Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

28 vychytávek, jak udržet vaši domácnost křišťálově čistou za méně než 15 minut! Nevěříte?

Úklid není vždycky zábavný, ale je prostě nezbytný. Tady je 28 rychlých rad, jak si doma usnadnit práci! Budete překvapené, co všechno vám může pomoci! Podívejte se na video.
Vychytávky pro čistou domácnost
zdroj: YouTube

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Je tu jaro a s ním i spoustu změn! Lidé se chystají na sezónu v plavkách a chtějí být na jaře víc plní energie. Po zimě, kdy jsme spíš pasivní a více jíme, tak s jarem přichází odhodlání do různých detoxů a očist! Bohužel to nemusí skončit vždy dobře, protože není detox jako detox. V tomto článku vám prozradím, jak na správnou jarní očistu! Která pročistí vaše tělo i vašeho ducha a zároveň neuškodí vašemu zdraví!
Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.
Cestování se stane vášní prakticky každého, kdo se do něj ponoří a kdo si začne sepisovat seznam míst, která by chtěl během svého života navštívit. Na wish listu prakticky každého cestovatele se nachází nádherná Paříž, Fontána di Trevi v Římě nebo Spojené státy, které se chtějí zažít už jenom kvůli odlišné kultuře a faktu, že se jedná o naprosto jiný svět. Co si na papír ale napsat i taková místa, o kterých se předpokládá, že za pár let zmizí z povrchu zemského?
Dnes, v době nových přístupů k výživě, se na pohanku začalo pohlížet jako na superpotravinu která dokáže se zdraví člověka dělat naprosté divy! Obsahuje totiž mikroživiny, vitamíny, je to výborný zdroj vlákniny a obsahuje sacharidy s nízkým glykemickým indexem. Proč se do jídel s pohankou pustit a jak ji můžete připravovat vám poradíme v článku.
Nejste si jistá, zda vás partner pouze nevodí za nos? Jak poznat, že jde o lháře jako mrakodrap? Díky našim vyšetřovacím způsobům se dozvíte, zda jde o lháře, nebo jen o vaši domněnku.
Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.
Designový sprchový kout na míru bude jedinečný. Koupelna může vypadat přesně podle vašich představ! Prohlédněte si netradiční sprchové kouty, a třeba se necháte inspirovat a dostanete nápad na vaše vlastní provedení.
Móda je tématem, které zajímá především ženy. Samozřejmě že existují i pánové, jež se vyznají v módních trendech, a dokonce je baví je sledovat. Ale spíše je to doménou žen, které na toto téma jsou schopné vést se svými kamarádkami dlouhé dialogy. Největším problémem bývá si vytvořit vlastní šatník. S ním se potýká spousta žen. Tápou a zkoušejí a hledají rady a inspiraci. Řešením by mohl být kapslový šatník. Co je jeho podstatou?
Dřevěné bedýnky aktuálně frčí. Nehodí se přirozeně do každého interiéru, ale pokud máte rádi venkovský, přírodní nebo skandinávský styl, oceníte chytré nápady na jejich využití. Bedýnky poslouží hlavně jako odkládací prostory. Vhodnou kombinací z nich můžete vytvářet vlastní originální praktická řešení. Je na vás, jestli zvolíte jednoduché jednobarevné bedýnky nebo omšelý retro vzhled. Dají se obrousit, natřít i spojit. Upravte si je podle sebe!
Termín mamahotel se používá hlavně pro syny, kteří bydlí u svých matek či rodičů dlouho, samostatně vydělávají, nicméně na vedení domácnosti se příliš nepodílejí. Ale i mladé slečny mohou svým dlouhodobým bydlením s rodiči plnit definice mamahotelu. Kdy je ten správný čas dětem naznačit, že se mají stěhovat a mamahotel končí? A naopak, není příliš brzy, když chtějí odejít ve 20?
Mnoho lidí se potýká s bolestmi zad při sedavém zaměstnání. Často si poposedneme, vypneme se, ale za chvilku zase povolíme záda i břicho. Ty, kteří pracují u počítače celý den, trápí tuhá krční páteř a také trapézy máme stále v napětí. Co s tím? Přestávky a malý workout při práci na počítači jsou nutné, protože sedíme v jedné pozici a jediné čím hýbeme, jsou prsty na rukách… Zapojit své tělo, prohřát se a protáhnout se je s naším tipem jednoduché a zábavné.

Výběr článků

Jsou krásné, slavné a úspěšné. Rády na sociálních sítích prezentují nejen svá dokonalá těla, ale i pohádkové životy plné luxusu a pozlátka. A pak je tu ona. Celeste Barber, která dokáže svým osobitým humorem pobavit, zaujmout i ty největší suchary a trochu ty slavné panenky shodit zpátky na zem!
Je běžné, že má dnes téměř každá domácnost vlastní tiskárnu. Platí ale také, že na tisk dokumentů do školy, do práce nebo vstupenek do divadla opravdu nepotřebujete nějakou zvlášť kvalitní tiskárnu a bezchybný tisk. Vyplatí se proto kupovat levné neoriginální tonery nebo je to hazard s životností vaší tiskárny?
Móda je tématem, které zajímá především ženy. Samozřejmě že existují i pánové, jež se vyznají v módních trendech, a dokonce je baví je sledovat. Ale spíše je to doménou žen, které na toto téma jsou schopné vést se svými kamarádkami dlouhé dialogy. Největším problémem bývá si vytvořit vlastní šatník. S ním se potýká spousta žen. Tápou a zkoušejí a hledají rady a inspiraci. Řešením by mohl být kapslový šatník. Co je jeho podstatou?

Nepřehlédněte

Problémů, které člověka dokážou potrápit, je celá spousta. Mezi ně patří také zánět močových cest, který je velmi bolestivou zdravotní potíží. Ať už postihne ženu nebo muže, umí vyvolat nepříjemné pocity a dokáže člověka potrápit. Proto si pojďme prozradit, jak ho vyléčit.
Celé jaro jste se snažila zhubnout do plavek. Pár kilo je dole a vy vypadáte skvěle. Tak si dovolíte na dovolené trochu hřešit. U vody si dopřejete zmrzlinu, odpoledne aperol, večer pár koktejlů. Když přijedete domů, zjistíte, že váha je opět nahoře. Co dělat, aby se to nestalo?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek