Pondělí , 13. 05. 2024

Servác

Romantická překvapení na Valentýna?

Blíží se den lásky, a s ním přichází otázka – jak letos udělat Valentýna nezapomenutelným? Připravte se na článek plný kreativních nápadů a romantických tipů, které vám pomohou zlomit stereotypy a přinést do vašeho vztahu novou jiskru. Od originálních malých gest až po velká překvapení – vstupte do světa lásky a vášně s jedinečnými nápady na Valentýnské překvapení pro vašeho milovaného. Zaručeno nezapomenutelné chvíle plné radosti a lásky!
Valentýn
Blíží se Valentýn. Jste připraveni?

06. 02. 2024

06. 02. 2024

Znovuobjevení kouzla lásky nejen na Valentýna

Valentýn je ideální příležitost ukázat své lásce, jak moc vám na ní záleží. Nechte letos klišé stranou a překvapte svého partnera něčím jedinečným a nečekaným.

Ráno plné překvapení

Začněte den tím, že připravíte snídani do postele s malým dárkem nebo vzkazem. Něco tak jednoduchého jako oblíbené jídlo nebo ručně psaná poznámka může udělat velký dojem.

Lov na poklady

Organizujte romantický lov na poklady po domě nebo ve vašem oblíbeném městském parku. Každá stopa nechť vede k malému dárku nebo vzkazu, který vyvrcholí v hlavním překvapení.

Vlastnoručně vyrobený dárek

Dárek, který jste vyrobili sami, je vždy plný emocí. Ať už je to album plné společných fotografií, vlastnoručně vyrobená šperkovnice nebo malovaný obrázek, vaše snaha bude jistě oceněna.

Privátní filmová noc

Vytvořte kino přímo ve vašem obývacím pokoji. Vyberte filmy, které mají pro vás oba speciální význam, připravte popcorn a užijte si večer plný objetí a filmových klasik.

Společná kuchařská show

Pro ty, kdo milují vaření, plánování a příprava společné večeře může být skvělým způsobem, jak strávit Valentýna. Vyberte si nový recept, který jste chtěli vyzkoušet, a užijte si společné chvíle v kuchyni.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Čokoládové košíčky s lesním ovocem a arašídovým máslem

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Nový rok přináší mnohá předsevzetí. Mezi ně jistě patří i zdravější životní styl a redukce váhy. Jak ale vyčistit tělo správným způsobem po vánočním hodování?
Podzim je tradiční období v roce, kdy bilancujeme. Dny se zkracují, počasí zhoršuje, nálada prostě není. Odtud je už jen krůček k nepříjemným pocitům a sešupu nálady směrem strmě dolů. Když se to stane jednou, je to v pořádku. Podzimní deprese by se ale neměly opakovat často.
Při zařizování interiéru je důležité stanovit si styl, do kterého budete nábytek i doplňky ladit. Jinak by se vám mohlo snadno stát, že váš domov bude působit chaoticky a přeplácaně. Stále tápete, který styl se k vám nejvíce hodí?
Každý relaxuje po svém - někdo s rodinou, jiný s přáteli a mnozí si nejlépe odpočinou tehdy, když jsou sami. Někdo ve volném čase upřednostňuje čtení, druhý poslech hudby, další sleduje filmy nebo sportuje. Dopřát si čas a relax jen pro sebe - je důležité.
Kočky jsou malé domácí šelmy, a všechny se liší svojí individuální povahou, stejně tak jako lidé. Občas jsou kočičky nevědomky strašně roztomilé! Loví světýlka na zdech, útočí na vlastní odraz v zrcadle nebo se snaží nacpat do co nejmenší krabice. Co dělá ta vaše?
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
Chcete dát svému milenci ultra speciální dárek, který mu ukáže, jak vám na něm záleží? Proč nezkusit smyslnou, erotickou masáž? Erotická masáž, která je dokonalým způsobem, jak vás dostat oba do nálady, je skvělou formou předehry a může pomoci budovat a prodlužovat potěšení, aby bylo vyvrcholení ještě příjemnější. A co si budeme, vzrušená budete i vy – a jak! Sama to dnes večer zkuste.
Máte pocit, že vaše aviváž není tak zázračná jako v televizní reklamě? I když nerozjasní barvy vašeho prádla tak, jak by podle televize měla, nelamte nad ní hůl. Své využití najde i v mnoha dalších oblastech, na které její výrobce tak úplně nemyslel. Kde všude vám aviváž přijde vhod? To se dozvíte v našem dnešním článku.
Znáte to: šéf tlačí novými úkoly a vy se snažíte najít odvahu říct NE. Jak však odmítnout šéfa bez rizika a udržet si duševní pohodu? Dnes se zaměříme na praktické strategie, jak elegantně odolat nadměrné pracovní zátěži, zachovat klid a udržet si zdravý životní rytmus.
Ruku na srdce, které z vás mají kosmetickou taštičku narvanou k prasknutí? Skutečně tam potřebujete mít vše, i když nejde pořádně zapnout? A už jste slyšely o balení, které je určené na cesty? Ušetřete svou taštičku a inspirujte se tipy, díky nimž budete připravené vždy a všude.
Čekáte na sólovku od zpěvačky Marty Jandové? Tak je tady! Konečně. Co se stalo, že Marta přichází se svým prvním sólovým albem až nyní?

Výběr článků

Zdraví snad každý z nás zařadí na pomyslné příčce důležitosti na první místo. Preventivní návštěvy lékařů by měl mít každý v kalendáři a pokud ne, tak si je tam rychle napište.
Čas od času takové jednání musí absolvovat každý z nás. Někdy je to vyřešení rodinného nebo partnerského problému, ale daleko častěji se týká pracovních záležitostí. Chce s vámi mluvit nadřízený nebo máte vy pokárat svého podřízeného. Potřebujete se připravit tak, aby rozhovor proběhl bez zbytečných konfliktů a hádek.

Nepřehlédněte

Detox organismu se stal nedílnou součástí zdravého životního stylu. Po zimě nás čeká očista těla jarním detoxem. Právě strava raw by pro řadu z vás mohla být ideální cestou. Její výhodou je příjem čerstvých zdravých surovin, nenáročnost přípravy či úbytek váhy. Za kvalitu si bohužel připlatíte, na druhou stranu ale ušetříte na energiích.
Není pravdou, že dítě zaostává, pakliže tráví svůj čas na mobilním telefonu nebo tabletu. Vždy totiž záleží na tom, co na daném zařízení hraje. Pokud to jsou agresivní hry, pak ano - dítěti to neprospívá. Ale pokud to jsou aplikace vzdělávací, není na tom nic špatného.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek