není se čemu divit, jelikož se jednalo o nadčasovou záležitost.
Kempování je neodmyslitelně spojené s létem. Pokud plánujete prázdniny pod stanem, příprava je klíčová. Občas se při hektickém balení stane, že zapomenete na důležité věci. I z toho důvodu jsme připravili seznam několika věcí, které je dobré mít na mysli, než vyrazíte do přírody.
O chodidla je samozřejmě třeba se starat celý rok, ale v létě je péče o nohy trochu jiná. Nejen proto, že je ukazujete v otevřené obuvi. Chození naboso totiž chodidla více namáhá. Aby nohy vypadaly krásně a pěstěně, dodržujte základní pravidla.
Každá z nás to zná. A pokud ne, můžete si gratulovat. Úzkost nás v dnešním světě provází častěji než kdy jindy. Ještě aby ne, když tu máme světovou pandemii, lidé umírají, jiní přicházejí o práci. Naštěstí ale existuje několik dechových metod, které vás alespoň trošku pomohou uvolnit se ve vypjatých situacích.
Smutná zpráva postihla českou divadelní scénu, když ve věku 59 let zemřel vynikající herec Norbert Lichý. Tuto smutnou zprávu dnes zveřejnilo Divadlo Petra Bezruče v Ostravě, kde umělec působil dlouhá léta. Lichý, který loni v prosinci oslavil devětapadesáté narozeniny, byl váženým držitelem několika prestižních ocenění a zanechal nezaměnitelnou stopu v srdcích diváků.
Vybíráte mobilní telefon pro dítě? Nejdůležitější je řídit se zdravým rozumem. Dítě v první třídě mít telefon nemusí. Kdy je tedy vhodný čas a co zohlednit při výběru?
Madonna, nejslavnější popová ikona od začátku 80. let až do současnosti plní sociální sítě fotografiemi, nad nimiž v poslední době zdravý rozum skutečně žasne. Zpěvačka se zřejmě nehodlá smířit s přirozeným procesem stárnutí a chce si i nadále zachovat svou dokonalou image. Má tohle ale být ještě náš vzor hodný následování?
Říká se, že každá žena je v podstatě krásná, jen je zapotřebí přijít na správný způsob, jak onu krásu vyzdvihnout.
Věci mají své místo. I když to na první pohled nevypadá, už dvouleté děti vědí, kam která věc patří. Právě v tomto věku se začne projevovat smysl pro pořádek. Je tak nutné jim dát pravidla her i úklidu. Dítě začne vnímat vnější a vnitřní řád.

Výběr článků

Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Máme radost, že nyní můžeme oznámit, že naše úžasná terasa je znovu otevřena pro letošní letní sezónu a my se těšíme, že si na ní budete užívat vše, co Mama nabízí. Jaro je tady, je škoda sedět uvnitř, přijďte k nám a užívejte si sluníčka!
Způsobů uchovávání potravin a úrody je několik – vedle klasického zmrazování v mrazáku můžete také své plodiny zavařit a vychutnat si tak jejich skvělou chuť i několik měsíců poté. Vyzkoušejte tyto snadné tipy a zavařujte v pohodlí domova.
Lidé žijící v bytech často nevyužívají prostor svého balkonu na maximum, a to zejména díky nedostatečnému soukromí. Máme pro vás pár skvělých tipů, jak ho snadno na balkoně či lodžii zajistit a vytvořit si tak oázu klidu a pohody.

Nepřehlédněte

Tohle vás dojme! Opuštěné a hladové kotě naříká na ulici mezi odpadky, než si ho všimnou dobří lidé, kteří mu dají najíst. Podívejte se, jak jim drobeček začne pomalu důvěřovat a nakonec se z divokého kotěte stane domácí mazlíček.
Chystáte se do nové nebo první práce. Prošla jste vítězně pohovorem, máte podepsanou pracovní smlouvu. Co vás bezprostředně po nástupu do zaměstnání čeká? Na co se připravit a na co nepřistupovat, ani kdyby vás nutili?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek