Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Vyrobte si doma dávkovač krmení pro pejsky i kočky. Výsledek je perfektní!

Dávkovač krmení pro pejsky si zvládnete vyrobit vlastnoručně doma. Je převážně z kartonu a vypadá i funguje báječně! Pokud má váš pejsek nenasytný apetit a je dost chytrý na to, aby si stále přisypával, dávkovač možná nebude to pravé. Postavit si ho ale můžete i pro kočky. Inspirujte se tímhle povedeným DIY nápadem.
Vyrobte si doma dávkovač krmení pro pejsky i kočky. Výsledek je perfektní!
zdroj: youtube

19. 11. 2019

19. 11. 2019

zdroj: youtube.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Módní inspirace není nikdy dost. Pokud jste tedy i vy nadšená fashion milovnice, rozhodně vám neunikly aktuální trendy, které nás během podzimu a zimy 2022/2023 čekají. Na scéně se objeví maximálně pohodlné teplákové soupravy i elegantní dámské šaty. Co bude tím pravým, co letos oblečete vy?
Pěstování zeleniny je v plném proudu. Zatímco někteří aktivně do připravených a okopaných záhonů sází brambory, jiní se pouští do pěstování jahod nebo salátů. A pak jsou tu ti, kteří si zatím do skleníků sází papriky, jež mají tendenci prodlužovat život.
Dokážete si představit, jak moc dokážou být opalovací krémy nebezpečné? V některých případech mohou pozměnit i naši DNA! Neodnesete to vy, ale vaše děti a vnoučata už možná ano.
Sobota bude ve znamení očisty. Věnujte proto chvíli sobě samotné. Očista duše je základem pro váš klid. A víkend k tomu přímo vybízí. Co ještě byste všechno měly zvládnout?
A je tady zase víkend a s ním třetí adventní neděle. Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví, který vám napoví, co očekávat.
V práci blázinec, dovolená vyloučená a jarní prázdniny na krku. Nemoc nebo nedostatek peněz, důvodů, proč nemůžete vyjet s dětmi na jarní prázdniny, může být celá řada. Proto ještě nemusí dítě celý týden sedět doma u televize a tabletu. Zkuste mu připravit tak trochu jiné prázdniny.
Chystáte se na dovolenou, ale ještě nemáte úplně rozmyšleno, kam vyrazíte? V tom případě se nechte inspirovat těmi nejoblíbenějšími destinacemi pro letošní rok.
Léto je v plném proudu a s ním i studentské prázdniny. Přemýšlíte, jak naložit s volným časem a zároveň si přivydělat nějaký ten peníz? Projděte si náš přehled, který vám usnadní výběr té pravé brigády.
Když se řekne jóga, můžeme si představit mnoho jejích variant. Může jít o pomalé protažení celého těla, dynamickou power jógu, ale třeba i o jógu hormonální. Právě s její pomocí můžete vyřešit mnoho nepříjemností plynoucích z nevhodné hladiny hormonů v těle.
Dnes v pátek 9.2. nás čeká fascinující astrologický úkaz – Novoluní ve Vodnáři. Toto kosmické setkání slunce a měsíce přináší nejen nový začátek, ale také osvěžující energii a nové možnosti pro všechny znamení zvěrokruhu.
Nalíčit se do práce je jedna věc. Do divadla už to zabere trochu více času, ale tohle? Kompletní make-up změní vaši visáž tak, že vás nikdo nepozná! Těchto pět příkladů vám ukáže, že se dá z každé ženy vyrobit kráska.
Čas prázdnin a dovolených je přímo balzámem pro duši i pro tělo. Ne už tak pro pleť - sluneční paprsky, UV záření, horko, slaná a chlorovaná voda můžou pleť hodně dehydratovat. Víme, jak vypadat skvěle celé toto období. Klíčovým pomocníkem jsou pleťové masky.

Výběr článků

Sedl na vás splín? Nebo máte nervy z práce? Rodiny? Přátel? Zkrátka nejste ve své kůži a potřebovali byste nějak nakopnout? Pak nasaďte sluchátka nebo otočte volume doprava na své televizi či hifi věži a zazpívejte si pecky, které vás během pár vteřin přivedou na jiné myšlenky.
Problematika nakládání s odpady je v naší společnosti důležitým tématem. Rostoucí objem produkovaného odpadu a jeho dopady na životní prostředí nás nutí hledat efektivní řešení, mezi které patří především třídění a recyklace. Jedním z často využívaných obalů, jehož recyklace je vysoce přínosná, jsou nápojové kartony.
Možná, že vás nikdy nenapadlo, jaký vliv na váš spánek může mít právě výběr prostěradla. Kromě toho, že jeho barva dokáže ovlivnit atmosféru v místnosti, jeho materiál zase může mít na svědomí to, jakým způsobem se vám bude spát a čerpat síly na následující den. Na co všechno je při výběru prostěradla třeba brát zřetel a jak může prostěradlo ovlivnit vaše spaní? Přečtěte si, z jakých možností můžete prostěradlo vybírat a co od jakého materiálu očekávat.

Nepřehlédněte

Hodně lidí si chce užívat neustále krásného a teplého počasí venku. To bohužel není v naší zemi možné. V zimě, na podzim i během léta přijdou ošklivé dny. Musíte proto vědět, jak si zpříjemnit volný čas doma, když nemůžete kvůli počasí jít ven. Poradíme vám, jak si snadno zlepšit život a udělat si z domova nádherné a pohodlné místo.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek