Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Bláznivý Aladin, animák Tajný život mazlíčků 2 nebo Psí poslání 2. Vyrazte s dětmi do kina

Vezměte děti do kina a schovejte se před dotěrným vedrem v sále. Tajný život mazlíčků 2 je animák od tvůrců filmů Já, padouch. Psí poslání 2 zaútočí na emoce a bláznivý Aladin je ztřeštěnou jízdou od Disneyho, kterou způsobí hlavně kouzelný Džin.
Aladin, Tajný život mazlíčků 2 nebo Psí poslání 2
zdroj: facebook

29. 06. 2019

29. 06. 2019

Aladin se vrací v hrané podobě

Aladin je klasickou pohádkou z dílny Walt Disney. Zábavní gigant už nějakou dobu přetáčí svoje animované klasiky do hrané podoby, a postupně se má dostat na všechny. Popelka, Kniha džunglí, Kráska a zvíře i Dumbo – a blíží se Lví král. Aladin je tak trochu ztřeštěná akce, která nebude úplně pro ty nejmenší, rozhodně ale cílí na děti. O bláznivé kousky se stará hlavně modrý džin, kterého zahrál Will Smith. Příběh je jinak dobře známý. Zlodějíček Aladin nalezne kouzelnou lampu, a stává se tak pánem bytosti, která v ní přebývá a svému majiteli dokáže plnit přání. Džin je skvělý parťák, kterého se prostě vyplatí mít na své straně. Nesmí chybět ani princezna Jasmína, o jejíž srdce se hlavní hrdina uchází. To ale nebude pro kluka z ulice tak jednoduché. Samozřejmostí je potom jedna z nejdůležitějších pomůcek, která vyřeší problém s cestováním, létající koberec.

Chlupatí mazlíčci mají vlastní životy

Teriér Max se vrací se svými trablemi. Jeho panička si do domu nastěhovala neznámého chlapíka. Začalo jí pak tloustnou břicho a zničehonic se vrátila s miminem. Max má potřebu ho chránit, ale začíná z toho mít nervy na pochodu. Veterinář mu doporučí pobyt na venkově, kam se celá rodina vydá. Vrací se také jeho kamarádi z řad mazlíčků z prvního dílu, a všichni se dostávají do potíží, které jim Max pomáhá řešit. Ukázky toho o příběhu moc neřeknou, ale možná to nevadí. Tento film obsahuje spousty barevné akce, u které se děti řehtají a o kostře děje vlastně moc nepřemýšlí. Kritiky na první snímek nebyly valné, ale malí diváci si ho oblíbili a v kinech si vedl výborně. Tajný život mazlíčků 2 tak pokračuje ve stejném duchu, jako jeho předchůdce. Pokud film znáte, je to sázka na jistotu.

K TÉMATU  Krásný vztah mezi sourozenci vypěstujete od narození. Jak na to?

Emoce hlavně pro pejskaře

Další dvojkou je Psí poslání 2, které je v kinech už nějaký pátek, ale stále se promítá. I tady platí, že pokud znáte film z roku 2017, ten aktuální navazuje stejnou notou. A tady se hraje hlavně na emoce. Snímek je jako dělaný pro milovníky psů, takže pokud máte doma malého chovatele nebo chovatelku, bude ve svém živlu. Hlavním hrdinou je pes Bailey, který se převtěluje. Jen teď už i do jiných psích ras. A těch film představuje celou řadu. Na své cestě doprovází akorát jiného pána, ale připravte se na dojetí a tak trochu citovou vydíračku. Té si ale nevšimne vaše ratolest, protože děti zkrátka tyhle věci zatím neřeší. Záleží na věku, ale film rozněžní hlavně vás jako doprovod. A hlavně pokud máte doma pejska, vemte si k ruce nějaký ten papírový kapesník, až na vás dolehne dojetí. Děti budou z chlupáčů nadšené.

 

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Bezchybný výkon předvedla malá Angelica Hale při zpěvu písně Girl on Fire. Takový hlasový projev jí mohou závidět profesionální zpěváci a porota americké talentové soutěže nevěřila svým uším. Právem si tak Angelica vysloužila okamžitý postup do finále. Takto čistý projev je u desetileté dívky skutečně ohromující. Užijte si to!
Letní období přeje vytváření krásy. Přejete si i vy mít vaše vchodové dveře nebo interiér ozdobený a překrásný? Podívejte se na naše tipy, se kterými si toto období v roce skutečně oblíbíte. Naše letní věnce dokáže vytvořit každý. Vyberte si, který se bude nejlépe vyjímat u vás doma.
Je třeba se hned detoxikovat! Po zimním období očistěte tělo a mysl! Přesně to volají reklamní slogany různých společností, a takto se zaklínají mnozí výživoví poradci a prodejci doplňků stravy. Do jaké míry má ale nějaký jarní detox smysl? A proč zrovna na jaře?
Narodilo se vám miminko v zimě? A víte, kolik vrstev mu oblékat, aby mu nebylo příliš zima nebo naopak vedro? A kdy s ním můžete ven? Odpovíme vám na sedm nejdůležitějších otázek.
Léto je v plném proudu a s ním i studentské prázdniny. Přemýšlíte, jak naložit s volným časem a zároveň si přivydělat nějaký ten peníz? Projděte si náš přehled, který vám usnadní výběr té pravé brigády.
Kočky se řídí jednoduchým heslem. Pokud se do toho vejdu, můžu si tam zdřímnout. Spící kočky někdy zaujímají polohy, které přímo vybízí natáhnout se s nimi a odpočívat podle jejich vzoru. Milují krabice, ale klidně se napasují i do umyvadla. Některé kočky si pak hoví na zádech tak, že vypadají jako mrtvé. To když jsou naprosto spokojené!
Pod střechou každé domácnosti se dnes a denně odehrávají různé scénáře. A my můžeme jenom odhadovat, jakým problémům se v jednotlivých domech musí čelit. Pojďme to však vzít z trochu jiného, obecnějšího hlediska a prozraďme si, jaké problémy sužují českou společnost jako takovou.
Tchynin jazyk je oblíbenou pokojovou rostlinou hlavně z důvodu nenáročnosti a jednoduchého pěstování. Podívejte se blíže na tuto rostlinu, která vašemu interiéru dodá styl i mnoho dalších pozitivních superlativ.
Popraskané rty, suché koutky, odchlíplé kousky zrohovatělé kůžičky. Když jen trochu zanedbáte péči o své rty, podzimní počasí vám to vrátí i s úroky. Nemusíte kupovat syntetické balzámy na rty. Vyrobte si svoji vlastní péči z přírodních ingrediencí.
Pořádná sněhová nadílka je u nás stále vzácnější. Sáňky už se staly minulostí a možná to čeká i zimní brusle. Pěkně zamrzlý rybník nebo náledí na chodníku nás přitom vybízí k tomu se sklouznout, většinou ale končíme na zemi! Někdy se to neobejde bez modřin, ale prostě se nejde nezasmát.
Dnes dáváme přednost sedací soupravě, ale pokud nám to prostor dovolí, proč si nedopřát klasiku? Křeslo v obývacím pokoji je pohodlné a zamilujete si ho! Ušáky, relaxační, rozkládací, moderní i elegantní nebo kožená klasika, vyberte si podle stylu vašeho interiéru.

Výběr článků

Také milujete pěvecké soutěže? A rády si poslechnete nějaký ten starý hit v podání neznámého umělce? Tady je výběr nejtěžších písní, které zazněly v The Voice. Husí kůži zažijete u každé písně.
Výraz plovoucí podlaha je tu s námi zhruba už od 90. let minulého století, od té doby se začaly objevovat ve více a více domácnostech. Jejich slávě však ještě zdaleka neodzvonilo. Majitelé bytů a domů jsou si vědomi jejich výhod, a proto výběr typu podlahy padne často zrovna na ně.

Nepřehlédněte

Léto se nezadržitelně blíží a zcela jistě se nemůžete dočkat, až vyrazíte na dovolenou. Naše tělo však může na změny prostředí a počasí reagovat negativně. Také změna stravy je pro lidský organismus zátěží a mohou ji doprovázet nepříjemné obtíže, které by vám vysněnou dovolenou mohly překazit. A od toho je tu cestovní lékárnička, kterou si můžete přibalit s sebou. Co by měla obsahovat a jak si léto ve zdraví užít?
Ryan Reynolds a Blake Lively jsou v současnosti jedním z nejoblíbenějších párů v Hollywoodu. Je úžasné pozorovat, jak se spolu smějí, pošťuchují se na sociálních sítích a navzájem se pracovně podporují. Ačkoliv letos oslavili teprve deset let od svatby, které stvrdili očekáváním čtvrtého dítěte, věříme, že téhle dvojici to vydrží klidně i dalších padesát let.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek