Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Potřebujete motivaci k hubnutí? Tady je jedna pořádná!

Zdroj: Facebook

11. 09. 2017

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Všude kolem sebe vidíte v zimním období reklamy, jak máte jednu chvíli úplně ucpaný nos a stačí pár kapek "zázračného" přípravku a už se vám skvěle dýchá. Bez ohledu na všechny kapičky stále platí staré přísloví, že léčená rýma trvá týden a neléčená sedm dní. Jak s ní zatočit?
Během chladných měsíců je pro mnoho z nás v malých bytech naprostou samozřejmostí sušit prádlo doma. Pokud nedisponujete sušičkou nebo sušárnou, možná tento problém řešíte sušákem postaveným doma u radiátoru. Najdou se ale i tací, kteří dávají prádlo přímo na topení. My však víme, že to není zrovna dobrý nápad a v dnešním článku vám povíme proč.
Také přemýšlíte, že by se vaší domácností proháněl robotický vysavač? My to vyzkoušeli, abychom se přesvědčili, zda je třeba jej chválit, nebo zda si ještě počkáme na pokrok. Proč jsme byli nadšeni, a co jediné vysavači nemůžeme odpustit?
Vlastnímu dýchání obvykle nevěnujeme pozornost. Pravdou však je, že bez něj by naše tělo fungovalo jen několik minut, a že jeho kvalita v mnoha ohledech ovlivňuje naše zdraví i celkové rozpoložení.
Dřevěné, proutěné, skleněné, na řetězu nebo dokonce samozavlažovací, takové mohou být závěsné květináče. Záleží na vás, jestli si rostlinky pověsíte doma v interiéru nebo venku na zahradě.
V koupelně, v předsíni, na chodbě nebo v ložnici. Všude tam potřebujeme zrcadlo, a málokdy máme doma jen jedno. Praktické nebo designové, v interiéru jsou i jako dekorace!
Nejspíš většina z vás bude mít zprvu představu jakési houby, za kterou bývá kombucha často mylně považována. Ve skutečnosti se jedná o komplex kvasinek a bakterií, který se nechává působit v čaji, aby vznikl požadovaný nápoj. Jeho léčivé účinky vás jistě oslní. A výhodou je, že si ho můžete klidně sami připravit doma. Tak jdete do toho?
Několikrát denně slýcháme že tent o či onen šampón pomůže našim vlasům od kořínků až po konečky. Dámy, která z vás trpí na roztřepané konečky vlasů dáte nám zapravdu, že jediné, co jim zaručeně pomůže je kadeřník. Ale ještě, než půjdete opět ke kadeřníkovi, vsaďte na účinnou prevenci.
Zamilovat se do někoho během prvních pár vteřin? Spadněte na zem, protože za sympatie, nebo naopak nesympatie k opačnému pohlaví prý může genetika a biologie, do které má co mluvit tělesný zápach. Takhle experti pohlížejí na lásku!
Vlastnímu dýchání obvykle nevěnujeme pozornost. Pravdou však je, že bez něj by naše tělo fungovalo jen několik minut, a že jeho kvalita v mnoha ohledech ovlivňuje naše zdraví i celkové rozpoložení.
Zima už mnohé začíná deprimovat, proto se snaží vnést si první střípky jara alespoň k sobě do šatníků. Svetry tak stále zůstávají v popředí, ale pomalu začínají být vytěsňování kousky nejmódnějších stylů přicházejícího teplejšího ročního období. Víte, co se bude nosit?
Mít pupík přes léto je na jednu stranu zátěž, protože čelíte vysokým teplotám. Ale maminky, které si toto období v roce prožily těhotné, se shodují na jednom – dokonale se vyřádíte v módě!

Výběr článků

Možná už je pozdě a jedete na vlně nervozity. Stres pomalu narůstá. I tak ještě stihnete zabrzdit a svátky prožít v klidu. Dejte na našich 5 rad, které vám pomohou nadbytečný stres odbourat. Ale znáte to, vše je v hlavě, takže pokud hlava nechce, tak vám ani voňavá relaxační koupel nepomůže.
Natáčení komedie 3Bobule z vinařského prostředí začalo v první polovině července sice překvapivě v Praze, ale po třech natáčecích dnech se filmaři přesunuli na jižní Moravu. Tady s přestávkami pracovali do poloviny srpna. Co si o filmu myslí sám režisér a hlavní protagonisté?
Proměňte svůj domov či byt v harmonickou oázu, kterou nebudete chtít už nikdy opustit. Udržování prostoru v Zenu není jen o stylu.

Nepřehlédněte

Vysmíváte se těm, kdo si píšou deník? A zkoušela jste to už někdy? Je to neuvěřitelně očistná záležitost, která vám pomůže zbavit se stresu, utřídit si myšlenky a mnohdy vás také povzbudí. Navíc budete díky deníku mít za pár desítek let na co vzpomínat.
Často se před ostatními takzvaně „necítíte“? Co dělat s tím, když sebevědomí pokulhává, přestože jste si v určitých okamžicích jistá, že nejste k zahození? Sebevědomí je choulostivá věc, která může v našem životě hrát velmi význačnou roli. Jak své sebevědomí zvýšit, abyste se cítila skvěle a přestala nad sebou pochybovat?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek