Pondělí , 16. 09. 2024

Ludmila

Novoluní ze včerejška: Odhalte, co vám přinese a kam zaměřit své úsilí

Včera nastalo novoluní ve znamení Raka a přináší s sebou jedinečné příležitosti pro nové začátky. Jak mohou tyto lunární energie ovlivnit váš život, a na co byste se měli zaměřit, abyste plně využili jejich potenciál? Přečtěte si náš článek a zjistěte, jak tento magický moment využít ve svůj prospěch
Novoluní
Včera nastalo novoluní ve znamení Raka a přináší s sebou jedinečné příležitosti pro nové začátky. Jak mohou tyto lunární energie ovlivnit váš život, a na co byste se měli zaměřit, abyste plně využili jejich potenciál?

07. 07. 2024

07. 07. 2024

Novoluní a jeho význam

Novoluní je jednou ze čtyř hlavních fází Měsíce, kdy se Měsíc nachází ve stejném znamení jako Slunce. Tato fáze je prvním dnem nového lunárního měsíce a často se spojuje s novými začátky. Stejně jako semeno v sobě nese DNA celého stromu, první den nového měsíce obsahuje energie, které se projeví během následujících 28 dnů.

Novoluní ve znamení Raka

Včera, 6. července 2024 v 00:57 hod, nastalo novoluní ve znamení Raka. Toto období je ideální pro nové začátky a zahájení nových projektů. Cokoliv zahájíte, má velký potenciál být úspěšné, zejména pokud se jedná o činnosti, které jsou blízké vašemu srdci a mohou pomoci vašim blízkým, organizaci nebo komunitě, ke které patříte.

Příležitosti pro investice a nákupy

Planetární postavení je příznivé pro finanční záležitosti, nakupování a rekonstrukce obydlí. Investice do nemovitostí, pozemků, starožitností, privátních klinik, nemocnic, hotelů, kaváren a restaurací budou výhodné. Nákup stříbra a drahých kamenů bude z dlouhodobého hlediska ziskový. Doporučuje se také nákup nábytku, koberců, bytového textilu a vybavení do kuchyně.

Hledání domova

Pokud stále nemáte místo, kterému byste mohli říkat domov, využijte příznivých energií tohoto novoluní a hledejte ho. Tato konstelace obvykle pomůže najít dům či byt, který vám bude nejlépe vyhovovat.

Rodinné vztahy

Toto období je ideální pro zlepšení rodinných vztahů, zejména s matkou a ženami. Pokud jste v konfliktu, je vhodný čas udělat vstřícný krok a omluvit se. Vše, co nyní uděláte, se zúročí a přinese plody v období od června 2025 do června 2026.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Pít hodně nebo málo vody? Jaké mýty panují kolem pitného režimu? A co vašemu tělu prospěje nejvíce?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Baret vede jako pokrývka hlavy i pro letošní podzim a zimu. V posledních dvou letech zažívá tento francouzský look stále strmý vzestup. Půjdete do něj?
Každý z nás má ty nejlepší rady a recepty, jak zvládnout nachlazení. Někdo rovnou běží do lékárny, někdo se uchyluje k tradiční čínské medicíně a někdo sahá po osvědčených dobrých rad našich babiček.
Přichází období, kdy vystavujeme mnohé, v zimě skryté, části těla světu na odiv. Pokud jste zvyklé se holit, pak vám jistě přijde vhod jeden domácí recept na krémové mýdlo na depilaci. Zamilujete si ho. Výborně se roztírá a dobře pění. Navíc působí antibakteriálně a protizánětlivě. Jdeme na to?
Podzim s sebou nese pochmurnou náladu. Zejména tedy ten letošní. Chybí mu trocha sluníčka a pozitivní nálady. Nemůžeme se divit tomu, že většina lidí opravdu upadá do podzimních smutných nálad a nemá chuť dělat nic, co je baví. Nestravte však v tomto stavu veškeré své volné dny v tomto ročním období. Vyzrajte na takzvanou podzimní depresi s bylinkami, které podzimní deprese hravě zahání.  
Bláznivé barvy a zářivé odstíny pro extra dlouhé vlasy! Na tyhle variace musí mít člověk odvahu. Je to zároveň návod, jak se stát na ulici nepřehlédnutelná. Kadeřníci tu ale odvádějí skvělou práci a výsledek je perfektní.
Zemřel herec a zpěvák Josef Laufer (†84). Představitel Kohna z komedií Kameňák, artisty Paola ze seriálu Cirkus Humberto a interpret hitu Sbohem lásko, já jedu dál podlehl následkům operace kolene z března 2020, kdy mu selhalo srdce. Po komplikacích byl uveden do umělého spánku, ve kterém zůstal až do své smrti.
Akné v těhotenství není nic neobvyklého. Je běžné, že se akné na začátku těhotenství trochu zhoršuje a s postupem času se opět zlepšuje. Pravděpodobným viníkem je nadměrná produkce kožního mazu, ke které dochází, když tělo produkuje větší množství estrogenu. Kožní problém odezní, když se vaše hormonální hladiny vrátí k normálu. Ale teď si řekneme, jak na akné ještě během těhotenství vyzrát.
Jamu je tradiční indonéský lék z kořenů, bylin, květů, kůry a koření. Vyrábí se již více než 1200 let z čerstvých surovin, jako jsou tamarind, galangal, zázvor a kurkuma. V Indonésii se podává prakticky na každém kroku, například i v masážních salonech či při léčebných sezeních. Nejenom, že Indonésanům chutná, ale je také prospěšný pro lidské zdraví. Jak si jej vyrobit, a s kterými neduhy nám dokáže pomoci?
Léto si každý z nás spojuje s opalováním a všichni se na něj nesmírně těšíme-. Konečně totiž může naše tělo získat bronzový odstín bez toho, aniž bychom museli navštěvovat solárium. Jenže co až léto bude pryč? Co pak? Vyvstává najednou otázka, jak si udržet opálení po co nejdelší dobu. Tento článek obsahuje nejúčinnější tipy na to, jak opálení co nejvíce prodloužit a pyšnit se tak krásným tělem i několik měsíců po dovolené.
Termín mamahotel se používá hlavně pro syny, kteří bydlí u svých matek či rodičů dlouho, samostatně vydělávají, nicméně na vedení domácnosti se příliš nepodílejí. Ale i mladé slečny mohou svým dlouhodobým bydlením s rodiči plnit definice mamahotelu. Kdy je ten správný čas dětem naznačit, že se mají stěhovat a mamahotel končí? A naopak, není příliš brzy, když chtějí odejít ve 20?
Sprchování nebo koupání jsou každodenní činnosti. Většinou se k nim schyluje po ránu, ale jindy také večer po náročném dni v zápřahu. Mnoho lidí však k této fázi hygieny přistupuje ekonomicky a spíše se nekoupou, než koupou. Čím víc se budu sprchovat či koupat, tím větší poplatky se na dům budou vztahovat, říkají si. Jelikož ale mluvíme o nezbytnosti, prozraďme si, co je z tohoto pohledu lepší čili ekonomičtější.  
Ledvinové kameny způsobují nesnesitelnou bolest. Kdo tuto věc někdy zažil, může potvrdit, že na tuto zkušenost nikdy nezapomene.

Výběr článků

Módní oblečení s námi mnohdy dokáže skutečné zázraky. Rozjasní nás, zvýrazní naše přednosti a podpoří náš styl. Druhou stránkou mince je ale fakt, že pokud zvolíme nesprávné modely, nastane spíše opačný efekt. V tomto článku se proto podíváme na šest nejčastějších módních chyb, které nám na oko přidávají kila navíc.
Pětatřicítka je pro ženy zvláštní mezník. I když nechceme, začneme se zamýšlet, zda je náš život v pořádku, a zda směřujeme správným směrem.
Zámecké zahrady a parky jsou vynikajícím nápadem na výlet s rodinou nebo romantickou procházku ve dvou. V Čechách máme nemalé množství zámků, které se mohou pyšnit krásně udržovanými parky. Rozkvetlé zahrady jsou tak po prohlídce zámku dalším místem, kam zamíříte. Někde si budete připadat jako v pohádce. Stačí si vybrat, kam vyrazit.

Nepřehlédněte

Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Jaká je optimální délka spánku? Všechny vědecké výzkumy, které byly uskutečněné v posledních několika letech, se shodují na tom, že tím jediným správným počtem je osm hodin. Proč? Protože jedině díky osmihodinovému spánku může naše tělo fungovat tak, jak má.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek