Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Seriály na Netflixu, které stojí za zhlédnutí. Už jste je viděli?

Když se začal venku šířit nový typ koronaviru, došlo k nařízené karanténě a v platnost vešla celá řada nouzových opatření. Lidé se uchýlili do svých domovů, odkud řada z nich začala pracovat. Ti, kteří z domu pracovat nemohli, se začali dívat na Netflix.
nejlepší seriály
Jaké seriály patří k těm nejlepším a které z nich stojí za vidění? (Foto: 123RF)

18. 09. 2020

Netflix se stal během karantény nadmíru oblíbeným. Sice byl oblíbený a u lidí známý už v době předkarantenní, ale onemocnění zvané COVID-19 mu jenom nahrálo do karet. Většina lidí se uchýlila ke sledování seriálů. A díky tak obrovské sledovanosti seriálových příběhů vznikl žebříček nejlepších seriálů, které na Netflixu můžete zhlédnout. Jaké seriály na Netflixu se dostaly k těm TOP? 

Orange is the New Black 

Mezi nejlepší seriály na Netflixu se jednoznačně řadí seriál Orange is the New Black. Nejedná se o nový seriál, světu se ukázal před sedmi lety. Zaujme nejen ženy, ale taktéž muže. Seriál vás totiž vtáhne do ženské věznice a příběh vás naprosto pohltí. Možná si budete říkat, že je až bizarní, ale právě proto si ho zamilujete. 

Je třeba uvést fakt, že právě tomuto seriálu vděčí Netflix za svou popularitu a oblíbenost. Seriál jménem Orange is the New Black byl totiž jedním z prvních seriálů, který dostal streamovací portál na vrchol.  

Crown 

Seriál Crown (v českém překladu Koruna) je jedním z nejdražších seriálů, který je na Netflixu ke zhlédnutí. I když za něj v minulosti Netflix zaplatil opravdový ranec, seriál se ihned zařadil k nejlepším v nabídce, a tak Netflix své investice rozhodně nelituje. Člověk se při sledování seriálu Crown dostane do světa anglické šlechtické rodiny.

Odvypráví se příběh tehdy ještě mladičké Alžběty II., která je dnes označována za nejdéle panující královnu anglické historie. Díky seriálu budete u jejích začátků, člověk se dostane do zákulisí královských komnat, později (v nové chystané řadě) se dokonce setká s Dianou, která nepatřila k nejschvalovanějším.  

Narcos 

K nejsledovanějším a zároveň nejlepším seriálům v nabídce Netflixu patří především seriály, které mají alespoň základ pravdivý. U seriálu Narcos je však pravdivé takřka všechno. Díky seriálu, který aktuálně běží i na nejmenované komerční televizní stanici, se člověk dozví, jak to vlastně bylo s největším narkobaronem Pablem Escobarem.

K TÉMATU  Nejoblíbenější reality show všech dob. Zkraťte si dlouhou chvíli

Sice o něm bylo natočeno i mnoho filmových snímků, ty se však svou kvalitou ani náhodou nerovnají seriálu, podle kterého byla vytvořena i desková a velice populární hra.  

První série pojednávají především o dráze Pabla Escobara a o tom, jak se chtěl stát prezidentem Kolumbie. Taktéž se dozvíte, jak ho dvakrát lapili, a budete i svědkem jeho smrti (vše zpestřeno reálnými fotografiemi z vyšetřování). Pozdější série (respektive seriál Narcos: Mexiko) však mluví už o narkobaronech v Mexiku a o jakési éře po Escobarovi.  

Sex Education 

Čili seriál Sexuální výchova patří taktéž k dlouhodobě sledovaným a velmi populárním seriálům, které najdete v nabídce streamovací služby Netflix. Jednu dobu to byl dokonce obrovský hit, který si lidé zamilovali především díky tématu sexu, díky romantickým prvkům a taktéž díky nenávisti a předsudkům, které se v seriálu prolínají.  

Díky obrovské popularitě se natáčí stále další a další díly, což oceňují především fanoušci seriálu. Fanoušky se však pravděpodobně stane každý, kdo se na seriál jednou podívá. Už nebude moct přestat. I když se jedná o typický teenagerský seriál, člověk si ho zamiluje možná pro svou jednoduchost. 

Stranger Things 

Aby to však nebylo jenom o seriálech na základě skutečnosti nebo o teen záležitostech, zmiňme si ještě seriál Stranger Things, který patří taktéž k tomu nejlepšímu, s čím kdy Netflix vyrukoval. Seriál Stranger Things si fanoušci zamilovali už od prvního traileru a seriál se dlouhodobě řadí k nejsledovanějším.

Je to zkrátka taková směsice fantasy, taktéž sci-fi a několika hororových a akčních prvků. To je kombinace, která člověku nedá v noci spát. Nemůžeme se tedy divit tomu, že se tento seriál zařadil mezi nejlepší seriály na Netflixu. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Seriálová nostalgie. Televizní seriály z doby totality se stále vysílají, a dokonce jsou v oblibě mladších diváků! Jak to?

Nejlepší filmy, které potěší každé ženské oko. V hlavní roli supersamci

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Že narození nového člena rodiny zamíchá dosavadním denním harmonogramem je asi samozřejmé. Nicméně někdy může miminko naplno zasáhnout i takové aspekty života, ve kterých by to žena neočekávala. Nebo alespoň ne tak razantně.
Recept, který pro vás dnes máme, patří zcela výjimečně mezi ty náročnější. Ale výsledek rozhodně stojí za to. Tohle lehce netradiční vánoční cukroví si totiž okamžitě zamilujete. Kromě toho s ním uděláte skvělý dojem i na tu nejpřísnější tchýni.
Vánoce jsou pomalu za dveřmi, a přestože právě tohle období představuje svátky hojnosti, zejména letos mnozí z nás hledají způsoby, jak nějakou tu korunu ušetřit. Ať se však snažíme sebevíc, pokud chceme Vánoce slavit, vždy to nějaké peníze stojí, ovšem i tak se dají najít skulinky, díky kterým naše peněženka zaplesá radostí. Jak a na čem nejvíc ušetřit?
Chcete být trendy i na podzim, tak musíte mít odstín vlasů medový. Tato barva nejenže rozzáří vaše vlasy, ale také perfektně ladí s atmosférou sklonku roku. Zahalte se do medové!
Kozoroh je předně charakteristický svou pílí a pracovitostí. Mnohdy se může stát, že svůj úspěch má zadarmo, ale není tomu tak. Stojí za ním tvrdá práce a věnování svého značného času a prostoru. Zvládne mít úspěšnou vedoucí pracovní roli a zároveň být i hlavou rodiny a vést domácnost.
Aby tělo fungovalo správně, je zapotřebí mít vyvážené množství ženských i mužských hormonů. Zkrátka od všeho tak akorát. Každý takový výkyv - nedostatek, nebo naopak nadbytek jednotlivých hormonů, dokáže ženám způsobit značné problémy. A o jednom z nich se právě nyní pobavíme.
„Já nemusím, já už ho vidím.” Víc asi nemusíme napovídat, protože snad každý ví, odkud tahle věta řečená jemným dětských hláskem pochází. Ano, z úžasné vánoční reklamy na Kofolu, která se od svého vzniku každé Vánoce objevuje na televizních obrazovkách. Od té doby už ale uběhla řada let. Co dnes tehdy tříletá holčička vlastně dělá?
Léto je tady a s ním i výlety na hrady, zámky, do lesa nebo letní akce a festivaly. Ale už jste zkusily výlet parním vlakem? Skvělý tip na víkend pro vás! Celá rodina nebo jen vy se svojí polovičkou, cestování historickým vlakem má svoje jedinečné kouzlo.
Možná by vás ani nenapadlo, že masáž a pořádnou péči ocení i váš čtyřnohý kamarád. Podívejte se, jak si relaxující buldoček užívá masáž!
Vánoční svátky má snad každý rád! Vždyť se během nich jenom odpočívá, sledují se pohádky neustále jdoucí v televizi, také se pořád jí a rozdávají se dárky. Navíc jsou Vánoce dny, během kterých trávíme svůj čas s rodinou a všemi, na kterých nám záleží. Nebo přinejmenším doufáme, že máte o svátcích přesně takovou pohodu.
Máte pocit, že jste vždy třetí kolo, pokud jde o vašeho partnera a jeho telefon? Představte si toto: jste nadšená z rande se svým partnerem – bude to první noc v tomto týdnu, kdy budete trávit čas společně. Ale když se dostanete do restaurace, nepustí telefon z ruky.

Výběr článků

Bylinky mají mocnnou sílu. Pomohou nejen proti nachlazení, ale také posílit imunitu, zlepšit celkově zdraví. Po kterých byste měly sáhnout a proč?
Prostředí má hodně společného s tím, jak se naše pokožka chová a jak vypadá. Když je horko a vlhko, pokožka může být mastná z přebytečné vlhkosti. Když je zima a sucho, pokožka může být vysušená. Nemluvě o dalších environmentálních stresorech, jako je znečištění ovzduší, sluneční záření, klimatizace a další. Když se mění roční období, mění se i prostředí kolem nás. Kůže se musí přizpůsobit novým klimatickým podmínkám, ale můžete jí práci trochu usnadnit zavedením správné péče o pleť. Když se mění roční období, měla by se měnit i vaše rutina týkající se péče o pleť. Zvažte tyto podzimní tipy péče o pleť, které vám pomohou udělat stejně hladký přechod z léta do podzimu, jako je vaše pokožka.
Navzdory tomu, že dnešní možnosti cestování jsou mnohem větší a rozmanitější než kdykoli jindy, stále více tuzemáků dává přednost pobytu na vlastní chalupě. Proč nad zahraniční exotikou vyhrává letní dovolená v našich krajích na celé čáře?

Nepřehlédněte

Odrůstají vám děti z klasických dětských pokojíčků? Je na čase se porozhlédnout po nových nápadech, co ocení puberťáci a dospívající mladí lidé.
Každý rok vznikne nějaký song, který pak dobývá žebříčky celosvětových hitparád, slyšíme ho na každém rohu, skáče na nás pomalu i z lednice. Na některé hity časem zapomeneme, ale o takových tu dnes nebude řeč. Až udeří první mrazíky, tyhle letní písničky vás zaručeně rozehřejí a rozproudí vám krev v žilách. Pojďme si připomenout hity, které známe úplně všichni a vždycky si na ně rádi na diskotéce nebo u moře zatancujeme, nebo si je aspoň v duchu zanotujeme.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek