Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nová kolekce SOREL: boty do města i do přírody

Máte ráda kvalitní obuv? Hledáte boty, které vydrží a můžete si je vzít do práce stejně jako do přírody? Pak zkuste vybrat z nové kolekce SOREL. Doporučujeme. Věřte, že budete nepřehlédnutelné.
Sorel nova kolekce
SOREL nová kolekce 2019

Proč SOREL?

Značka SOREL se zrodila v roce 1962 z víry, že styl a funkčnost jdou ruku v ruce. Tuto víru pak SOREL proměnil ve svou misi. Začalo to před desítkami let prémiovými zimními botami. V současnosti nabízí SOREL funkční kolekce obuvi založené na dědictví značky SOREL, které jsou synonymem prověřené kvality technologií, materiálů, precizního zpracování, funkčnosti a módního designu.

Funkční ochrana

Pro podzim a zimu 2019 přináší SOREL klasickou funkční ochranu, ale hlavně nové módní styly, jakými jsou například boty SOREL Harlow nebo městský šik look Kinetic Caribou či Out N About Puffy Lace. V kolekci se tak setkáváme s klasikou značky SOREL přetvořenou pro každodenní život ve městě, kde se funkčnost setkává s módou.

Funkčnost, módní styl, nepromokavé materiály a kvalitní zpracování

Podzimní sezóna se nese v duchu účelně zpracovaných klasických stylů. Kolekce Sorel nabízí velký výběr městských bot, jejichž společným rysem je funkčnost, módní styl, nepromokavé materiály a kvalitní zpracování. Bohaté odstíny béžové, výrazné vnější materiály a působivé robustní podrážky se objevují napříč kolekcí, zatímco syté hnědé barvy jsou již jakýmsi poznávacím znakem bot SOREL.

Další charakteristické prvky

Kolekce dále nabízí strukturovanou voskovou kůži, robustní podrážky s podpatky, hravé kovové detaily i lesklé provedení. Ženské siluety bot i výrazně zvětšené proporce. Kolekce SOREL pro tuto sezónu je výrazná, inovativní, sebejistá a vytvořená účelně pro módu milující městské ženy v pohybu. Nabízí ale také univerzální volnočasovou obuv. Jednotlivé modely jsou vždy k dispozici v různých barvách a provedení.

Kinetic Caribou

Kolekce Kinetic navazuje na loňský úspěch a přináší nové kotníčkové tvary a designy založené na kontrastní kombinaci materiálů i barev. Poznávacím znamením je výrazné zubatá podrážka. I tak je celkový design boty elegantní a velmi líbivý.

K TÉMATU  Jak vybrat spodní prádlo: na výběru záleží. Co hraje velkou roli?

Harlow Lace

Novinka v kolekci SOREL, bota Harlow Lace, kombinuje sofistikovaný design s pro SOREL tak charakteristickým pohodlím a funkčností. Bota je lehká a poskytuje maximální komfort pro celodenní nošení. Harlow Lace jsou vyrobeny z voděodolné kůže, mají pohodlnou vystýlku a trendy detaily turistických bot. Jsou tak ideální botou do města i přírody.

Black Lace

SOREL Black Lace povyšují současný trend kombinace stylů s prvky turistické boty do jedinečného a odvážného designu. Jsou voděodolné a díky stabilnímu robustnímu podpatku i velice pohodlné. Odvážná kombinace materiálů, výrazných detailů s barevnými tkaničkami dělají botu jednoznačně nepřehlédnutelnou.

Emelie Lace

Boty Emilie Lace jsou přetvořenou klasikou SOREL a nabízí tak perfektní spojení funkčnosti a moderního pohodlí. Tato klasická bota z nepromokavé kůže s novou siluetou přináší neformální městský cool styl.

Out N About Puffy Lace

Hravý design nové boty kombinuje klasické prvky z rodin bot Out N About a Kinetic se šik městským stylem pro každodenní pochůzky. Lesklý exteriér boty umocňují silné a výrazné tkaničky. K dispozici jsou v několika barevných variantách.

Joan of Arctic Wedge II Zip

Boty SOREL Joan of Arctic v novém redesignu jsou trendy a zároveň funkční botou se skrytým klínovým podpatkem. Zajistí pevný a bezpečný krok i na kluzkém mokrém povrchu. Slušet budou i elegantnímu outfitu.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Už jste někdy slyšeli o ASMR? O technice, která vám díky souboru zvuků dopřeje příjemný pocit uvolnění, relaxace a pomůže vám rychleji usnout? Pokud ještě ne, lepší pozdě než vůbec. Mrkněte, v čem spočívá její tajemství. A proč jí propadlo tolik lidí.
Ano, i když se to může zdát neuvěřitelné, také na cukru vznikají závislosti. Po konzumaci cukru se v našem mozku spustí centrum odměn stejně, jako když si závislý člověk dá heroin. A člověk se logicky chce odměňovat. Proto je velmi důležité omezit příjem cukru a sledovat své tělo.
Hledáte-li pohodlné a zároveň vysoce módní boty na léto, budou polobotky tím správným řešením i pro vás. Na trhu existuje celá řada trendy polobotek. Pokud nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké modely polobotek vybírat a jak je vhodně kombinovat s oblečením, aby byl váš outfit dokonalý. Čtěte a inspirujte se s námi!
Vybouchl vám na poslední chvíli parťák na dovolenou a vám nezbývá nic jiného, než se vydat na sólo trip? Nebo takovou cestu už několik týdnů plánujete, ale máte z toho respekt? Sólo cestování se může zdát náročné, nicméně pokud se dobře připravíte, jistě vás čeká zcela nezapomenutelný zážitek. Jak zvládnout první sólo cestu?
Opálená pokožka s rovnoměrným bronzovým tónem je již několik let na vrcholu popularity. Zejména v létě, když na sobě nosíme jen několik kousků oblečení, se chceme pochlubit krásně opálenou pokožkou. Zkrátka jako bychom se právě vrátili z dovolené strávenou na exotickém ostrově! Jenomže mnoho z nás se sluníčku vyhýbá, často kvůli škodlivému vlivu ultrafialového záření. Jak tedy docílit opálené pokožky bez opalování?
Snad každá žena touží po hezké a zdravě vyhlížející postavě. Ovšem jen hrstka z nich má opravdu dostatek času na to, aby trávila celé hodiny v posilovnách nebo jinými sportovními aktivitami. Možná právě proto se v poslední době stala hitem ultra krátká cvičení, která slibují jistý kompromis. Fungují ale vůbec?
Zhubnout kilogramy, které si možná nesete s sebou od Vánoc nebo z prožité dovolené, jež se nesla ve znamení ochutnávání tamních pokrmů - to je cíl mnoha žen. Odborníci na hubnutí se však shodují na tom, že klíčem k úspěchu je z většiny správné stravování. Do svého jídelníčku proto zařaďte spoustu zeleniny. Mnohé druhy vaši snahu velkou měrou podpoří.
I když se to mnohým bude zdát nepravděpodobné, melouny lze pěstovat prakticky kdekoliv. Poslední dobou se najdou dokonce i ti, kteří tuto šťavnatou typicky letní pochoutku pěstují na balkóně či na terase v květináčích a jiných nádobách. Chcete-li si svůj vlastní meloun vypěstovat, je nejvyšší čas vyrazit pro sazenice. A máte-li opravdu malý balkón, zkuste meloun pepino gold.
Bojujete s přebytečnými kily? Už nevíte, co máte udělat, abyste se jich stoprocentně zbavili? Je načase vsadit veškerá esa v rukávu na hubnoucí potraviny, respektive na potraviny, po kterých se hubne.
V letošní sezóně budou absolutním hitem dámské lodičky v koženém provedení. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, proč a jakým způsobem je zakomponovat do svého outfitu, nevadí. My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!
Možná je to tempem doby, možná za tím může být chuť změnit něco ve svém životě. Techniky, které pracují s osobním rozvojem, jsou stále více v kurzu. A jednou takovou je ve své podstatě obyčejná, ale přitom natolik zázračná dovednost mindfulness, která vám prostřednictvím všímavosti vztažené k vám obrátí život vzhůru nohama. Ale jen v tom dobrém slova smyslu.

Výběr článků

Květiny v interiéru nejsou žádnou novinkou. Aby také ano, vždyť se s nimi bylo možné setkat už před hodně dlouhou dobou. Naši předkové je milovali. Není se čemu divit, jelikož se jednalo o nadčasovou záležitost.
Ruku na srdce, které z vás mají kosmetickou taštičku narvanou k prasknutí? Skutečně tam potřebujete mít vše, i když nejde pořádně zapnout? A už jste slyšely o balení, které je určené na cesty? Ušetřete svou taštičku a inspirujte se tipy, díky nimž budete připravené vždy a všude.
Tohle svému dítěti dělat nebudu! Takhle moje dítě rozhodně vychované nebude! To si nebude moct dovolit! To jsou časté věty, které člověk vypustí z úst ještě před tím, než se rodičem vůbec stane. Jenže když nastane okamžik a narodí se mu dítě, rázem ke všemu má trochu jiný postoj.

Nepřehlédněte

Stříbrný náhrdelník je více než jen krásný. V tomto blogu najdete všechny výhody nošení stříbrného náhrdelníku. Hledáte nový náhrdelník, který byste přidaly do své šperkové kolekce, a zvažujete stříbro? Děláte skvělou volbu. Náhrdelníky ze stříbra jsou krásné, odolné a nestojí jmění. Jsou také hypoalergenní a snadno se udržují na rozdíl od mnoha jiných drahých kovů. Stříbrné náhrdelníky jsou univerzální a dostupné v široké škále stylů. Takže ať už hledáte něco elegantního, nebo dáváte přednost roztomilému a hravému vzhledu, určitě najdete ten pravý stříbrný náhrdelník pro vás. Chcete více podrobností o všech výhodách tohoto úžasného kovu?
Udržování zdraví na pracovišti je klíčové pro produktivitu, spokojenost a celkovou pohodu. V tomto článku se dozvíte, jak si udržet fyzické a mentální zdraví i během náročných pracovních dnů. Poradíme vám, jak efektivně řešit stres, najít čas na pravidelný pohyb a zdravě se stravovat, i když jste zaneprázdněni pracovními povinnostmi. Navíc zvýrazníme význam psychické odolnosti a technik odpočinku, které pomohou zachovat klidnou mysl a pozitivní postoj. Tyto tipy vám umožní nejen lépe se cítit, ale také zvýšit vaši efektivitu a spokojenost v práci.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek