Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Život je plný překvapení! Nikdy nevíte, co vám přinese. Vaše situace se může během chvíle úplně otočit! Nevěříte?

Život dokáže mít smysl pro humor. Jednu chvíli jste nahoře, potom zas dole, a události se občas dějí zdánlivě bez přičinění. Podívejte se na video, které je původně krátkým filmem "One Man's Loss" od Phila Sansoma, a zde ho v sestřihu použil německý zpěvák Hagen Stoll. I takhle hořkosladký dokáže život být!
Život dokáže mít smysl pro humor
zdroj: facebook

19. 02. 2019

19. 02. 2019

https://www.facebook.com/ArdeleniiCluj/videos/1087240504770432/?v=1087240504770432

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zvažujete, co si dát za kuchyňskou linku? Budete následovat trendy nebo dáte raději na vlastní vkus? Máme pro vás inspiraci, která vám pomůže s výběrem.
Tahle kočka si užívá víkendový relax a v klidu sleduje video s ptáky na chytrém zařízení. Rušit se od lenošení ale rozhodně nenechá a svůj oblíbený tablet jen tak nepustí.
Tento pracovní týden si dejte pozor zejména na nemoci, které poletují vzduchem, a také na všechny ty, kteří nehrají fér a mažou vám med kolem pusy. Tentokrát je snadno odhalíte! Horoskop krásy a duševního zdraví přináší astroložka Naďa Šmídová.
Za málo peněz hodně muziky? Tak nějak by se dala okomentovat situace kolem vajec. Už jste někdy slyšely o tom, že svými schopnostmi strčí do kapsy mnohé kosmetické produkty? Návod, jak s nimi naložit, máte přímo tady!
Že jste se rozhodly začít chodit na jógu? Protože umí protáhnout tělo, zpevnit, zklidnit. Jenže těch druhů! Která je tedy vhodná pro vás? Zjistili jsme to za vás.
Léto je časem dovolených, ale každá taková sranda něco stojí. Lehké upuštění páry a odjezd ze stereotypního života, nám poskytuje odpočinek a oddech. Jenže kde na něj vzít peníze? Pokud jste letos za dovolenou nechtěně utratili majlant nebo máte tu svou vysněnou teprve před sebou, jistě vám přijdou vhod naše tipy, jak ušetřit na dovolené peníze.
Přemýšlíte nad různými formami pracovních poměrů a přemýšlíte, zda by práce na poloviční úvazek byla pro vás výhodná? Náš článek "Druhy pracovního poměru: Vyplatí se pracovat na poloviční úvazek?" se věnuje této otázce s důrazem na různé druhy pracovních poměrů a výhody či nevýhody práce na částečný úvazek. Přinášíme vám ucelený pohled na možnosti, které máte k dispozici, a zaměřujeme se na to, zda flexibilní pracovní doba může přinést vyváženější životní styl. Připojte se k nám a najděte odpovědi na otázky ohledně pracovního nasazení a jeho vlivu na váš každodenní život.
Oblečte se do barev a vyjděte z šedivého průměru. A že máte o pár let nebo pár kilo víc? Vždyť nemusíte zkoušet módní výstřelky. Městská dáma nad šedesát v rozervaných džínách nám přijde trochu přes čáru, ale je spousta dalších možností, jak se cítit skvěle v každém věku i těle.
Možná jste se někdy ocitli v situaci, kdy jste nevěděli, jak se rozhodnout. Dokola jste přemýšleli nad tím, jaká je ta vaše správná cesta. Taky jste si asi říkali, jestli to rozhodnutí bude opravdu z vašeho srdce. Jak tedy poznat, co doopravdy chcete a činit tak vždy správná rozhodnutí, která vychází z vašeho srdce? O tom si dnes povíme!
Z ničeho nic srdce bije na poplach, žaludek se sevře a vy se cítíte svým partnerem či partnerkou zrazeni. Ano, to je žárlivost, která je v nízké míře naprosto přirozená.
Nikdo není dokonalý… S tím se buď můžete smířit, nebo se rozhodnout s nedokonalostí bojovat. K dokonalé postavě vám pomůže dieta a osobní trenér a k dokonalému úsměvu zase rovnátka. Pojďte se podívat, jaké problémy vám pomohou vyřešit.

Výběr článků

Výraz plovoucí podlaha je tu s námi zhruba už od 90. let minulého století, od té doby se začaly objevovat ve více a více domácnostech. Jejich slávě však ještě zdaleka neodzvonilo. Majitelé bytů a domů jsou si vědomi jejich výhod, a proto výběr typu podlahy padne často zrovna na ně.
Milování s partnerem už tak trochu není, co bývalo? Vezměte otěže do svých rukou a navraťte do vztahu ztracenou vášeň. Jak? Přece s pomocí špenátu, jablek a ovesných vloček! To jsou ty správné prostředky, které mohou oživit vaše libido.

Nepřehlédněte

Známe ho úplně všichni. Nejspíš ho mnoho z nás má na talíři alespoň párkrát do týdne. Avokádo je hit posledních let, je to superpotravina, která nesmí chybět v žádném zdravém jídelníčku. Jenže s sebou nese i temnou stránku, o které se ví, ale příliš se o ní nemluví. Nebo ji záměrně nevidíme.
Milujete nakupování a ještě více milujete nakupování za super nízké ceny? V tom případě jste tady správně a určitě byste si neměli nechat ujít následující řádky! Pro všechny shopaholiky, kteří neodolají rozšiřování své sbírky o nové bezva kousky, jsme sepsali celkem 4 tipy na skvělé outlety, v nichž nakoupíte luxusní oblečení, boty i doplňky za parádně nízké ceny!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek