Čtvrtek , 16. 05. 2024

Přemysl

Vše, co zatím víme o 3. sérii „A jak to bylo dál“

Obujte si své Manolo Blahnik, protože holky jsou zpět. Druhá série „A jak to bylo dál...“ je stále v našich myslích (díky návratu Samanthy Jones), ale už teď se nemůžeme dočkat, jaké nové drama třetí série přinese.
Jak
Jak to bude dál ve třetí sérii? Vrátí se Kim?

05. 04. 2024

05. 04. 2024

Ano, je to tak, třetí série rebootu „Sex ve městě“ je oficiálně na cestě – potvrzeno bylo ještě před vysíláním finále druhé série.

S návratem starých známých jako je Carrie Bradshawová, Aidan Shaw, až po cameo Kim Cattrall, na které jsme všichni čekali, máme na co se těšit.

Vrátí se milovaná Samantaha?

A tak, zatímco netrpělivě čekáme na více detailů o třetí sérii (Kdy bude mít premiéru? Kdo se vrátí? Vrátí se Samantha?), shromáždili jsme vše, co potřebujete vědět o nadcházející sérii.

A jak to bude dál ve třetí sérii?

I když jsou detaily o třetí sérii pečlivě utajeny, fanoušci mohou očekávat návrat Carrie a samozřejmě i jejích nejlepších přítelkyň, Mirandy Hobbesové a Charlotte York Goldenblattové, jak se protloukají životem a přátelstvím po padesátce.

„Jsme nadšení, že můžeme strávit více času ve světě “Sexu ve městě” a vyprávět nové příběhy o životech těchto úžasných postav, které ztvárňují tito skvělí herci,“ řekl v prohlášení výkonný producent a showrunner Michael Patrick King. „A jen tak … tady přichází třetí série.“

Na koho se můžeme těšit? Vrátí se opravdu Kim Cattrall?

S ohledem na to, že série sleduje životy našich tří oblíbených Newyorčanek, je pravděpodobné, že se Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristin Davis (Charlotte) vrátí i ve třetí sérii.

Můžeme se také těšit na Saritu Choudhury (Seemu) a Nicole Ari Parker (Lisu) s ohledem na zaměření jejich vlastních samostatných dějových linek v první i druhé sérii.

Kdo se však nevrátí, jsou Sara Ramírez (Che) a Karen Pittman (Nya). Pokud jde o Che, mnozí fanoušci jásali, že tato nebinární postava už se v seriálu neobjeví. A Nya? jak sama Karen přiznává, dává raději přednost jiným pracovním příležitostem. Nutno podotknout, že Nya, už neměla ani ve druhé sérii dostatek prostoru.

K TÉMATU  Dovolená s partnerem. Jak se během ní nepohádat a vrátit se domů v klidu

Co se týče Kim Cattrall, která hrála Samanthu a objevila se v poslední epizodě druhé série, je, ale nepravděpodobné, že bychom ji viděli znovu, vzhledem k její hádce s SJP.

Datum vydání

Datum vydání třetí série AJLT zatím nebylo oznámeno, ale předpokládá se, že si budeme muset kvůli stávce scenáristů, která proběhla minulý rok, počkat na premiéru až do roku 2025.

Kristin Davis, která hraje Charlotte, se v březnu podělila na Instagramu o koláž zákulisních momentů z natáčení a napsala: „Je skoro ten čas znovu… nemůžu se dočkat, až se setkám se svou AJLT rodinou.“

Tak uvidíme, jak to bude dál. Jedno je jasné, udělejme si Cosmopolitan a těšme se na nové díly.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Dallas: Jak rodinné intriky a ropný boom ovládly televizní obrazovky

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Své zdraví můžeme potěšit různými způsoby. Můžeme začít konečně sportovat nebo se více hýbat. Můžeme si svůj jídelníček zpestřit a dodat do něj potraviny či suroviny, za které nám naše tělo poděkuje. V ideálním případě bychom měli do jídelníčku zakomponovat lněný olej, což je superpotravina výjimečná svými zdravotními benefity. Už jste slyšeli o tělu prospěšných účincích lněného oleje?
Že je příjemné líbání s člověkem, kterého milujete, není třeba víc rozebírat. Víte ale, že se jedná také o zdraví velmi prospěšnou činnost? Líbání je dokonce předmětem mnoha lékařských studií a vědci se intenzivně zajímají o jeho přínos.
Na období vánočních svátků se těší téměř celý svět. Na tu chvíli, kdy konečně utichne veškerý hektický život a všichni se oddávají společnému stolování a klidu při sledování pohádek. Ne všude jsou ale tak pohodové vánoční zvyky jako u nás, nebo přinejmenším tak normální zvyky. Podívejte se na ty nejpodivnější vánoční tradice, které rádi přenecháte ostatním zemím.
Bohužel to vypadá, že roušky hned tak neodložíme. Budou s námi minimálně celou zimu a nezbývá než doufat, že s příchodem jarního sluníčka koronavirus oslabí. I pak však asi budou povinné ve vnitřních prostorách, nebo třeba v hromadné dopravě. Cena jednorázové roušky není nijak závratná, ale když máte čtyřčlennou rodinu, v peněžence už to poznáte. Roušky si však naštěstí můžete ušít také doma. A nepotřebujete k tomu ani šicí stroj. V našem dnešním článku prozradíme, jak na to.
Zimní zahrady jsou u nás stále více oblíbené. Kdo by si nechtěl užívat sluníčka a přirozeného světla i v době, kdy venku panuje zima. Vybudováním zimní zahrady navíc zvětšíte svůj obytný prostor a vznikne tak příjemné spojení s přírodou. Pokud je prostor i vytápěný, nic vám nebrání trávit zde váš čas kdykoliv. Jakou si vyberete?
S příchodem teplejšího počasí všichni začínáme spřádat plány na dovolenou. Bez ohledu na to, kterým směrem se vydáme, potřebujeme oblečení, které nám zajistí pohodlí a umožní nám si naplno užívat kouzla léta. Zajímá vás, co bude v létě 2022 v kurzu? Plážová móda v této sezóně, to je mnohem více než pouze plavky. In jsou stylové pokrývky hlavy, originální sluneční brýle a plážové oblečení, které můžeme nosit nejen na pláž. Trendům kralují čerstvé, zářivé barvy a decentnější pastelové tóny. Nechybí ani vzory: námořnické pruhy, květinové vzory či potisk s tropickým motivem.
Hledáte-li kvalitní nepromokavé boty, které využijete zejména v nepříznivých dešťových podmínkách, zkuste se poohlédnout po stylových dámských holínkách. Na trhu jsou vysoké i nízké typy holínek, které nejsou pouze funkčním doplňkem, ale také vysoce módním prvkem našeho outfitu. Na následujících řádcích se tak dočtete, co všechno by bylo dobré vzít v potaz, než si nové dámské holínky zakoupíte.
Stres je způsobován čímkoli, co vede k nervozitě, k vzteku, k frustraci nebo vás činí nešťastnými. Ví se, že příliš mnoho stresu má nepříznivý vliv na lidské zdraví. Ovšem obtížné je rozpoznat, kdy už je stres škodlivý a kdy ještě prospívá. Když ho poznáte, je poměrně jednoduché s ním něco udělat. Tenhle návod vám umožní se mu postavit.
Madonna, nejslavnější popová ikona od začátku 80. let až do současnosti plní sociální sítě fotografiemi, nad nimiž v poslední době zdravý rozum skutečně žasne. Zpěvačka se zřejmě nehodlá smířit s přirozeným procesem stárnutí a chce si i nadále zachovat svou dokonalou image. Má tohle ale být ještě náš vzor hodný následování?
Sofie se řadí do dlouhého zástupu žen, které si prošly znásilněním. Proč se bála vše přiznat, a proč je násilník dnes stále nepotrestán? Podívejte se na příběh ženy, která se s minulostí dokázala vypořádat díky světové kampani.
Chceme-li být i v letošní letní sezóně trendy, bude to chtít i stylové boty. Ty by však neměly být pouze vysoce módní, ale také pohodlné. Na následujících řádcích se dozvíte, podle čeho letní boty vybírat, aby byl váš outfit dokonalost sama. Čtěte a inspirujte se s námi!
Zdraví snad každý z nás zařadí na pomyslné příčce důležitosti na první místo. Preventivní návštěvy lékařů by měl mít každý v kalendáři a pokud ne, tak si je tam rychle napište.

Výběr článků

Šťastné a veselé Vánoce vám přeje i kýchající slon, který ozdobil stromeček svíčkami. Co se mu přihodilo ukáže krátký animovaný film, který zaručeně pobaví!
Nově budou Francouzky moci mít děti i bez partnera. V Česku na tohle zatím mohou ženy zapomenout. Změna legislativy o umělém oplodnění je v nedohlednu.
V tuhle chvíli nejvíc letí dřevěné nebo laminátové podlahy, ale i parkety, a imitace dřeva. Položit můžete i lino, které se tváří jako dřevo, to je nejlevnější varianta. Tmavší barvy dominují. Prohlédněte si galerii.

Nepřehlédněte

Kdo by dnes neznal zlatý devadesátkový hit jménem ledvinky. Během devadesátých let se jednalo o velice stylový kousek, který se nejčastěji kombinoval s batikovanými tričky a zvonovými kalhoty, případně se stejnými kalhotami a halenkou se zvonovými rukávy. Když se však ledvinky najednou stáhly z trhu, mnohé ženy to sice oplakaly, ale nakonec se se skutečností smířily - ledvinky už zkrátka nejsou v módě. Jejich žhavé kousky byly odhozeny do koše nebo zapadly hluboko do skříně. Jenže to je škoda. Každý módní trend totiž jednou ožije a ledvinky opravdu nejsou výjimkou.
Ekologická a přátelská vůči přírodě. Přesně taková je udržitelná móda, která se za poslední roky stala doslova hitem. Co vlastně představuje a v čem má tento alternativní přístup k módě své kouzlo?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek