Domů » Zábava » Bramborový fondán. Nejčastější příloha k jídlu trochu jinak
zdroj: youtube

Recepty Videa Zábava

Bramborový fondán. Nejčastější příloha k jídlu trochu jinak

Bramborový fondán je ve francouzštině známý jako Pommes De Terre. Tato technika spočívá v rozřezávání brambor na oválné dukáty. Pak přijde opékání na másle dozlatova! Připravte k večeři trochu změnu. Tyhle brambůrky budou chutnat všem.

Ingredience

  • 4 velké brambory
  • 60 g másla
  • 400 ml kuřecího vývaru
  • 4 oloupané stroužky česneku
  • 8 větviček čerstvého tymiánu (nebo 1 lžíce sušeného)
  • olivový olej
  • sůl a peř

data-matched-content-rows-num="3,3" data-matched-content-columns-num="1,2" data-matched-content-ui-type="image_stacked,image_stacked">