Středa , 03. 07. 2024

Radomír

Horoskopy na týden od 24.6. do 30.6.: Co vám přinesou hvězdy?

Tento týden se Slunce nachází ve znamení Raka, což přináší emocionální hloubku a zaměření na rodinu a domov. Planeta Saturn ve znamení Ryb nabere o víkendu zpětný chod, ve kterém bude až do poloviny listopadu. Planetární postavení nám tak dává druhou šanci. Jaké jsou sliby, které jste dali sobě či jiným, že něco začnete, uděláte, pomůžete zrealizovat nebo přestanete dělat, a pořád jste tak neučinili?
Horoskop
Týden od 24.6. do 30.6.: Horoskop slibuje změny a naději

Tento týden bude klíčový pro sebereflexi a posilování vztahů. S přechodem Slunce do Raka se zaměříme na emocionální stabilitu a rodinné vazby. Úplněk v Kozorohu minulý týden přinesl významné uvědomění a nyní se zaměřujeme na konsolidaci těchto poznatků. Retrográdní Saturn od 29. června nás vybízí k přehodnocení našich cílů a slibů. Využijte tento čas k plánování a stabilizaci svých kroků do budoucna. Měsíc bude tento týden ubývající, což je ideální pro uzavírání záležitostí a introspekci.

Beran

Tento týden budete muset najít rovnováhu mezi osobními ambicemi a rodinnými povinnostmi. Mars ve vašem sektoru financí naznačuje, že byste měli být opatrní při investování. Energie úplňku vám může pomoci dokončit projekty, které jste dlouho odkládali.

Býk

Vliv Marsu ve vašem znamení přináší potřebu stability a bezpečí. Buďte trpěliví a vytrvalí ve svých snahách. Venuše v Raku vám přinese příležitosti pro romantiku a zlepšení rodinných vztahů. V práci se soustřeďte na detailní plánování a vyhněte se zbrklým rozhodnutím.

Blíženci

Jupiter ve vašem znamení podporuje komunikaci a sociální interakce. Tento týden je ideální pro networking a navazování nových kontaktů. Merkur v Raku vás povzbuzuje k tomu, abyste naslouchali svým emocím a vyjádřili své pocity. Využijte tento čas k osobnímu růstu a vzdělávání.

Rak

Slunce ve vašem znamení zvyšuje vaši sebevědomí a charisma. Tento týden je ideální pro osobní iniciativy a seberealizaci. Úplněk ve vašem partnerském sektoru přináší jasnost do vztahů a pomůže vám lépe porozumět potřebám vašich blízkých. Buďte otevření a komunikativní.

Lev

Tento týden je ideální pro introspekci a duchovní růst. Slunce ve vašem domě spirituality vás povzbuzuje k tomu, abyste se zaměřili na své vnitřní já. Retrográdní Saturn vás může zpomalit v oblasti kariéry, ale je to dobrý čas pro dlouhodobé plánování a stabilizaci vašich cílů.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na neděli 30. 9. 2018. Vyzkoušejte něco nového!

Panna

Venuše v Raku přináší harmonii do vašich společenských vztahů. Tento týden je vhodný pro setkání s přáteli a posilování sociálních vazeb. Mars ve vašem domě komunikace naznačuje, že budete mít mnoho příležitostí k vyjádření svých myšlenek a nápadů. Buďte otevření novým příležitostem.

Váhy

Merkur a Venuše v Raku přinášejí harmonii a komunikaci do vašeho profesního života. Tento týden je ideální pro řešení pracovních záležitostí a navazování nových obchodních kontaktů. Úplněk ve vašem domě financí vám může přinést nové finanční příležitosti a pomůže vám lépe plánovat vaše výdaje.

Štír

Tento týden se zaměřte na zdraví a wellness. Mars ve vašem domě zdraví vás povzbuzuje k tomu, abyste se starali o své tělo a duši. Venuše v Raku přináší romantiku a emocionální hloubku do vašich vztahů. Využijte tento čas k posílení vašich partnerských vazeb.

Střelec

Jupiter ve vašem domě vztahů podporuje harmonii a komunikaci. Tento týden je ideální pro řešení vztahových problémů a posilování sociálních vazeb. Merkur v Raku vás povzbuzuje k tomu, abyste naslouchali svým emocím a vyjádřili své pocity.

Kozoroh

Saturn ve vašem znamení přináší potřebu stabilizace a dlouhodobého plánování. Tento týden je ideální pro kariérní růst a dosažení dlouhodobých cílů. Úplněk ve vašem znamení přináší jasnost a uvědomění, které vám pomohou lépe porozumět vašim potřebám a cílům.

Vodnář

Uran ve vašem znamení přináší potřebu změny a inovace. Tento týden je ideální pro experimentování s novými nápady a přístupy, zejména v oblasti osobního rozvoje a společenských vztahů. Venuše v Raku přináší harmonii a lásku do vašeho rodinného života. Buďte otevření novým příležitostem a nápadům, které mohou obohatit váš život a přinést novou perspektivu.

Ryby

Neptun ve vašem znamení posiluje vaši intuici a duchovní vnímání. Tento týden je ideální pro meditaci a duchovní růst. Merkur v Raku vás povzbuzuje k tomu, abyste naslouchali svým emocím a vyjádřili své pocity. Využijte tento čas k posílení vašich vztahů a osobního růstu.

K TÉMATU  Znamení o nás může dost vypovědět. V jakém se rodí nejúspěšnější lidé?

Doporučení pro tento týden

Vzhledem k retrográdnímu Saturnu ve znamení Ryb je tento týden ideální pro sebereflexi a přehodnocení dlouhodobých cílů. Využijte tento čas k uzavření starých záležitostí a plánování budoucnosti. Mějte na paměti své sliby a závazky a pokuste se je naplnit. Zaměřte se na zlepšení vztahů a posílení rodinných vazeb, což přispěje k vaší emocionální stabilitě​

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Psychologická odolnost v kariéře: Význam resilience a jak ji rozvíjet pro úspěch v práci

Výchova nebo geny?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Minišaty jsou naprostou klasikou, díky níž může žena vypadat ležérně, šik, ale i sexy. Pravdou ale je, že minišaty mají také špatnou pověst, jelikož mohou být při nevhodném nošení odhalující a žena pak působí lacině. Je tedy zapotřebí nosit tyto krásné šaty opatrně a zaměřovat se na detaily, jako je postava, líčení a doplňky.
Zhubnout kilogramy, které si možná nesete s sebou od Vánoc nebo z prožité dovolené, jež se nesla ve znamení ochutnávání tamních pokrmů - to je cíl mnoha žen. Odborníci na hubnutí se však shodují na tom, že klíčem k úspěchu je z většiny správné stravování. Do svého jídelníčku proto zařaďte spoustu zeleniny. Mnohé druhy vaši snahu velkou měrou podpoří.
Zdravotní stav princezny Kate je předmětem každodenního zájmu. Již několik měsíců statečně bojuje s rakovinou, což vyvolává obavy nejen mezi jejími blízkými, ale i veřejností. Nedávno se ukázalo, že léčba nepokračuje podle očekávání a princezna Kate trpí závažnými vedlejšími účinky chemoterapie.
Na období vánočních svátků se těší téměř celý svět. Na tu chvíli, kdy konečně utichne veškerý hektický život a všichni se oddávají společnému stolování a klidu při sledování pohádek. Ne všude jsou ale tak pohodové vánoční zvyky jako u nás, nebo přinejmenším tak normální zvyky. Podívejte se na ty nejpodivnější vánoční tradice, které rádi přenecháte ostatním zemím.
O každém svém rozhodnutí dobře popřemýšlejte. Chcete na plastickou operaci obličeje? Určitě můžete. Co dalšího vás dnes čeká?
Pokud patříte mezi ty, kteří se pokoušejí hubnout, ale pokusy jsou zatím marné, tak pokračujte ve čtení. Dnes se dozvíte, v čem je kámen úrazu, že se vaše hubnutí nedaří. Dozvíte se něco, o čem jste nikdy předtím možná ani neslyšeli. Zároveň pochopíte, jak to můžete napravit. A jestliže tyto informace převedete do praxe, tak věřím, že se úspěch dostaví!
Vždy mi záleželo na rodině a chtěla jsem žít poctivě a být šťastná. Jednou jsem ale ulítla a nikdy jsem na svůj omyl nemohla zapomenout. I když jsem se snažila, nakonec jsem to neunesla a dnes nemám rodinu žádnou.
Kočky jsou malé domácí šelmy, a všechny se liší svojí individuální povahou, stejně tak jako lidé. Občas jsou kočičky nevědomky strašně roztomilé! Loví světýlka na zdech, útočí na vlastní odraz v zrcadle nebo se snaží nacpat do co nejmenší krabice. Co dělá ta vaše?
Připadáte si zmatení z toho, co vlastně jíst? V dnešní době jsme přehlcení velkým množstvím informací o stravě! Někdo radí jeden výživový směr a druhý zas radí jiný výživový směr. Takže jak se má pak člověk v tom vyznat, že? V dnešním článku vás seznámím s největšími výživovými chybami. Poté už se nebudete muset starat o to, jaký výživový směr je nejlepší. Stačí totiž přestat dělat následující chyby a máte vyhráno! 
Negativní zprávy nás zahlcují. Napětí stoupá a klid nejspíše ještě dlouho nikdo z nás nepozná. Není se čemu divit. Sotva jsme zvládli jednu krizi, přišla další, daleko horší a jen kousek od našich hranic. Obavy o budoucnost nyní trápí hodně lidí. Pokud nemůžete z aktuálního dění spát a pracují vám nervy, soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, které vám pomohou náročné období zvládnout.
Vždy když potkáme muže, který se nám líbí, bojíme se, že uděláme nebo řekneme něco, čím ho naštveme nebo alespoň nepříjemně překvapíme... Má to tak většina z nás a je to přirozené. Navíc spousta mužů v počátcích vztahu nedává svou nelibost nebo naštvání najevo, ale to neznamená, že k vám nic negativního nemohou pocítit. Mohou, jen si to nechávají pro sebe.
Přivítání nového domácího mazlíčka do rodiny je vzrušující krok plný radosti a nových zážitků. V tomto článku prozkoumáme, jak se připravit na příchod nového člena rodiny, od výběru správného druhu mazlíčka až po základní potřeby, které zajistí jeho pohodlí a zdraví. Zdůrazníme důležitost zodpovědného přístupu k péči o mazlíčka, včetně výživy, výchovy a socializace. Objevte, jak může nový domácí mazlíček obohatit váš život a přinést do něj nejen zábavu, ale i lásku a společnost.

Výběr článků

Každá žena občas zažívá stres anebo úzkosti – to je naprosto běžné. Nicméně nahromaděný stres dokáže pěkně potrápit a zařídit spoustu zdravotních problémů. Ale takový stres v těhotenství! Ten dokáže ovlivnit vývoj vašeho miminka – a to přece žádná z vás nechce. Jak se tedy poprat se stresem v těhotenství?
Orchideje patří k velice oblíbeným a krásným pokojovým rostlinám. Bohužel jejich velkou nevýhodou je poměrně náročné pěstování. Není to rostlina, kterou jednou za čtrnáct dnů zalijete a už se o ni nestaráte. Orchidej potřebuje trochu víc.
Některé z nás se při pojmech „povinné ručení“ a „havarijní pojištění“ jen zatočí hlava při představě, že bychom si jej měly sjednávat samy. Návštěva pojišťoven, porovnání, co nám na přepážkách bylo nabídnuto, ale hlavně: pamatovat si údaje o našem autě. Jenže takto už to dávno neprobíhá! Dnes se pojistíte online, z pohodlí domova. Potřebovat budete jen osobní doklady, velký technický průkaz a několik minut svého času.

Nepřehlédněte

Talentované hudební projekty dostanou možnost vystoupit po boku světových hvězd jakými jsou Liam Gallagher, Kraftwerk nebo Morcheeba.
Oblíbená kulinářská show MasterChef si získala své publikum hned v prvopočátku. Soutěžící jsou vystavení velkému tlaku, je třeba předvést excelentní výkony v krátkém čase, které musí jak vypadat, tak také skvěle chutnat. Pamatujete si ještě na její první řady, soutěžící a porotce?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek