Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Zahradní domek schová všechno nářadí, ale může sloužit i jako altán nebo náhradní ubytování pro hosty uprostřed vaší zahrady!

Kam uschovat všechno zahradní nářadí, sekačku nebo prázdné květináče? Zahradní domek vše vkusně ukryje. Můžete do něj schovávat i jízdní kola, pokud nemáte garáž nebo sklep. Zahradní domek se dá ale postavit i za účelem relaxace na zahrádce, takže to může být takový letní altán. Vyrobit se dá ze dřeva, ale i z plastu nebo plechu. Samozřejmě se nabízejí zahradní domky hotové, nebo si ho můžete nechat postavit na míru pro vás. Inspirujte se!
zahradní domek
zdroj: 123RF.com

05. 03. 2019

05. 03. 2019

zahradní domek
zdroj: 123RF.com
zahradní domek
zdroj: aquilani.it
zahradní domek
zdroj: aquilani.it
zahradní domek
zdroj: harkergardenbuildings.co.uk

 

zahradní domek
zdroj: harkergardenbuildings.co.uk
zahradní domek
zdroj: belsan.cz
zahradní domek
zdroj: naturhouse.cz
zahradní domek
zdroj: naturhouse.cz
zahradní domek
zdroj: mamtechnika.cz
zahradní domek
zdroj: hilltoplawndecor.com
zahradní domek
zdroj: pinterest.com
zahradní domek
zdroj: aquilani.it
zahradní domek
zdroj: aquilani.it
zahradní domek
zdroj: exteriery.cz
zahradní domek
zdroj: pinterest.com
zahradní domek
zdroj: aquilani.it
zahradní domek
zdroj: asgardsss.co.uk
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Nakupování dárků pro rodinu je těžké. Mnohem těžší než nakupování dárků pro spolupracovníka nebo oblíbeného učitele. Když ale nakupujete pro lidi, které znáte celý svůj život, máte jistou výhodu. Znáte totiž jejich koníčky a zájmy. Víte (nebo byste měli vědět) co mají rádi a po čem touží. Když tuhle výhodu dobře použijete, pořídit dárky k Vánocům pro rodinné příslušníky pak bude brnkačka. Už máte jasno, co komu nadělíte?
Lidé by si vzájemně v nouzi měli pomáhat, i přesto však je na světě mnoho případů, kdy člověku či zvířeti v ohrožení života nikdo pomoc neposkytnul. Doba je čím dál hektičtější a lidé si již méně všímají toho, co se okolo nich děje. Často bývají i lhostejní vůči negativním situacím, do kterých raději nechtějí zasahovat, aby sami nebyli ohroženi.
Grill párty, ale i tradiční české opékání se těší stále větší popularitě! Není tak divu, že se mění i zvyklosti ohledně vybavení letních teras či pergol. V současné době zde už nenajdete jen pohodlné posezení pro rodinu a přátele, ale i další kusy praktického nábytku, které poskytují cenný úložný prostor na věci, které je vhodné mít při trávení volného času venku po ruce.
Věděli jste, že podle posledních statistik má průměrný člověk ve svém mobilním telefonu stažených zhruba třicet mobilních aplikací? Sice je nemusí nutně využívat, ale staženy jsou. Zatímco pánové nezapomínají kromě sociálních sítí na sportovní aplikace nebo aplikace sportovního sázení, co ve svém mobilu ukrývají ženy?
Že vám někdo řekl, že čokoláda škodí, kazí se po ní zuby a tloustne se kvůli ní? Onen dotyčný určitě nemluvil o kvalitní čokoládě s vysokým procentem kakaa. Taková čokoláda totiž naopak tělu prospívá. Že vám někdo řekl, že čokoláda škodí, kazí se po ní zuby a tloustne se kvůli ní? Onen dotyčný určitě nemluvil o kvalitní čokoládě s vysokým procentem kakaa. Taková čokoláda totiž naopak tělu prospívá.
Opravdu to není problém jen nás, obyčejných smrtelníků. I celebrity mají občas problémy s váhovými výkyvy, jen mají tu smůlu, že jsou všem na očích. A tak se musejí vypořádat nejen se změnou velikosti oblečení, ale i s komentáři fanoušků. A ne vždy je to příjemné.
Tipů a triků, jak správně cvičit, najdete všude dost. K dosažení výsledků je ale potřeba nechybovat v tom, co děláte pak. Kdy se najíst, kolik a čeho? Máte i další otázky? My známe odpovědi!
Vstupte do světa, kde síla, odhodlání a vzájemná podpora tvoří základ pro dosažení kariérních výšin v roce 2024. Náš článek "Jak naplánovat a dosáhnout kariérních cílů v roce 2024" vám přináší inspiraci a konkrétní kroky, jak postavit stabilní základ pro váš profesní růst. Od strategického plánování k osobnímu rozvoji, podíváme se na klíčové aspekty, které vám pomohou vytvořit úspěšný kariérní rok. Připravte se na podporu a motivaci od Dámské Ligy a objevte cestu ke svým kariérním cílům v roce 2024.
Vzhledem k neustálému nárůstu cen je obzvláště potřebné přemýšlet, co vše si opravdu nezbytně musíme pořídit a zároveň i kde výhodně nakoupíme. Zdražuje vše, zato výše platů zůstává prakticky stejná, a proto se řada občanů uchyluje k nouzovým řešením. Jedním z nich jsou nákupy v Polsku.
Každá z nás neustále hledáme osvědčený recept na to, jak být krásná, výjimečná a atraktivní. Představa je to samozřejmě příjemná, ale jak toho vlastně nejsnáze dosáhnout? Snad nejlepší věc, kterou pro to můžeme udělat, je načerpat inspiraci od žen, které se takové už naučily být. Co takové ženy radí ostatním ženám?

Výběr článků

Tak ještě asi před deseti lety mělo vyhledávání partnera na internetu špatnou pověst. Ženy se bály, že inzeráty na seznamkách zadávají pouze zoufalci nebo muži, kteří touží po nezávazném sexuálním vztahu. Doba se však změnila. Internetové seznamky jsou dnes uznávaným seriózním způsobem, jak najít toho pravého. Šance je tedy vysoká.
Ranní sex rozhodně má něco do sebe. Většina z nás se mu ale vyhýbá a to je velká škoda. Věděli jste, že sex po ránu má podobné účinky jako třeba ranní káva?
Bydlíte ve vlastním domě a přemýšlíte, jak do budoucna co nejvíce uspořit na energiích? Krátkodobým řešením je samozřejmě snížení její spotřeby. Ale není řešením udržitelným. Jediný krok do budoucnosti, který má v této oblasti smysl, je zajistit si zdroje vlastní. I stát už to ví, a tak poskytuje dotace na energetickou samostatnost nebo alespoň snížení energetické náročnosti bydlení

Nepřehlédněte

S výskytem a rychlým šířením koronaviru po celém světě jsme byli bohužel dohnáni k různým opatřením, aby se nákaze zabránilo. Jedním z nich je karanténa.
Lidé to dělají pořád. Nestačí jim obyčejné koupání, u bazénu nebo na břehu rybníka prostě blbnou, a to se často neobejde bez střemhlavého pádu. Pokud se ale nikomu nic nestane, nakonec je z toho zdroj smíchu pro celé okolí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek