Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Módní hity pro letošní léto. Vede růžová a bláznivé potisky!

Máte v plánu vyrazit na nákupy letních kousků? Pak se poohlédněte po plastovém kabátku, divoce vzorovaných šatech a něčem průhledném. Chcete-li jít s módou, pak nezapomeňte ani na vykrojené plavky!

16. 05. 2018

16. 05. 2018

Léto se blíží přímo mílovými kroky. Je tedy nejvyšší čas na revizi šatníku, nemyslíte? Už teď je jasné, že bez růžové se letos prostě neobejdete. Co dalšího zahrnout do módního arzenálu, abyste v horkých dnech byly zatraceně trendy?

Pryč s nudou a stereotypem, vsaďte na barvy

Zapomeňte na nudnou černou, té odzvonilo. Alespoň tedy s ohledem na nadcházející žhavou sezónu. Návrháři všech vyhlášených světových značek velí jediné – oblečte se do pestrých a veselých barev. Největší terno uděláte se sytě růžovou, která je naprostým hitem. Ovšem vedle nešlápnete ani s odstínem žluté, fialové, červené nebo oranžové. Troufnete si?

Nebojte se ani pestrých vzorů

Ať už se jedná o květiny, orientální motivy nebo abstraktní obrazce, přehnat to prostě nemůžete. Povolené jsou i kombinace vzorů, které by vás možná ani ve snu nenapadly. Letošní léto je v rytmu hravosti a bezbřehé fantazie, okořeněné o poctivou dávku bláznivé divočiny. Košile, saka, kalhoty, sukně nebo šaty? Preferujte ty s potiskem, čím ztřeštěnější, tím lepší!

Smyslná průhlednost? To je to, oč tu běží

Říká vám něco pojem transparentní styl? Můžete se vsadit, že v příštích dnech o něm hodně uslyšíte. V podstatě jde o průhledné oblečení, které tak trochu skrývá, o něco víc odhaluje. Dají se tak šikovně, elegantně a sexy skloubit třeba i kalhoty se sukní. Tak jasně, chce to trochu odvahy, ale výsledek za to vážně stojí.

Plast je materiálem budoucnosti

Navzdory tomu, že na plast má spoustu zdravotnických organizací svůj nelichotivý názor, na přehlídkových molech se kousky z tohoto materiálu objevují zcela běžně. A zdaleka nejde jen o boty nebo kabelky. Trendem jsou třeba pláště a kabáty, které vás ochrání před deštěm i větrem. Nemusíte tedy zůstávat jen u drobných detailů, odvažte se!

K TÉMATU  Chcete mít trendy nehty? Vsaďte na jeden z těchto 14 looků roku 2022

Ach, ty plavky

Co si budeme vykládat, nejvíce nepostradatelným kouskem léta jsou samozřejmě plavky. Které frčí? Do módy se opět vrací ty jednodílné, což jistě ocení dámy, které se v bikinách necítí zrovna nejlépe. Radostný comeback pak zažívá batika a háčkování, což dokazují kolekce různých návrhářů. Návrat 90. let hlásají i plavky, které reprezentují klasické ornamenty – jen s tím rozdílem, že v moderní verzi jsou různě vykrojené. Velká pozornost se točí i okolo flitrů, jež dodávají šmrnc a u vody budí nemalou pozornost.

Jaký vzor zvolíte na léto vy?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Proč je arganový olej skutečným zázrakem pro vaše vlasy? Zatočí s lupy a urychluje růst

4 důkazy, že je čokoláda vlastně zdravá. Reguluje krevní tlak a prospívá trávení!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Stres je způsobován čímkoli, co vede k nervozitě, k vzteku, k frustraci nebo vás činí nešťastnými. Ví se, že příliš mnoho stresu má nepříznivý vliv na lidské zdraví. Ovšem obtížné je rozpoznat, kdy už je stres škodlivý a kdy ještě prospívá. Když ho poznáte, je poměrně jednoduché s ním něco udělat. Tenhle návod vám umožní se mu postavit.
Zimní dny přímo vybízejí naši fantazii, aby si tak trochu popustila uzdu a koukla se po nádherných a charismatických mužích, kteří se okolo nás vyskytují. Teď se podíváme na ty, kteří jsou nejen slavní, ale také naprosto nedostupní. Dali totiž přednost jiným mužům! Gayové, a přitom takoví krasavci! Fňuk!
Vzácný pohled na odvážnou Jitku Čvančarovou! Herečka a vášnivá příznivkyně otužování se nechala vidět ve zcela nečekaném světle při svém novoročním dobrodružství na vrcholu Sněžky. Jaký je příběh za touto odvážnou fotografií a co na ni říkají fanoušci?
Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!
Pravý deštivý a sychravý podzim se pomalu začíná hlásit o slovo, a tak není divu, že v tomto zrádném počasí více stonáme my i naše děti. S nižšími venkovními teplotami a nedostatkem sluníčka se navíc zvyšuje riziko nachlazení, chřipky a v dnešní době bohužel i dalších virových onemocnění. Právě v tomto období je tedy více, než kdykoliv jindy v roce důležité myslet na posílení imunity, která hraje zásadní roli v naší přirozené obranyschopnosti a odolnosti proti bacilům. Efektivním způsobem, jak můžeme posílit imunitu sobě i svým blízkým, je za pomoci pěti přírodních pomocníků. Jaké to jsou?
Agresivita zahrnuje komplex jednání, které patří do lidské společnosti. Nelze ji ze života vyloučit, protože má nejen své negativní, ale také pozitivní stránky. Pomáhá nám přežít i překonat různé překážky. Pokud se však projevuje ve formě destrukce a násilí, do společnosti nepatří.
Každý z nás má ty nejlepší rady a recepty, jak zvládnout nachlazení. Někdo rovnou běží do lékárny, někdo se uchyluje k tradiční čínské medicíně a někdo sahá po osvědčených dobrých rad našich babiček.
Dnešní doba je zrychlená, spoustu lidí je pod tlakem a pod vlivem stresu. Patříte mezi ty, kteří zažívají stres v každodenním životě? Přáli byste si to jednou provždy vyřešit? A jde to vůbec? V tomto článku si povíme, odkud se stres vlastně bere a taky uvidíte, že je možné s ním jednou provždy skoncovat!
Jsou lidé, kteří ho prostě nemohou vystát a nemohou se dočkat, až rychle pomine, a ti, kteří ho naopak zbožňují, navzdory chladu, mlze a všemu, co k němu patří. Zima je pro nás obdobím, které má kouzelný nádech, možná kvůli Vánocům, možná proto, že mráz v určitých obdobích jako by všechno zmrazil a zastavil čas. A když sněží? Rozhodně to neusnadňuje pohyb, ale bílý plášť jako by všechno zkrášloval a tlumil, zkrátka kouzelný svět! Zima je však také synonymem pro méně času stráveného venku, a to z pochopitelných důvodů souvisejících s nižšími teplotami, a pro děti se nuda může stát krutou realitou. Když se nad tím ale zamyslíte, s trochou fantazie a organizace se dá s dětmi podnikat spousta aktivit, a to jak uvnitř, tak venku.
Mezi poruchy příjmu potravy rozhodně nepatří jenom bulimie nebo anorexie. O nemoci zvané orthorexia nervosa jste možná ještě neslyšeli. Jde o skutečnou posedlost zdravým stravováním. Co všechno s sebou tato nemoc přináší?
V zimním období vyžaduje vaše pleť i vlasy více péče než po zbytek roku. Neustálé střídání teplot, vítr, mráz, sníh a smog, to je koktejl, který má na vaši pokožku i vlasy zničující účinek. Jak zabránit tomu, aby byla vaše pleť v zimě zašedlá a nezdravá a vlasy oslabené, polámané a bez života? Vyžaduje to kosmetickou první pomoc.
Šedá v interiéru vládne! Nejsou to pastelové barvy ani zářivé kombinace, které bychom chtěli vidět doma. Trendy a zájem zákazníků jasně ukazují, která barva se těší oblibě. Obývací pokoje, kuchyně, ložnice i koupelna, tam všude lahodí oku šedá. Žádná jiná barva se nemůže pochlubit takovým množstvím odstínů. Šedá maximálně těží z toho, že se ze všech barev nejvíc hodí k bílé, což je tradiční barva stěn v interiéru. Právě v kombinaci s černou nebo dalšími odstíny šedé spolu potom mohou vytvořit zázraky i u vás doma.

Výběr článků

Kdo by se nechtěl probouzet za vůně čerstvě uvařené kávy. Káva je ten nejlepší životabudič a dnes si řada lidí bez šálku dobře uvařeného kofeinového nápoje nedokáže představit den. Patříte také mezi kávové nadšence? Pak byste jede takový kávovar měli mít i doma. Jenže nabídka na trhu je tak rozmanitá a široká! Po jakém kávovaru sáhnout, ptáte se? Poradíme vám!
Dceru jsem vychovávala od jejích devíti let sama, možná i proto jsme měly vždy krásný vztah. Byla jsem spíše kamarádka než matka, nebylo nutné ji nějak držet zkrátka, vždy se mi zdála rozumná a vyspělá, měla zodpovědnost a byla trošku jiná než její vrstevníci. I přesto všechno jsme se ale dostaly nyní do bodu, kdy mi nemůže přijít na jméno, přitom jsem jednala jen tak, jak jsem musela. Snad to jednou pochopí.
Ano, v této zábavě se vyžívají především muži. Ti si vždycky rádi do někoho zastřílí, případně při různých firemních akcích považují paintball za hru, při níž si mohou vyřídit účty se svými kolegy nebo nadřízenými. Ale rozhodně to není jen střílečka pro pány tvorstva, i ženy si mohou přijít na své.

Nepřehlédněte

Redakce Damskaliga.cz si pro vás ve spolupráci s hotelem Mariott připravila soutěž o pobyt pro dvě osoby v krásném Superior pokoji. Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte třeba právě Vy! Soutěž trvá do 30.11.2021
Kratom (Mitragyna speciosa) je tropický stálezelený strom z čeledi kávovníkovitých. Pochází z Thajska, Myanmaru, Malajsie a dalších jihoasijských zemí. Jaké má použití v holistickém léčení a wellness?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek