Úterý , 01. 10. 2024

Jeroným

Arganový olej umocní vaši krásu a vaše charisma

Arganový olej, známý jako "marocké zlato", je tajemstvím krásy mnoha úspěšných žen. Tento přírodní elixír je klíčem k zdravé pokožce, lesklým vlasům i silnému sebevědomí.
Arganový olej
Arganový olej, známý jako "marocké zlato", je tajemstvím krásy mnoha úspěšných žen. Tento přírodní elixír je klíčem k zdravé pokožce, lesklým vlasům i silnému sebevědomí.

30. 09. 2024

1. Magie v kapce: Přírodní složení arganového oleje

Arganový olej pochází z jader plodů arganového stromu, který roste výhradně v Maroku. Jeho jedinečné složení, bohaté na vitamín E, esenciální mastné kyseliny a antioxidanty, z něj činí výjimečný produkt pro péči o pleť a vlasy. Tyto složky zajišťují hloubkovou hydrataci pokožky, zlepšení její pružnosti a ochranu před škodlivými vlivy prostředí. Pravidelné používání arganového oleje může redukovat jemné vrásky, minimalizovat akné a navracet pokožce její přirozený jas.

2. Lesk a síla: Jak arganový olej ovlivňuje vlasy

Kromě péče o pleť je arganový olej také oblíbený pro svou schopnost revitalizovat vlasy. Aplikace několika kapek tohoto oleje do vlasů a vlasové pokožky může podpořit jejich lesk, snížit lámavost a ochránit je před tepelným poškozením. Vitamín E a mastné kyseliny pomáhají obnovovat vlasové vlákno, což vede k silnějším a zdravějším vlasům. Arganový olej je také skvělý jako noční kúra, která vlasy vyživuje a zanechává je hebké na dotek.

3. Více než kosmetika: Arganový olej jako posilovač sebevědomí

Arganový olej není jen kosmetickým produktem, ale také prostředkem, který může posílit vaše sebevědomí. Když se cítíte dobře díky své krásné pleti a vaše vlasy září zdravím, odráží se to i na vaší osobnosti. Používání arganového oleje může být součástí každodenního rituálu péče o sebe, který podporuje nejen fyzickou krásu, ale i vnitřní pohodu. Sebevědomí, které pramení z pocitu dobře upraveného vzhledu, může posílit vaše charisma a přinést vám úspěch v osobním i profesním životě.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Co takhle trochu zpestřit interiér? Pokud patříte mezi ty, které mají rády "udělej si sám", tohle jsou nápady pro vás. Originální květináče, plyšová spona na záclony, zarážka na knihy nebo talířek na jednohubky, to vše má jedno společné - základem jsou staré hračky. Nějaký vhodný kousek najdete i u vás, a pak hurá do díla. Zkuste trochu netradiční dekorace!
Nastoupili jste na mateřskou dovolenou a přemýšlíte, jak si aspoň něco málo přivydělat k dobru? Nebo v hlavě nosíte už nějakou dobu podnikatelský plán, na který je najednou více času než kdy dřív? Podnikání na mateřské není tabu a není to ani nic nereálného. Dnes se jedná o zcela běžnou věc.  
Růže jsou překrásné a mohou mít mnoho podob, navíc patří k odolným a také k nejstarším rostlinám, které se pěstují. Můžete si je vysadit do záhonků, ale i do květináčů. Vždy vám budou dělat radost nejen tím, jak vypadají, ale i tím, jak voní. Jak se o ně ale správně starat? Co potřebujete k tomu, aby růže kvetly dlouho?
Co vede vegetariány k jejich rozhodnutí přestat jíst maso? Co toto rozhodnutí do jejich života přinese a jak jsou na tom zdravotně oproti zbytku populace? Podívejte se na rozhovor s veganem a vegetariánkou, kteří se rozhodli ze dne na den přestat jíst maso.
Můžete si nastavit také vyhřívání na chatě nebo chalupě a nikdy se vám tak už nestane, že přijedete do nepříjemné zimy. Zároveň v době nepřítomnosti můžete ušetřit náklady na topení.
Tento týdenní horoskop přináší různé výzvy a příležitosti pro všechna znamení zvěrokruhu. Planety jsou v pohybu, a tak se můžeme těšit na dynamické změny, které ovlivní naše osobní i profesní životy. Přečtěte si, co vás čeká, a připravte se na týden plný nových zkušeností.
Když byly salóny krásy zavřené, vyvstala najednou mezi ženami otázka, jak se správně starat o své obočí. Každá z nás se chce o něj naučit správně starat tak, aby své pokožce nezpůsobovala zbytečnou újmu. Správně vytvarované obočí navíc dodá vašemu obličeji šmrnc, rozhodně to tedy není zanedbatelný prvek vedoucí k vnější kráse. Opravdu víte o postupu vytrhávání všechno?
Myslíte, že malé děti jsou nevinná stvoření a neumějí lhát? Odborníci prokázali, že dítě dokáže lhát již ve třech letech. V té době už dětský mozek dokáže rozlišit mezi pravdou a lží. A děti zkouší, co se stane, když budou lhát. Jak reagovat, aby se to nezvrtlo?
Znáte rýmovník? Pravděpodobně ano. Jedná se o bylinku, kterou velmi často pěstujeme na svých okenních parapetech. Pěstitelé mnohdy nevědí, co si s ní počít, protože roste tak rychle, že nestíháme ani mrknout okem. Rýmovník však využijete. Dá se z něj připravit med, sirup nebo také mastička. A jelikož se jedná o zdraví prospěšnou bylinku, je načase pustit se do výroby jednotlivých produktů.
Do období menopauzy se ženy dostávají mezi 45. – 60. rokem, jde o období plné změn a také o období, kdy žena může začít přibírat na váze. I když se budete stravovat stále stejně a dělat všechno stejně, je možné, že najednou nedopnete kalhoty a celkově se vám změní postava. Což nemusí být úplně příjemné.
Podzim. Chvíli krásně barevný, ale po opadání listí šedý a ponurý. Období dešťů, mlhy, nevlídného počasí a špatné nálady. Ať chceme nebo nechceme, počasí na nás působí více, než si myslíme. Záleží ale na tom, jak se k tomuto faktu postavíme a čím si toto období zpříjemníme. Někdo se rád zabalí do deky a lehne si ke krbu s knížkou, jiní jdou pouštět draka anebo (pravděpodobně spíše ženy) vyrazí na nákupy. Jak jste na tom vy?
Jamu je tradiční indonéský lék z kořenů, bylin, květů, kůry a koření. Vyrábí se již více než 1200 let z čerstvých surovin, jako jsou tamarind, galangal, zázvor a kurkuma. V Indonésii se podává prakticky na každém kroku, například i v masážních salonech či při léčebných sezeních. Nejenom, že Indonésanům chutná, ale je také prospěšný pro lidské zdraví. Jak si jej vyrobit, a s kterými neduhy nám dokáže pomoci?

Výběr článků

Často nás trápí už od kolébky. Není ale žádnou výjimkou, že se objeví až v dospělosti. Jeho projevy jsou různorodé, ale pokaždé nepříjemné. Naštěstí se dá s atopickým ekzémem úspěšně bojovat.
Život zpěvačky Victorie Velvet vyhasl ve věku čtyřiceti let. Tato talentovaná umělkyně, narozená v Jihoafrické republice, vyrostla od svých patnácti let v České republice, kde také zahájila svou úspěšnou pěveckou kariéru. Její život však skončil tragicky, když ji v jejich turecké vile zavraždil její manžel David Tom Blyth.
Nezajímá vás politika? Měla by. Nenechte rozhodovat o své budoucnosti jiné a jděte k urnám. Proč? Politici se přetahují o moc, kterou můžeme dělit na lokální a globální. Uvědomte si, že je důležité, jaký člověk stojí v čele. Manipulátor, nebo někdo rozumný?

Nepřehlédněte

Úklidové práce jsou něčím, co nastupuje na scénu prakticky každý týden. Z posledních statistik vyplývá, že úklidem domácnosti stráví každý průměrný člověk až desetinu svého života. Abyste jednotlivými pracemi netrávili více času, než je skutečně nutné, začněte aplikovat několik zásad, jak důkladně uklidit byt. Prozradíme vám, na co hlavně nezapomenout (a na co se obvykle zapomíná).
Pomyslný svět magie, kouzel a nadpřirozena sám o sobě vzbuzuje napětí a zvídavost. Co se vlastně vše dá představit pod pojem černá magie? Obecně se dá říci, že černá magie v podobě nadpřirozených sil a čar byla používána k ďábelským a nekalým činům, kdy vykonavatel z nich měl prospěch a ve většině případů u toho zároveň ublížil druhé straně.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek