Středa , 05. 10. 2022

Eliška

Bramborový fondán. Nejčastější příloha k jídlu trochu jinak

Bramborový fondán je ve francouzštině známý jako Pommes De Terre. Tato technika spočívá v rozřezávání brambor na oválné dukáty. Pak přijde opékání na másle dozlatova! Připravte k večeři trochu změnu. Tyhle brambůrky budou chutnat všem.
Bramborový fondán. Nejčastější příloha k jídlu trochu jinak
zdroj: youtube
zdroj: youtube

Ingredience

  • 4 velké brambory
  • 60 g másla
  • 400 ml kuřecího vývaru
  • 4 oloupané stroužky česneku
  • 8 větviček čerstvého tymiánu (nebo 1 lžíce sušeného)
  • olivový olej
  • sůl a peř
0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Zdroje článku:
sdílet
tisknout
Zdroje článku:

Témata pro vás

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek