Pondělí , 16. 09. 2024

Ludmila

Horoskop na týden od 22.7. do 28.7.: Co vám přinesou hvězdy?

Tento týden přináší zajímavé kosmické změny. Loučíme se s emocionálním obdobím Raka a vstupujeme do energické sezóny Lva, což nám přináší příval vitality, kreativity a sebedůvěry. Merkur vstupuje do analytické Panny, což podpoří naši schopnost organizace a komunikace. O víkendu začne Saturn ve znamení Ryb svůj retrográdní pohyb, který potrvá až do poloviny listopadu, což nám dává příležitost přehodnotit a dokončit sliby, které jsme si dali. Jak využít tyto kosmické vlivy ve svůj prospěch?
Horoskop
Horoskopy na týden od 22.7. do 28.7

Nový týden, nový horoskop

Tento týden se připravujeme na významné astrologické změny, které ovlivní každé znamení zvěrokruhu. Slunce přechází z citlivého Raka do energického Lva, což přináší do našich životů příval vitality, kreativity a sebedůvěry. Tento přechod nás povede k tomu, abychom se více zaměřili na naše ambice a osobní růst. Merkur vstupuje do analytické Panny, což podpoří naši schopnost organizace a efektivní komunikace. O víkendu začne Saturn ve znamení Ryb svůj retrográdní pohyb, který potrvá až do poloviny listopadu, což nám poskytne příležitost přehodnotit a dokončit sliby a závazky, které jsme si dali. Co vás konkrétně tento týden čeká a jak můžete využít tyto astrologické vlivy ve svůj prospěch?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento týden přináší horoskop pro Berany mnoho energie a aktivity. Budete se cítit motivovaní dosáhnout svých cílů. Mars vstupuje do Blíženců, což podporuje komunikaci a rychlé myšlení. Buďte však opatrní na přetížení a konflikty s okolím. Tento týden je ideální pro vyjednávání a řešení problémů.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pro Býky bude tento týden klíčový pro sebereflexi a osobní růst. Merkur vstupuje do Panny, což přináší nové vhledy do vašeho osobního a profesního života. Luna v Rybách vám dodá klid a harmonii, což je skvělé pro meditaci a relaxaci.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci se mohou podle horoskopu těšit na týden plný nových příležitostí a nápadů. Merkur v Panně posiluje vaši kreativitu a schopnost organizace. Tento týden je skvělý pro plánování budoucích projektů a setkání s přáteli. Luna v Beranu vám pomůže překonat staré obavy a zaměřit se na budoucnost.

Rak (21. června – 22. července)

Raci budou tento týden zaměřeni na komunikaci a sociální interakce. Slunce v Lvu přináší do vašeho života energii a vitalitu, zatímco Luna v Rybách podporuje hluboké a emotivní konverzace. Buďte otevření novým lidem a zážitkům, které mohou obohatit váš život.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na pondělí 17. 9. 2018 Suché teplo prospěje nejen pokožce. Věnujte se hydrataci!

Lev (23. července – 22. srpna)

Šťastné narozeniny, Lvi! Tento týden pro vás začíná slibně s příchodem Lví sezóny. Slunce ve vašem znamení vám dodává sebevědomí a charisma. Využijte tento čas k oslavám a posílení vašich vztahů. Luna v Beranu vás motivuje k dosažení nových cílů.

Panna (23. srpna – 22. září)

Horoskop pro Panny bude tento týden o zaměření na sebe a své zdraví. Merkur ve vašem znamení posiluje vaši mentální jasnost a schopnost analýzy. Věnujte čas péči o sebe a plánování budoucích kroků. Luna v Rybách vám pomůže najít vnitřní klid a rovnováhu.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy mohoupodle horoskopu očekávat týden plný sociálních aktivit a nových kontaktů. Slunce ve Lvu vás podporuje v setkávání s novými lidmi a budování vztahů. Luna v Beranu přináší vášeň a energii do vašich osobních projektů. Tento týden je ideální pro diplomacii a řešení konfliktů.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pro Štíry je tento týden ideální pro introspekci a osobní růst. Slunce ve Lvu osvětluje vaši kariéru a ambice, zatímco Luna v Rybách vám přináší klid a emocionální stabilitu. Využijte tento čas k plánování budoucích kroků a posílení vašich vztahů.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Střelci se mohou těšit na týden plný dobrodružství a nových zážitků. Mars v Blížencích podporuje vaši touhu po poznání a komunikaci. Luna v Beranu vám dodává odvahu a energii pro nové projekty. Buďte otevření novým možnostem a nenechte se zastrašit překážkami. Takový máte horoskop na celý týden

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pro Kozorohy bude tento týden o rovnováze mezi prací a osobním životem. Merkur v Panně podporuje vaši schopnost organizace a plánování. Luna v Rybách vám pomůže najít harmonii a klid. Tento týden je ideální pro řešení dlouhodobých projektů a posílení vztahů.

K TÉMATU  Jaké kameny k vám nejlépe ladí podle vašeho znamení?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři mohou očekávat týden plný kreativity a inovací. Slunce ve Lvu přináší do vašeho života energii a motivaci, zatímco Luna v Beranu podporuje vaši odvahu a sebevědomí. Tento týden je skvělý pro nové projekty a setkání s přáteli.

Ryby (19. února – 20. března)

Pro Ryby je tento týden o introspekci a osobním růstu. Merkur v Panně vám přináší nové vhledy a Luna ve vašem znamení podporuje vaši intuici a kreativitu. Věnujte čas péči o sebe a plánování budoucích kroků. Buďte otevření novým zkušenostem a lidem.

Horoskop a jeho vliv na celý týden

Tento týden přináší příležitosti k osobnímu růstu a nové výzvy, které nám umožní přehodnotit a dokončit naše cíle. Přechod Slunce do Lva nás povede k většímu sebevědomí a kreativitě, zatímco Merkur v Panně podpoří naši schopnost organizace. Retrográdní Saturn ve znamení Ryb nám poskytne druhou šanci splnit sliby a závazky, které jsme si dali. Využijte tuto dobu k reflektování a aktivním krokům k dosažení vašich cílů. Přejeme vám úspěšný a inspirativní týden s tímto horoskopem!

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Úplněk ve znamení Kozoroha: Co nás čeká

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Herec Martin Hruška, známý svým působením v Divadle pod Palmovkou a Jihočeském divadle, náhle zemřel ve věku 56 let. Úmrtí tohoto talentovaného umělce potvrdilo Jihočeské divadlo na svém facebookovém profilu.
Reality show je jedním z nejpopulárnějších žánrů doposud. Od sledování všech šokujících, nesestříhaných okamžiků, až po osudy u vašich oblíbených darebáků – sledování dalšího dílu každý týdne je návykové. Jaké reality show nejraději sledují v zahraničí?
Vánoční čas je magickým obdobím plným tepla, radosti a pohody. A jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit tu správnou vánoční atmosféru, je osvětlit svíčky. Voňavé svíčky dokáží proměnit váš domov na místo, kde se budete cítit jako v pohádce. Ale jak vybrat ty pravé voňavé svíčky, které vás nejenom potěší svou vůní, ale také dodají prostoru tu správnou atmosféru? Dnes se podíváme na užitečné tipy a rady, které vám pomohou vybrat ty správné voňavé svíčky pro váš domov.
Ve světě dobrot je spousta potravin, které nejenže skvěle chutnají, ale zároveň jsou cenným zdrojem mnoha látek. A zatímco při jejich výběru se zpravidla zaměřujeme na nutriční hodnoty a samozřejmě chuť, někdy není od věci řešit i barvu, která u některých typů potravin hraje velkou roli. Věděli jste třeba, že některé černé potraviny jsou díky své přirozené barvě zdravější než jejich světlé verze? A právě několik takových společně prozkoumáme a mimo jiné vám prozradíme, v čem spočívá jejich výhoda.
Je sobota dopoledne, venku prší, zrušil se vám program a vy nevíte, co s volným dnem. Přesně pro takové situace jsme pro vás sepsali tento článek. Najdete v něm pár tipů na to, jak strávit den smysluplně a bez výčitek.
Silvestr je čas oslav, radosti a společenských setkání, a otázka alkoholu a jeho role ve společenském kontextu může vyvolat rozporuplné pocity. V dnešním článku na Dámské Lize se zamýšlíme nad tématem pití alkoholu během silvestrovských oslav, zejména v pracovním prostředí. Přinášíme vám přehled možností, etikety a důležitých aspektů, které byste měli vzít v úvahu, abyste si mohli s kolegy připít k novému roku s respektem a uvědoměním.
Co mají společného citron, jahody, káva nebo pytlík čaje? Zdánlivě nic, ale ve skutečnosti je můžete použít jako skvělé kosmetické vychytávky. S pomocí těch nejobyčejnějších ingrediencí z vaší kuchyně můžete zabojovat proti celulitidě, černým ucpaným pórům, zamaskovat modřinu nebo cucflek, a dokonce si pěkně vybělit zuby. Nevěříte?
Reality show je jedním z nejpopulárnějších žánrů doposud. Od sledování všech šokujících, nesestříhaných okamžiků, až po osudy u vašich oblíbených darebáků – sledování dalšího dílu každý týdne je návykové. Jaké reality show nejraději sledují v zahraničí?
Říká se: „S chlapem špatně, ale bez něj ještě hůř.“ Tohle rčení nezní pro nás, ženy, tedy vůbec optimisticky! Skoro to vypadá, že ať tak nebo tak, máme to úderem plnoletosti prostě spočítaný, jen s tím chlapem bude ta hrůza zvaná život jaksi snesitelnější. V posledních letech si však stále více žen po rozchodu či rozvodu raději zvolí život o samotě. A navzdory tomuto rčení jen kvetou. Proč tomu tak je? Že by přece jen život bez chlapa skýtal také nějaké výhody? Samozřejmě! Tady jsou.
Horoskop astroložky Nadi Šmídové vám napoví, čemu se následující pracovní týden raději vyhnout, co můžete očekávat, a který den je nejvhodnější odpočívat. Kdy budete plodné v práci, a kdy naopak vypustit a dopřát si masáž? A který den probrat s partnerem váš intimní život?
Každou sezónu objevíme trend, který zužitkujeme také v dalším roce. Pojďme se proto podívat, co z trendů letošního léta oblečeme také příští rok.
Stojany na víno ze dřeva i kovu, na stěnu nebo na bar v kuchyni. Slouží nejen jako praktické uložení vína, ale také jako originální designový prvek. Patří mezi věci, které vybíráte spíše podle stylu

Výběr článků

Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.
Představte si, jaké by to bylo, kdybyste měli každý den úsměv na tváři. Kdyby se vám dařilo v práci, ve škole, ve vztazích a měli byste krásné zdraví. Ano, tohle všechno je možné a to za pomocí pozitivního myšlení. Už jen tohle všechno může být velkou motivací, abyste začali myslet pozitivně! Protože ty výsledky stojí opravdu za to. Jak ale na to? Jak se od stresu, smutku a strachů dostat k lepšímu myšlení?
Tento týdenní horoskop přináší různé výzvy a příležitosti pro všechna znamení zvěrokruhu. Planety jsou v pohybu, a tak se můžeme těšit na dynamické změny, které ovlivní naše osobní i profesní životy. Přečtěte si, co vás čeká, a připravte se na týden plný nových zkušeností.

Nepřehlédněte

Meduňka – citronem vonící bylina z Evropy se používá jako kulinářská, léčivá i kosmetická bylina. Všeobecně se má za to, že má uklidňující účinky, je ceněná pro svou schopnost snižovat stres a úzkost, podporovat lepší spánek a zmírňovat zažívací potíže a nadýmání. Zdravotní studie prokázaly, že meduňka dokáže zvýšit pocit pohody, štěstí a bdělosti jednotlivců.
Nespavost (insomnie) není v současné době nic výjimečného. Podle statistik poruchami spánku trpí až 40% populace. Příčin může být mnoho, od vedlejších účinků léků až po stres.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek