Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Vypadá jako dekorace nebo obraz, ale je to radiátor! Už jste slyšeli o designovém topení? Prohlédněte si galerii!

Velkoplošné topení se sice rozmáhá, ale radiátory jsou klasika, kterou známe všichni. Dnes ale mohou vypadat i velice netradičně a ladit s interiérem. Říká se jim sálavé panely, mohou být součástí topného systému nebo fungovat samostatně na elektřinu a můžete je nechat hrdě viditelné v prostoru. Inspirujte se v galerii.
zdroj: peknebydleni.cz
zdroj: peknebydleni.cz
zdroj: peknebydleni.cz
zdroj: peknebydleni.cz
zdroj: peknebydleni.cz
zdroj: peknebydleni.cz
zdroj: peknebydleni.cz
zdroj: peknebydleni.cz
zdroj: bydleniprokazdeho.cz
zdroj: bydleniprokazdeho.cz
zdroj: pro-topeni.cz
zdroj: bydleni.cz
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Většina z nás už minimálně jednou držela nějakou tu dietu. Dobře víte, jak je to složité. Možná by vám více vyhovovalo řídit se barvami. Jak to? Barvy totiž mohou přímo souviset s hubnutím a dost možná vás shazování přebytečných kilogramů bude konečně bavit.
Split je druhým největším městem v Chorvatsku a každoročně láká mnoho turistů. Toto místo spojuje dávné krásy historie s moderním způsobem života. Čekají vás zde krásné památky, skvělé jídlo a mnoho zajímavostí, které byste si neměli nechat ujít.
Konzumace kávy, čaje a červeného vína, kouření, přibývající věk a tak dále – faktorů, proč dochází ke žloutnutí zubů je mnoho. Někteří jedinci mají ke žloutnutí zubů větší sklony než jiní. Naštěstí se nacházíme ve 21. století. A způsobů a metod, jak zuby vybělit je tolik, že si vybere opravdu každý. Pojďme na to!2
Střevní potíže na cestách představují jeden z největších strašáků a též jeden z nejčastějších zdravotních problémů provázených cestování a dovolenou. Základem je prostá prevence a uvědomění si nástrah před vycestováním. Chceme-li co nejvíce snížit riziko zdravotních problémů, je nutné na to myslet již určitou dobou před cestou a celou dovolenou.
Mnoho zahrádkářů uvažuje nad tím, jak podpořit růst své úrody způsobem, který by neohrožoval je samotné, ani přírodu okolo nich.
Pětatřicítka je pro ženy zvláštní mezník. I když nechceme, začneme se zamýšlet, zda je náš život v pořádku, a zda směřujeme správným směrem.
Během chladných měsíců je pro mnoho z nás v malých bytech naprostou samozřejmostí sušit prádlo doma. Pokud nedisponujete sušičkou nebo sušárnou, možná tento problém řešíte sušákem postaveným doma u radiátoru. Najdou se ale i tací, kteří dávají prádlo přímo na topení. My však víme, že to není zrovna dobrý nápad a v dnešním článku vám povíme proč.
Kocour Haburu je velkým fanouškem hry na piano. Rád na něm usíná, když se z něj line melodie ukolébavky. Ponořte se do klidu spolu s ním!
Janina rodina byla soudržná. Scházeli se u babičky a rádi spolu trávili víkendový čas. Vše se změnilo, když si její bratr našel Ninu. Zprvu to vypadalo, že bude švagrová docela milá, nakonec ale dokázala proti Janě poštvat celou rodinu, včetně tolik milovaného bratra. A to všechno proto, že jí záviděla.
Rádi byste si s partnerem, rodinou či přáteli pronajali byt, ale máte s hledáním bytu buď špatné zkušenosti, nebo jde dokonce o vaši vůbec první zkušenost? Máme pro vás několik tipů, jak vhodný byt bezpečně najít.
Několikrát denně slýcháme že tent o či onen šampón pomůže našim vlasům od kořínků až po konečky. Dámy, která z vás trpí na roztřepané konečky vlasů dáte nám zapravdu, že jediné, co jim zaručeně pomůže je kadeřník. Ale ještě, než půjdete opět ke kadeřníkovi, vsaďte na účinnou prevenci.
Těhotenství je krásné a vzrušující životní období, které neustále přináší nové výzvy a zážitky. Jednou z takových výzev může být cestování během těhotenství. Bez ohledu na to, zda plánujete relaxační dovolenou nebo podnikáte služební cestu, je důležité zvážit zvláštní potřeby a rizika spojená s tímto obdobím. Tento článek vám poskytne užitečné rady, jak bezpečně cestovat v těhotenství, a také se zaměří na důležitost kvalitního cestovního pojištění pro těhotné ženy.

Výběr článků

Celulitida, známá také jako pomerančová kůže, je něco, co žádná žena nechce. Bohužel celulitidou trpí jen ženy a to téměř všechny.

Nepřehlédněte

Postel nebo televize, schovaná ve zdi, schovaný úložný prostor pod postelí nebo skládací stolky. Skládání všeho, co se dá. Je to účelné a praktické! Podívejte se na chytré vychytávky, které dokáží ušetřit spoustu místa ve vašem prostoru pro žití.
V roce 1998 spatřila světlo světa argentinská telenovela „Divoký anděl“, která přinesla světovou popularitu zejména představitelce hlavní role, Natalii Oreiro.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek