Když v supermarketech udeří akce, sáhneme na dno prasátek a namíříme si to střemhlav na nákupy. Všechno, co lze schovat do mrazáku, nakoupíme za akční ceny, protože v opačném případě bychom za dané zboží utratili dvojnásobek. To samé platí i v případě masa. Když je za skvělou cenu, nabereme ho kila a pustíme se do zamrazování. Jenže co udělat v okamžiku, kdy ho chceme zpracovat?
Jedna odpověď
Ani nevím, co si pod tím pořádně představit, protože mi to přijde jako dost individuální věc. Jednomu bude vyhovovat ten a druhému zas onen, takže se nikdy nesejdou názory. Chce to spíš, aby každý věděl, jak funguje jeho vlastní domácnost a tomu se adekvátně zařídil, ale paušalizovat to na všechny nejde. S manželem jsme tohle taky doma řešili, já navrhovala firmy z reklam, co znám a on to bral zas z jeho stránky, kdy se v tom víc vyzná, takže nám zařídil adekvátní firmu s tím aby to splňovalo, co potřebujeme a neplatili jsem víc než musíme.