Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Zkrátit na polovinu, prosím! Takhle skvěle to může dopadnout, když zajdete k profíkovi

Dlouhé vlasy vypadají skvěle, ale je potřeba jim věnovat spoustu péče. A občas v životě přijde okamžik, kdy máte náladu na změnu. O jednu z nich se postará i kadeřník. Zkrácení a nový účes může být právě to, co nastartuje další etapu. Podívejte se na vlasové proměny!
Kadeřník vás změní k nepoznání!
zdroj: 123RF.com

08. 04. 2019

08. 04. 2019

https://www.youtube.com/watch?v=qCouJAcTEXc

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Věděli jste, že oblečení může dost závažně poškodit zdraví? Možná si vybíráte oblečení jenom podle barvy, střihu nebo materiálu, ale ne vždycky jsou to ta správná kritéria. Někdy je dobré se zajímat i o to, zdali neobsahuje toxické látky.
Nedávná událost, velká bouře na řeckém poloostrově Chalkidiki, ukázala, že je mezi cestovateli stále mnoho těch, kteří nejsou připraveni na mimořádné situace. Cestovní pojištění je nutností, protože vás běžně může potkat na dovolené úraz, havárie či porucha automobilu, zemětřesení, setkání s divokým zvířetem, či dokonce teroristická akce. Jak se zachovat, abyste z události vyšla pokud možno nepoškozená?
Sexuální potěšení je součástí péče o vlastní zdraví, které bývá často přehlíženo. Stimulátory klitorisu jsou proto navrženy s jediným cílem, a to poskytnout tělu potěšení a intenzivní prožitky. Tyto často malé a diskrétní pomůcky se specializují na cílenou stimulaci a masáž klitorisu, což je důležitá oblast pro sexuální potěšení žen. Díky nim mohou i ty, které mají problémy dosáhnout orgasmu, nalézt svou cestu k vzrušujícím zážitkům snáze než kdy dříve.
Body, které souvisí s orgány v našem těle, najdeme na našich nohou, rukou, i po celém těle. Pomocí jejich stimulace si jednoduše pomůžete od zdravotních potíží. Pojďte je najít společně s námi!
Ve zdravém těle zdravý duch. Mnohokrát připomínaná moudrost irského dramatika George Bernarda Shawa je, byla a bude pro lidstvo aktuální. S neustálým rozvojem přísunu informací se každý den dozvídáme o nových metodách cvičení, možnostech sestavení zdravého jídelníčku a korekce životního stylu tak, aby člověk dosáhl co možná nejlepšího pocitu sama ze sebe. Takový pocit vám dodá tolik potřebnou sebedůvěru, která se odráží při každodenních činnostech.
Diamanty jsou věčné, ale někdy zkrátka přijde čas pro něco barevného, svěžího, šťavnatého. A přesně to splňuje olivín neboli peridot. Často hrál v minulosti druhé housle. Však měl také v kategorii zelených drahokamů velkou konkurenci, a to především v podobě smaragdu. S tím byl také běžně zaměňován. Dokonce se proslýchá, že zelené kameny v Kleopatřině slavné sbírce nebyly smaragdy, ale právě olivíny. Nyní se zdá, že se vše obrací, olivín vystoupil ze stínu a začíná být ceněný pro své jedinečné kvality.
Každý zaměstnavatel musí svým zaměstnancům nabídnout preventivní prohlídky. A zaměstnanci musí této nabídky využít. Nebo alespoň by měli. Poslední průzkumy ukazují, že lidé na takzvané ,,preventivky” nechodí, jistý podíl na tom má i koronavirová pandemie a apel na to, ať raději zůstáváme doma. Jenže svět se začíná vracet do normálu, což znamená, že se navrací i všechno s tím spojené.
Svou domácnost můžete zpestřit různými věcmi. Zatímco někdo sází na bytový textil, jiný si raději pořizuje pokojové rostliny, které dokážou vdechnout interiéru život. Pakliže patříte také mezi pěstitele, kteří touží po jedinečném prvku ve svém domově, naučte se pěstovat amarylis. Působivou pokojovou rostlinu, která je stokrát hezčí než barevný povlak na polštář.  
Střídavá péče je poměrně častým řešením, jak se o dítě postarat po rozchodu rodičů. Jedná se o jednu z nejlepších možností, pokud rodiče nežijí společně, je však třeba počítat s tím, že střídavou péči provází i řada nevýhod a strastí. Prioritou by vždy měla být spokojenost dítěte.
Kvalitní spánek je nepostradatelnou součástí našeho života. Když ale koukneme na současná čísla, je až k neuvěření, kolik lidí trápí problémy se spánkem. S přechodnou nespavostí si tělo dokáže poměrně dobře poradit, ovšem pokud dlouhodobě nemůžete usnout anebo se často probouzíte uprostřed noci, nastává problém, který si v zájmu vašeho zdraví žádá urychlené řešení. Jak si s tím šikovně poradit?
Vysavač je nepostradatelný nástroj pro každou domácnost. Zbavit se prachu a nečistot je prostě nutnost. Jak vybrat správný vysavač? Do jakých kategorií se rozdělují a k jakým parametrům přihlížet?

Výběr článků

Suchý šampon je typ vlasového přípravku, který omezuje mastnotu a nečistoty ve vlasech. Na rozdíl od mokrých šamponů a kondicionérů lze suchý šampon nanášet na vlasy, když jsou suché – a právě odtud získal svůj název. Suchý šampon není nutné z vlasů vymývat a obvykle se nanáší na temeno hlavy a další oblasti, kde se může viditelně hromadit olej a lesk.
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.

Nepřehlédněte

Slouží k oddělení záhonu, trávníku, chodníčků, ale i jiných ploch. Zahradní obruby a obrubníky mají rozličné tvary i materiály. Betonové se používají nejčastěji, ať už jako klasický obrubník nebo oblíbená palisáda. Obruby ale mohou být i dřevěné, případně plastové imitace jak dřeva, tak kamene. Který vyhovuje vaší zahradě?
Úsměv se podílí na dobrém prvním dojmu. Pakliže máte zuby zažloutlé a nehezké, nemůžeme se divit tomu, když lidé odvrací zrak při rozhovoru s námi. Pokud chcete mít zuby krásně bílé jako perličky, je načase zjistit, díky čemu bílého chrupu dosáhnete.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek