Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Kupte drahému pod stromeček společnou masáž

Proč masáž a kde

Napadlo vás, že byste si došly na masáž se svou drahou polovičkou, ale jeho to ještě necvrnklo? No to je jasné, muži se k masážím staví trochu jinak než my ženy. Proč ale nevyužít vánoční čas a nekoupit takový dárek pro vás oba – společnou masáž od thajských profesionálek. Uvidíte, že když se s vámi jednou odhodlá, už nebude chtít jinak.

Nebojte se, neposílám vás do neznámých vod. Tawan mám vyzkoušený mnohokrát a přesně, jak popisuji, se i stalo. Od té doby je slovo masáž pro nás s partnerem tím nemilejším slovem a vždycky se rádi společně objednáme. A na začátku to také nebylo snadné, neboť moje drahá polovička se bála cizích doteků. Začalo to ale nevinně – masáží plosek nohou, a pak se přidala jednou i bolavá záda a nakonec i nejrůznější další typy masáží. V Tawanu rozhodně umí rozmazlit.

Prostředí se vám určitě bude zamlouvat. Provozoven je spousta a ne jen v Praze. Stačí si na webu najít tu, která je vám nejblíže, objednat se a vyrazit. K vánocům samozřejmě pouze zabalíte do krásné obálky voucher. Ten si můžete vytisknout i z webu nebo nechat doručit. To už je jen na vás.

Tawan masáž párová – nohy

Není masér jako masér

O Tawanu mluvím záměrně, protože už jsem vyzkoušela masážních salónů opravdu hodně. Tady je to ovšem sázka na jistotu. Perfektní služby, nádherný interiér a co hlavně – ty nejlepší masérky. Jezdí si je vybírat osobně do Thajska do masérských škol. A je to vážně poznat. Nikdy se nestalo, že bych odešla nespokojená nebo s pocitem, že mělo být něco jinak.

Pár osobních tipů před masáží

Bezprostředně před masáží nejezte. Partnera na to také upozorněte. S plným žaludkem si masáž nebudete moci vychutnat naplno a například masáž břicha by museli vynechat. Doporučuji dostavit se asi deset minut před samotným začátkem masáže, abyste si ji mohli v klidu užít od začátku až do konce. Využijte místní sprchu a případně se občerstvěte čajem, který je po celou dobu vašeho ošetření zdarma. A je vážně lahodný.

K TÉMATU  Bramborový salát bez výčitek. Přinášíme zdravou alternativu

Během ošetření klidně dýchejte a relaxujte. Doporučuji zavřít oči a co nejvíce se uvolnit, abyste si masáž vychutnali opravdu naplno. Hluboká relaxace může přejít i ve spánek a rozhodně se neostýchejte si ho dopřát! Při společné masáži jste s partnerem v jedné místnosti, a přesto máte své soukromí. Budete se cítit příjemně.

Před začátkem masáže

Před začátkem i v průběhu masáže řekněte terapeutce jakoukoliv nespokojenost nebo ji informujte o snížení vašeho komfortu. Masérky jsou připravené upravit intenzitu masáže snadnými hesly:
SOFT – žádáte lehkou masáž a STRONG – žádáte o tvrdší/intenzivnější masáž. (To bude spíše pro pány.)

Po masáži vám nabídne personál na recepci šálek výtečného zeleného případně zázvorového čaje. Nikam nespěchejte. V centrech Tawan můžete relaxovat dle svých přání a nechat masáž v klidu tzv. doznít.

Tak a teď už víte všechno, co je třeba. Už stačí jen vybrat ten správný voucher a užít si následně Ježíška.

Sleva až 30% a s platností 7 měsíců!

Vánoce jsou už za rohem. Teď máte jedinečnou příležitost koupit (až do 31. 12. 2019) poukaz se slevou 30 %. Co proto musíte udělat? Sleva platí při zakoupení 3 a více dárkových poukazů. Přesto můžete ušetřit, i když koupíte poukazů méně. Jak? Při zakoupení 2 poukazů je sleva 20% a v případě 1ks poukazu je sleva 10%. Sleva podle počtu poukazů platí i na masáže konané v den zakoupení. Podmínky platí pouze pro platbu v hotovosti nebo platební kartou. Nabídka není kombinovatelná s ostatními slevami, nabídkami nebo jinými dárkovými poukazy či kredity. Slevu lze uplatnit na dárkové poukazy obsahující konkrétní masáže, cenové hodnoty i balíčky. Poukaz je platný až následující den. Objednávat můžete také online na adrese: ONLINE OBCHOD TAWAN, kde najdete i podrobné informace o ceně a slevách. Pokud byste potřebovaly pomoc s objednávkou, neváhejte zavolat na tel. 602 282 232.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Módní trendy se mění jako na běžícím pásu, což statně potvrzují i všichni módní stylisté. Ti v současné době radí jedno – nebojte se kožených modelů, ty s námi ještě nějaký ten pátek zůstanou. A ostatně mají pravdu - kůže opravdu dominuje letošnímu podzimu a bylo by mylné se domnívat, že zanedlouho odejde z módy. Zatím to vypadá, že s námi zůstane až do podzimu nadcházejícího. 
Kdysi se mi do dovolené nečekaně vetřel adrenalin, aniž bych ho objednala. Čerstvý partnerský vztah dokonale prověřilo ztroskotání s lodí!
Někdo jich má málo, jiný zase až moc. Pihy jsou nedílnou součástí pokožky každého z nás. Drobné pihy krásy jsou víceméně neškodné, ovšem to neznamená, že by znaménka nebyla riziková. Naopak. I ony se v budoucnu mohou proměnit v zákeřný melanom, kterému jde předejít jedině poctivou prevencí u dermatologa. A my známe jednu moderní metodu, před kterou neuteče žádné znaménko.
Bílý pomerian se v psím kadeřnictví změní z rozcuchaného psíka v roztomiloučkého medvídka. Zaručujeme vám, že až tohle uvidíte, budete si ho chtít pořídit domů. Tohle štěně má absolutně sladký pohled, který nenechá nikoho chladným. Roztomilost je jeho největší zbraň.
Pesimisté vám řeknou, že zvládat puberťáka je opravdu otřesné, a dá se jenom v co největším klidu vyčkávat, až toto náročné období přejde. Na straně druhé si můžete vyslechnut tvrzení, že právě v pubertě se z vašeho dítka stává dospělák a sklízíte plody toho, co jste v něm zaseli. Někdy se doslechnete, že pokud se dítěti adekvátně věnujete v předchozích letech, žádná puberta s ním vlastně necloumá. Ať už vnímáte situaci jakkoliv, pokud vás článek upoutal, zřejmě u vás v rodině nastávají změny spjaté právě s výchovou puberťáka.
Chodit bez bot se stalo tak trochu módním trendem. Najednou máme podporovat chůzi dětí po kamínkách, existují různé stezky na trénink chůze naboso, frčí barefoot neboli bosé boty. Čím nám tohle ale vlastně prospívá? Bude naše zdraví za chůzi naboso opravdu vděčné?
Mužské a ženské práce. Ve světě, kde je genderová rovnost denně probírána v médiích, je toto dělení skoro sprostým slovem. Jak to máte doma vy? Máte mužské a ženské práce nebo je vše jen na vás?
Láká vás půvab francouzského venkova nebo upřednostňujete moderní či retro design? Naučte se poznávat styly nábytku a sladit ho v jednotném tónu.
Pojem alternativní bydlení nemusí znamenat nepohodlí a nečistotu. Hlavní je mít k dispozici pozemek, a skutečně příjemný domov se pak dá vytvořit v přepravním kontejneru, lesní chalupě nebo mobilheimu. Záleží na způsobu provedení. Tyhle ukázky vás přesvědčí, že alespoň jako letní chalupu je co závidět. I v malém prostoru se dají vykouzlit divy. Nevěříte?
Ve znamení Beran jsou lidé narození od 21. 3. do 20.4. Tomuto znamení vládne živel ohně. Tito lidé jsou tak opravdu nabití energií a zároveň velmi ambiciózní. Beranům vládne planeta Mars, jde o znamení, jehož symboly jsou jaro, nové začátky a jiskra. Berani jsou velcí bojovníci, ale co dalšího charakterizuje tohle kardiální a ohnivé stvoření?
Tvůrci nazvali tuhle povedenou reklamu bitva pohlaví. Scéna je jako vystřižená z filmu Gladiátor. Obě strany proti sobě neváhají použít všechny své zbraně! Tohle vás zaručeně rozesměje!
Prostě jste to přehnala se sluníčkem. Samozřejmě neplánovaně. Voda šplouchala a vy jste usnula na lehátku a teď je vaše pleť totálně zrudlá a spálená. Jak jí pomoci? Jestliže nemáte po ruce speciální poopalovací péči, zkuste domácí zdroje.

Výběr článků

Rozhodli jsme se, že se pro procházky přírodou vybavíme repelenty proti klíšťatům.
Věříte v budoucnost sociálních sítí? Podnikáte a chcete se se svojí značkou prosadit v online prostředí? Skvělým zdrojem informací pro vás mohou být knihy na téma sociální sítě. Dozvíte se, jaké sítě jsou pro vás nejvhodnější, jaký mají potenciál a jak na nich vybudovat své jméno. Pojďme se podívat na ty nejlepší!
Přemýšlíte o soukromé školce pro vaše dítě? Dnes se podíváme na výhody a nevýhody soukromých školek. Prozkoumáme výhody jako individuální přístup a zaměření na specifické potřeby dítěte, stejně jako možné překážky, které mohou v soukromých školkách vzniknout. Čemu dáte nakonec přednost státní školce, nebo soukromé? Jaké jsou vaše zkušenosti?

Nepřehlédněte

Máte pocit, že jste vždy třetí kolo, pokud jde o vašeho partnera a jeho telefon? Představte si toto: jste nadšená z rande se svým partnerem – bude to první noc v tomto týdnu, kdy budete trávit čas společně. Ale když se dostanete do restaurace, nepustí telefon z ruky.
Většina z nás si své vlasy barví, protože není spokojená se svou přírodní barvou, která je často spojená s mnoha stereotypy. Například o blondýnách se traduje, že jsou hloupé, zrzky temperamentní a brunetky atraktivní. Mnoho mužů si tak udělá první dojem o ženě na základě její barvy vlasů. Tu určuje látka zvaná melanin, která je produkována u kořene vlasových cibulek.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek