Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nové studio BodyBody v centru Prahy! Karlovo náměstí je šestou lokalitou v Praze, kde bylo otevřeno fitness studio s EMS tréninkem

Obyvatelé hlavního města mají nyní další možnost využít přelomového tréninku pomocí elektrické stimulace svalů (EMS), který umožňuje náležitě procvičit 90 procent svalů v těle za pouhých 20 minut. Společnost BodyBody, která tuto unikátní formu péče o tělo nabízí, otevřela v Praze na Karlově náměstí své šesté pražské studio. V České republice je celkem dvanáct BodyBody studií.
BodyBody nabízí revoluční EMS trénink
zdroj: BodyBody

BodyBody poskytuje EMS tréninky již pět let. Studia mají v současné době více než jeden tisíc klientů, kteří absolvují kolem 40 tisíc tréninků s osobními trenéry, a 90% dotázaných klientů je s výsledky spokojeno. BodyBody tréninky jim totiž umožňují velmi efektivně hubnout, posilovat a formovat postavu včetně problémových partií, zvýšit fyzickou kondici a výkonnost. Nejen sportovcům pomáhají odstranit svalovou disbalanci. Tréninky BodyBody díky impulsům velice účinně stimulují i hluboké vnitřní svaly, které poskytují oporu páteři a tak spolehlivě redukují bolesti zad. Tréninkové plány jsou vytvořeny klientům na míru, v návaznosti na jejich potřeby a cíle.

Časově efektivní trénink

BodyBody kombinuje přirozený aktivní trénink spolu s externí elektrickou stimulací svalů. U tradičního cvičení váš mozek prostřednictvím elektrických impulsů dává signál svalům, aby se stáhly a způsobily pohyb. Stejným způsobem kontrakci svalů aktivuje EMS, pouze mnohem efektivněji, prostřednictvím vnějších impulsů. Sval rozdíl nepozná, ale posiluje účinněji. Pro svoji efektivitu jsou tréninky vyhledávány i profesionálními sportovci. Tréninky si oblíbili také starší lidé, maminky po porodu, časově zaneprázdnění manažeři nebo klienti, kteří nikdy předtím necvičili nebo jsou po úraze. Tréninky mohou být maximálně přizpůsobené na míru každému klientovi nejen skladbou cviků, ale také intenzitou impulsu, který lze nastavit každému klientovi na míru dle jeho současné kondice. Vše navíc v příjemném a privátním prostředí.

Je to bezpečné a účinné

Podle manažera a majitele studia BodyBody Karlovo náměstí má cvičení pomocí EMS velkou řadu výhod nejen z hlediska délky a efektivity tréninku, ale i proto, že se při něm nezatěžují šlachy, vazy ani klouby. „Pro sportovce je to skvělý doplněk přípravy. Pro lidi, kteří dělají rekreačně sport, je to perfektní příprava, a pro ty, kteří chtějí být prostě jen ve formě, je to nástroj k nezaplacení“ říká majitel studia Serhi Sidorov. „Nyní navíc můžeme klientům dopřát bezdrátový trénink, který umožňuje volnost pohybu.“

K TÉMATU  Zacvičte si ve vánočním duchu podle těchto videí a udělejte z pohybu zábavu

Žádná taška na cvičení

BodyBody poskytuje klientům kompletní servis. Moderně zařízené studio, služby osobního trenéra, ale také veškeré potřebné vybavení, počínaje oblečením na cvičení, až po ručník, sprchový gel nebo iontový nápoj. Vše je již v ceně tréninku. Do BodyBody tak můžete přijít bez tašky na cvičení. V rámci zaváděcí nabídky, nabízí nové studio také extra trénink zdarma pro každého, kdo si zakoupí svůj první balíček ve studiu BodyBody Karlovo náměstí. Nabídka platí do konce listopadu.

BodyBody nabízí revoluční EMS trénink
zdroj: BodyBody
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Omamná vůně konvalinky přivábí mnohé zahrádkáře k tomu, aby si tuto krásku pozvali ke svému prahu. Když si ji ale přinesete domů, může se vám z toho pořádně zatočit hlava. Co konvalinka obsahuje a opravdu je jedem naší zahrádky?
Mezi poruchy příjmu potravy rozhodně nepatří jenom bulimie nebo anorexie. O nemoci zvané orthorexia nervosa jste možná ještě neslyšeli. Jde o skutečnou posedlost zdravým stravováním. Co všechno s sebou tato nemoc přináší?
Zejména během zimy k nám do domácnosti zavítal nevítaný host jménem plíseň. Projevuje se nejen nepříjemným zápachem, ale také tmavými skvrnami poblíž oken nebo v rozích místnosti, kde se drží vysoká vlhkost. Plíseň trápí hlavně majitele bytů, kteří mají plastová okna a jimž se vlhkost vzduchu v příbytku především v zimě pohybuje ve vysokých číslech.
Teploty se konečně začínají zvedat a léto se nezadržitelně blíží. Pokud si letos budete chtít užít koupání, pak nejspíš budete muset do řeky, rybníku či vodní nádrže. Jenže jejich čistota a mnohdy také studená voda vám mohou následně přivodit nepříjemné patálie. Zvláště jste-li náchylní k tzv. letním problémům, měli byste udělat vše pro to, abyste se jim vyhnuli. Soutěžte tak s námi o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám v tom pomůže.
Černé tečky jsou noční můrou nás všech. Objeví se již pár dní poté, co opustíme kosmetický salón, a vracejí se s železnou pravidelností. Možná jste ale ještě nepřišli na správný způsob, jak na ně. Máme pro vás TOP tipy, jak s nimi zatočit!
Mnozí lidé si neustále stěžují na nízké mzdy, avšak nejsou ochotni investovat do dalšího vzdělávání, což je pak limituje na trhu práce. Nemohou se uplatnit, případně dělají zaměstnání, které jim nepřináší zajímavé finanční ohodnocení. Nemluvě o tom, že jsou v práci často nešťastní, protože je zkrátka nebaví a stresuje. Přitom stačí relativně málo – najít si vhodný kurz. Za pár měsíců se pak lze ucházet o nové zaměstnání, které jim bude více vyhovovat.
Zima se začíná velmi pomalu, ale nemilosrdně projevovat. Slunce zapadá velmi brzy - a v nočních hodinách už se vyšších polohách objevují mrazíky. To je nechvalné znamení blížících se zimních měsíců, během nichž se budeme snažit trávit co nejvíce času v teple našeho domova. A teplo je přeci důležité!
Bylinky nemusí být používány jenom k tomu, aby nám zajímavě ochutily jídlo a aby také zajistili jeho příjemnou vůni. Bylinky jsou odnepaměti používány také v lidovém přírodním léčitelství. My se aktuálně podáváme na ty, které jsou nejlepším pomocníkem pro naše plíce.
Psi jsou odjakživa symbolem věrnosti a oddanosti. I mezi nimi se však najdou jedinci, kteří v tomhle směru excelují. Možná znáte příběh japonského psa plemene Akita Inu jménem Hačikó ze dvacátých let minulého století. Ten byl zvyklý čekat na svého pána, univerzitního profesora v letech, na jednom tokijském nádraží, kde ho páníček nechával cestou do práce.
Ano! I povlečení podléhá trendům. Nejde ani tak o vzory, ale o materiály. Nechte se inspirovat tím, co je v kurzu.

Výběr článků

Saunování přináší celou řadu zdravotních benefitů. Během chvíle dokonale prohřeje celé tělo, podporuje relaxaci, posiluje imunitu. Chodit do sauny pravidelně rozhodně má smysl. Jen při tom nesmíte chybovat.
Jak docílit perfektního vzhledu obočí? Pomocí vosku! Video vám ukáže, že s touto pomůckou orámujete svoje obočí tak, že bude vypadat jak z obálky časopisu.
Máte ráda ty večery, kdy si sednete s lahvinkou vína, přidáte nějakou dobrotu a pustíte si pořádný doják, u něhož si můžete pobrečet dojetím, aniž by vás někdo viděl? A co je ještě lepší, tak film, který je založen na skutečné události! Vybrali jsme pro vás ty nejdojemnější kousky, které nenechají jedno oko suché!

Nepřehlédněte

I když dříve bylo naprosto normální, že si děti sem tam od rodičů vysloužily nějaký ten pohlavek nebo plácnutí přes zadek, v dnešní době se na tělesné tresty nahlíží úplně jinak. Zatímco naši rodiče nebo prarodiče na občasném proplesknutí neviděli nic špatného, ba naopak byli zastánci hesla "škoda každé rány, která padne vedle", dneska jakmile na dítě vztáhnete ruku, hned se na vás společnost dívá skrze prsty.
Mel B, Melanie C, Emma Bunton, Geri Halliwell a Victoria Beckham. Psal se rok 1996 a hitparádové příčky ovládl hit Wannabe dívčí britské kapely Spice Girls. Kde je holkám dneska konec?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek