Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Judita (24): Mám krásné tělo, ale šťastná nejsem. Z malíře i fotografa se vyklubali úchylové

Myslíte si, že krásné ženy to mají v životě jednodušší? Až poznáte příběh Judity, zjistíte, že i prvotřídní krasavice řeší potíže ve vztahu i v práci. Judita se dokonce za svůj vzhled a dokonalé tělo na střední škole styděla.
žena
Myslíte si, že krásné ženy to mají v životě jednodušší? Až poznáte příběh Judity, zjistíte, že i prvotřídní krasavice řeší potíže ve vztahu i v práci. Judita se dokonce za svůj vzhled a dokonalé tělo na střední škole styděla.

23. 06. 2020

Hodně lidí mi říká, že jsem krásná. Jsem vysoká, mám štíhlé tělo, hnědé oči a lesklé hnědé vlasy. Už od puberty mám pevná prsa a dlouhé štíhlé nohy. Vím, že po tomto vzhledu touží mnohé ženy. Já se ale za sebe už na střední škole styděla. Poslouchat věčně od spolužáků: „Běž za matikářem ty, oblbneš ho a odpustí nám písemku,“ nebo na třídním výletu: „Judito, ukaž nohy a zajdi se zeptat, jestli nám nedají slevu,“ nebylo nic příjemného. Nekonečné narážky holek při převlékání nebo při tělocviku na to, že určitě pro svou krásu ulovím bohatého chlapa, že se nemusím ani učit, to bylo pořád dokola.

Vztahy byly tragédie, přitahovala jsem samé blbečky

Vždycky mě zajímala psychologie, a tak jsem ji začal studovat. Říkala jsem si, že se z gymplu konečně dostanu do společnosti oduševnělých lidí, a že tam třeba taky potkám lásku. Jenže studium nezajišťuje, že bude člověk skutečně inteligentní, nebo dokonce citlivý. Připadala jsem si jako magnet na skutečné blbečky. Milan dokonce pronesl, že tím, že se mnou chodí, dobře povýšil jeho status u kamarádů. Pořád se se mnou fotili. Nejhorší bylo, že o mě začali mít zájem i plešatí padesátníci, kteří si mysleli, že když mají drahé auto, že jim na to skočím. Blbečci.

žena
Za své tělo se Judita na střední škole styděla. (zdroj foto: pixabay.com)

Našla jsem si brigádu a doufala, že potkám fajn lidi

Oslovila mě modelingová agentura, abych pro ně pracovala. Souhlasila jsem, a našla si tak své místo v módním průmyslu. Neměla jsem chuť se prodávat jako maso na trhu a chodit přehlídky. Ale focení mi nevadilo. Vždycky se na mě slétl tým kostymérů, kadeřníků a vizážistů, a já si připadala jako princezna. Fotila jsem oblečení, brýle, šperky nebo hodinky. O mé tělo primárně nešlo. Byla to dobrá životní zkušenost.

K TÉMATU  Chlapi přes inzerát jsou legrační! Ale nakonec jsem tam i já našla svého vysněného muže

A právě tam jsem potkala Ludvíka. Byl to profi fotograf, měl neskutečný cit pro detail. Spolupráce s ním byla srdeční záležitost, pokaždé jsem se moc těšila. Charisma měl na rozdávání, a taky nádherné havraní vlasy a hluboké oči. Zamilovala jsem se.

Ludvík brzy poznal, že jsem z něj celá pryč

Ztratila jsem svou rozvahu. A na práci to šlo pěkně poznat. Styděla jsem se ještě více než obvykle. A místo na focení jsem cítila, jak pozoruji Ludvíka. Brzy poznal, že po něm toužím. Pozval mě na kávu, kde jsme se bavili o životě. Bylo jedno, co říká, byla jsem z něj naprosto unešená. Po čase jsme spolu začali chodit.

Připadalo mi, že celý svět rozkvetl. Myslela jsem si, že jsem konečně našla někoho, kdo se mnou není kvůli mé kráse a nejde mu mu jen o mé tělo. Neradovala jsem se ale dlouho. Bylo mi divné, že se stále scházíme pouze ve večerních hodinách. O víkendu nemohl přijet vůbec. Vysvětloval to vytížeností v práci.

Vyklubal se z něj pěkný hajzl

Prdlajs, a ne vytíženost v práci. Byl ženatý a měli miminko. Chyběla mu intimita, to je vše. Dozvěděla jsem se o tom před jedním focením, kdy mi vizážistka ukazovala, jak sladkou fotku miminka jí poslal. Práskla jsem dveřmi, a v agentuře už mě nikdo neviděl. Hajzl jeden, ani se neobtěžoval, aby se omluvil! Zase chtěl jen mé tělo!

žena
Krásná žena. (zdroj foto: pixabay.com)

Stala jsem se múzou pro známého malíře

Nějakou dobu jsem si během studia přivydělávala prodejem lístků v malém kině. Chodil tam taky s kamarády mladý pán, který si se mnou pokaždé hezky povídal. Byl malíř, a v kině pořádal i různé besedy. Na jedné z nich si sednul vedle mě, a řekl mi, že by mi rád nabídnul spolupráci. Stanu se prý jeho múzou a inspirací.

K TÉMATU  V čem se liší život ženy před a po 30? Jistě se v tom najdete

Chvíli jsem váhala, ale pak mi došlo, že o nic nejde, pouze o spolupráci. Domluvili jsme se na čase, a pravidelně jsem docházela do jeho ateliéru, kde mě maloval. Spolupráce byla ze začátku v pořádku. Jen mlčel a maloval. Byl neskutečně soustředěný do své práce. Obdivovala jsem jeho klid. Nepotřeboval svět zatěžovat miliony slov, prostě jen tak byl a vnímal. Měl něžné oči, které hladily pohledem.

Pozval mě na vernisáž, ale pak se ukázalo, co je zač

Po dokončení série obrazů uspořádal vernisáž, kam mne pozval. Bylo to v honosném duchu v jednom z městských reprezentačních prostor. Šampaňské, rauty, živá hudba, a také přítomnost médií. Ve velké večerní jsem se necítila právě nejlépe, ale nechtěla jsem si nechat ujít jedinečný zážitek. Všichni byli nadšeni. Upíjeli jsme z broušeného skla a dobře se bavili. Nakonec mě ještě pozval k sobě, protože jsme se dohodli, že mi půjčí staré gramofonové desky, které zbožňuji.

Po příchodu do ateliéru se ale na mě doslova vrhnul. Chápala jsem, že je posilněný alkoholem. Ale dříve mi nic nenaznačoval, a takhle zhurta jsem rozhodně nechtěla, aby se věci vyvinuly. Odstrčila jsem jej a chystala se domů. Chytil mě a líbal vášnivě na krk, začal mě osahávat. „Máš tak krásné tělo!“ Další debil. Vůbec jsem jej nezajímala, šlo mu jen o to, aby mě dostal do postele. Vysmekla jsem se a běžela domů.

Být krásná neznamená, že mám umetenou cestičku. Chlapi jsou pěkní prevíti. Už se těším, až dodělám školu a budu pomáhat ženám.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nikola (37): „Stalker mě málem připravil o rozum.“

Příběh Kristýny (33): Borelióza a já. Změna pohledu na můj handicap mi zachránila život

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Může být klíčem ke štěstí a trvalému vztahu astrologie? Ať už hledáte spřízněnou duši, nebo hodnotíte stav současného vztahu, vaše znamení zvěrokruhu vám může poskytnout užitečné informace o vašem milostném životě. Takže, jak je důležité souznění horoskopu?
Ne každému se poštěstí mít velký dům se zahradou. Pokud si chcete dopřát tu samou idylku v prostředí vašeho domova, máme pro vás úžasnou inspiraci. Poradíme vám, jak proměnit balkón nebo terasu v dokonalé místo pro váš odpočinek.
Čekáte na sólovku od zpěvačky Marty Jandové? Tak je tady! Konečně. Co se stalo, že Marta přichází se svým prvním sólovým albem až nyní?
Jít na první schůzku s celou řadou očekávání, která musí partner splňovat, je velmi kontraproduktivní. Jestliže se chcete seznámit, nemůžete čekat, že protějšek splní vaše představy během krátkého setkání v kavárně. Rychlé soudy jsou špatné soudy.
Každý to má jinak: Někdo s radostí čeká na předvánoční šílenství a těší se na shánění dárků, jiný bledne hrůzou, protože absolutně neví, co má jako dárek zabalit. Shodneme se ale asi v jednom: pro děti se dárky vybírají nejsnáze - obzvlášť pro holčičky. Snové, barevné a třpytivé hračky jsou pastvou pro zvídavé oči malých princezen. I americký výrobce hraček Hasbro si zajistil místo na výsluní svou kolekcí hraček „My little Pony“.
Bylinky nemusí být používány jenom k tomu, aby nám zajímavě ochutily jídlo a aby také zajistili jeho příjemnou vůni. Bylinky jsou odnepaměti používány také v lidovém přírodním léčitelství. My se aktuálně podáváme na ty, které jsou nejlepším pomocníkem pro naše plíce.
Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.
I když se loňské léto neslo v poměrně propršeném duchu a člověk si víc užil dešťů než sluníčka, stejně nás to z úsporného hlediska příliš nespasilo. Respektive to nespasilo ty, kteří dešťovou vodu nechytali a nadále z ní netěžili. Jejich spotřeba vody byla stejně vysoká jako každý rok, ovšem ti aktivnější se těšili z rapidní úspory.
Docílit toho, aby záhony nebo okenní parapety zely všemi barvami i během zimy, je poněkud složité. Tedy, to si alespoň zahrádkáři a pěstitelé pokojových rostlin myslí. Ve skutečnosti však existují druhy rostlin, které lze pěstovat i během zimy a které dokonce i v chladných ročních obdobích pučí do všech barev duhy. A jednou z nich je brambořík.
Jak nakupovat oblečení, abychom zbytečně nezatěžovali planetu? A kde ho kupovat? A kolik vlastně potřebujeme oblečení? Velkým módním řetězcům sice ještě neodzvonilo, ale stále roste počet těch, kteří dávají přednost úplně jiné módě a razí heslo, že méně je někdy více.
Každou sezónu objevíme trend, který zužitkujeme také v dalším roce. Pojďme se proto podívat, co z trendů letošního léta oblečeme také příští rok.
Chladné počasí už je tady, tak kde se zahřát, abyste zároveň udělaly něco pro své zdraví a kondici? Hot jóga nebo-li cvičení ve 42 stupních by mohlo být přesně ono. Příjemně vyhřátá místnost v kombinaci s jógou. Zkusily jsme, jaké to je!

Výběr článků

Být sama na výchovu dítěte, ať už z jakéhokoliv důvodu, není věc jednoduchá. Zapomeňme dnes na psychologický podtext a složitosti rodiče, který zvládá sám roli mámy – táty dohromady. Pojďme se zaměřit na čistě materiální stránku věci. I ta není jednoduchá. Na jaké dávky a příspěvky máte nárok a kde je žádat?
Koronavirová pandemie se nakonec ukázala jako velmi plodná. I když ztroskotal nejeden byznys, v jiných aspektech života to bylo o něco pozitivnější. Vezměme si porodnost. Nových přírůstků přibylo, rodiny se rozrostly a zájem o podnikání na mateřské zesílil. Jenže nakonec se k tomuto kroku odhodlá pouze málokterá maminka. Důvodem jsou lži, které kolem tohoto způsobu podnikání kolují.  
Adventní věnce se dají koupit, ale opravdovou hodnotu má váš vlastnoruční výrobek. Inspirujte se úchvatnými nápady naoriginální adventní věnce z rozličných materiálů a vyzdobte jídelní stůl na letošní svátky nějakým novým kouskem.

Nepřehlédněte

První červnový koučink s Nelou. Jak si během prodlouženého intervalu mezi sezeními s Marcelou vedla a co jí přinesl tento skoro letní?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek