Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Úděl nás matek…život je stejně krásný!

25. 07. 2017

Zdroj: Facebook
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ať už jedeme na dovolenou kamkoliv, cílem každého z nás je si odpočinout. A to jak aktivně, tak pasivně. Pokud ale toužíte po dovolené, která vás doslova rozmazlí a třeba také posílí vaše zdraví, pak není nic lepšího, než se vydat do míst, kde je lázeňská péče spolu s léčivými termály naprostou samozřejmostí. A kam jinam vyrazit než právě do Maďarska, které je v tomto ohledu proslulé.
Jakmile se začnete s přáteli bavit o tom, jestli doma chovat nějaké zvíře, můžete se dozvědět mnohé. Někteří nesnesou byť jen představu chlupů na koberci, kočky v posteli nebo pravidelného ranního venčení. Někdo si zase naopak neumí představit život bez zvířecího člena rodiny. Pokud byste ale chtěli argumentovat vlivem na vlastní zdraví, závěry výzkumů jsou jednoznačné – domácí mazlíček vašemu zdraví jedině prospěje!
Toužíte po zahradě? Nebaví vás prázdný a špinavý balkon? Poradíme vám, jak z vašeho balkonu nebo lodžie vykouzlit vlastní soukromou oázu klidu.
Od teď pochopíte, proč má Harry Potter svojí Hedviku. Říká se, že jsou sovy moudré, ale určitě jsou krásné a roztomilé. Tito predátoři mají svůj unikátní vzhled hlavně díky obrovským očím, a přestože jsou to majestátní ptáci, umí si pěkně zablbnout. Podívejte se, jak si dovedou hrát.
Pojďme na skutečnou zábavu. Víte o tom, že existuje 7 typů pánského přirození? Který z tvarů je nejoblíbenější? A který je kuriozitou? Vážené dámy, pohodlně se usaďte, jdeme se podívat na vysoce vědeckou studii o tom, jaké všemožné tvary může mít pánský pinďour!
Zimní móda má svá specifika. Když venku sněží a teploty jsou na bodu mrazu, je třeba se podle toho oblékat. Vzít si péřovku, na nohy plátěnky a na hlavu nic, vypadá stejně, jako když si v létě obujete k plavkám sněhule. Zkuste experimentovat. Určitě najdete, co vám bude nejen slušet, ale hlavně vás zahřeje.
Máme tu nový rok, nejspíš jste si stanovili různá předsevzetí a jedno z nich může být právě cvičení. Možná jste se ale pokoušeli cvičit už dřív, ale moc dlouho vám to nevydrželo. Anebo jste se k tomu nakonec ani neodhodlali. Čím to vlastně je? A jak to jednou provždy vyřešit a doopravdy se cvičením začít? Pojďme si o tom něco povědět!
Blíží se Vánoce a s nimi také příjemné starosti s vybíráním vhodných dárků pod stromeček. Pokud máte doma nadšeného mladého konstruktéra, může být volba dárku snazší, než si myslíte. Sady LEGO Technic jsou totiž skvělým dárkem pro všechny milovníky stavebnic, techniky a inovací.
Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké?
Přítomnost a pohlazení chlupatého přítele je více než povzbudivé. Tyto němé tváře dokážou povědět více, než by se zdálo. Tak jak pes pomáhá člověku, děje se samozřejmě i naopak. Zodpovědní pánové psů se o svá zvířata pečlivě starají, a dokonce v některých případech i pomáhají rodit štěňátka.

Výběr článků

Kristýna (33) nepatří mezi lidi, kteří dávají na odiv své bolesti. Když onemocněla a její stav jí nedovolil se hýbat, prožívala těžké chvíle.
Chystáte se stát maminkou ve 40? Pak se připravte na nelehkou cestu. Ale samozřejmě vás nechceme od tohoto rozhodnutí odradit. Je třeba ale vědět, co vás čeká. Obecně je vyšší věk na dítě rizikový, ale záleží na mnoha faktorech. Co můžete očekávat? Co si o tom myslí doktoři a jak to zvládnout s úsměvem?
S kamarádkami jste dlouho nic pořádného nepodnikly a rády byste si to vynahradily? Zároveň chcete strávit alespoň pár letních dnů na pláži? Spojte tato dvě přání v jedno řešení. Vyrazte s holkami k moři.

Nepřehlédněte

Drží vás stále novoroční předsevzetí? Jste stále odhodlaní zhubnout povánoční kilogramy nebo jste se rozhodli zhubnout nezávisle na tom, že je začátek roku, který se obvykle v duchu plnění novoročních předsevzetí nese? Možná vás trápí, že kilogramy nejdou dolů tak rychle, jak byste očekávali. Na vině může být pomalé spalování. To naštěstí lze podpořit, a to spalovači tuků. Tedy opravdu se jedná o něco, co funguje? Nebo jsou to jenom dobře propagované produkty slibující nám štíhlou a sexy postavu?
Tenhle neobvyklý dům v přírodě je snem snad každého malého kluka. Pokud zůstanete sami na pustém ostrově, už víte, jak se tam zařídit, než dorazí pomoc. Ze své smůly uděláte prázdninový pobyt v ráji.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek