Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Vánoční stromeček je hlavním symbolem Vánoc! Štědrý den si bez něj neumíme představit. Jak může vypadat i ten váš?

Bez něj by prostě Štědrý den být nemohl. Malý, vysoký, jedle, borovice, každý si nějaký vánoční stromeček s chutí ozdobí. Jak může stromek vypadat?
Vánoční stromeček
zdroj: pixabay

21. 12. 2018

21. 12. 2018

 

Vánoční stromeček
zdroj: cantigny.org
Vánoční stromeček
zdroj: damusia.pl
Vánoční stromeček
zdroj: delightfull.com
Vánoční stromeček
zdroj: milujivanoce.cz
zdroj: pixabay.com
Vánoční stromeček
zdroj: pinterest.com
Vánoční stromeček
zdroj: pinterest.com
Vánoční stromeček
zdroj: pinterest.com
Vánoční stromeček
zdroj: pinterest.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Nabídka kroužků pro školní, ale i předškolní, děti je v současné době mimořádně bohatá. Potřebují děti organizovanou zábavu? Mají si mimo školu rozvíjet své znalosti ve vzdělávacích kroužcích? Určitě ano, ale musíte zvážit, kdy je třeba nechat svoje ambice spát. Pro děti je prospěšný i čas, kdy doma jen tak lelkují. Kolik kroužků už je moc? Jaký kroužek dítěti sedí nejlépe?
Pokud jste vášnivá zahradnice nebo máte vymezené místo na pěstování plodin na vašem balkoně, pak jistě mezi vaší úrodou nechybí ani rajská jablíčka. Rajčata jsou nejen chutnou pochoutkou k odpolední svačině, ale také skvělou ingrediencí na vaření, například k italským receptům. Seznamte se s těmi nejlepšími kroky pro perfektní úrodu rajčat.
Když spolu jedou dospělé holky na dovolenou, neznamená to, že jsou ve vztahu nešťastné. I když spolu často jezdí právě ty, které jsou singl. Proč si dát pozor na to, s kým a kam jedete?
Pocity štěstí a spokojenosti v životě jsou nesmírně důležité. Jak jich ale docílit a dlouhodobě si je udržet? Možná máte pocit, že je to obrovská alchymie, se kterou si nevíte rady. Nejspíše si myslíte, že ve hře je celá řada faktorů a mnoho z nich dokážete ovlivnit jenom z části – například vztahy v rodině, v práci… Ve skutečnosti toho ale máte v rukou hodně. Velkou pomoc vám nabízí hormon dopamin a jeho hladinu ve svém těle můžete ovlivnit více, než sami tušíte. Jak na to?
Ve světě kosmetiky najdeme celou spoustu zajímavých produktů. Zatímco některé jenom oživí naši unavenou pleť, jiné toho umí daleko víc. Mluvíme kupříkladu o ricinovém oleji, který je tím, co ženě nesmí chybět v koupelně.
Je třeba se hned detoxikovat! Po zimním období očistěte tělo a mysl! Přesně to volají reklamní slogany různých společností, a takto se zaklínají mnozí výživoví poradci a prodejci doplňků stravy. Do jaké míry má ale nějaký jarní detox smysl? A proč zrovna na jaře?
Ať už patříte mezi takzvané online podnikatele nebo se mezi ně zanedlouho zařadíte, vyplatí se poslouchat podcasty - hlasové záznamy, které vás mohou posunout vpřed. Samozřejmě nejsou určeny jen pro byznysmeny či ty, kteří se na tomto poli chtějí pohybovat. Jejich motivační síla může pohánět kdekoho. Otázkou je, jaké poslouchat, když je jich dnes tolik!
Zařídit domácnost může být oříšek, zejména pokud se chcete řídit pravidly starého čínského učení jménem Feng Shui. Jelikož díky správnému uspořádání nábytku se bude místností linout příjemná rodinná harmonie, pojďme tradičním čínským zásadám nahlédnout “pod pokličku”. Zejména se podívejme na dokonalý odstín, který by měl dominovat vašemu příbytku.
Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
Jen málokdo si dovede představit léto bez zmrzliny. Proč ale do sebe sypat zmrzliny, které tu hlavní přísadu viděly jen zdálky, a oproti tomu jsou plné tuků a bůhví čeho ještě? To chce poctivou zmrzlinu, a čím originálnější, tím lepší. A kam vyrazit za úžasnou zmrzkou, na to se právě teď podíváme.
Je pití dvou litrů vody denně málo nebo moc?  Proč káva nebo kola do pitného režimu nepatří? Zatěžujete pitným režimem své tělo nebo mu naopak děláte dobře? Snažili jsme se to zjistit. Tak čtěte, ať víte víc!
Zdá se vám, že se váš život nevyvíjí tím správným směrem? Zarazili jste se v určitém bodě, odkud se vám nedaří pohnout ani o píď? Řešení je celá řada. Je na vás, které si nakonec zvolíte. Já zkusila koučink a dodnes nelituji!

Výběr článků

Setkáváme se s ní velmi intimně, ovlivní naši pohodu, vezme nám sílu i náladu, nutí nás se o ni starat a ani na minutu na ni nezapomenout. Obtěžuje muže, ženy i děti a každý ji nazývá jinak – viróza, nachlazení, chřipka. Je mezi nimi rozdíl? A jaký?
Slyšeli jste již někdy pojem hypermobilita? Hypermobilitou mnohem častěji trpí ženy než muži a jde o nadměrnou pohyblivost, která se týká zejména kloubů. Při pohybu pak dochází k uvolnění kloubů nad hranici normální fyziologické meze. Jak vlastně vzniká a jak se s ní dá žít v běžném životě? Existuje nějaká léčba?
Pokud se chcete cítit pohodlně, zařaďte do vašeho šatníku i kvalitní spodní prádlo. Na následujících řádcích se zaměříme na dámské kalhotky. Jestliže netušíte, podle jakých parametrů spodní díl prádla vybrat, nezoufejte! My vám to totiž níže rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.

Nepřehlédněte

Když jsem někdy před třiceti lety dostala od tety z Německa plavky s našitou sukýnkou, byla jsem naštvaná a styděla se v nich jít s kamarády k vodě. A vida, přešlo pár desítek let a je to hit sezóny. Retro je prostě tady. Jaká bude plážová móda pro rok 2019?
Zimní zahrady jsou u nás stále více oblíbené. Kdo by si nechtěl užívat sluníčka a přirozeného světla i v době, kdy venku panuje zima. Vybudováním zimní zahrady navíc zvětšíte svůj obytný prostor a vznikne tak příjemné spojení s přírodou. Pokud je prostor i vytápěný, nic vám nebrání trávit zde váš čas kdykoliv. Jakou si vyberete?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek