Sobota , 07. 09. 2024

Regína

TENTO ČLÁNEK JE JEN PRO VELKÉ

Potvrďte prosím, že jste starší 18 let

Ano, je mi 18 nebo více let Ne, vyberu si jiný článek

Knoflíčky (o 24 let dříve… )

Jedná se o další díl našeho seriálu Čtení na pokračování od začínající spisovatelky Teri Kerot. V tomto příběhu se setkáváme s hlavní hrdinkou Klárou, která zavírá bar po dlouhé noční směně. Noc nabere nečekaný směr, když se objeví její stálý zákazník Tony, a Klára se ocitne uprostřed vášnivého dobrodružství. Jak se příběh vyvine, když se Klára ráno musí vrátit do své každodenní reality a čelit svému nepříjemnému šéfovi? Teri Kerot opět přináší napínavý příběh plný lásky, vášně a nečekaných zvratů.
bradavky
Bradavky můžou bolest z různých příčin. Vliv má i spodní prádlo.

01. 06. 2024

01. 06. 2024


Aby byl text efektivnější z pohledu SEO (optimalizace pro vyhledávače), je důležité zahrnout relevantní klíčová slova, strukturovat obsah pomocí nadpisů, a zajistit, aby text obsahoval dostatek kvalitního obsahu. Následující úpravy zohledňují tyto faktory:


Knoflíčky na halence a noční dobrodružství

Knoflíčky na halence si zapnu až ke krku. Jsou tři ráno, je teplá letní noc. Právě zavírám bar. Ráda bych řekla, že jsem zde propařila noc, ale to by byla lež. Pracuju tu. Každou noc trávím v tomhle baru, kam chodím, když skončím ve své denní práci.

Těším se, až si napustím horkou vanu. Slyším, jak mě volá má postel. Tak ještě zamknout. Jeden zámek, druhý zámek…

Setkání s Tonym

„Kláro.” Otočím se za tím sexy hlasem. Je vysoký, jeho široká ramena ve svitu pouličních lamp hází mohutný stín. Je to ten fešák, Tony, co dnes na baru pil whiskey. Stejně jako každou noc během posledního měsíce. „Ahoj.” Usměju se na něj. „Bydlím tady kousek, nechceš si dát brzkou snídani?” Jde rovnou na věc, to se mi líbí. Moje plány se rázem změnily, ale postel mě volá stále… jen ne ta moje. 

Noc plná vášně

Odemkne jeden zámek, druhý zámek… než se stačím rozhlédnout po předsíni, dveře jsou zavřené a já jsem přimáčknutá k nim. Sklání se ke mně, Tonyho rty se dotknou těch mých. Nejprve je to sladký nevinný polibek, který se v mžiku mění na dravý polibek. Rukama mi rozepíná knoflíčky na halence. Jeden knoflíček, druhý knoflíček, trpělivost ho záhy opouští. Knoflíčky se rozletí po předsíni. Po vzoru Rachel Green nenosím podprsenku, takže se na svět proderou mé ztvrdlé knoflíčky. Přesouvá k nim své lačné rty. Cítím na nich jeho horký dech. 

K TÉMATU  Jak předcházet migréně - bolesti, která nás dokáže vyřadit ze života
Knoflíčky
Rukama mi rozepíná knoflíčky na halence.

Z úst mi unikne vzdych, zatímco mi saje bradavky. Rukou zajede do mých bokovek, odhrne kalhotky a dotkne se mé roztoužené kundičky. Začne mi kroužit po mém naběhlém výběžku slasti, nepřestává laskat má prsa. Vymámí ze mě další zasténání. „Nepřesuneme se?” Zeptám se mezi vzdechy. Vezme mě do náruče a nese mě do své postele.

Ráno po vášnivé noci

Sedím na jeho posteli, pozoruju ho, jak si svléká tričko. Vypracované tělo ozařuje světlo z lampičky na nočním stolku. Nahýbá se na mě, vlasy mu padají do čela. Tony vysvobodí mé údy z oblečení… já na oplátku osvobodím jeho úd. Přejedu ho rukou po celé jeho délce. Leskne se touhou. Na špičce jeho žezla se zablyští kapička lásky. Olíznu si rty a zadívám se mu do očí. Moje ústa se zmocňují jeho chlouby. 

Pomalu mu navléknu kondom, stahuji ho dráždivě pomalu. Roztáhnu nohy a přitáhnu si jeho ústa k polibku. Rukou stále hladím jeho vztyčenou kládu. Nasměruji si ho ke vstupu do mé vlhké jeskyňky. Neměl v plánu si mě vzít něžně. Tím bychom neměli plýtvat čas.

Když poprvé přirazil, tělem mi projela slast. Cítila jsem, jak se pro něj moje mušlička roztáhla, aby se přizpůsobila jeho šířce. Nepřestával přirážet. Místnost naplnilo mé vzdychání a sténání. 

Návrat do reality

Sluneční paprsky prosvítají skrz žaluzie. Cítím se svěží, plná energie… to bude tím sexem. Rozhlížím se po pokoji, na zdech visí plakáty. Hledám hodiny, visí nade dveřmi. Je sedm ráno, za chvíli musím vyrazit, abych nepřišla pozdě. Podívám se na pravou stranu postele, kde leží Tony. Leží na boku, paži má přehozenou přese mě. Vypadá krásně, ale budu ho muset opustit. Snídani nestíhám. 

K TÉMATU  Na Metronome Festivalu vyvrcholí finále projektu Czeching Radia Wave

Zvedám jeho ruku opatrně a připadám si u toho jako Indiana Jones v Chrámu zkázy. Opatrně, aby se nevzbudil. Vyprostím se z jeho sevření, políbím ho na čelo. Z podlahy sbírám své oblečení a oblékám se. Opouštím Tonyho byt. Ví, kde mě hledat, snad ho nevidím naposledy. Vydávám se čelit uličce hanby (walk of shame).

Nestíhám se stavit doma, tak jdu rovnou do práce. Doufala jsem, že nepozorovaně proklouznu do kanceláře, ale takové štěstí samozřejmě nemám. Jako by na mě čekal, hned ve dveřích stojí vedoucí. Slizký, plešatějící, nevhodné sexuální narážky dělající, ošmatávající, svou ženu podvádějící padesátník. Jinými slovy dno lidské existence. Ale jak už to tak bývá, toho největšího vola jmenují vedoucím. „Ke mně do kanceláře.” Rozkáže a odchází k sobě. To je signál pro mě, že mám jít za ním. 

Když za mnou zavírá dveře, vybavím si vzpomínky na dnešní noc. Vzpomenu si na Tonyho, jak se jeho vypracované tělo tiskne k tomu mému. Vzpomínám na knoflíčky. Přestanu snít a náhle se ocitám sama se svým šéfem v jeho kanceláři. Sama. Jen on a já.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Rozhodnutí. Teď nebo nikdy

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Nejoblíbenější nápoj na světě skrývá hodně zajímavostí. Dnes se podíváme hned na 5 zajímavostí, které o tomto nápoji rozhodně neznáte. Některé z nich jsou šokující. Kromě následujících zajímavostí vám nabídneme ještě stručný výčet dalších informací, které jistě neznáte o nápoji, který pijete každé ráno u snídaně.
Dnešní medicína dokáže vážně zázraky. Jedním z takových oborů je oftalmologie. Oční specialisté vám už zvládnou pomocí umělých nitroočních čoček zcela obnovit poškozené vidění a vrátit vás do normálního života, aniž byste musely používat brýle či kontaktní čočky. Není ale čočka jako čočka.
Na české filmové scéně se tato filmová trilogie drží již několik let. Jistě znáte filmy Ecce homo Homolka, Hogo fogo Homolka a film Homolka a tobolka.
V prvním květnovém koučinku se Nela otevřela své koučce Marcele na maximum. Napsala pro vás, jak sezení vnímala, co si díky němu uvědomila a jaké má vlivem koučinku Emočních rovnic výsledky.
Suchá pokožka může být způsobena mnoha faktory. Mezi nejčastější patří dehydratace, stárnutí, sezónní změny, alergie a nedostatek mikroživin. V závislosti na příčině lze ke zlepšení stavu kůže použít různé metody. Mohou to být různé léčivé masti nebo jiné zvlhčující prostředky, pití většího množství vody a užívání některých doplňků stravy.
Britská princezna z Walesu, Kate Middleton, se v neděli objevila na finále mužského Wimbledonu v Londýně. Tento významný tenisový turnaj si nenechala ujít, přestože v březnu oznámila, že bojuje s rakovinou. Na finále ji doprovázela její devítiletá dcera Charlotte.
Vyzdobit interiér nejrůznějšími dekoracemi s vánoční tematikou je jedna věc, ale druhá je mít v domě trochu života. I když se o to postarají většinou děti, můžou mít na živosti v domě podíl i pokojové rostliny. Během kouzelných svátků na konci roku však sázejte na takové, které vánoční atmosféru v příbytku umocní.
Znáte to? Bušení srdce, pocení, bolest v žaludku? Trápí vás tyto potíže pokaždé, když jdete do práce? Můžete mít co dočinění s ergofobií – tím nejzazší záhubou pracovního života.
Sprchování nebo koupání jsou každodenní činnosti. Většinou se k nim schyluje po ránu, ale jindy také večer po náročném dni v zápřahu. Mnoho lidí však k této fázi hygieny přistupuje ekonomicky a spíše se nekoupou, než koupou. Čím víc se budu sprchovat či koupat, tím větší poplatky se na dům budou vztahovat, říkají si. Jelikož ale mluvíme o nezbytnosti, prozraďme si, co je z tohoto pohledu lepší čili ekonomičtější.  
Bezchybný výkon předvedla malá Angelica Hale při zpěvu písně Girl on Fire. Takový hlasový projev jí mohou závidět profesionální zpěváci a porota americké talentové soutěže nevěřila svým uším. Právem si tak Angelica vysloužila okamžitý postup do finále. Takto čistý projev je u desetileté dívky skutečně ohromující. Užijte si to!
Nový rok přináší mnohá předsevzetí. Mezi ně jistě patří i zdravější životní styl a redukce váhy. Jak ale vyčistit tělo správným způsobem po vánočním hodování?
Pokud milujete koupání, a zároveň patříte mezi teplomilce, pak s největší pravděpodobností v období podzimu a zimy trpíte. Příjemné teploty jsou pryč, nemluvě o ledových vodách, do kterých skočí leda stoupenci Wim Hofa. Dobrou zprávou ale je, že příjemné koupání ani s příchodem sychravých dnů zdaleka nemusí končit. Stačí jen vědět, kam zajít – na termální místa, kde se klidně ohřejete i mimo horkou letní sezónu. Takže kam vyrazit?

Výběr článků

Už vás omrzelo klasické umyvadlo ve vaší koupelně? Letošní trendy podněcují fantazii. Nechte se klidně unést až za hranice svých vlastních představ.
Přemýšlíte nad tím, kam byste si s partnerem, anebo sama mohla vyrazit na prodloužený víkend? V tom případě pro vás máme pár tipů, které dozajista oceníte. Poznejte ta nejkrásnější evropská města, do kterých se budete velmi ráda vracet, a na která vám (pro začátek) bude stačit jen pár dní volna.
Psychologická odolnost je základním stavebním kamenem pro úspěch a spokojenost v kariéře. Tento článek prozkoumá, proč je resilience klíčová pro překonávání pracovních výzev a jak může pomoci v osobním růstu. Nabídneme praktické rady a strategie pro rozvoj odolnosti, včetně technik zvládání stresu, posilování sebevědomí a budování podpůrné sítě kolem sebe. Poradíme, jak transformovat neúspěchy na příležitosti pro učení a růst, což vás připraví na dosažení větších profesních úspěchů a zvýší vaši celkovou spokojenost v práci.

Nepřehlédněte

Vaše dcera nebo syn jsou v klidu, zatímco vy už čtrnáct dní před nástupem do školy vůbec nespíte? Nejspíš z toho máte větší stres než oni sami. A není divu. Zatímco jejich úkolem je jen včas vstávat a dobře se učit, vaše práce čítá, aby měli prostředí, v němž se budou cítit dobře a ve kterém se budou učit jedna radost.
Na slavnostním večeru v pražském O2 universu se rozdávaly prestižní Ceny Anděl, přičemž sobotní gala byla svědkem ocenění nejlepších z nejlepších na české hudební scéně. Středem pozornosti se stala kapela November 2nd, která si odnesla ocenění za Nejlepší album, ale světla reflektorů se soustředila i na umělce jako Anna K, David Koller a Viktor Sheen, kteří rovněž zaznamenali významná vítězství.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek