Čtvrtek , 19. 09. 2024

Kryštof

Objevte kouzlo české komorní scény: Premiéra „Námluvy“ na zámku v Krásném Dvoře

Letošní léto nabízí výjimečný kulturní zážitek v podobě premiéry komedie „Námluvy“ od Jeana-Pierra Martineze na zámku v Krásném Dvoře. Na komorní scéně Hudilas Caffe se představí talentovaní herci Kateřina Holánová a Miroslav Antonín Maxant pod vedením zkušeného režiséra Maxanta. Přijďte se ponořit do příběhu plného humoru a emocí, který vás jistě nadchne. Premiéra se koná 16. srpna 2024, repríza následující den.
Námluvy
Premiéra „Námluvy“ na zámku v Krásném Dvoře

03. 08. 2024

03. 08. 2024

Kulturní zážitek v srdci léta

Námluvy
Hudilas Divadelní klub

Letošní léto přináší jedinečnou příležitost pro milovníky divadla a kultury. Na komorní scéně Hudilas Caffe, situované na malebném zámku v Krásném Dvoře, se odehraje premiéra komedie „Námluvy“ od Jeana-Pierra Martineze. Tato inscenace slibuje nevšední zážitek, plný humoru a dojemných okamžiků.

Premiéra „Námluvy“

Premiéra proběhne 16. srpna 2024 od 19:30, s reprízou následující den, 17. srpna ve stejný čas. „Námluvy“ se zaměřují na zábavné i hluboké momenty lidských vztahů, a díky skvělému obsazení a režii se můžete těšit na opravdu výjimečný večer.

Co můžete očekávat

Tato komedie, přeložená Jaromírem Janečkem a režírovaná Miroslavem Antonínem Maxantem, slibuje divákům nezapomenutelný zážitek. V hlavních rolích se představí Kateřina Holánová a Miroslav Antonín Maxant, kteří přinášejí na jeviště svůj talent a zkušenosti. Vedle nich se objeví další talentovaní umělci, kteří společně vytvářejí dynamickou a živou inscenaci.

Historie a přínos Hudilas Production

Hudilas Production, poloprofesionální hudebně-dramatický soubor, působí na české scéně od roku 2013. Soubor, vedený nadšenými tvůrci, si získal uznání díky své kvalitní práci a inovativnímu přístupu k divadelní tvorbě. Jejich repertoár zahrnuje autorské projekty i inscenace inspirované klasikou, což divákům přináší pestrou paletu kulturních zážitků.

V minulosti soubor úspěšně uvedl řadu inscenací, které zaujaly jak diváky, tak kritiky. Mezi nejvýznamnější patří historické muzikály „Břetislav a Jitka“ (2013) a „TACEO“ (2014). Velký ohlas zaznamenal také muzikál „Modrá krev“ (2015), který měl premiéru na státním hradě Křivoklát a následně byl uváděn v Divadle Na Prádle. Tyto inscenace potvrzují schopnost Hudilas Production přinášet kvalitní a nezapomenutelné divadelní zážitky.

Miroslav Antonín Maxant: Umělecký vizionář

Miroslav Antonín Maxant je klíčovou postavou v Hudilas Production. Jako hudební skladatel, textař a operní zpěvák přináší do každého projektu jedinečný tvůrčí vklad. Jeho spolupráce s různými umělci a schopnost kombinovat režii, hudbu a psaní textů činí jeho práce nezapomenutelnými. Maxantova vášeň pro divadlo a jeho odhodlání posouvat hranice komorní muzikálové tvorby jsou patrné v každém představení, které soubor uvádí.

K TÉMATU  Šok pro českou hudební scénu! David Koller opouští kapelu Lucii! Víme, kdy bude poslední koncert

Kulturní zážitek na sklonku léta

Pokud hledáte kulturní zážitek, který obohatí vaše léto, nenechte si ujít premiéru „Námluvy“ na zámku v Krásném Dvoře. Přijďte objevit kouzlo české komorní scény a užijte si večer plný smíchu, emocí a skvělého hereckého umění. Těšíme se na vás!

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Milá Evičko, milý Luďku”! Kolářová exceluje v Činoherním klubu

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Už jste někdy přemýšleli nad tím, že své průmyslově vyráběné prací prášky vyměníte za něco více ekologického? My rozhodně ano.
Bylinky nemusí být používány jenom k tomu, aby nám zajímavě ochutily jídlo a aby také zajistili jeho příjemnou vůni. Bylinky jsou odnepaměti používány také v lidovém přírodním léčitelství. My se aktuálně podáváme na ty, které jsou nejlepším pomocníkem pro naše plíce.
Máte před sebou první rande a hned jdete společně na večeři? Gratulujeme k takové odvážnosti. Přemýšlela jste někdy nad tím, co všechno se ale při takové obyčejné večeři může stát?
Máte za sebou poměrně náročné týdny a přemýšlíte, jak si spravit náladu? I když zaručeně pomáhá zmrzlina společně s dobrým dezertem, nemusíte se nutně uchylovat k cukru. Stačí se jen správně obléknout!
Fotografie šťastných rodin, honosných oslav a dokonale zabalených dárků, které začínají plnit sociální sítě, mají velký vliv na psychiku člověka. Ta prochází v období Vánoc zatěžkávací zkouškou. Většina z nás chce mít všechno dokonalé, mít neustále uklizeno, napečeno co nejdříve, ozdobený vánoční stromek jako z časopisu, ale... ne vždy je vše podle plánu. Zkuste se během Vánoc věnovat také sobě, vyzkoušejte různá meditační cvičení, která vaší psychice výrazně uleví a nenakládejte si toho na sebe tolik.
Na co Nela díky našemu letnímu koučinku přišla? Co jí "seplo" a kde máme ještě na čem pracovat?
Události minulých týdnů nás nenechaly chladnými a rozhodli jsme se, že se vydáme dále za poznáním sebe sama. Karanténu jsme zvládli každý po svém, stejně tak jsme si v sobě všichni museli zpracovat strach o sebe i své nejbližší. Nyní je čas se se vším vypořádat. Každý po svém. My zkusili pobyt ve tmě aneb týdenní terapii, kdy se o sobě dozvíte mnohem více, než byste čekali.
Chladná rána i večery nepřidají na náladě nikomu. Známe ale potraviny, které vás dokáží zahřát a zpříjemnit vám den. Už tím, že vám nebudete po těle chladno. Kterými obohatit podzimní jídelníček?
Chcete-li vaší ratolesti pořídit pohodlné a zároveň vysoce módní boty, zkuste se porozhlédnout po dětských teniskách. Na následujících řádcích vám prozradíme, podle jakých kritérií vybírat tenisky pro chlapce, abychom nešláply vedle. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!
Potrpíte si na zlato, stříbro nebo nerezovou ocel? Nosíte diamanty či perly? Pak je pro vás možná dobré vědět, jak správně byste měla o šperky pečovat, aby vám vydržely déle a stále vypadaly jako nové.
Lidské vztahy jsou složité a jen stěží by se vám povedlo je předem naplánovat. Když s někým chodíte a vztah neklape, obvykle ho prostě ukončíte. V mnoha případech se pak už nemusíte nikdy setkat a za touto kapitolou můžete po čase udělat pomyslnou tečku. Co když to ale nejde?

Výběr článků

V létě je čas cestování, a to bývá mnohdy pro lidi s dětmi noční můrou. Jedním z řešení je jezdit na výlety v noci, ale například cesta k moři zabere i více času, než jsou děti ochotné spát. Proto bychom vám rádi doporučili některé hry, které děti stoprocentně při jízdě v autě zaujmou a zabaví.
Pulty obchodů během zimních měsíců plní exotické ovoce nejrůznějších druhů. Vánoční svátky klepou na dveře a touha po plné štědrovečerní tabuli, ze které je neustále co ujídat, se o to víc násobí. Ta touha bude ostatně silnější než peněženka, která brzy na to zapláče. V případě ovoce se však nezdráhejte, protože řada z rozličných exotických druhů je zdraví velmi prospěšná a co důležitějšího si přát o Vánocích než zdraví.
Hledáte-li kvalitní nepromokavé boty, které využijete zejména v nepříznivých dešťových podmínkách, zkuste se poohlédnout po stylových dámských holínkách. Na trhu jsou vysoké i nízké typy holínek, které nejsou pouze funkčním doplňkem, ale také vysoce módním prvkem našeho outfitu. Na následujících řádcích se tak dočtete, co všechno by bylo dobré vzít v potaz, než si nové dámské holínky zakoupíte.

Nepřehlédněte

Dnes jsme si již navykli komunikovat běžně přes internet, dozvídat se o kamarádech na sociálních sítích, každý den rozeslat několik e-mailů. Stejně tak jako nám však toto umožňuje velmi efektivně pracovat a být neustále ve spojení, mohou nás právě tyto technologie na druhé straně výrazně ohrožovat.
Je tu jaro a s ním i spoustu změn! Lidé se chystají na sezónu v plavkách a chtějí být na jaře víc plní energie. Po zimě, kdy jsme spíš pasivní a více jíme, tak s jarem přichází odhodlání do různých detoxů a očist! Bohužel to nemusí skončit vždy dobře, protože není detox jako detox. V tomto článku vám prozradím, jak na správnou jarní očistu! Která pročistí vaše tělo i vašeho ducha a zároveň neuškodí vašemu zdraví!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek