Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Mirai Navrátil (31) odhaluje nový vztah na dovolené: Kanárské ostrovy a tajemný společník

Zpěvák Mirai Navrátil (31) nedávno potvrdil konec vztahu s Michaelou Buschovou a nyní překvapil fanoušky sdílením fotografie s tajemným společníkem na Kanárských ostrovech. Přestože není jasné, jaký je vztah mezi nimi, mnozí to interpretují jako oznámení nového partnerského začátku. I bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) a zpěvačka Monika Bagarová (29) projevily podporu zpěvákovi s posláním srdíček. Nový obrat v osobním životě úspěšného zpěváka tak vyvolal vášnivou diskusi nejen mezi fanoušky, ale i v showbyznysu.
Mirai Navrátil
Zpěvák Mirai Navrátil je v současné době na dovolené

05. 01. 2024

05. 01. 2024

Nový rok, nový vztah

V prosinci loňského roku zveřejnil zpěvák Mirai Navrátil oficiální potvrzení, že se od srpna již netvoří pár s půvabnou Michaelou Buschovou. Nedávno sdílel hudebník na svých sociálních sítích několik fotografii z aktuální dovolené, které ihned zaujaly pozornost jeho fanoušků.

Mirai momentálně tráví čas na Kanárských ostrovech v doprovodu tajemného a pohledného mladíka, s nímž sdílel společnou fotografii ozdobenou srdíčky. K popisu příspěvku přidal vzkaz: „Mám Tě moc rád. Vejlet ve dvou.

Podpora i útoky

I přesto, že Mirai nenastínil přesně povahu svého vztahu s dovolenkovým společníkem, mnozí fanoušci interpretují tyto snímky jako možné potvrzení nového partnerského svazku. V reakci na fotografie se rozjela vášnivá diskuse o jeho soukromí.

Když jedou na dovču 2 kámošky, nikdo je ze změny orientace nepodezřívá…Chm..ať je to, jak je to, hlavně neberte energii na další super písničky 👍🏝🤗

Další teplej? Co se to děje? Dnes je to samá lezba a bukvice normální pár – tím myslím kluk a holka neuvidíme 🫣 to je hrozná doba

Na tyto snímky zareagovali i někteří známí, včetně bývalé první dámy Dagmar Havlové (70) a zpěvačky Moniky Bagarové (29), kteří zpěvákovi zaslali srdíčka. Je tedy zřejmé, že nová kapitola v životě Mirai Navrátila vyvolala nejen zvědavost mezi fanoušky, ale i mezi jeho kolegy a známými v showbyznysu.

Mirai Navrátil se smíchem reaguje na všechny reakce

Takhle vtipně Mirai reagoval dnes na svém Instagramu.

Klanim se a kloboucek sile medii v nasi zemi ❤️
Klukovsky forek na instaci, 2 dny tlaku bulvaru a pise mi muj strejda, jestli nejsem gay 😅 tata mi pise, at si na prilet dam duhovou celenku.

Ja to miluju ❤️ Dneska mavnutim kouzelnyho proutku muzes byt vsim. To je zas pekny ne? 🫶
PS: kde ze se to registruje?”

Otázkou však zůstává, kde je vlastně pravda, že?

MOHLO BY SE VÁM HODIT

K TÉMATU  Rocková diva Marta Jandová slaví padesátiny

Agáta Hanychová znovu v sítích lásky: Tentokrát s bývalým! Co se skrývá za tajemnou svatbou?

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Chcete zvětšit prostor v bytě? Snadno toho docílíte pomocí obrazové tapety! Můžete si vybrat z nabídky firem, nebo si nechat natisknout svůj vlastní motiv, který vás napadne. Fototapety doladí interiér přesně podle vašeho vkusu. Koukněte se, jak to může vypadat.
Strom ginkgo biloba je svými účinky proslulý již po staletí. Využíval se v tradiční čínské a ajurvédské medicíně. V Asii, odkud pochází, je v některých místech dokonce uctívaný.
Většina dívek nebo dam, které chtějí mít krásné gelové nety obvykle automaticky zamíří k odborníkovi. Jenže salony krásy jsou mnohde zavřeny, a tak si každá z nás hledá cestu, jak se starat o svůj zevnějšek co nejlépe. Gelové nehty však mohou být problém. Ne každý si je totiž ohledně gelových nehtů jistý v kramflecích. Jak si je doma udělat? Jak nanášet gelový lak doma vám poradíme krok za krokem.
Doplňky do koupelny používáme každý den, ale kromě jejich praktického účelu si dnes můžeme pořídit i krásné designové kousky, které podtrhnou styl vaší koupelny. Dávkovače mýdla, zásobníky na tampony, kelímek na vyplachování úst, košíky na kosmetiku nebo různé držáky, všechno si můžete vyladit k obrazu svému. Inspirujte se.
Pořádná sněhová nadílka je u nás stále vzácnější. Sáňky už se staly minulostí a možná to čeká i zimní brusle. Pěkně zamrzlý rybník nebo náledí na chodníku nás přitom vybízí k tomu se sklouznout, většinou ale končíme na zemi! Někdy se to neobejde bez modřin, ale prostě se nejde nezasmát.
Čínský horoskop je úplně jiný než ten náš. V tomto horoskopu je také celkem 12 znamení, ty pak prezentuje rok narození. Rok Tygra slibuje zajímavý vývoj, kroky vpřed, radost, ale i strastiplnou cestu k našim cílům. Pojďte se podívat, co podle čínského horoskopu letos čeká právě vás!
Přestože Vánoce jsou obdobím radosti a dávání, může být výběr vhodného dárku pro děti někdy komplikovaný. Dnešní článek na Dámské Lize upozorňuje na pasti nevhodných dárků pro nejmenší pod stromečkem. Od nesprávných hraček až po problematické trendy, prozkoumáváme, co by rodiče měli brát v úvahu při výběru dárků pro své ratolesti, aby byly nejen radostné, ale i bezpečné svátky
Konec školního roku a rozdávání vysvědčení je náročnou dobou pro pracovníky linek bezpečí, kteří vyřizují telefonáty od dětí, které se bojí přijít domů. Do jejich hledání se také musí často zapojit i policie. Čas od času přijde i smutek, když se dítě domnívá, že špatným vysvědčením končí jeho životní čas. Nenechte se zaskočit jedním školním výsledkem. Jde přece o dítě, které milujete.
Zpěvačka Ilona Csáková uvádí na hudební scénu svůj nový singl "Afrodiziaka", vytvořený ve spolupráci s kapelou No Name. Režii k připravovanému videoklipu zastává Václav Noid Bárta, s premiérou naplánovanou na 1. května 2024. V měsíci květnu, který tradičně oslavuje lásku, "Afrodiziaka" přichází okouzlit svou melodií a atmosférou, přesně v čase, kdy srdce nejvíce touží po kouzlu a spojení.
I když to tak zatím venku ne vždy vypadá, je jaro a příroda se probouzí ze zimního spánku. Právě jarní měsíce jsou ty pravé pro přípravu zahrady na nadcházející sezónu. Pokud chcete v létě sklízet ovoce a zeleninu, válet se v zelené trávě nebo se radovat z okrasných květin, něco pro to musíte udělat už teď. Podívejte se společně s námi na patero zahradních prací, kterým je dobré věnovat čas už teď.

Výběr článků

Správné nakládání s léčivy je důležitá, a přesto tak často opomíjená, součást bezpečné léčby. Patří do toho totiž i zacházení s nepoužitými nebo expirovanými léky. Průzkumy sice ukazují, že se stále více lidí učí odnášet nepoužité a prošlé léky zpátky do lékáren, nicméně to nijak nesnižuje to obrovské množství, které se každoročně vyhodí. Celkový objem se liší stát od státu, kraj od kraje, i město od města. Můžeme ale říct, že průměr evropských zemí bývá mezi 10 a 100 tunami na milion obyvatel ročně. V Česku jsou to každoročně léky za zhruba 4 miliardy korun. Největším problémem ale stále zůstává fakt, že většina léčiv stále ještě končí v odpadech.
Vstupte do světa femtech, inovativního průmyslu, který kombinuje technologie a ženské zdraví. Zjistěte, jak tyto technologie překonávají tabu a otevírají nové možnosti pro ženy všude.
I když to tak zatím venku ne vždy vypadá, je jaro a příroda se probouzí ze zimního spánku. Právě jarní měsíce jsou ty pravé pro přípravu zahrady na nadcházející sezónu. Pokud chcete v létě sklízet ovoce a zeleninu, válet se v zelené trávě nebo se radovat z okrasných květin, něco pro to musíte udělat už teď. Podívejte se společně s námi na patero zahradních prací, kterým je dobré věnovat čas už teď.

Nepřehlédněte

Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?
Středa přeje odpočinku. Co všechno ještě dnes slibují hvězdy? Napsala pro vás astroložka Naďa Šmídová.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek